Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30 kilo fazlalığı var yapmazmiyim kaç kere kilo verdim aldım sayısını bilmiyorum inşallah bu son olacak
Yeterki burdan kopma bak gör nasıl başarıcaksin inan bu göz açıp kapanınca ya kadar bı zamana denk gelicek sabır ve istikrarla yolumuza devam edelim sadece

Ben artık bu kacıncı defadır kilo vermeyi deniyorum sayamadım. Haklı olarak herkes hee he kesin yaparsın diyor inanmıyorlar. Simdiki diyetimi bir esim biliyor sadece.
Sonra düsündüm dedim ki ya benim kendime inancım yok onlar neden inansın bu sefer sus sadece herkese göster. Ve ctesi 2 haftadır görüsmedigimiz arkadaslarımız geldi aaa Ecem ne kadar zayıflamıssın dediler. O kadar mutlu oldum ki..
Simdi tek sıkıntım bitter cikolata ülkerin %80 kakaolu cikolatası var birde onu aklımdan cıkarabilsem. Hersey daha güzel olacak

Iremcim her evlilikte guzel gunler oldugu kadar sikintili surecler de var sabret elbet hersey yoluna girecektir.disari cikacaktin vak o sana iyi gelecektir biraz hava al degisik birseyler yap sakinles. Ama moral bozukluguyla kendini yemege verme sakin. Sen yasina gore cok olgun bir kizsin ve eminim aranizdaki sorunlar hallolacaktir.
aramiza hosgeldin ben zeynep evli ve 6.5 aylik bir kizim var. Burada cogumuz emzikli ve dogum kilolari ile ugrasiyoruz buradan kopmadan devam edersen cok kisa zamanda hedefine ulasirsin simdiden bol eksiler

Pnrrr-12 canim mesajini sabah okudum ama ancak cevap yazabilme firsatim oldu. Bak dun bende +1.1 dim bugun 300 e dustu. Sen nerelerden ne noktaya geldin. Moral bozmak yok ben seni kendime ornek aliyorum. Hedefe bu kadar az kalmisken kendine bunu yapma. Bu kadar arti olmasi normal degil mutlaka odem uykusuzluk regl vs bi etken vardir cumaya kadar duzene girecektir.

Basim cok feci agriyor agri kesici de alamiyorum birde kiz bugun cok huysuz. Sutum biraz azaldi sanki bi kac gundur zoraki yetiyor ek gida desen yemiyor mama vermeye calisiyorum icmiyor sut yetmezse ne yapcam bilmiyorum

Basim cok feci agriyor agri kesici de alamiyorum birde kiz bugun cok huysuz. Sutum biraz azaldi sanki bi kac gundur zoraki yetiyor ek gida desen yemiyor mama vermeye calisiyorum icmiyor sut yetmezse ne yapcam bilmiyorum
Aslında wmdikce artar süt bol su zaten içiyorsun ama incir kürü yapabilirsin yada kuru soğanlı bı salata yanında köfte birazda bulgur pilavı inan artacak

Aslında wmdikce artar süt bol su zaten içiyorsun ama incir kürü yapabilirsin yada kuru soğanlı bı salata yanında köfte birazda bulgur pilavı inan artacak
Salatayi deneyim aksama. Oglen kofte yemistim bulgurla yaptigim kabak dolmasi vardi aksamda ondan yiyebilirim biraz . Incir kurunu bilmiyorum ama o nasil oluyor. Yetmedigi icin nerdeyse saat basi emiyor zaten ama insallah eski duzene doneriz

Kizlar sagolun valla güzel mesajlar atmissiniz buranin güzelligi iste tam pes etcekken bile bu yazilar motive ediyor.. bende farkli biseyler deniycem insallah etkisi olur.
Esimede sakasina bugn kahvaltida amaan biraktm diäti artk zaten geri almism sinr oldm dedm oda hemen sacmalama delimisn 1 ayda alirsn valla hepsni geri falan dedi korktu cok

Tabikide pes etmiyorm son gaz devam insallah

Salatayi deneyim aksama. Oglen kofte yemistim bulgurla yaptigim kabak dolmasi vardi aksamda ondan yiyebilirim biraz . Incir kurunu bilmiyorum ama o nasil oluyor. Yetmedigi icin nerdeyse saat basi emiyor zaten ama insallah eski duzene doneriz
bide belli dönem artık yalancı memeye ceviriyirlar benim oğlum hiç emzik kullanmadı ve hep memede yaşadı iki tane inciri dilimle bı çay bardağı sütle pişir püre yap ye yada bı su bardağı sütle yaparsan sheak gibi oluyor son arada deneyebilirsin gecede dolar göğüsler Diyetisyen vermişti bana tarcinda atarsın bildiğin tatlı oluyor

benimki de kac tane emzik aldiysam da tutmadi. Yemek sonrasi ara olarak bunu da yaparim insallah etki eder cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…