- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.841
Günaydın arkadaşlar..Tartıya çıktım pc açtım hemen =)) 81,600 sev,ndirik oldum 100 gram daha gitmişaz ama olsun gitmiş
Ben bu aralar gelemiyorum canım oğlum hasta..2gün önce gece acile gittik soğuk algınlığı nefes bile almakda zorlanıyor bebeğimgece hiç uyuyamıyorum ateşi de çıkıyor bazen..Gündüz ya da sabah ne zaman yatar ise o zaman uyumaya çalışıyorum migrenim çoştu uykusuzluktan bu yüzden pek gelemiyorum kızlar..Hepinizi çok
Günaydın arkadaşlar..Tartıya çıktım pc açtım hemen =)) 81,600 sev,ndirik oldum 100 gram daha gitmişaz ama olsun gitmiş
Ben bu aralar gelemiyorum canım oğlum hasta..2gün önce gece acile gittik soğuk algınlığı nefes bile almakda zorlanıyor bebeğimgece hiç uyuyamıyorum ateşi de çıkıyor bazen..Gündüz ya da sabah ne zaman yatar ise o zaman uyumaya çalışıyorum migrenim çoştu uykusuzluktan bu yüzden pek gelemiyorum kızlar..Hepinizi çok
afiyet olsun murçum..benimde kahvaltı aynı idi, sadece 1 adet haşlanmış yumurta fazla yedim senden..bu bilgisayarın kamerası seni zayıf gösteriyo, ben bu kanaate vardım, facedeki fotolarda olduğun kiloyu gösteriyosun..
fadimee nerdesin bacım sen???bi sabah gözüküyosun sonra kayboluveriyosun
kızlar bana yarın misafirler gelecek..bugün full temizlik , akşamada mamalar hazırlıycam.....kolay gelsin banaaaa
eee nerde bu millet..
Geçmiş olsun cnm...Çok dıkkat et valla mevsım gecıslerınde herkes hasta bebekler haylı haylı oluyorlar...
Evt hopıs bende oyle dusunuyorum ve laptop kamerasını sevıyorum :)))
Kolay gelsın cnmm...
günaydın hanımlar bugün tartıya çıktım 57.9 olmuşumumarım bugünden itibaren tekrar düzene girebilirim
yok canım aklımda..ama bu hafta benim için hiç iyi başlamadı, öylede gidiyo bakalım..gunaydın hoppidick mısafırlere aldanıp murshla olan yarısı unutma sakın tamammmı
hakkında hayırlısı neyse o olsun..evet, asgari ücretde olsa evde oturmaktan iyidir...sonra başka bir iş bulursan ona geçersin..dedeniz kendi dedenmi eşinin dedesimi?geçmiş olsun onada canım..işkura gıttım orda kadın cvmı felan duzenledı ögleden snra bıyere ıs görusmesıne gtcem asgarı ucret+agı verıyor cumartesı pazar tatıl yemek ve servıste var asgarı ucret canımı sıkmıyor degıl hanı ama yınede gtcem yoksa evde sıyırcam yanıı sabah 8 aksam 6 calısılınıyormus ön muhasebe gıbı bısı ıste off şans dıleyınde hayrlısı olsun
bu arada dedemız var gebzede dun o cok hastaymıs oraya gttıgımden aksam nete gıremedım kızlar affola
yok canım aklımda..ama bu hafta benim için hiç iyi başlamadı, öylede gidiyo bakalım..normalde tatlı sevmem canım acaip bir şekilde tatlı istiyoo
hakkında hayırlısı neyse o olsun..evet, asgari ücretde olsa evde oturmaktan iyidir...sonra başka bir iş bulursan ona geçersin..dedeniz kendi dedenmi eşinin dedesimi?geçmiş olsun onada canım..
geçmiş olsun canım..bende aşkım hasta olucak diye ödüm kopuyo..sabah kombiyi açıp evi ısıttım...sonra yıkadım onu..mevsim dönümü olduğu için çok dikkat etmek gerekiyo..acil şifalar..
cnmm gecmıs olsun dıkkat et bebse bu arada 100 gram 100 gramdır öpuyorum senı
TAÇSIZPRENSES canım çok geçmiş olsun..inşaallah hemen toparlanır oğluşun...kış geldi ödüm kopuyor benim de kızımı hasta edicem diye..bizim buralar genel kaloriferli doğal gazlı olmadıgı için açamıyorum..ben de yatak odamız sıcak oraya elekrk sobası koydum..küçük tv yi oraya aldım..kaloriferler yanana kadar orda geçriicem vaktimin çogunu..
canım ben bi kere bıraktımmı gerisi çorap söküğü gibi geliyo..o yüzden kendimden korkuma yiyemiyorum tatlı falan..ama evde light bisküviler var, onlarla avutuyorum kendimi..hafta basındayız daha hemen toparlarsın beslenme seklını arasıra tatlı ıyıdır afıyet olsun
evet bende öyle dusundum evde oturuyorum dıye kımse ay sonu 750 tl vermıyo hayrlısı bakalım dedıgın gıbı calısırken bakarım
esımın dedesı nısanda amelıyat olmustu 1 hafta yoğun bakımda kaldı atlattı ama gunden gune erıyor çökuyor allah ölümünde hayrlısını versın ıns
ben çocuklar hasta olunca değil evden çıkmak ne yapacağımı bilemiyorum, elim ayağıma dolanıyo..çok panik oluyorum..kendim olsam pek önemsemiyorum ama..o yüzden olmadan önlemini almak lazım ama her zamanda mümkün olmuyo tabii..olacağı varsa oluyo..
saol canım..Bende kaç gündür yıkamıyordum hasta die kombi açtım elektirikli soba da yaktım öyle yıkadım..Çok da dikkat ettim ama arkadaşım geldi o hasta idi ondan geçti sanırım..Kızıyorum böyle insanlara hasta isen gitme bebekli eve ki kendinin de kızı oğlumdan 1,5 ay büyük oğlumun oyuncaklarını kızına verdi ağzına felan soktu ben nereye gitsem oyuncağımı götürüyorum..
sanada hayırlı yolculuklar canım..hayırlısı ile gidip dön..MERVE cim canım inş hayırlı olur yeni iş senin için..ben hissediyorum sen işini çok seviceksin ve ev iş tmposu derken baya baya zayıflıycaksın inşaallah..
HOPPİDİCİK cim kolay gelsin...benim de haftaya günüm var evde..dip köşe temizlik ve güzel güzel hazırlıklar yapıcam inş..
yemek harika , ojeleride görmedim sanma...ne kafiye kurarmışım beee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?