- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.961
Evet moralini bozma belki ödemdir hemencik atarsingünaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)
Ohhh senin bildiriminle gözüm gönlüm açıldıVee çok şükür -1 kilo ay nasıl mutlu oldum anlatamam
Cuma günü 95.7( perşembe günü ki tartimi söylemiştim mecburiyetten)
Bu gün 94.7
Fark -1
Eki Görüntüle 2106304
Cok guzel canim gonlunce olsun hersey
bowww pilotluk mu maşallah[/QUOTE]Çok geçmiş olsun herşey duzelince yine bekleriz kapımız açık
Bugün kötü geçerde yarın düzene girersin ablaKızlar gunaydin. Ben de hiç uyuyamadım malum hep geç yat geç kalk. Bugün bakalim nasıl bitecek hepinize iyi gunler
AA o neden ya çok kötü poni kamera var mı evde belki oyuncak vs paylaşmak istemiyordur çünkü Zeynep kuzeyden küçük herşeye ağlıyor herşey benim olsun istiyor aralarında 9 ay var ama kuzeyde onu hiç sevmezRapor alamıyorz feto durumndan ikinci olursa aylıksız izne ayrılıcam zaten bnmki kalptn giderse gitsin. Bakıcının kızı bnm kızdn küçük ama aklmda soru işareti de yok değil çok zor çook
Erken kalktığını içindir canımGünaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500
Yapayim canım benim bilinç altı manyak zatenBahar kız nasıl bir bilinç altı o öylekalkma yataktan kuzum öyle rüyalarda soluna üç kere tükür sonra üç kere euzu besmele çek kalktığın yönün ters tarafına yat uyu güzelim. Şeytanın senin huzurunu bozmak için gösterdiği rüyalar onlar
Hedefin tutmazsa seni parçalayıp timsahlar yem edeceğim savaşçıgünaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)
Benim durum sendekide ayaklarım hala ağrıyor bı temizlik yapıp açılacağım şimdiGünaydın canlar
Ben de erken tartıldım hem açım hem güne erken başlamak istiyorum artık
Cuma 67.5
Bugün 67.8
Fark +300
Ama çok takılmadim çünkü tartı saat farkı var ve gece çok kötü geçti uyumadı oğlan
Dirilmezse nigarin katlimani izleyeceğizson son arkadaşım 5 subat nıgarın dırılısı dıyebılırız:)
nıckım anlamı ıcımdekı savaşçı artık bunu gösterme zamanı geldı
Aynen yazmamissij6 yemek kaşığı yazmıştım yaha doğrusu yazamamisim ki
Yüzüne vururuz sonraO zaman bunu fava atıp bekleyelim
Valla gelmesi lazım artık çünkü ocak ayı boşa gitti yerimde saydım resmen bu iki ay bitirmem ve korumaya geçmem lazım canım diyet ve sikilasma olayını
Bunlar hep bahane heppp15 tatıl etkıledı bızı sımdı bı sure sakınlık olur hayatımızda daha rahat verırız
valla korumadan korktuğum kadar diyetten korkmuyorum yüzde bı mılyon hedefe ulaşırım ama koruma sıkıntı bende
sen gec korumaya canım olaya hakım ol bende senden mezun olunca bana koçluk yaparsın
Cok güzelVee çok şükür -1 kilo ay nasıl mutlu oldum anlatamam
Cuma günü 95.7( perşembe günü ki tartimi söylemiştim mecburiyetten)
Bu gün 94.7
Fark -1
Eki Görüntüle 2106304
Daha önce kaça kadar indin30 kilo fazlalığı var yapmazmiyim kaç kere kilo verdim aldım sayısını bilmiyorum inşallah bu son olacak
Demek ki eksidesinGünaydın kızlar
Cuma 72.6
Pazartesi 72.5 durum stabil regl
Canan bu son olsun emeklerini ekmek arası yeyip gelmişsinGünaydın kızlar
en son 74.3 idim
bu sabah unutup 1 bardak su içmiş bulundum.
bu sabah 76.5 çıktım.
poffff
dun uyumadiysan etkisi olabilir ama cumaya kadar halledersin senCuma: 88.00
Bugün: 88.500
Eeeee yatarsan karpuz gibi olursun böyle hicccc laf söyleyecek durumum yok kendim ettim kendim buldum.
sananeeee
Senin durum ne ablaGünaydınnnn güzellerrr
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bende gece 3 ten sonra uyudum
Bana göre erken kalktım :)) kahvemi içtim
Şimdi işlere girişecem
Artı olan bildirimlere yorumum yok :)))
O artılar verilecek O kadar
Ohhh senin bildiriminle gözüm gönlüm açıldı
Arada bakmaya çalışırım kızlar hepinize mucukkkk
Halledersin senCuma 81.7 kg
Bugun 82.0 kg
Fark +300
Haftaya arti ile baslamayi hic sevmiyorum
SüpermişKizlar gynaydin 79.5 im yani -400 um kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Moral bozma pınar herşey olabilircozulmeyecek dert değilKilo bildirimim:
Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4
Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
drgisiklik olmuş bildirimi alalımGünaydın kızlar 2 gündür giremedim cumartesi birden bizimkilere estiler; kartepeye gittik dün gece döndük uyumadan yazacaktım fakat öyleeee yorulmusum ki kızımı uyuturken uyumusum :) menülerimi yazıp gecmisi okuyacagım
Daha iyileri de gelecek zamanla inşallahGünaydınnnn güzellerrr
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bende gece 3 ten sonra uyudum
Bana göre erken kalktım :)) kahvemi içtim
Şimdi işlere girişecem
Artı olan bildirimlere yorumum yok :)))
O artılar verilecek O kadar
Ohhh senin bildiriminle gözüm gönlüm açıldı
Arada bakmaya çalışırım kızlar hepinize mucukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?