Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.041
Yeterki burdan kopma bak gör nasıl başarıcaksin inan bu göz açıp kapanınca ya kadar bı zamana denk gelicek sabır ve istikrarla yolumuza devam edelim sadece30 kilo fazlalığı var yapmazmiyim kaç kere kilo verdim aldım sayısını bilmiyorum inşallah bu son olacak
Bol kardiolu spor yap canımBu aksam bendeee sitedeki salona gidicem cok istikrarlıyım kimseye takılmayacagım bugün kararım net :))
Yeri gelicek motivasyonumuzu kaybedicegiz belki yeri gelicek nefsimize yenilecegiz ama tekrardan kaldığımız yerden devam etmesini bilicez ,
Herşeyin hakkından üstesinden gelen kadınlarız biz kilo vermek şimdiye kadar basardiklarimizn içinde en kolayı belki ve bunuda başarıp hedefe ulaşıncaz
Yatış pozisyonundayim zaten canimYaaa bebis uyku yapıyorAzıcık koy kafanı bir yere :)
Bol kardiolu spor yap canım
Bende yanlız spor yapmayı seviyorum hizim kesiliyor biri eşlik edince
Yatış pozisyonundayim zaten canim
Ay yok sen yatma kız ben hamisim sen hareket et ki yağlar yansinSenin yazdıgını okuduktan sonra ben bi mayıstım oturuyordum uzandım bir anda :))) içten içe benimde uykuya ihtiyacım varmısss :))))
Ay yok sen yatma kız ben hamisim sen hareket et ki yağlar yansinben kötü örnek oldum
Iremcim her evlilikte guzel gunler oldugu kadar sikintili surecler de var sabret elbet hersey yoluna girecektir.disari cikacaktin vak o sana iyi gelecektir biraz hava al degisik birseyler yap sakinles. Ama moral bozukluguyla kendini yemege verme sakin. Sen yasina gore cok olgun bir kizsin ve eminim aranizdaki sorunlar hallolacaktir.Canlarim moralim cok bozuk size yansitmak istemiyorum ama haftasonum berbat gecti esimle küsüz bazi sebeplerden dolayi cok iyi ayrilamadik canim burnumda elim ayagim hic tutmuyo ama silkelenecem disari cikacam birazdan reglimde hala devam ediyo anlamis degilim bu kadar uzun surmezdi en fazla 4 gun bugun 6 gun olacak niye oldu bu kadar bilemiyorum esim canimi cok sıkıyo bazi aliskanliklar esten once gelmemeli degil mi hatali miyim diye dusunuyorum ama kendimde bulamiyorum hatayi burayada yansitmak istemiyorum neyse zaten yazacak bile takatim yok gozler eller şiş beynim patlayack gbi agriyo cok uykusuzum
aramiza hosgeldin ben zeynep evli ve 6.5 aylik bir kizim var. Burada cogumuz emzikli ve dogum kilolari ile ugrasiyoruz30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.
En uyku saatine göre yapıyorum canım onuymadan süpürüp onuyueen paspas WC toz alma ama bugün geç kalktık uyumadıOf bende temizlik yapıyordum cıt cıksa kızım uyanıyor bende ara verdim buraya bakıyorum :)
Aslında wmdikce artar süt bol su zaten içiyorsun ama incir kürü yapabilirsin yada kuru soğanlı bı salata yanında köfte birazda bulgur pilavı inan artacakBasim cok feci agriyor agri kesici de alamiyorum birde kiz bugun cok huysuz. Sutum biraz azaldi sanki bi kac gundur zoraki yetiyor ek gida desen yemiyor mama vermeye calisiyorum icmiyor sut yetmezse ne yapcam bilmiyorum
Salatayi deneyim aksama. Oglen kofte yemistim bulgurla yaptigim kabak dolmasi vardi aksamda ondan yiyebilirim biraz . Incir kurunu bilmiyorum ama o nasil oluyor. Yetmedigi icin nerdeyse saat basi emiyor zaten ama insallah eski duzene donerizAslında wmdikce artar süt bol su zaten içiyorsun ama incir kürü yapabilirsin yada kuru soğanlı bı salata yanında köfte birazda bulgur pilavı inan artacak
Aynen öyle bunun için burdayım bu sefer Ilıcak inşallah sizlerle birlikteYeterki burdan kopma bak gör nasıl başarıcaksin inan bu göz açıp kapanınca ya kadar bı zamana denk gelicek sabır ve istikrarla yolumuza devam edelim sadece
Hahaha yok yok ben bahane arıyormusum demek ki
bide belli dönem artık yalancı memeye ceviriyirlar benim oğlum hiç emzik kullanmadı ve hep memede yaşadı iki tane inciri dilimle bı çay bardağı sütle pişir püre yap ye yada bı su bardağı sütle yaparsan sheak gibi oluyor son arada deneyebilirsin gecede dolar göğüsler Diyetisyen vermişti bana tarcinda atarsın bildiğin tatlı oluyorSalatayi deneyim aksama. Oglen kofte yemistim bulgurla yaptigim kabak dolmasi vardi aksamda ondan yiyebilirim biraz . Incir kurunu bilmiyorum ama o nasil oluyor. Yetmedigi icin nerdeyse saat basi emiyor zaten ama insallah eski duzene doneriz
benimki de kac tane emzik aldiysam da tutmadi. Yemek sonrasi ara olarak bunu da yaparim insallah etki eder cok sagol canimbide belli dönem artık yalancı memeye ceviriyirlar benim oğlum hiç emzik kullanmadı ve hep memede yaşadı iki tane inciri dilimle bı çay bardağı sütle pişir püre yap ye yada bı su bardağı sütle yaparsan sheak gibi oluyor son arada deneyebilirsin gecede dolar göğüsler Diyetisyen vermişti bana tarcinda atarsın bildiğin tatlı oluyor
İnşallah ise yararbenimki de kac tane emzik aldiysam da tutmadi. Yemek sonrasi ara olarak bunu da yaparim insallah etki eder cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?