- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.061
Hosbuldukkkkkkkhoşgeldin canım
adamın yüreğine indireceksinKizlar sagolun valla güzel mesajlar atmissiniz buranin güzelligi iste tam pes etcekken bile bu yazilar motive ediyor.. bende farkli biseyler deniycem insallah etkisi olur.
Esimede sakasina bugn kahvaltida amaan biraktm diäti artk zaten geri almism sinr oldm dedm oda hemen sacmalama delimisn 1 ayda alirsn valla hepsni geri falan dedi korktu cok
Tabikide pes etmiyorm son gaz devam insallah
Kendin den bahsetsdne canım neler yapıyorsun cakisiyormusun okuyor musun vs vs anlat işteHosbuldukkkkkkk
Afiyet olsun kanatların derisini yemiyoruz dimiMenüm,
Sabah 11.00
1 kayısı
4ceviz
Activia yogurt mısır ve bugday gevrekl
Ara
Sekersiz türk kahvesi
15.00
5 haslanmıs kanat
1 kase yogurt
1 tatlı k salca
Ara
Mate ve kirazsapı çayı
18.00
1 kase tavuk suyu corbası
3 ceviz
20.00 de
12 leblebi yicem
hadi madem ilk ve sönmüş ve madem birilerine ders verilecek inşallahEn buyuk motivasyonum yaz aylarinin gelmesi.yazlari dogru duzgun birsey giyememek yuzunden tadini cikaramadim.bu sefer citir olup yaza merhaba diyecegim
Yok kuzum ben konyanin tam ortasındayımİzin nadir kişilere iyi gelir sende o nadirsin
sen Ankara'da değil misin valla bura bulutlu hiç güneş yok piksoojik üşüyorum bide çok havalandirisim evi galiba
Benim bi arkadasimda okumustu onda baya ise yarafi kiz yedi ama guzel kili verdi beynine inandirdi sende ise yaradi mi bende ondan gaza gelip baya aradiydimda kitabi bulamamistimBirara Yasemin Soysal in tek şişman beynimiz kitabını okudum orda uzun uzun hayel kurun diyordu giydiğiniz kiyafetten parmaklarınızin inceligine kadar benim hayalim kotumu giymişim bacaklarimin arasin 10cm genişlikte açık kalıyor okadar ince yani bacaklar:)
Üzerimde beyaz badi bel kollar incecik
Ah ah daha okadar hiç zayıflayan adım
Guzel olmus menude unsuz kek nasil olmus merak ettim kesin sormuslardur sende yazmissindir. Gecmisi tamamlayayim gorurum sanirim.Ben yediğimi hatırlamıyorum, yoğun bir pazar geçirdim
10:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi ve diyetisyen tarifli kek (şeker,un,yumurta yok)
17:20 haşlanmış tavuk ve salata
2 lt su, yatana kadar içerim daha
Spor yok
Olur mu hic bak simdi kilo vermek icin cabaliyirsun kendin icin bisey yapiyorsun. Hayal kurmak kolay degil ben neyin hayalini kursam olmadi hep o yuzden korkup kuramam istedigim seylerin.Ay Allah korusun , olursun inşallah.
Sadece ne fark ettim biliyor musunuz bu mesajı okurken, ben hayal bile kurmayacak kadar boş vermişim kendimi:). Ne kadar üzücü:))
11:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2dilim sucuk
2 parça patates
1,5 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
2 çatal süzme peynir
1 dilim kaşar peyniri
3 bardak açık cay
(20:30)
1 dilim ekmek
5 YK pilav
8 yk taze fasulye
marul salatası
pancar ve havuç salatası
Su : 1,5
spor bol bol mobilyacı gezme
Karabuğdayi hemen alıyorum ozaman
bende eluptik derim. Ilk basta zorlar hemde cok zorlar ama zamanlar artar benim kac yasinda annem bile 35-40 dk biner olmustu alisiyorsun ac bi tv ilk gun dene ne kadar yapabiliyirsun sonra artirirsin ben eluptiginyaktirdigi kadar baska spor aleti tanimamKızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
Valla cok moralm bozldu ama gderken gram gram gelirken kilo kiloadamın yüreğine indireceksin
Ben herşeyi yiyebiliyorum ayçam eminim yerimKarvizit micok guzel anlatim olmus. Menude guzel olmus afiyet olsun
Olur mu hic bak simdi kilo vermek icin cabaliyirsun kendin icin bisey yapiyorsun. Hayal kurmak kolay degil ben neyin hayalini kursam olmadi hep o yuzden korkup kuramam istedigim seylerin.
Diyetisyen diyet gondermeye basladi mi?
Al nigar all. Tadida cok guzel. Yalniz ben ilk basta olculu yapmadigimdan simdi ne kadar olculu yicemi bilmiyorun kafama gore takiliyorum. Bu arada bizim ailedende bi ben sevdim karabugdayi ne babam ne annem ne nisanlim ne yengem agzina koymuyor isli bir kokusu ve tadi var ondan sevenedi onlar
bende eluptik derim. Ilk basta zorlar hemde cok zorlar ama zamanlar artar benim kac yasinda annem bile 35-40 dk biner olmustu alisiyorsun ac bi tv ilk gun dene ne kadar yapabiliyirsun sonra artirirsin ben eluptiginyaktirdigi kadar baska spor aleti tanimam
Anlamadım canimKarvizit micok guzel anlatim olmus. Menude guzel olmus afiyet olsun
Olur mu hic bak simdi kilo vermek icin cabaliyirsun kendin icin bisey yapiyorsun. Hayal kurmak kolay degil ben neyin hayalini kursam olmadi hep o yuzden korkup kuramam istedigim seylerin.
Diyetisyen diyet gondermeye basladi mi?
Al nigar all. Tadida cok guzel. Yalniz ben ilk basta olculu yapmadigimdan simdi ne kadar olculu yicemi bilmiyorun kafama gore takiliyorum. Bu arada bizim ailedende bi ben sevdim karabugdayi ne babam ne annem ne nisanlim ne yengem agzina koymuyor isli bir kokusu ve tadi var ondan sevenedi onlar
bende eluptik derim. Ilk basta zorlar hemde cok zorlar ama zamanlar artar benim kac yasinda annem bile 35-40 dk biner olmustu alisiyorsun ac bi tv ilk gun dene ne kadar yapabiliyirsun sonra artirirsin ben eluptiginyaktirdigi kadar baska spor aleti tanimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?