Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

adamın yüreğine indireceksin

Herkese hosbuldukkkk.
Bugun yeni basladigim icin biraz sarsildimeee o kadar ekmek yemek bir anda bitince olacak olan da bu.
Su an calismiyorum.Evdeyim.Onceligim zayiflama isini bitirmek.Iliskilerimde de hep kilo problemim one suruldugu icin biraz bilendim.Birilerine ders vermek gerek artik.O yuzden zayiflama hedefim buyuk.
Arkadaslarin da yazdigi gibi zaman su gibi akip gececek.ya yiyip kilo almaya devam ederek ya da yemeyip zayiflayarak.

Hicbir kiyafetin duzgun olmamasi ozellikle magazalarda buyuk beden bakmaktan yoruldum.girip istedigimi alip cikmak hissi nasil merak ediyorum.

Bu ilk ve son diyete baslayisim.ya olacak ya olacak

Menüm,

Sabah 11.00
1 kayısı
4ceviz
Activia yogurt mısır ve bugday gevrekl

Ara
Sekersiz türk kahvesi

15.00
5 haslanmıs kanat
1 kase yogurt
1 tatlı k salca

Ara
Mate ve kirazsapı çayı

18.00
1 kase tavuk suyu corbası
3 ceviz

20.00 de
12 leblebi yicem

Afiyet olsun kanatların derisini yemiyoruz dimi
En buyuk motivasyonum yaz aylarinin gelmesi.yazlari dogru duzgun birsey giyememek yuzunden tadini cikaramadim.bu sefer citir olup yaza merhaba diyecegim
hadi madem ilk ve sönmüş ve madem birilerine ders verilecek inşallah

İzin nadir kişilere iyi gelir sende o nadirsin
sen Ankara'da değil misin valla bura bulutlu hiç güneş yok piksoojik üşüyorum bide çok havalandirisim evi galiba
Yok kuzum ben konyanin tam ortasındayım hava çok güzeldi parka oturdum tam kalkacağım zaman aşağı banklardan ses geldi bir baktım bizim görüştüğümüz Suriyeli aile piknik gibi gelmişler çocuklarla falan üç gelin, iki kız, anne, bi dunur ve 7 çocuk bir de oğlanla ben gittim resmen bahçe günü yapmış olduk valla çok da iyi geldi

Ben komple değişik biriyim kuzum zaten mesela nerede adı duyulmadik hastalık var beni bulur aspirin milletin regl kanamasini artırır beni keser daha neler neler ama ilk defa değişik olmak olumlu sonuç veriyor

Bu arada bugün oturduğum kişilerin yeni bebekleri var 2 yaş en büyüğü ve hepsi hayret etti kiloma bir sürü övgü aldım çok mutlu oldum. Tabi dünür teyze Arapça baya laf soktu emziriyorsun bla bla yemen lazım gibisinden valla dedim sütüm kesilmedi oğlum da sağlıklı yemek değil su kilo yapar dedim bana nefretle baktı

Benim bi arkadasimda okumustu onda baya ise yarafi kiz yedi ama guzel kili verdi beynine inandirdi sende ise yaradi mi bende ondan gaza gelip baya aradiydimda kitabi bulamamistim

Bu arada daha gecmise gidenedim ama bu karabugday ile ilgili soylemeden gecemicem cok iyi baya baya tok tutuyor. Tartima nasil yansicak bakalim yarin bi daha tartilcam

Bide mutfagi kapattim ben menumude yazayim

Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak sade kahve

Oglen(13.00)
100gr karabugday
2 servis kasigi salata
1 servis kasigi yogurt

Aksam( 18.00)
Oglenin aynisi

Sivi:1.5 lt su 2.5 yapicam
Spor: 2 saat tempolu yuruyus 120*2 = 240 Pnrrr-12

Guzel olmus menude unsuz kek nasil olmus merak ettim kesin sormuslardur sende yazmissindir. Gecmisi tamamlayayim gorurum sanirim.

Karvizit mi cok guzel anlatim olmus. Menude guzel olmus afiyet olsun

Ay Allah korusun , olursun inşallah.
Sadece ne fark ettim biliyor musunuz bu mesajı okurken, ben hayal bile kurmayacak kadar boş vermişim kendimi:). Ne kadar üzücü:))
Olur mu hic bak simdi kilo vermek icin cabaliyirsun kendin icin bisey yapiyorsun. Hayal kurmak kolay degil ben neyin hayalini kursam olmadi hep o yuzden korkup kuramam istedigim seylerin.

Diyetisyen diyet gondermeye basladi mi?

Karabuğdayi hemen alıyorum ozaman

Al nigar all. Tadida cok guzel. Yalniz ben ilk basta olculu yapmadigimdan simdi ne kadar olculu yicemi bilmiyorun kafama gore takiliyorum. Bu arada bizim ailedende bi ben sevdim karabugdayi ne babam ne annem ne nisanlim ne yengem agzina koymuyor isli bir kokusu ve tadi var ondan sevenedi onlar

Kızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
bende eluptik derim. Ilk basta zorlar hemde cok zorlar ama zamanlar artar benim kac yasinda annem bile 35-40 dk biner olmustu alisiyorsun ac bi tv ilk gun dene ne kadar yapabiliyirsun sonra artirirsin ben eluptiginyaktirdigi kadar baska spor aleti tanimam

Ben herşeyi yiyebiliyorum ayçam eminim yerim

Kaptanıma ithafen yazıyorum bu menumu:)
Mefkurem

Sabah 8:00
Kucuk dilim t.t.e lorlu tost
2 haşlanmış yumurta
1 tane greyfurt

Öğlen 2:00
1 kase yulaf ezmesi

Akşam
6:30
Salata
1 bardak ayran
1 yumruk kadar kıymayı kavurdum üzerine domates sosu ve 1 yumurta bol pul biberi karabiberle sonlandırıp afiyetle yedim

1 büyük bardak form çayı
2,5 lt su
35 dk evde kardio
25 dk sıkılaştirms hareketleri
Puan 180 Pnrrr-12

Anlamadım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…