Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canm hocalar beslenmeye karışmıyolardı. Bn yetersiz ve aburcuburlu beslndğm için böyle oldu.yağ oranımda yüzde 42 yaa

Benim beyin yandı 36 cm incelme demek sıkılaşmak demek yağdan gitmesi demektir. Ama sen yağsan değil kastan diyorsun.
Beslenmeye karışmıyorlar ama en azlndan öneride bulunurlar hadi onu geçtim bunlar spor hocası nasıl kastan gider? Senin beslenmeyi ele alıyorum ben, yağ oranın çok fazla. Sağlığın çok çok önemli, abur cuburlarla vedalaşıp hayatına proteini daha çok alıyorsun. Spor öncesi sağlıklı karbonhidrat, spor sonrası protein

Tebrikler hepimize

Menüm

09:30 1 haşlnmış yumurta, 2-3 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık
15:00 yarım portakal, 1,5 adet mandalina
17:35 bol salata ve yeşillik ile 1 tk yağda pişirilmiş sırf siyah etten kıyılmış kıyma

3 litre su içildi
Spor yok
Bağırsaklar çalışma başladı bu sefer ayarı fazla kaçtı. Demekki yarın normale dönecek

Benide eklermisim pınarcım

sabah börek akşam tatlı sahalara dönmedin mı sen

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti:13.00
1 yumurta ile menemen
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez

Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 yarim cay bardagi kuruyemis
1 adet kakaolu biskuvi

Aksam yemegi:18.30
2 kepce sehriye corbasi
6 yk zeytinyagli pirasa
1 kase yogurt

Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
4 5 tane cig badem
1 adet kakaolu biskuvi

Su. 2.5 lt

Spor. Yok dunki spordan sonra alt bacagimda agri var yuruyuste cok zorladim sanirim baya tempolu ve rampada yurumustum. O yuzden bugunluk dinlenmedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…