Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kizlar.Grubunuza katilabilir miyim?Bu gruptaki motivasyonu,menulerin takip edilisini,hata yapildiginda uyari yapilmasini,takim kaptani ve yardimcilarinin surekli takipte olmasini cok begendim.Ben de kilolari ile yillardir mucadele eden biriyim.Bu takimda aradigim enerji var.Dogum gunume kilolardan kurtulup yeni bir ben olarak girmek istiyorum.

hoşgeldin

Son düzenleme:
30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.

Canım detox sonrası çok dikkat gerek hep artı gelir çünkü
Selam hanımlar,
Cuma 119.8
Bugün 118.9
Fark. -900

Bende vaziyet böyle:)
Vayy güzel güzel sen liste için hazirlan benden sana tiyo sus aramızda :)
Yani bende sasirdim.Evli degilim dogum yapmis olamam diyeama tabi goruntu itibari ile dogum yapmis gibi bir gobek var.tamam hemen bakip yaziyorum
Açlık başıma vurdu ben bı profiline baktım bide doğuma hatlar gitti
valla bizim sevgili ellerinize bırakırsan kesin verirsin ama kem kum etmek yok kolay gelmedi acısız gitmeyecek
Ptesi cuma kilo bildirimi 77.7 güncel kilon değil mi günlük minimum 5 msj destekte amaç kaynaşmak geçmişi takip etmek takımın üyesi olabilmek yoksa 5 msj havada karada yazılır
Ben bahar 32 yaşındayım bı oğlum var 3 olacak 84 den indik 68 e sonra geri aldım geçen hafta başladım yeniden

Tatlım zaten cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi yiyebilirsin ama abartmadan

Menüyüde bundan sonra eksiksiz istiyorum
Öyle yedim yazmıcam olmaz
Yazamıcağın bişeyi yeme o zaman

Valla bildiğin gibi değil baharım izin iyi geldi kendime geldim silkelendim bu hafta tam gaz

hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Hoş geldin...
Ciddi mi diyon bi heyecanlandım şimdi:)

Valla bildiğin gibi değil baharım izin iyi geldi kendime geldim silkelendim bu hafta tam gaz
İzin nadir kişilere iyi gelir sende o nadirsin
sen Ankara'da değil misin valla bura bulutlu hiç güneş yok piksoojik üşüyorum bide çok havalandirisim evi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…