- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.301
Aha yaakalandin teslim olAradığınız kişiye şu an da ulaşilamiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin
Greyfurtu sabah ye sabahMenü yazıp oğlan uyumusken ben de sizayim
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 tatlı kaşığı acuka
Ara 13:00
Yarım greyfurt
Öğle 14:30
2 kepçe tarhana çorbası azıcık şehriye vardı içinde
Akşam
Yumurtalı kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
Zeytin domates salatası
Su 3 u geçti
bahar maşallah demek istemiyorum sana bu ne be arkadaş cebinde kilo mu sakliyosun 3 5 ortaya çıkarıyosun noliyiiiGünaydın kızlar nasılsınız baktım ne güzel herkes eksi
Cuma:77
Güncel:73.4
Fark:3.6
Yüzde:4.68
Warriorinside nerde benim rakibe abla kesin Amazon kazanır benden demesi
abla djn öyle sinirlendim ki uyku da kaçtı mutfaga gittim açtım buz dolabınin kapağını sinirden nasıl acıktım dedim merve bunlara kızıp sakin birsey yeme yarın tartı varOleyyyy Oleyyyy
merveeee süpersinnnn bebeğim
Nihayet show gelmişşşş
Çok güzel tatlım
bu performansı listeye girincede beklerim :))
Kızz zeyneppp maşallah canım yaa çok sevindimmm
tek kelimeyle harika
yalnız arayı iyice kapattın
Ikiniz içinde çok sevindim tatlım
Ana kız incecik olacaksınız
Ehhh fena değil
Çok güzel bitanem
Ama haftaya bi showda senden bekliyorumbak 2 haftadır oyalıyon beni
canım çok geçmiş olsun öyle söyleme sende hasta olma annen de tez zamanda iyileşsin inşallah güzel dua et Allah korusun dua yerine geçer kabul olur. Üzme kendini annene de acil şifalar canımGünlerden sonra ilk defa dışarı çıktım. Annem bronşit olmuş, doktora götürdüm. Annemin derdini, kullandığı ilaçları anlatırken o kadar yoruldum ki sanırsınız taş taşıdım
Ses düzelmedi daha, anneme üzülüyorum bir de yarın Kıbrısa ablamın yanına gidecek. Ablam ameliyat olacak bel ve boyun fıtığındam lazerle. Ben 2 hafta daha hasta olayım annem iyileşsin yeterki
bahar senden gaza geldimI _ikra_ çok güzel gitmiş maşallah
K Kyezdn daha iyi bekliyordum ama her ekşi candır
@KocasininNarTanesi bence diyetisyene başlamalıdır bı yerde yanlış var bu kiloda odemde tutuşan +200 -300 -100 le olmaz canım bı ileri iki geri
@Pnrrr-20 çok çok tebrik ederim ben sen geldiğinde o kilodaydim bak yer degistik
melegimve ben ne ağladın bu hafta artiyim diye demek ki ödemmis çok mutlu oldum
M mer_4260 show yaptın dmeke ki yapabiliyorsun :)
@tugcekrblt eski beni görüyorum 58den 53 kere uğraşan 53 u beğenmeyen ben kilo vermekte hastalık
Warriorinside hadi haftaya rakibin değilim show Zamani
Oğlum uyandı devam edeceğim
ikra canım sen ne kadar küçük evlenmişsin yaa 17 sene maşallah Allah mutlu mesut etsin . ben de 23 de evlendim şimdi olsa en erken 28 29 30Sen beni listeye al da ben sana ne performanslar sergiliycem gör
17 yaşında evlenip geldim ablacım bu yaz tam 17 sene olacak. Ömrümün yarısı tr de yarısı Almanya da geçti yani:)
Çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...
Üçünüze de geçmiş olsun, annen hastayken ona yanarsın, yavrun hastayken yavruna. Tez zamanda geçsin inşallah. Allah şifa versin...
abla sen bi baskasin konyanin tarihi eseri niteliğine geçebilirsinBen kibar konyalılardanım
ah bana konya demesinlerrrrBen de hatta şimdi konyadayim
bende bu kadar sakin kalmazdim da kızım saolsun hemen onun elini öpüyorum sakinlesiyorum yoksa benim kafa fena asabiyimdirGidene kadar esin yaninda mi kalacakAllah bol bol sabir versin canim tam cinnetlik olay
tatlım bizim durum ne şimdi kaçıncı olduk sen kesin 1. Oldun daKızlar bende uykuya herkese iyi geceler
Nr diyon kız sen banaabla sen bi baskasin konyanin tarihi eseri niteliğine geçebilirsin
Geçmişde yazıyorrrrbende bu kadar sakin kalmazdim da kızım saolsun hemen onun elini öpüyorum sakinlesiyorum yoksa benim kafa fena asabiyimdir
tatlım bizim durum ne şimdi kaçıncı olduk sen kesin 1. Oldun da
O kadar kıymetli ve nadirsinki ablacim onun için dedim yaşlı değil eser diye düzeltelim tarihini kaldıralımNr diyon kız sen bana
Aaaa dostlar yetişinnnn bana tarihi eser dedi yani yaşlıymışım
Hey Allahim ya sanirsin 5 yasinda cocuk kuzum valla ben bile sinir oldum burdan gorumcen gidince de sen alma yataga ayri yatmayi gorsun o zamanEşim tipiş tipis kendine salona yatak yaptı ölcem sinirden ya
Yok canim ,antibiyotik aliyosa duser ins. Zaten ,erkek cocuguysa atesi matesi her biseyi farkli oluyo bunlarin,canini sıkma,atletle gezdir ama kucukte olsa ince bir corap giydir,ayaklar zor isindigi icin ated govdede toplaniyomusYeni gördüm k bakmayın çok tşk ederim hala aynı ateş 39 larda seyrediyor
bana da serbest mi ablaHEDEFLERRRR
@Pnrrr-20 69.8-1.1=68.7 %1.58
melegimve ben 81.7-1.5=80.2 %1.84
Mefkurem 81.3-1.4=79.9 %1.72
M mer_4260 62.2-0.9=61.3 %1.45
eyledi 88-1.3=86.7 %1.48
@tugcekrblt 59.3-0.8=58.5 %1.35
N Nilyyyaaannn 78.6-1.8=76.8 %2.29
North River 73.4-1.8=71.6 %2.45
Warriorinside 73.8-1.6=72.2 %2.17
F Fitangel 60.9-1=59.9
Degistir Kendini 79.9-1=78.9
asfarovski 67.5-0.8=66.5
Habinar 72.4-1=71.4
HEDEFLER MİNUMUMDURRR
SHOW YAPMAK SERBETTİRRRRR
Iyi kıvırdın heeeO kadar kıymetli ve nadirsinki ablacim onun için dedim yaşlı değil eser diye düzeltelim tarihini kaldıralım
Kaptan olarak cevabım evettttbana da serbest mi abla
Kaptan olarak cevabım evetttt
Valla gıcıklık değil mi kızım uyandı mizmizlanmaya basladi bende yan odaya geçtim eşim geldi kız ağlıyor dedi bende sen bak zahmet olmazsa sorumlu olduğun birde çocuk var dedim gelip bakmak zorunda kaldı görsun bakalım ben onu gece uyutuyomuyum madem görümce abisine rağmen uyanık kalıyomus o zaman otursun eşimde kızıyla ilgilensinHey Allahim ya sanirsin 5 yasinda cocuk kuzum valla ben bile sinir oldum burdan gorumcen gidince de sen alma yataga ayri yatmayi gorsun o zaman
Valla gıcıklık değil mi kızım uyandı mizmizlanmaya basladi bende yan odaya geçtim eşim geldi kız ağlıyor dedi bende sen bak zahmet olmazsa sorumlu olduğun birde çocuk var dedim gelip bakmak zorunda kaldı görsun bakalım ben onu gece uyutuyomuyum madem görümce abisine rağmen uyanık kalıyomus o zaman otursun eşimde kızıyla ilgilensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?