- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.881
günaydın fıstıklarrrr
dünkümenümü yazayım
sabah 2 yumurtadan domatesli b peynirli omlet..10 zyetin tuzu alınmış bir avuç kuruyemiş...4 kuru kayısı
öğleyin yok
ara da 1 muz ve 3 kuru kayısı ve biraz daha kuruyemiş..
akşam koca bir kase marul domates ve kırmızı lahana dan salata ve içine tavuk parçaları atttım.
su 1.5 litre
yeşilçay 1 tane
1 tane rezene
1 şişe soda ve bol bol şekersiz çay içtim
akşam yemeğim çok hafif olduug için sanırım tartı eksilerde..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben burdayıım ama sayfa açık kalıyor yazamıyorumm..kızım aglıyor hep kucakta..ev soğuk yatak odasından da çıkaramıyorumkızım pazar günü 4 aylık oluyor emziğini yan çevirip gevelemeye başladı..ve huzursuz önceden emerken sakinleşirdi şimdi o da yok...tecrübeli anneler kızım dişçıkarmaya başlıyor olabilir mi?
menun ço kgüzel sadece sabahki zeytinler biraz fazla kaçmış :)))
akşamki salata en iyisini yapmışlar..
kaç aylıkki 1 yaşına gelmeden diş çıkarda nezaman bilmiyom :)))
buarada facede eklediğim senmisin ??
haa bidee buralarda çok soguk akşamları üşüyorum annemde fazla elektrikli ufo soba vardı onu aldımm kaloriferler yanana kadar donarım ben
akşamları ufo yakıyom başına geçiyomm sıcacık oluyoo
Tünaydın hanımlar,dünkü menüm:
sabah 1dilim tam tahıllı ekmek,4 zeytin,2 kk peynir,bir avuç maydanoz,2 ceviz,1 domates
ara 100 gr ananas ve 1 büyük bardak tarçınlı süt
öğle 1 tabak barbunya yemeği,salata ve 1 sb kadar yoğurt
ara 1 elma
akşam 2 büyük tabak brokoli (haşlanmış),yoğurt,1 domates,birazda maydanoz
3 bardak yeşilçay ,1 doğal mineralli su ve 1 sade türk kahvesi içtim.Dün teyzemler geldi annem hurmalı kurabiye,boğaça aldı ayrıca kıymalı mantı yaptı ama hiçbirinden bir lokma bile almadım
sabah 1dilim tam tahıllı ekmek,4 zeytin,2 kk peynir,bir avuç maydanoz,2 ceviz,1 domates
ara 1 elma
3 bardak yeşilçay ,1 doğal mineralli su ve 1 sade türk kahvesi içtim.Dün teyzemler geldi annem hurmalı kurabiye,boğaça aldı ayrıca kıymalı mantı yaptı ama hiçbirinden bir lokma bile almadım
EDA cım maaşallah sen tam yeni gelinsin..böle çıtıpıtı duruyorsun..profildeki mavili kombini aşırı derecede beğendim...ben de zayıflasam da kemer taksam bluzların üstüne..hiç nasip olmadı..ben en son 2007 de göbeksiz ve zayıftım ama o zaman bu trend yoktu
mursh canım biz takımda kaç kişiyiz canım..takımda hiç muhabbet olmuyor..ilk girdiğimde sular sller gibi yazılırdı...eda,mursh,gulşeker,fadime,hoppidicik,merve,ve ben bide lionesse tatile gitmişti bu kadar mıyız?
gunaydın hoppidick mısafırlere aldanıp murshla olan yarısı unutma sakın tamammmı
murshcum afıyet olsun cnm 0 yağ hee vay beee azıme bak bıldıgım bı atasozu var ama :) azımle duvarla ılgılı ınsallah öle olcak:)
bak okdr pasta tatlı 400 gramcık yapmıs ve o kılo degıl yedıgın yemeklerın agırlıgıdır sen bugun ekmek yeme 1 tane soda gumlet yarına bıseycıgın kalmaz
işkura gıttım orda kadın cvmı felan duzenledı ögleden snra bıyere ıs görusmesıne gtcem asgarı ucret+agı verıyor cumartesı pazar tatıl yemek ve servıste var asgarı ucret canımı sıkmıyor degıl hanı ama yınede gtcem yoksa evde sıyırcam yanıı sabah 8 aksam 6 calısılınıyormus ön muhasebe gıbı bısı ıste off şans dıleyınde hayrlısı olsun
bu arada dedemız var gebzede dun o cok hastaymıs oraya gttıgımden aksam nete gıremedım kızlar affola
saol canım..Bende kaç gündür yıkamıyordum hasta die kombi açtım elektirikli soba da yaktım öyle yıkadım..Çok da dikkat ettim ama arkadaşım geldi o hasta idi ondan geçti sanırım..Kızıyorum böyle insanlara hasta isen gitme bebekli eve ki kendinin de kızı oğlumdan 1,5 ay büyük oğlumun oyuncaklarını kızına verdi ağzına felan soktu ben nereye gitsem oyuncağımı götürüyorum..
ARKADAŞLAR ben perşembe ölğeyin bodruma gidiyorum..eşimin toplantısı var ve aynı zamanda tatil...pazartesi öğleden sonra dönücem inşaallah..o yüzden bugün temizliklerimi yapıp yarın da ütülerimiive vaaliz hazırlıklarımı yapıcam..tatilde açık büfeeee olayı beni bozmıycak karatay dietine göre bana serbest olan ızgaralardan ve salataardan yiycem bol bol..çünkü ben ipin ucunu kaçırdım mı toparlamam çok zor oluyor..
tatile giderken hedefim 79.9 da olsa 7 li rakamları görerek gitmekti ama sayemde olmadı( olsun napalım en azından 82 li rakamlardayım su anda ve perşembeye kadar belki 81.9 olurum:)))
murshcum canım ben bildirimi o yüzden perşembeden yapıcam..laptop u yanımda götürücem büyük ihtmal girme fırsatım olur çünkü bebeğim çok küçük ve yaramaz bir bebek oldugu için çok fazla havuza giremeyebilirim..müsait oldukça ugrarım yanınıza..
canım ben bi kere bıraktımmı gerisi çorap söküğü gibi geliyo..o yüzden kendimden korkuma yiyemiyorum tatlı falan..ama evde light bisküviler var, onlarla avutuyorum kendimi..
ben çocuklar hasta olunca değil evden çıkmak ne yapacağımı bilemiyorum, elim ayağıma dolanıyo..çok panik oluyorum..kendim olsam pek önemsemiyorum ama..o yüzden olmadan önlemini almak lazım ama her zamanda mümkün olmuyo tabii..olacağı varsa oluyo..
sanada hayırlı yolculuklar canım..hayırlısı ile gidip dön..
yemek harika , ojeleride görmedim sanma...ne kafiye kurarmışım beee...
günaydın kızlar her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum ılıdıktan sonra yarım limon sıkıyorum dün beni görenler sen zayıflamışsın dediler tartıda eksilme olmasada sıkılaşma olmuş
ben o marka saç boyası kullandım canım ..bi problem olmadı..kadının kullanım hatasından olmuşda olabilir..
Annemde bundan kullanıyo hıc bıseycık olmuyo bılemedım hatta dıger markalara gore daha gec cıkıyor...
evet kuşum..ağır toplarım var bugünefendim sölemesi ayıp ama bizim sülalede zayıf hatun yokdur, hepsinin maaşallahı var...onlara ikram hazırlamakda ayrı bir stres, hepsi gurme olmuş...ama benim bahanem hazır..bebeğim varrrr ..................................mercimek köftesini dolap poşetlerine at, hiçbişey olmaz canım...ben 3-4 gün tutuyorum dolapta...hiçbişey olmuyo, ilk günki gibi lezzeti..ama muhakkak poşetle olsun, yoksa kuruyo...
hopiş kışlık sebzelerimi aldım onları dondurucuya hazırladım barbunya fasulye patlıcan melemenlik .sonra turşu yaptım kış gelince sebzem bol olsunki kilo vermem daha rahat olsun dolabı agzına kadar doldurdum 17 kg bezelye daha önce koymuştum
OHHH çay varyaa bizim burda yaptıgınızm çay evdekini tutumuyor sinir oluyorumm haşlama çay oluyoo
Kızlar dünkü menüm
Sabah kahvaltı
1 poğaça
1 bardak çay
ara yok
öğle 1.5 lahmacun
1 ayran
ara yok
akşam yok
yatarken 1 bardak kayısı meyve suyuu
menüm tuhaf oldu farkındayımm
Menu guzel cnm bu karatayı tutun sen bakıyorum..:)))günaydın fıstıklarrrr
dünkümenümü yazayım
sabah 2 yumurtadan domatesli b peynirli omlet..10 zyetin tuzu alınmış bir avuç kuruyemiş...4 kuru kayısı
öğleyin yok
ara da 1 muz ve 3 kuru kayısı ve biraz daha kuruyemiş..
akşam koca bir kase marul domates ve kırmızı lahana dan salata ve içine tavuk parçaları atttım.
su 1.5 litre
yeşilçay 1 tane
1 tane rezene
1 şişe soda ve bol bol şekersiz çay içtim
akşam yemeğim çok hafif olduug için sanırım tartı eksilerde..
ara 1 elma
ohhh tam diyet menüsü olmuşşş hafif sebze dolu
sen bu iradeyle zaten verdim 30 kilooo
ben dayanamazdım annem kıymalı mantı yapacakta yemiycemmm
ah bu bogazımm ahhh ahhhh bütün işleri o açtı başımaa
sana kocaman bir nazar boncugu yaaa...senin çizelgeni gördükçe acaba ben de yapabilirmiyim diyorum hep..umut ışıgı oluyorsun bana...ama ben henüz hiç spor yapmıyorum bir kaç egzersiz dısında..sen hep spor yaptın mı cnm?
Tuafmı karbonhıdrata bogulmussun kuzum yaa...( Eger karbonhıdrat yıyerek zayıflanıcak olsa senle ben tıg gıbı olurduk :)))
bakın hoppiş neler yapıyoooooEki Görüntüle 268209
Asya27:
Edda1985:
Ene2004:
Fadime02:
Hoppidicik
Gulseker:
Mursh:
Nurkelebek:
taçsız prenses
merwecik_20
lionesse
Cnm takım lıstemız boyle...Asya sık gıremıyor Eddada ısı olmadıgı surece hep burda :) Ene2004 3 haftadır hıc ugramadı sanırım onu bu hafta lısteden cıkarırız..Fadıome abla ugruyo zaten hopıste gulsekerde bende sende :) tacsızprenseste geldı mervecık zaten buralarda lıonesse tatılde doner...:))) Durumumuz bu bıde fıtsemayı eklıycem bu hafta lısteye :)))
Hopıs unuturmu hıc yaa canla basla calısıp duru :))
O ata sozunu bende bılıyorum ama tartıd pek bı hareketlenme yok neden nasıl boyle oluyo anlamıs deılım
KEsınlıkle katılıyorum sana mervecık...Gulseker dont panık bacımmm
İnş olur cnm bı hırde hep asgarı ucret devam etmez heralde :O zamanla yukselır evde opturmakla kım vercek o parayı sana :)
Ahh bu dusuncesız ınsanlar...Ben bebeklı eve gıttımmı bebegı ellemem hıc annesının tavrına bakarım once bazı ınsanlar cok pınpırıklı oluyo hak verıyorum...Öyle gıder gıtmez sap sup openlere bende cok kızarım...
Ohhh bodrum bodrum dıosun yanı :) Simdi en guzel zamanı bodrumun sakındır hem havlarda ısınacakmıs gırersın bol bol havuza spor olmus olur :))Tmm cnm persembeden alırım kılonu :)
Ojelerım bı efsanedır hopıs gormesen kızardım zaten :)))
İnş öyledir bendede aynı tepkıyı verıyorlar( ama tartı sıfır ((
İşin zor ama senın elın lezzetlı dıe okumustum onlar yesınler sıssınler sen yeme sakın...
Annemde yapıo sankı savas cıkcakmıs gıbı stokluyo yazlık herseyden ama kısın yemesı cok zavklı oluyo...Ahhh annecım ahh becerıklı kadın azcık ona ceksem ne vardı demı ? :))
sende beceriklisindir başa düşünce yaparsın nasılolsa annem yapıyo diyip köşeye çekiliyorsundur bak evlenince nasıl yaparsın
Cnmm sen karadenızlısın cay tutkunu anlıyorum ben hıc aramam olsada olur olmasada olur ama bugun 4 bardak kadar ıctım :))
Tuafmı karbonhıdrata bogulmussun kuzum yaa...( Eger karbonhıdrat yıyerek zayıflanıcak olsa senle ben tıg gıbı olurduk :)))
Menu guzel cnm bu karatayı tutun sen bakıyorum..:)))
Bu kadar ıradelısın sonrada aglarsın pasta kacamagı yaptım dıe pıskolojınımı etkıledı bu dıyet ısı ne? Dıkkat et kendıne sahane gıdıosun...
Ahhh edda ahhhh sen o bogazını bı tutsan zaten hıc sorun yok :)))
Yaparız yaparızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?