- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.001
Buna da sukur canim vucudumuz hareket halindeydi hic degilseO kadar spora anca kül kedisi olmjşuz yaaPufuduks
hoşgeldinMerhaba kizlar.Grubunuza katilabilir miyim?Bu gruptaki motivasyonu,menulerin takip edilisini,hata yapildiginda uyari yapilmasini,takim kaptani ve yardimcilarinin surekli takipte olmasini cok begendim.Ben de kilolari ile yillardir mucadele eden biriyim.Bu takimda aradigim enerji var.Dogum gunume kilolardan kurtulup yeni bir ben olarak girmek istiyorum.
Dur dur benim kafa gitti sen kendinden bahseder misin ilk sayfada kurallarımiz var okuyup kabul etmelisin uygunsaDogum kilosu mu
Canım detox sonrası çok dikkat gerek hep artı gelir çünküEkmek artik pek aramiyorum zaten alistim bugun kahvaltida da yemedim hedefim bu hafta hic tuketmemek aslinda dun artim daha fazlatdi ayran detoksu dusuruyor ama pesinden de hemen artiya geciriyor onu gordum bir kez daha.neyse 300 halledilemeyecek bir rakam degil insallah cumaya kadar guzel bir eksi gelecek gelmek zorunda
Vayy güzel güzel sen liste için hazirlan benden sana tiyo sus aramızda :)Selam hanımlar,
Cuma 119.8
Bugün 118.9
Fark. -900
Bende vaziyet böyle:)
Açlık başıma vurdu ben bı profiline baktım bide doğuma hatlar gittiYani bende sasirdim.Evli degilim dogum yapmis olamam diyeama tabi goruntu itibari ile dogum yapmis gibi bir gobek var.tamam hemen bakip yaziyorum
valla bizim sevgili ellerinize bırakırsan kesin verirsin ama kem kum etmek yok kolay gelmedi acısız gitmeyecek30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.
Olur mu bırakmak pinarcim lütfen böyle düşünme silkelen ve verdiğin emekleri düşün birtanemKilo bildirimim:
Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4
Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
Tatlım zaten cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi yiyebilirsin ama abartmadanBiz hiç geçmişe bakmasak
Ablacım, sen bana izin ver haftada bir kaçamağa, ben her cuma eksilerle gelicem, söz , çünki insan alışkanlıklarından aniden vaz geçemiyo, yavaş-yavaş haftada biri ayda 2 e düşürücem İnşallah
Valla bildiğin gibi değil baharım izin iyi geldi kendime geldim silkelendim bu hafta tam gazBugün kötü geçerde yarın düzene girersin abla
AA o neden ya çok kötü poni kamera var mı evde belki oyuncak vs paylaşmak istemiyordur çünkü Zeynep kuzeyden küçük herşeye ağlıyor herşey benim olsun istiyor aralarında 9 ay var ama kuzeyde onu hiç sevmez
Erken kalktığını içindir canım
Yapayim canım benim bilinç altı manyak zaten
Hedefin tutmazsa seni parçalayıp timsahlar yem edeceğim savaşçıözellikle listede öyle yeme luksumuz yok
Benim durum sendekide ayaklarım hala ağrıyor bı temizlik yapıp açılacağım şimdiFatma aban bu hafta çok önemli duruma göre izin dönüşün bak
Dirilmezse nigarin katlimani izleyeceğiz
Aynen yazmamissij
Yüzüne vururuz sonra
bi mezuniyet daha kapıda
Bunlar hep bahane heppp
Cok güzel
Daha önce kaça kadar indin
Demek ki eksidesin
Canan bu son olsun emeklerini ekmek arası yeyip gelmişsin
dun uyumadiysan etkisi olabilir ama cumaya kadar halledersin sen
Merhaba kizlar.Grubunuza katilabilir miyim?Bu gruptaki motivasyonu,menulerin takip edilisini,hata yapildiginda uyari yapilmasini,takim kaptani ve yardimcilarinin surekli takipte olmasini cok begendim.Ben de kilolari ile yillardir mucadele eden biriyim.Bu takimda aradigim enerji var.Dogum gunume kilolardan kurtulup yeni bir ben olarak girmek istiyorum.
hoşgeldin canım30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ikinci hedefim 54.
Hoşgeldin canım30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ikinci hedefim 54.
Hoş geldin...30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ikinci hedefim 54.
Ciddi mi diyon bi heyecanlandım şimdi:)Canım detox sonrası çok dikkat gerek hep artı gelir çünkü
Vayy güzel güzel sen liste için hazirlan benden sana tiyo sus aramızda :)
Açlık başıma vurdu ben bı profiline baktım bide doğuma hatlar gitti
valla bizim sevgili ellerinize bırakırsan kesin verirsin ama kem kum etmek yok kolay gelmedi acısız gitmeyecek
Ptesi cuma kilo bildirimi 77.7 güncel kilon değil mi günlük minimum 5 msj destekte amaç kaynaşmak geçmişi takip etmek takımın üyesi olabilmek yoksa 5 msj havada karada yazılır
Ben bahar 32 yaşındayım bı oğlum var 3 olacak 84 den indik 68 e sonra geri aldım geçen hafta başladım yeniden
İzin nadir kişilere iyi gelir sende o nadirsinValla bildiğin gibi değil baharım izin iyi geldi kendime geldim silkelendim bu hafta tam gaz
sen Ankara'da değil misin valla bura bulutlu hiç güneş yok piksoojik üşüyorum bide çok havalandirisim evi galibaNe kadar dolu bir o kadar da boş bir gün benim için ya. Hava çok güzel işimizi halledip oğlanla yürüyüşe çıktım şimdi az uyusun diye parka oturdum dönüşte asıl yürüyüşü yapmış olacağım inşallah
Sizler neler yaptınız bakalım
Hallederiz hamiş yakız napim ben bir türlü hayır demeyi öğrenemedim her konuda
Aboww herkes artida nasıl olacak bu hafta çok merak ediyorum cumayi
Ben seviyorum böyle havaları pek romantik oluyor:)İzin nadir kişilere iyi gelir sende o nadirsin
sen Ankara'da değil misin valla bura bulutlu hiç güneş yok piksoojik üşüyorum bide çok havalandirisim evi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?