Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bedeninde küçülecek işte :)))

Sen kaç beden kıyafet giyosun cnm
S giyiyorum, aslında büyük beden giymiyorum ama incelmek istiyorum, daha doğrusu sıkılaşmak. Spora başlasam iyi olacak, bölgesel hareketlere filan.

Akşam 1.5 köfte derken küçük müydü köfteler canım. Kahvaltın güzel olmuş.
Yok, 1 köfte nerdeyse 2-2.5 küçün köfte boyunda , canım
Bende tam kahvaltım baya güzel olmuş yaZdıydım. Bir lokma bir lokmadır.

Kilo bildirimim:

Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4

Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
Saçmalama pınar
Sana dışardaki yemekler yaramıyor demekki
Banada hiç yaramaz
Bide cumadan baklava vardı birde

Senin için bişeyler düşüncez cnm sıkma canını
Sadece bugünü sıfır karbon ekmeksiz geçir
Akşama kabak yoğurt olabilir
Ödem çayını salı perş.yap

Sen halledersin bebeğim hiç takılmadım ben
Sadece karbon ve ekmeği azalt suyu sporu ihmal etme
Ekmek artik pek aramiyorum zaten alistim bugun kahvaltida da yemedim hedefim bu hafta hic tuketmemek aslinda dun artim daha fazlatdi ayran detoksu dusuruyor ama pesinden de hemen artiya geciriyor onu gordum bir kez daha.neyse 300 halledilemeyecek bir rakam degil insallah cumaya kadar guzel bir eksi gelecek gelmek zorunda

Bizim okula gitmemizi istemiyor cadım alıştı ya 15 gün

Menü yazıldımı acaba
Biz hiç geçmişe bakmasak
Ablacım, sen bana izin ver haftada bir kaçamağa, ben her cuma eksilerle gelicem, söz , çünki insan alışkanlıklarından aniden vaz geçemiyo, yavaş-yavaş haftada biri ayda 2 e düşürücem İnşallah

Kilo bildirimim:

Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4

Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
Bozma moralini bazen o kadar alakasız durumlar etkiliyor ki ağırlığımızı ama bir iki gün sonra normale dönüyorsun. Bence sen hiç canını sıkma

bugün hiç yapmadığım birşey yaptım.kendime özel tavuk aldım .haşlayıp yiyeceğim.suçlulul hissettim sanki.ama olsun.napalım..1 kilo da şu markette satılan dondurulmuş ıspanaktan aldım.onu kavurup akşama onu yiyip şu aldığım kilo üstlenmeden göndermek istiyorum.dünden yemekli misafirim vardı.fazladan yaptım eşimin yemeği de hazır .iyi oldu bu.cumaya kadar böyle ful dikkat edicem.hafi inşallah
aynen öyle oldu bahar yaa.

Poni Bon canım sen o bakıcıyı değiştir.sonuçta 2 çocuk bieden bakması demek senin çocukla %50 daha az ilgilenecek demek.ben de yeni bakıcı ile başladım.çook memnunum çok şükür.keşke geçen sene de bu kadına baktırsaydım dedim.değişiklikler her zaman kötü değildir .

Evet ablacım haklısın da o arada evde değildim, sağlıksız bişey yemektense yememeyi tercih ettim sadece. Artık daha bilinçliyim beslenme konusunda :)

15 tatil bitti temizliginede başlamış bulunmaktayım :)
Çocukların odasını bitirdim en çok kalabalık ıvır zıvır olan o oda helede kızın oyuncakları takisi tokasi gerwklisi gereksizi dolu olan odamiz neyse ki mutlu son
Hergun 1 odayı bitiriyim diyorum anca yetisirim gundelik işlerinde aksamamasi lazım e bide adamın şoförlüğünü yapınca anca yetisirim

Canlarim moralim cok bozuk size yansitmak istemiyorum ama haftasonum berbat gecti esimle küsüz bazi sebeplerden dolayi cok iyi ayrilamadik canim burnumda elim ayagim hic tutmuyo ama silkelenecem disari cikacam birazdan reglimde hala devam ediyo anlamis degilim bu kadar uzun surmezdi en fazla 4 gun bugun 6 gun olacak niye oldu bu kadar bilemiyorum esim canimi cok sıkıyo bazi aliskanliklar esten once gelmemeli degil mi hatali miyim diye dusunuyorum ama kendimde bulamiyorum hatayi burayada yansitmak istemiyorum neyse zaten yazacak bile takatim yok gozler eller şiş beynim patlayack gbi agriyo cok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…