Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

genel olarak guzel bir menu ama aksami cok erken kapatmissi n ilerleyen saatlerde acikabilirsin birde corbanin yaninda keske salata filan da olsaydi

Karbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim
bugün malesef böyle oldu canım normalde akşamları karbon almamaya gayret ediyorum 64 e düşmem bölük bölük oldu canım

eşim 7 de geliyor canım annemlerde bizde mecbur eşimi bekliyorz
Daha dikkat etmem lazım karbona
Sağol canım

Sabah ki zeytin çok olmuş canım tuz iyi değil akşamda böreği götürmüşsun kız biz yiyemiyorum bari sen ye
zeytin tuzsuz kendi yapimimizdi bahar durduramadim kendimi baktım 10 tane yemişim dedim dur Merve börek yemesem iyidide akşama başka seçenek yoktu

Seni çok iyi anlıyorum canım insan anneliğini sorguluyor bu dönemlerde çalışan annelerin en zor günleri gerçekten
Görümcem 1.5 yaşında oğlu verdi kreşe 5 çocukmuş evde yalnız kalmasından daha iyi diye düşünüyor oyun boya hamur müzik dans hepsini şimdiden öğreniyor bakıcı bunları yaptırmaz anca yedir uyut televizyon izlet
Evde bakıcıdansa kendi yaşıtlarıyla bir arada olması daha iyidir bence
Bilmiyorum keşke sende böyle bi yer bulabilsen

Canim bakicisini sevmiyor olabilir mi?

Menüm:

11:30 1hurma , 1 yk zeytinyag

12:15 1 tb ekmek, 1 yumurta, 1kk peynir, 5zeytin, domates salatalik biber

16:00 az sütlü Kahve, 2kuru kayisi

18:15 1,5 kase lahana corbasi, avuc ici kadar tavuk, 3yk kadar Salata

2 fincan kiraz sapli yesil cay
3lt Su
30dk n.t + 30dk h.tempo yürüyüs = 90puan

Rapor alamıyorz feto durumndan ikinci olursa aylıksız izne ayrılıcam zaten bnmki kalptn giderse gitsin. Bakıcının kızı bnm kızdn küçük ama aklmda soru işareti de yok değil çok zor çook

Senin kiz en azindan soyleyebiliyor canim konus kizinla beden pis diyor bakicisina. cok zor boyle seyler. Benim kuzende cok ugrasmisti en son yasina telefonuna kadar sorup sorusturdu bakici alirken. Ama onunkini daha cok kucuktu. Bide ilk bakisicisiyla talihsizlik yasamislardi ama sukur simdi cocuk cok mutlu bakicisi gelince kosup boynuna atliyor kadincagizin.

Bence sen yaparsin ara verince biraz duzenin sasti ama ben ilk geldigimde seni baya hirsli gorduydum. Simdide toparlar cumaya - ile gelirsib sen

kız napim ben bir türlü hayır demeyi öğrenemedim her konuda

Aboww herkes artida nasıl olacak bu hafta çok merak ediyorum cumayi
Yaa bizim takim muthis her hafta sasirtiyor beni pazartesi geliyir boyle artilar sonra cumaya - oluyir. Yine toparlariz biz ins.

Kayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatili
Ne zamandır gidemiyorum benim ufaklık olunca herşey değişti hayatınızda her sene gezerdik pistleri

Vee çok şükür -1 kilo ay nasıl mutlu oldum anlatamam
Cuma günü 95.7( perşembe günü ki tartimi söylemiştim mecburiyetten)
Bu gün 94.7
Fark -1
Eki Görüntüle 2106304

Cok güzelmis canim :)

olabillir abla ama 1 baklavanin bedeli bu olmamali.
Kahvaltiyi yapmis bulundm 1tb ekmek gitti ama bakalm zaten smdi lahana detoxu yapcm iyi gelck diye umuyorum abla
Detox cayida yapcm smdi yarn icin.

Bozma moralini bazen o kadar alakasız durumlar etkiliyor ki ağırlığımızı ama bir iki gün sonra normale dönüyorsun. Bence sen hiç canını sıkma

Insallah öyledir cnm ya bakalm bencede var bsi kilo olamaz diyorm ama icten icede kiziyorm iste senin nasil gidiyor cnm listeye nezmn basliyorsn

Hosgeldin cnm ilk en önemli adimi buraya gelerk atmissin zaten insallah mayisa kadar 60a ulasirsin :) bende pinar 24 yasindaym evliym, daha sıkı ksynasiriz zamanla

Olur mu bırakmak pinarcim lütfen böyle düşünme silkelen ve verdiğin emekleri düşün birtanem

Haklisin canim
Silkelendim kendime geldim

Canim ne güzel parktada tanidiginiz bi Aileyle karsilasmissiniz günün daha güzel gecmis cnm yürüyüs de yapmissin oh daha ne olsn :)
Benimde bugunum gene bol aksiyon kosturmali gecti valla aksam ne ara oldu anliyamiyorm bu aralar

Canim cok sagol yazdiklarn cok motive etti
insallah pes etmeden hedefime ulasicam buralara geldim bazen nankörluk ediyorm vucuduma sanirm arada oda cozutabilir

En buyuk motivasyonum yaz aylarinin gelmesi.yazlari dogru duzgun birsey giyememek yuzunden tadini cikaramadim.bu sefer citir olup yaza merhaba diyecegim

Ne güzel cnm böyle düsünceler motive ediyor gercekten

Kilo bildirimim:

Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4

Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
Bu kadar buyuk artilar 2 gunde gelmez pinar çok yemedıysen ki çok yemedin. Az bir rakam değil 1.4. Odem toplamis olabilirsin. Sen yavastan odem cayı iç.

Cumartesım az pazarın ekmekli olmus. Dengesiz olmus canım.

Ooo iyiymişsin sen s giyiyorsun. Ben fark etmemişim kilonu senin

aynen canım cumanın gücü ile insan eksiye düşüyor valla

Selam hanimlar bugün benim için yorgun bi gündü kızım is yerinde hiç durmadı sürekli ağladı islerimi halletmek zor oldu bu yüzden kimin kucağına verdiysem durmadı uyumadida eve geldiğimiz de pert olmuştuk ikimizde uyuduk abimlere çaya geldik şimdi mutfak kapandı çok oldu menümu yazayım hemen

alıskanlıklara baglı. Eger tolere edilebilecekse bazen bazı seyler sen tolere edilince cozuluveriyor. Baskı yapıp kavga ettıkce hem kendını uzuyorsun hemde inada bindiriliyor.
İnş en kısa zamanda düzelirsiniz canım.
Hosgeldin canım. Bende mayısa 13 cıvarı kilo hedefim var. Veririz bence. Saglıklı ve hızlı gitsin inş

Bir uyku bastırdı ki kızlar sormayin
Ay merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)

Asıl zorlu dönem şimdi başlıyor o zaman sana insanlar aaa ne güzel kilo verdin dedikce insana bi gaz geliyor diyet yapmak dahada zorlasıyor

Ben herşeyi yiyebiliyorum ayçam eminim yerim

Anlamadım canim
Yanlış mı hatırlıyorum ben karıstırdım mı online diyetisyenden destek almıcakmıydın canım sen?

Yok kuzum poni alacaktı

Menum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi

17.00
1 kase yogurt

19.00
1 tabak pirasa

1.5 litre su
Birazdan da sporumu yapacagim.1 saat yuruyus
Hoşgeldin canım ilk sayfanın sonunda form var doldur seni biraz tanıyalım istersen
Arkadaşlar ilk menüne yorum yapmışlar zaten az olmuş az yersen vücut kıtlığa girer ilerde hiç veremezsin sağlıklı yiyeceksin ki meto çalışsın yaksın bi diyetisyen yada destek alıyormusum daha önce kilo verdinmi yenimi başlıyorsun

Bahar 5 parmağın 5i bir olurmu hiç
Bak zeytin dalı oğerasyonuna destek vermek için suriyeli insan evlatları delikanlı çocuklar savaşa gitti kendi vatanları için ösoya katıldılar peki burada vatanı umurunda olmayan suriyelilere ne demeli
Kısaca Ahlakın insanlığın dili dini ırkı yoktur

Menü yazıp çukura gidiyom
Sabah 9
2 yumurta 1 dl ekmek tost filtre kahve

Öğlen 14
2 yumurta 1 dl ekmek tost filre kahve

Ahhh akşamlar olmasa
Akşam 19
1 kase sulu köfte 1 kase salata
2 kaşık yoğurt
Yumurta yiyecektim midem almadı
Su 2 litre
Yeşil çay karışık bitki çayı
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…