Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.081
Öncelikle hoşgeldin canımMenum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi
17.00
1 kase yogurt
19.00
1 tabak pirasa
1.5 litre su
Birazdan da sporumu yapacagim.1 saat yuruyus
Hosbulduk canim sagol.Bir an once kurtulmak istiyorum yaaaa.bir de ilk gunler odem falan vucut sasirsin diye biraz az yiyecegim boyleÖncelikle hoşgeldin canım
Menün az geldi gözüme başlarda bukadar kisarsan daha sonra zorlanirsin sanki kilo vermekte canim
Fatma birşey soracağım 7 çocuk deyince merak ettim mesela Bolu'daki Suriyeliler çok zengin yani onların kullandığı bebek arabalarını şahsen ben almam hani şu 7-8 binlikleeden kadınların altında jiplee vs çocukları küçükte olsa kapalıYok kuzum ben konyanin tam ortasındayımhava çok güzeldi parka oturdum tam kalkacağım zaman aşağı banklardan ses geldi bir baktım bizim görüştüğümüz Suriyeli aile piknik gibi gelmişler çocuklarla falan üç gelin, iki kız, anne, bi dunur ve 7 çocuk bir de oğlanla ben gittim resmen bahçe günü yapmış olduk valla çok da iyi geldi
Ben komple değişik biriyim kuzum zaten mesela nerede adı duyulmadik hastalık var beni bulur aspirin milletin regl kanamasini artırır beni keser daha neler nelerama ilk defa değişik olmak olumlu sonuç veriyor
Bu arada bugün oturduğum kişilerin yeni bebekleri var 2 yaş en büyüğü ve hepsi hayret etti kiloma bir sürü övgü aldım çok mutlu oldum. Tabi dünür teyze Arapça baya laf soktu emziriyorsun bla bla yemen lazım gibisinden valla dedim sütüm kesilmedi oğlum da sağlıklı yemek değil su kilo yapar dedim bana nefretle baktı
Ekşi başlamak gayet iyiSelam kizlar
Bebde pazartesi bildirimimi yapayim hemen
- 300 deyim
suyu artirmalisin birden bu kadar kesme pırasa yanında yoğurt olabilir bir dilim ekmek yada çorba menun çok az ve yetersiz şimdi böyle az olursa sonra nasıl azaltacaksinMenum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi
17.00
1 kase yogurt
19.00
1 tabak pirasa
1.5 litre su
Keşke benim olsa:))Ben yuruyus bandciyim.kilo coksa eliptik acayip dizleri zorluyor.ama kilo verme icin en etkilisi eliptik
Ödem az yemekle gitmez canım ödem suyu yaparsın sağlıklı beslenmelisin böyle olmazHosbulduk canim sagol.Bir an once kurtulmak istiyorum yaaaa.bir de ilk gunler odem falan vucut sasirsin diye biraz az yiyecegim boyle
Bacım bugün Türkiye böyle bir durumla karşılaşıp başka ülkeye gitse bizdede aynı gelir yaşantı uçurumları olurki ,çinçindende adam gider Çankaya'da da bide böyle düşün:)Fatma birşey soracağım 7 çocuk deyince merak ettim mesela Bolu'daki Suriyeliler çok zengin yani onların kullandığı bebek arabalarını şahsen ben almam hani şu 7-8 binlikleeden kadınların altında jiplee vs çocukları küçükte olsa kapalı
Birde Ankara'da mesela annemlerin apartmanda var Allah günah yazmasın çok pistler hiç eşya yok kızlar bildiğin cozutmus daha 15 yaşındaki görücü geliyor geçen 12de birini nişanlandılar giren çıkan belli degil çocuklar desem görünce için açıyor
En iyi içinde olduğun için soruyorum nedir bu tezatlık
Ekşi başlamak gayet iyi
suyu artirmalisin birden bu kadar kesme pırasa yanında yoğurt olabilir bir dilim ekmek yada çorba menun çok az ve yetersiz şimdi böyle az olursa sonra nasıl azaltacaksin
Hoş geldin güzelim benim ismim eylem 43 yaşındayım evliyim ogretmenimHerkese hosbuldukkkk.
Bugun yeni basladigim icin biraz sarsildimeee o kadar ekmek yemek bir anda bitince olacak olan da bu.
Su an calismiyorum.Evdeyim.Onceligim zayiflama isini bitirmek.Iliskilerimde de hep kilo problemim one suruldugu icin biraz bilendim.Birilerine ders vermek gerek artik.O yuzden zayiflama hedefim buyuk.
Arkadaslarin da yazdigi gibi zaman su gibi akip gececek.ya yiyip kilo almaya devam ederek yada yemeyip zayiflayarak.
Hicbir kiyafetin duzgun olmamasi ozellikle magazalarda buyuk beden bakmaktan yoruldum.girip istedigimi alip cikmak hissi nasil merak ediyorum.
Bu ilk ve son diyete baslayisim.ya olacak ya olacak
Çok güzel olmuş menün afiyet olsun güzelimBu arada daha gecmise gidenedim ama bu karabugday ile ilgili soylemeden gecemicem cok iyi baya baya tok tutuyor. Tartima nasil yansicak bakalim yarin bi daha tartilcam
Bide mutfagi kapattim ben menumude yazayim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak sade kahve
Oglen(13.00)
100gr karabugday
2 servis kasigi salata
1 servis kasigi yogurt
Aksam( 18.00)
Oglenin aynisi
Sivi:1.5 lt su 2.5 yapicam
Spor: 2 saat tempolu yuruyus 120*2 = 240 @Pnrrr-20
Yok canim soyle yaptim ben suya sogan dogradim soganlar yumusadi suda iyice cekti azcik zeytin yagi puskurttum tencereye kara bugday cve kuru domates attim ( kuru domates bu arafa yagli degil katir kutur yani kuru) biraz kavrulduktab sinra karabugday. su attim icine.Aycacim karabigdayi haslayip sademi yedin canim
Bahar ciğim güzel olmuş menün afiyet olsunMenüm
Sabah(10:30)
1tam yumurta 1/2 yumurta beyazı
1dlm ekmek
1kk peynir
Öğle(15:00)
1 yumurta
Avuç içi kadar tost
Akşam(17:30)
200g tavuk
Salata
Şu:3lt spor:3mile leslie = 135puan @Pnrrr-20
Tesekkur ederim canim benimm insallah duzelir koca kafasi dank ederse tabiiIremcim her evlilikte guzel gunler oldugu kadar sikintili surecler de var sabret elbet hersey yoluna girecektir.disari cikacaktin vak o sana iyi gelecektir biraz hava al degisik birseyler yap sakinles. Ama moral bozukluguyla kendini yemege verme sakin. Sen yasina gore cok olgun bir kizsin ve eminim aranizdaki sorunlar hallolacaktir.
Yarin biraz daha orantili yiyeyim o zaman. Odem icinde sarimsak cayini deneyecegim yarindan itibaren bakalim fayda edecek mi metabolizma da hizlandiriyormus.Ödem az yemekle gitmez canım ödem suyu yaparsın sağlıklı beslenmelisin böyle olmaz
Kizzzzzz bozulmasin simdi.tv de var ya skec te keske benim olsa diyorKeşke benim olsa:))
Bi deniyim bakayim abla. Karabugdayi daha oncedende calisirken disarda yapan bi yerden tuketiyordum o zaman cok fark edememistim ne zaman o rest. Yesem acikmiyodum baska bi yerden bulgurlu lilav tuketsem karnim zil caliyodu 3-4 saate. onemli olan beni tok tutmasi bide saglikli karbonhidret alimi olmasi yarin tartilicam nasil gitmis. Bgnde ogle aksa ayni seyi tukettim.Karşıdakilerin ne yaptığını ne söykediğini hiç umursama cnm
Yakın zamanda bende kötü bi olay yaşadım
Tek dediğim ,kendi pisliklerinde boğulsunlar
Ben hata yapmadım yanlışım yok o yüzden içim rahat
Boşver başkalarını
Tatlım deseydin ya dışardayız işimiz var
Niye kabul ediyodsun madem
Menü güzel cnm
Spora yarınmı başlıyon
Karabuğday karışık menüde nasıl etkili olur bilmiyorum cnm
Böyle karbon yerine geçer heralde
Detoks olarak yapıcaksan
Her öğün 2 kş haşlanmış Karabuğday 1 pişmiş y.elma yeniyor
Dışarda yemediğin için tebrikler cnm
Ne kadar sağlıklı şeyler yemeye çalışsakda çok tuzlu oluyor
Her gün Menü yazılacak canımcım
Ya Her yediğimizi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemiyecez
Akşam sıcak bi yemek yeseydin bari cnm
Menü de sıkıntı yok Tatlım
Menüyü beğendim cnm
Hele şükür şu karnıbahardan kurtulduk :))
Kilo verdikçe otomatikman hayalletde gelecek cnm
Bana pilav biraz fazla geldi cnm
Ikracım kahvaltıyı erken yaptığın zaman lütfen öğlende bişeyler ye
Yemek yoksa bile
Biraz kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt gibi
Herkes eliptik demiş
Bencede güzel alet çokda etkili
Ama ben fazla kiloda onu doğru bulmuyorum
Daha öncede konusu geçmişti heralde
Belki siz 100 ün üstünü görmediğiniz için Belki hissetmediniz
Ama ben o kilolardayken denemiştim kaç gün diz ağrısı çektim
Artık Daha güzel menüler bekliyorum cnm
Cıssız temiz menüler
Karbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim12:00
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 tk bal
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak açık cay
(15:00)
1 dilim peynirli naneli ekmek
1 domates
(20:00)
2 kepçe tarhana çorbası
1,5 dilim patatesli börek
1 bardak ayran
Su : 2,5 lt
Bugün ki menumu de pek beğenmedim kızlar evde annemler olunca dikkat etmek daha zor oluyor
Gayet guzel bir menu olmus afiyet olsun.Menüm,
Sabah 11.00
1 kayısı
4ceviz
Activia yogurt mısır ve bugday gevrekl
Ara
Sekersiz türk kahvesi
15.00
5 haslanmıs kanat
1 kase yogurt
1 tatlı k salca
Ara
Mate ve kirazsapı çayı
18.00
1 kase tavuk suyu corbası
3 ceviz
20.00 de
12 leblebi yicem
Gayet guzel canim sporda yapilmis. Afiyet olsun.Menüm
Sabah(10:30)
1tam yumurta 1/2 yumurta beyazı
1dlm ekmek
1kk peynir
Öğle(15:00)
1 yumurta
Avuç içi kadar tost
Akşam(17:30)
200g tavuk
Salata
Şu:3lt spor:3mile leslie = 135puan @Pnrrr-20
Karabugdayin sonucunu bende merak ediyorum insallah guzel eksi getirir afiyet olsun.Bu arada daha gecmise gidenedim ama bu karabugday ile ilgili soylemeden gecemicem cok iyi baya baya tok tutuyor. Tartima nasil yansicak bakalim yarin bi daha tartilcam
Bide mutfagi kapattim ben menumude yazayim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 bardak sade kahve
Oglen(13.00)
100gr karabugday
2 servis kasigi salata
1 servis kasigi yogurt
Aksam( 18.00)
Oglenin aynisi
Sivi:1.5 lt su 2.5 yapicam
Spor: 2 saat tempolu yuruyus 120*2 = 240 @Pnrrr-20
Menu cok az ve yetersiz. arkadaslar gerekli seyleri soylemisler zaten. Yesil elmali detoks suyu var biz genelde persembeleri tuketiriz odem icin ondan da yapabilirsin.Menum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi
17.00
1 kase yogurt
19.00
1 tabak pirasa
1.5 litre su
O degilde ben cumartesi menunu merak ettimKaptanıma ithafen yazıyorum bu menumu:)
@mefkurem
Sabah 8:00
Kucuk dilim t.t.e lorlu tost
2 haşlanmış yumurta
1 tane greyfurt
Öğlen 2:00
1 kase yulaf ezmesi
Akşam
6:30
Salata
1 bardak ayran
1 yumruk kadar kıymayı kavurdum üzerine domates sosu ve 1 yumurta bol pul biberi karabiberle sonlandırıp afiyetle yedim
1 büyük bardak form çayı
2,5 lt su
35 dk evde kardio
25 dk sıkılaştirms hareketleri
Puan 180 @Pnrrr-20
insallah duzelir canim bas agrisi icin ilac al istersen yada ilik bir dus takmamaya calis.Tesekkur ederim canim benimm insallah duzelir koca kafasi dank ederse tabiibasim cok kotu agriyo yanimda olmadigi icinde hem sucluluk duyuyorum hemde moralim bozuluyo ne yapsam bilemedim valla zor bu islerr bacim amaan
aksam hem gec saat olmus hemde cok karbon olmus. Yinede sen hamissin bebisimize yarasin12:00
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 tk bal
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak açık cay
1 domates
2 kepçe tarhana çorbası
1 bardak ayran
Bugün ki menumu de pek beğenmedim kızlar evde annemler olunca dikkat etmek daha zor oluyor
Sağol canımBahar ciğim güzel olmuş menün afiyet olsun
Sabah ki zeytin çok olmuş canım tuz iyi değil akşamda böreği götürmüşsun kız biz yiyemiyorum bari sen ye12:00
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 tk bal
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak açık cay
1 domates
2 kepçe tarhana çorbası
1 bardak ayran
Karbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?