Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızım uyudu, mola verdim..ses olunca uyumuyo maalesef...bende bu arada netten tarifler bakıyorum..

Evet maalesef..Yavrum çok kötü oldu paşazadem gece bölük pörçük uyuyor ben sersem gibi geziyorum ortada migren uyku bozukluğuna gelmiyor..Bende önemsemiyordum kendimi ama yok şimdi dikkat ediyorum eğer hasta olur isem oğlum da hasta olur Rabbim esirgesin inş.

günaydın canlar.....dün büyük konuştum heralde bugün küçük kuşum grip olmuş...burnu tıkalı, sesi değişti...keyfi yerinde ama, huzursuz değil..akşam yalancı tavuk göğsü yapıp dolaba attım..mercimek köftesi yaptım onuda dolaba attım...yufkadan börek yaptım, çift yufka ile yapılıyo , harika oluyo...hoop o da dolaba...gerisinide bugün yapıcam..foto yollarım belki sizeeee...ama cuma günü kilomu foto ile yaparımmı o da bir muamma:18:

Günauydınn misafirinmi var hoppidickk
mercimek köftesi kurumazmıı dolapta ??
yaptıklarının resimlerini ekleee tamammı

günaydın kızlar her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum ılıdıktan sonra yarım limon sıkıyorum dün beni görenler sen zayıflamışsın dediler tartıda eksilme olmasada sıkılaşma olmuş

ben o marka saç boyası kullandım canım ..bi problem olmadı..kadının kullanım hatasından olmuşda olabilir..

Günauydınn misafirinmi var hoppidickk
mercimek köftesi kurumazmıı dolapta ??
yaptıklarının resimlerini ekleee tamammı
evet kuşum..ağır toplarım var bugünefendim sölemesi ayıp ama bizim sülalede zayıf hatun yokdur, hepsinin maaşallahı var...onlara ikram hazırlamakda ayrı bir stres, hepsi gurme olmuş...ama benim bahanem hazır..bebeğim varrrr..................................mercimek köftesini dolap poşetlerine at, hiçbişey olmaz canım...ben 3-4 gün tutuyorum dolapta...hiçbişey olmuyo, ilk günki gibi lezzeti..ama muhakkak poşetle olsun, yoksa kuruyo...

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın hopiş kızına geçmiş olsun maşallah hamarat hatun döktürmüşsün çok yeme cumayı düşün

ilk defa duydum poşet işini bari yapışmıyomu poşette...
Mercimek köfteyi çok severim bidea içinde kimyon ,acı varsaa yeme yanında yatt

buarada fadime abla facede kırmızı kazaklı senmisin???
eğer sensen öyle 100 kilo durmuyosunn
benim annem 79 kilo nerdeyse onun gibi gödüm seniii
telefon ekranından baktım yada ekran küçük diyemi öyle geldin bana

bebişine geçmiş olsun canım senindemi migrenin var ben migren için günde 2 tane ilaç alıyorum iyi geliyor 3 aydır kullanıyorum istersen gittigin dr bir sor benim kullandıgım ilacı

orda öyle görünüyorum siz o fotoya kanmayın ben bir ayakta foto koysam ödünüz kopar

Günaydın kızlarrr ...

Buyrun kahvaltıya :)))

Raporlarımı bıtırıp geçmişi okuyup gelıorum kızlarrr mutlu çarşambalar :)))

hopiş kışlık sebzelerimi aldım onları dondurucuya hazırladım barbunya fasulye patlıcan melemenlik .sonra turşu yaptım kış gelince sebzem bol olsunki kilo vermem daha rahat olsun dolabı agzına kadar doldurdum 17 kg bezelye daha önce koymuştum

Kızlar dünkü menüm

Sabah kahvaltı
1 poğaça
1 bardak çay

ara yok

öğle 1.5 lahmacun
1 ayran

ara yok

akşam yok

yatarken 1 bardak kayısı meyve suyuu

menüm tuhaf oldu farkındayımm

günaydın fıstıklarrrr
dünkümenümü yazayım
sabah 2 yumurtadan domatesli b peynirli omlet..10 zyetin tuzu alınmış bir avuç kuruyemiş...4 kuru kayısı
öğleyin yok
ara da 1 muz ve 3 kuru kayısı ve biraz daha kuruyemiş..
akşam koca bir kase marul domates ve kırmızı lahana dan salata ve içine tavuk parçaları atttım.
su 1.5 litre
yeşilçay 1 tane
1 tane rezene
1 şişe soda ve bol bol şekersiz çay içtim
akşam yemeğim çok hafif olduug için sanırım tartı eksilerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…