- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.941
6 kaşık kadar yazmıştım ama görülmemiş yada yazamamisim şimdi tartilacagim bakalım iki günde ne kadar gitmiş bendenGüzel görünüyor edam
Menü çok Güzel dengeli olmuş tatlım
Sadece fasülye ne kadar onu anlamadım :))
saat farkı cok etkılıyor cuma oglene doğru tartılmıştım bendeGünaydın canlar
Ben de erken tartıldım hem açım hem güne erken başlamak istiyorum artık
Cuma 67.5
Bugün 67.8
Fark +300
Ama çok takılmadim çünkü tartı saat farkı var ve gece çok kötü geçti uyumadı oğlan
6 yemek kaşığı yazmıştım yaha doğrusu yazamamisim kiDışarda güzel menü
Fasulye miktarını anlayamadım ama güzel
Abla ilk başladığında beni dövüp dövüp bırakmışlardı sanki ki 20dk ile başladım sonra günde iki kere yirmi şimdi 45 yapıyorum aslında 60 da yaparimda biraz zaman tanıyorum sporu artırmak için
Bende her sepetten sonra açarım üç beş parça da olsa iyi oluyor biriminde fena
İnşallah yüzünü guldurur ben bu saatte ayakta
Merve sen akillanmayacaksin tmm misafir bereket ama vakti zamanı vardır helede yemeğe öyle gün ortasında bugün önceden haber vermeli yoksa çarşıdan dönemem kimse için ha yolcudur yayılıyor çok samimiyimdir iki yumurta kirsam da yeriz geyik şamata o zaman evet ama senin gibi asla kimse kusura bakmasın hem hamile hem annemler var hem çocuk var yokkkkkk yaaaaaaaa
iyi idare etmişsin disarda
poni ikinciyi yap bol bol rapor al :)
Belki o süreçte tayin vs olur ya şöyle özel krese filan gönül rahatlığıyla verirsin
Bu abla olayı ne onu anlamadım balığının çocuğu mu var öyleyse büyük ihtimalle senin kızı eziyirdur
hoşgeldın canım ben nıgar6 kaşık kadar yazmıştım ama görülmemiş yada yazamamisim şimdi tartilacagim bakalım iki günde ne kadar gitmiş benden
O zaman bunu fava atıp bekleyelimson son arkadaşım 5 subat nıgarın dırılısı dıyebılırız:)
nıckım anlamı ıcımdekı savaşçı artık bunu gösterme zamanı geldı
erken kalkmanın tartıdaki yansıması bacım bu rakam halledersın cumaya canım senGünaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500
Valla gelmesi lazım artık çünkü ocak ayı boşa gitti yerimde saydım resmen bu iki ay bitirmem ve korumaya geçmem lazım canım diyet ve sikilasma olayınısaat farkı cok etkılıyor cuma oglene doğru tartılmıştım bende
artında cok degılmıs oda odemdır cumaya 1 ustu eksı gelır senden canısı
Çok teşekkür ederim hoş buldum bende Fatoşhoşgeldın canım ben nıgar
15 tatıl etkıledı bızı sımdı bı sure sakınlık olur hayatımızda daha rahat verırızValla gelmesi lazım artık çünkü ocak ayı boşa gitti yerimde saydım resmen bu iki ay bitirmem ve korumaya geçmem lazım canım diyet ve sikilasma olayını
memnun oldum fatoscugum kac kılo fazlan var daha once dıyet yaptınmı canımÇok teşekkür ederim hoş buldum bende Fatoş
hıc sorma benım kızda benı delı ettı güya erken yattık kı 12 erken bızım ıcın :)ne suyu bıttı ne cısı kaçta uyuduk bılmıyorum ama genede ıyıyım dıncım sporumu yapmaya hazır vede nazırım:)Kızlar gunaydin. Ben de hiç uyuyamadım malum hep geç yat geç kalk. Bugün bakalim nasıl bitecek hepinize iyi gunler
canım benım ya cok zor durumun Allah yardımcın olsun aklıma gelen tek sey kreş donemı gelene kadar ızın alabılırmısınkıSelamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor
30 kilo fazlalığı var yapmazmiyim kaç kere kilo verdim aldım sayısını bilmiyorum inşallah bu son olacakmemnun oldum fatoscugum kac kılo fazlan var daha once dıyet yaptınmı canım
Ay inşallah canım ya15 tatıl etkıledı bızı sımdı bı sure sakınlık olur hayatımızda daha rahat verırız
valla korumadan korktuğum kadar diyetten korkmuyorum yüzde bı mılyon hedefe ulaşırım ama koruma sıkıntı bende
sen gec korumaya canım olaya hakım ol bende senden mezun olunca bana koçluk yaparsın
kız napim ben bir türlü hayır demeyi öğrenemedim her konudaDışarda güzel menü
Fasulye miktarını anlayamadım ama güzel
Abla ilk başladığında beni dövüp dövüp bırakmışlardı sanki ki 20dk ile başladım sonra günde iki kere yirmi şimdi 45 yapıyorum aslında 60 da yaparimda biraz zaman tanıyorum sporu artırmak için
Bende her sepetten sonra açarım üç beş parça da olsa iyi oluyor biriminde fena
İnşallah yüzünü guldurur ben bu saatte ayakta
Merve sen akillanmayacaksin tmm misafir bereket ama vakti zamanı vardır helede yemeğe öyle gün ortasında bugün önceden haber vermeli yoksa çarşıdan dönemem kimse için ha yolcudur yayılıyor çok samimiyimdir iki yumurta kirsam da yeriz geyik şamata o zaman evet ama senin gibi asla kimse kusura bakmasın hem hamile hem annemler var hem çocuk var yokkkkkk yaaaaaaaa
iyi idare etmişsin disarda
poni ikinciyi yap bol bol rapor al :)
Belki o süreçte tayin vs olur ya şöyle özel krese filan gönül rahatlığıyla verirsin
Bu abla olayı ne onu anlamadım balığının çocuğu mu var öyleyse büyük ihtimalle senin kızı eziyirdur
Günaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500
günaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)
Aboww herkes artida nasıl olacak bu hafta çok merak ediyorum cumayiGünaydın canlar
Ben de erken tartıldım hem açım hem güne erken başlamak istiyorum artık
Cuma 67.5
Bugün 67.8
Fark +300
Ama çok takılmadim çünkü tartı saat farkı var ve gece çok kötü geçti uyumadı oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?