Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saat farkı cok etkılıyor cuma oglene doğru tartılmıştım bende
artında cok degılmıs oda odemdır cumaya 1 ustu eksı gelır senden canısı

6 yemek kaşığı yazmıştım yaha doğrusu yazamamisim ki

Günaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500
erken kalkmanın tartıdaki yansıması bacım bu rakam halledersın cumaya canım sen

saat farkı cok etkılıyor cuma oglene doğru tartılmıştım bende
artında cok degılmıs oda odemdır cumaya 1 ustu eksı gelır senden canısı
Valla gelmesi lazım artık çünkü ocak ayı boşa gitti yerimde saydım resmen bu iki ay bitirmem ve korumaya geçmem lazım canım diyet ve sikilasma olayını

Valla gelmesi lazım artık çünkü ocak ayı boşa gitti yerimde saydım resmen bu iki ay bitirmem ve korumaya geçmem lazım canım diyet ve sikilasma olayını
15 tatıl etkıledı bızı sımdı bı sure sakınlık olur hayatımızda daha rahat verırız
valla korumadan korktuğum kadar diyetten korkmuyorum yüzde bı mılyon hedefe ulaşırım ama koruma sıkıntı bende
sen gec korumaya canım olaya hakım ol bende senden mezun olunca bana koçluk yaparsın

Kızlar gunaydin. Ben de hiç uyuyamadım malum hep geç yat geç kalk. Bugün bakalim nasıl bitecek hepinize iyi gunler
hıc sorma benım kızda benı delı ettı güya erken yattık kı 12 erken bızım ıcın :)ne suyu bıttı ne cısı kaçta uyuduk bılmıyorum ama genede ıyıyım dıncım sporumu yapmaya hazır vede nazırım:)

canım benım ya cok zor durumun Allah yardımcın olsun aklıma gelen tek sey kreş donemı gelene kadar ızın alabılırmısınkı

Ay inşallah canım ya

kız napim ben bir türlü hayır demeyi öğrenemedim her konuda

Günaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500

Aboww herkes artida nasıl olacak bu hafta çok merak ediyorum cumayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…