Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi

17.00
1 kase yogurt

19.00
1 tabak pirasa

1.5 litre su
Birazdan da sporumu yapacagim.1 saat yuruyus
Öncelikle hoşgeldin canım
Menün az geldi gözüme başlarda bukadar kisarsan daha sonra zorlanirsin sanki kilo vermekte canim

Fatma birşey soracağım 7 çocuk deyince merak ettim mesela Bolu'daki Suriyeliler çok zengin yani onların kullandığı bebek arabalarını şahsen ben almam hani şu 7-8 binlikleeden kadınların altında jiplee vs çocukları küçükte olsa kapalı
Birde Ankara'da mesela annemlerin apartmanda var Allah günah yazmasın çok pistler hiç eşya yok kızlar bildiğin cozutmus daha 15 yaşındaki görücü geliyor geçen 12de birini nişanlandılar giren çıkan belli degil çocuklar desem görünce için açıyor
En iyi içinde olduğun için soruyorum nedir bu tezatlık
Selam kizlar

Bebde pazartesi bildirimimi yapayim hemen
- 300 deyim
Ekşi başlamak gayet iyi
Menum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi

17.00
1 kase yogurt

19.00
1 tabak pirasa

1.5 litre su
suyu artirmalisin birden bu kadar kesme pırasa yanında yoğurt olabilir bir dilim ekmek yada çorba menun çok az ve yetersiz şimdi böyle az olursa sonra nasıl azaltacaksin

Bacım bugün Türkiye böyle bir durumla karşılaşıp başka ülkeye gitse bizdede aynı gelir yaşantı uçurumları olurki ,çinçindende adam gider Çankaya'da da bide böyle düşün:)

Hoş geldin güzelim benim ismim eylem 43 yaşındayım evliyim ogretmenim

Çok güzel olmuş menün afiyet olsun güzelim

Aycacim karabigdayi haslayip sademi yedin canim
Yok canim soyle yaptim ben suya sogan dogradim soganlar yumusadi suda iyice cekti azcik zeytin yagi puskurttum tencereye kara bugday cve kuru domates attim ( kuru domates bu arafa yagli degil katir kutur yani kuru) biraz kavrulduktab sinra karabugday. su attim icine.

Tesekkur ederim canim benimm insallah duzelir koca kafasi dank ederse tabii basim cok kotu agriyo yanimda olmadigi icinde hem sucluluk duyuyorum hemde moralim bozuluyo ne yapsam bilemedim valla zor bu islerr bacim amaan

Bi deniyim bakayim abla. Karabugdayi daha oncedende calisirken disarda yapan bi yerden tuketiyordum o zaman cok fark edememistim ne zaman o rest. Yesem acikmiyodum baska bi yerden bulgurlu lilav tuketsem karnim zil caliyodu 3-4 saate. onemli olan beni tok tutmasi bide saglikli karbonhidret alimi olmasi yarin tartilicam nasil gitmis. Bgnde ogle aksa ayni seyi tukettim.

12:00
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 tk bal
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak açık cay

(15:00)
1 dilim peynirli naneli ekmek
1 domates

(20:00)
2 kepçe tarhana çorbası
1,5 dilim patatesli börek
1 bardak ayran

Su : 2,5 lt

Bugün ki menumu de pek beğenmedim kızlar evde annemler olunca dikkat etmek daha zor oluyor

Karbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim

Gayet guzel bir menu olmus afiyet olsun.
Menüm
Sabah(10:30)
1tam yumurta 1/2 yumurta beyazı
1dlm ekmek
1kk peynir

Öğle(15:00)
1 yumurta
Avuç içi kadar tost

Akşam(17:30)
200g tavuk
Salata

Şu:3lt spor:3mile leslie = 135puan @Pnrrr-20
Gayet guzel canim sporda yapilmis. Afiyet olsun.
Karabugdayin sonucunu bende merak ediyorum insallah guzel eksi getirir afiyet olsun.
Menum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi

17.00
1 kase yogurt

19.00
1 tabak pirasa

1.5 litre su
Menu cok az ve yetersiz. arkadaslar gerekli seyleri soylemisler zaten. Yesil elmali detoks suyu var biz genelde persembeleri tuketiriz odem icin ondan da yapabilirsin.
O degilde ben cumartesi menunu merak ettim afiyet olsun.
Tesekkur ederim canim benimm insallah duzelir koca kafasi dank ederse tabii basim cok kotu agriyo yanimda olmadigi icinde hem sucluluk duyuyorum hemde moralim bozuluyo ne yapsam bilemedim valla zor bu islerr bacim amaan
insallah duzelir canim bas agrisi icin ilac al istersen yada ilik bir dus takmamaya calis.

aksam hem gec saat olmus hemde cok karbon olmus. Yinede sen hamissin bebisimize yarasin

Selam hanımlar
Menüm
Sabah:
9:30 da bir tane Türk kahvesi (3 gündür devam ediyorum buna)
10:30. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber ,yarım dilim esmer ekmek,5 çatal menemen
( yarısını yiyebildim bu tabağın, kalanını da 13:30 da yedim).
16:30 1 kase(2 kepçe ) yoğurt çorbası (yarmalı)ve bol pul biberli
18:00 10 tane leblebi, 5 tane fıstık,1 tane gün kurusu kayısı
1 yeşil çay
Su 4 lt
Spor henüz yok

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 11.30
6 adet domates soslu anne anne koftesi
1 dilim peynir
2 yk pekmez
8 adet kucuk siyah zeytin

Ara ogun. 15.00
1 bardak sut
3 adet kuru kayisi
6 adet cig badem

Aksam yemegi:19.00
1 kepce unsuz kirmizi mercimek corbasi
2 yk pirasa (sonunda bitti :))
1 adet bulgurlu kabak dolma
1 kase yogurt
Boolll salata

Ara .20.30-21.00 civari yapacagim
2 adet kuru incir ve 1 cay bardagi sut ile kur

Su. 3 lt

Spor yok

Bahar ciğim güzel olmuş menün afiyet olsun
Sağol canım
Sabah ki zeytin çok olmuş canım tuz iyi değil akşamda böreği götürmüşsun kız biz yiyemiyorum bari sen ye
Karbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…