- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.281
Iyi eglenceler tatlim hayirli gecelerPeki kaptanimmm hayirli gecelerr herkesee iyiki varsiniz sanal ailemm
İrem sen eşine söyleyecektin bzii ne oldu o işPeki kaptanimmm hayirli gecelerr herkesee iyiki varsiniz sanal ailemm
Püsküuutleri götürmüşsunnEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:13.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 yarim cay bardagi kuruyemis
1 adet kakaolu biskuvi
Aksam yemegi:18.30
2 kepce sehriye corbasi
6 yk zeytinyagli pirasa
1 kase yogurt
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
4 5 tane cig badem
1 adet kakaolu biskuvi
Su. 2.5 lt
Spor. Yok dunki spordan sonra alt bacagimda agri var yuruyuste cok zorladim sanirim baya tempolu ve rampada yurumustum. O yuzden bugunluk dinlenmedeyim.
Benide eklermisim pınarcım
2 diyelim ama fazlasını vereceğine inanıyorum insallahBu haftaki hedefin kaç cnm
Haaahaaaa güzelmiş gerçekten :)) sağol cnm
Eminim nebahatta karatayın dediklerini yapıyordur :)))[/QUOTE
Evet olabilir
sorma ya hep esimin isleri birinciyi evi toplarken dun o kahvenin yaninda iciyorsu da ortada kalmis oyle ativerdim agzima. Ikinciyi de cayin yaninda bana gostere gostere yedi o zaman yedim pismanim ama bu hafta baska ciss yok zira hedefim cok yuksekPüsküuutleri götürmüşsunn
Kaç kız hedefin seninle de haftaya yarisalim meydan okudum M mer_4260 a ama ses yoksorma ya hep esimin isleri birinciyi evi toplarken dun o kahvenin yaninda iciyorsu da ortada kalmis oyle ativerdim agzima. Ikinciyi de cayin yaninda bana gostere gostere yedi o zaman yedim pismanim ama bu hafta baska ciss yok zira hedefim cok yuksek
79.9
Gorumcecigin ne kadar daha sizde canimBu ne arkadaş ne çok konusmussunuz yahu ben daha kilo bildirimi alintilari yapacaktim bi baktım cosmussunuz bütün gün disardaydik is yerimle ilgili başka bir kaos oldukızımla pazartesi is yerinde olcaz. Neyse bu arada eşimle aramız buz gibi hatta ona surat yapıyorum diye bana kizgin ne güzel ortam gelip sarilsa seni özledim dese hersey çözülmüştu ama nerde. Kızımı erken uyuttum gündüz gram uyumadi onunla birlikte 8 de yattım yeni kalktim içim yanmış yemek sonrası uyuduğum için çay içiyorum şimdi geçmişi de öyle okurum tabi biterse
Aradığınız kişiye şu an da ulaşilamiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin
Bilmiyorum kuzum soramadım oda birsey demiyorGorumcecigin ne kadar daha sizde canim
Maşallah sana në kadar çok incelmissin canımArkadaşlar 1 ay spor salonuna gittim hiç yağdan gitmemiş
Kastn filn gitmiş. toplamda da 36 cm incelmişim
Gidene kadar esin yaninda mi kalacakBilmiyorum kuzum soramadım oda birsey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?