- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.821
canım diger kızlar varsa onların ortak arakdaşlarından görürsün beni ekleeee
yada bulamazsan ismini msj at ben eklerim seniii
Evet cnm Ç H S olarak başlıyor
canım Ç ile başlayan mı?
Evet cnm Ç H S olarak başlıyor
biraz diyete ara ver çok kafaya takma zaten kilolarını vermişsin maşallah diyorum bak nazarım degmez ama tarçınlı süt yapiyi akşamlar hanımlar,malesef ben çok kötüyüm çünkü dün doğum günümdü ve benim açımdan hiç iyi değildi babama resmen pasta alma diye yalvardım onun yerine muhallebi al ben onun yarısını yiyeyim dedim ama beni dinleyen kimgitmiş 6 kişilik pasta almış ve ben bu pastadan 3 KOCA DİLİM yedim,teyzemler hani bimde satılan frambuazlı pastalar var ya ben onları çok seviyorum,bana ondan almışlar ve ben onun YARISINI mideye indirdim ve bunun üstünede 4 TANE TUZLU KURABİYE yedim (sonrada pişman olup 1-2 göz yaşı akıttım tabi) ve çokkkkkk ama çokkkkkkkkk pişmanım dünden beri hayatı zehir ettim kendime genede akıllanmadım bugünde kaçamaklar yaptım ama ilk önce dünkü menümün tamamını yazayım.
DÜNKÜ MENÜM:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 kk peynir,3 zeytin,1 domates,maydanoz,1 ceviz
ara 1 sb yoğurda 30 gr kuru üzüm ve tarçın ekleyip yedim
öğle 1 eti form bisküvi
ara otlu peynirli gözleme
akşam en üstte saydığım pastalar ve kurabiyeler
BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah 40 gr prebiyotik müsliye 1 sb light süt ekleyip yedim
ara 2 adet kuru incir, 1 kaşık kazandibi
öğlen bol salata,1 sb naneli yoğurt,1 büyük tabak mantar(haşlanmış)
ara 100 gr ananas,2 kaşık mantı
akşam salata,4 kaşık yoğurt, 2 adet tavuk pirzola,2 kaşık mantı,3 kaşık kazandibi,1 kurabiye,1 küçük börek
Bana ne oldu anlamıyorum ya artık hiç boğazımı tutamıyorum millet ağzı açık bana bakıyor nasıl bu kadar kilo verdin diye (bu arada hiç maşallah diyen yok) acaba bana nazarmı değdi ya çok moralim bozuk çokkkkkkkkk :84:
iyi akşamlar hanımlar,malesef ben çok kötüyüm çünkü dün doğum günümdü ve benim açımdan hiç iyi değildi babama resmen pasta alma diye yalvardım onun yerine muhallebi al ben onun yarısını yiyeyim dedim ama beni dinleyen kimgitmiş 6 kişilik pasta almış ve ben bu pastadan 3 KOCA DİLİM yedim,teyzemler hani bimde satılan frambuazlı pastalar var ya ben onları çok seviyorum,bana ondan almışlar ve ben onun YARISINI mideye indirdim ve bunun üstünede 4 TANE TUZLU KURABİYE yedim (sonrada pişman olup 1-2 göz yaşı akıttım tabi) ve çokkkkkk ama çokkkkkkkkk pişmanım dünden beri hayatı zehir ettim kendime genede akıllanmadım bugünde kaçamaklar yaptım ama ilk önce dünkü menümün tamamını yazayım.
DÜNKÜ MENÜM:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 kk peynir,3 zeytin,1 domates,maydanoz,1 ceviz
ara 1 sb yoğurda 30 gr kuru üzüm ve tarçın ekleyip yedim
öğle 1 eti form bisküvi
ara otlu peynirli gözleme
akşam en üstte saydığım pastalar ve kurabiyeler
BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah 40 gr prebiyotik müsliye 1 sb light süt ekleyip yedim
ara 2 adet kuru incir, 1 kaşık kazandibi
öğlen bol salata,1 sb naneli yoğurt,1 büyük tabak mantar(haşlanmış)
ara 100 gr ananas,2 kaşık mantı
akşam salata,4 kaşık yoğurt, 2 adet tavuk pirzola,2 kaşık mantı,3 kaşık kazandibi,1 kurabiye,1 küçük börek
Bana ne oldu anlamıyorum ya artık hiç boğazımı tutamıyorum millet ağzı açık bana bakıyor nasıl bu kadar kilo verdin diye (bu arada hiç maşallah diyen yok) acaba bana nazarmı değdi ya çok moralim bozuk çokkkkkkkkk :84:
Canım sıkma guzel canını arada bole donemler herkes gecırıyor...Yas pastaya hangı kadın hayır derkı.Bide senın dogum gunun netıcede yıyeceksın tabıkı sankı o pastayı yedın dıe hemen gene 90 kılo olacak deılsın telafı edersın sıkılma lutfen....
MURSHHHH afiyet olsun bebiş...ben yaklaşık 2 haftadır ekmek yemiyorum kızlar...sadece geçen gün bir anda gözüm döndü ve sanırım o zaman yarım ekmek yedim..ama artık canım istemiyor
afiyet olsun murçum..benimde kahvaltı aynı idi, sadece 1 adet haşlanmış yumurta fazla yedim senden..bu bilgisayarın kamerası seni zayıf gösteriyo, ben bu kanaate vardım, facedeki fotolarda olduğun kiloyu gösteriyosun..
fadimee nerdesin bacım sen???bi sabah gözüküyosun sonra kayboluveriyosungünaydın canım afiyet bal şeker olsun ama yag olmasın bende 8 de kahvaltımı bol yeşillik eşliginde yaptım ama kahvaltıdan önce 2 bardak büyüklügünde kupamda lyeşil çaya yarım limon sıkıp içiyorum kaç gündür iyi gelicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?