Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Lionessa dönmedi daha heralde...Nasıl geçti acaba ? İnş bi aksilik olmadan güzel zamanlar geçirmiştir..

iyi akşamlar hanımlar,malesef ben çok kötüyüm çünkü dün doğum günümdü ve benim açımdan hiç iyi değildi babama resmen pasta alma diye yalvardım onun yerine muhallebi al ben onun yarısını yiyeyim dedim ama beni dinleyen kim gitmiş 6 kişilik pasta almış ve ben bu pastadan 3 KOCA DİLİM yedim,teyzemler hani bimde satılan frambuazlı pastalar var ya ben onları çok seviyorum,bana ondan almışlar ve ben onun YARISINI mideye indirdim ve bunun üstünede 4 TANE TUZLU KURABİYE yedim (sonrada pişman olup 1-2 göz yaşı akıttım tabi) ve çokkkkkk ama çokkkkkkkkk pişmanım dünden beri hayatı zehir ettim kendime genede akıllanmadım bugünde kaçamaklar yaptım ama ilk önce dünkü menümün tamamını yazayım.
DÜNKÜ MENÜM:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 kk peynir,3 zeytin,1 domates,maydanoz,1 ceviz
ara 1 sb yoğurda 30 gr kuru üzüm ve tarçın ekleyip yedim
öğle 1 eti form bisküvi
ara otlu peynirli gözleme
akşam en üstte saydığım pastalar ve kurabiyeler

BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah 40 gr prebiyotik müsliye 1 sb light süt ekleyip yedim
ara 2 adet kuru incir, 1 kaşık kazandibi
öğlen bol salata,1 sb naneli yoğurt,1 büyük tabak mantar(haşlanmış)
ara 100 gr ananas,2 kaşık mantı
akşam salata,4 kaşık yoğurt, 2 adet tavuk pirzola,2 kaşık mantı,3 kaşık kazandibi,1 kurabiye,1 küçük börek

Bana ne oldu anlamıyorum ya artık hiç boğazımı tutamıyorum millet ağzı açık bana bakıyor nasıl bu kadar kilo verdin diye (bu arada hiç maşallah diyen yok) acaba bana nazarmı değdi ya çok moralim bozuk çokkkkkkkkk :84:

biraz diyete ara ver çok kafaya takma zaten kilolarını vermişsin maşallah diyorum bak nazarım degmez ama tarçınlı süt yap

Günaydınn kızlr kimse uğramamış dün nerdesiniz yawww

Dünkü menüm ;

Sabah;

2 dilim tam tahıllı ekmek
penır
zeytın
domates salatalık
çay

Öğle ;

Pirinç lapası
tavuk döner
yourt

(Sıfır yag kullandım)

Akşam;

Tavuk sote
Yourt

Sabah Kahvaltısı :)

Eki Görüntüle 267533

Kaç gündür foto gonderemıyorum...Bugun ekliyim dedim...

günaydın canım afiyet bal şeker olsun ama yag olmasın bende 8 de kahvaltımı bol yeşillik eşliginde yaptım ama kahvaltıdan önce 2 bardak büyüklügünde kupamda lyeşil çaya yarım limon sıkıp içiyorum kaç gündür iyi gelicek inşallah

Canım sıkma guzel canını arada bole donemler herkes gecırıyor...Yas pastaya hangı kadın hayır derkı.Bide senın dogum gunun netıcede yıyeceksın tabıkı sankı o pastayı yedın dıe hemen gene 90 kılo olacak deılsın telafı edersın sıkılma lutfen....

sağol cnm benim ama nasıl bu kadar çok kendimi kaybettim anlayabilmiş değilim valla neyse artık olan olmuş birazdan koşu yapcam ,birazcıkta ağırlık çalışcam

günaydın arkadaşlar.....
dün akşam ymeğimi 8 e 10 kala yemişti ve tartı çok az indi bu sabah...herşeyi 7 de bitirirsem kilo vermem daha hızlı oluyor kızlar...demek ki bundan sonra böyle yapmalıyım...

MURSHHHH afiyet olsun bebiş...ben yaklaşık 2 haftadır ekmek yemiyorum kızlar...sadece geçen gün bir anda gözüm döndü ve sanırım o zaman yarım ekmek yedim..ama artık canım istemiyor

MURSHHHH afiyet olsun bebiş...ben yaklaşık 2 haftadır ekmek yemiyorum kızlar...sadece geçen gün bir anda gözüm döndü ve sanırım o zaman yarım ekmek yedim..ama artık canım istemiyor

Saol tatlımmm ...Ekmeksız nasıl yapıyorsun yaaa hayret valla...Bem helekı sabah kahvaltısını ekmeksız hıc yapamam

mursh canım biz takımda kaç kişiyiz canım..takımda hiç muhabbet olmuyor..ilk girdiğimde sular sller gibi yazılırdı...eda,mursh,gulşeker,fadime,hoppidicik,merve,ve ben bide lionesse tatile gitmişti bu kadar mıyız?

Günaydın arkadaşlar..Tartıya çıktım pc açtım hemen =)) 81,600 sev,ndirik oldum 100 gram daha gitmiş az ama olsun gitmiş

Ben bu aralar gelemiyorum canım oğlum hasta..2gün önce gece acile gittik soğuk algınlığı nefes bile almakda zorlanıyor bebeğim gece hiç uyuyamıyorum ateşi de çıkıyor bazen..Gündüz ya da sabah ne zaman yatar ise o zaman uyumaya çalışıyorum migrenim çoştu uykusuzluktan bu yüzden pek gelemiyorum kızlar..Hepinizi çok

Sabah Kahvaltısı :)

Eki Görüntüle 267533

Kaç gündür foto gonderemıyorum...Bugun ekliyim dedim...
afiyet olsun murçum..benimde kahvaltı aynı idi, sadece 1 adet haşlanmış yumurta fazla yedim senden..bu bilgisayarın kamerası seni zayıf gösteriyo, ben bu kanaate vardım, facedeki fotolarda olduğun kiloyu gösteriyosun..

fadimee nerdesin bacım sen???bi sabah gözüküyosun sonra kayboluveriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…