- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.101
genel olarak guzel bir menu ama aksami cok erken kapatmissi n ilerleyen saatlerde acikabilirsin birde corbanin yaninda keske salata filan da olsaydiSelam hanımlar
Menüm
Sabah:
9:30 da bir tane Türk kahvesi (3 gündür devam ediyorum buna)
10:30. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber ,yarım dilim esmer ekmek,5 çatal menemen
( yarısını yiyebildim bu tabağın, kalanını da 13:30 da yedim).
16:30 1 kase(2 kepçe ) yoğurt çorbası (yarmalı)ve bol pul biberli
18:00 10 tane leblebi, 5 tane fıstık,1 tane gün kurusu kayısı
1 yeşil çay
Su 4 lt
Spor henüz yok
bugün malesef böyle oldu canım normalde akşamları karbon almamaya gayret ediyorum 64 e düşmem bölük bölük oldu canımKarbon agirlikli olmus biraz.siz 103 den 64 e ne kadar surede dustunuz masallah super azim
eşim 7 de geliyor canım annemlerde bizde mecbur eşimi bekliyorzGayet guzel bir menu olmus afiyet olsun.
Gayet guzel canim sporda yapilmis. Afiyet olsun.
Karabugdayin sonucunu bende merak ediyorum insallah guzel eksi getirir afiyet olsun.
Menu cok az ve yetersiz. arkadaslar gerekli seyleri soylemisler zaten. Yesil elmali detoks suyu var biz genelde persembeleri tuketiriz odem icin ondan da yapabilirsin.
O degilde ben cumartesi menunu merak ettimafiyet olsun.
insallah duzelir canim bas agrisi icin ilac al istersen yada ilik bir dus takmamaya calis.
aksam hem gec saat olmus hemde cok karbon olmus. Yinede sen hamissin bebisimize yarasin
zeytin tuzsuz kendi yapimimizdi bahar durduramadim kendimi baktım 10 tane yemişim dedim dur MerveSağol canım
Sabah ki zeytin çok olmuş canım tuz iyi değil akşamda böreği götürmüşsun kız biz yiyemiyorum bari sen ye
Seni çok iyi anlıyorum canım insan anneliğini sorguluyor bu dönemlerde çalışan annelerin en zor günleri gerçektenSelamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor
Canim bakicisini sevmiyor olabilir mi?Selamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor
Rapor alamıyorz feto durumndan ikinci olursa aylıksız izne ayrılıcam zaten bnmki kalptn giderse gitsin. Bakıcının kızı bnm kızdn küçük ama aklmda soru işareti de yok değil çok zor çook
Bence sen yaparsin ara verince biraz duzenin sasti ama ben ilk geldigimde seni baya hirsli gorduydum. Simdide toparlar cumaya - ile gelirsib sengünaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)
Yaa bizim takim muthis her hafta sasirtiyor beni pazartesi geliyir boyle artilar sonra cumaya - oluyir. Yine toparlariz biz ins.kız napim ben bir türlü hayır demeyi öğrenemedim her konuda
Aboww herkes artida nasıl olacak bu hafta çok merak ediyorum cumayi
Kayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatiliGünaydın kızlar 2 gündür giremedim cumartesi birden bizimkilere estiler; kartepeye gittik dün gece döndük uyumadan yazacaktım fakat öyleeee yorulmusum ki kızımı uyuturken uyumusum :) menülerimi yazıp gecmisi okuyacagım
Vee çok şükür -1 kilo ay nasıl mutlu oldum anlatamam
Cuma günü 95.7( perşembe günü ki tartimi söylemiştim mecburiyetten)
Bu gün 94.7
Fark -1
Eki Görüntüle 2106304
Saçmalama pınar
Sana dışardaki yemekler yaramıyor demekki
Banada hiç yaramaz
Bide cumadan baklava vardı birde
Senin için bişeyler düşüncez cnm sıkma canını
Sadece bugünü sıfır karbon ekmeksiz geçir
Akşama kabak yoğurt olabilir
Ödem çayını salı perş.yap
Bozma moralini bazen o kadar alakasız durumlar etkiliyor ki ağırlığımızı ama bir iki gün sonra normale dönüyorsun. Bence sen hiç canını sıkma
30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.
Olur mu bırakmak pinarcim lütfen böyle düşünme silkelen ve verdiğin emekleri düşün birtanem
Ne kadar dolu bir o kadar da boş bir gün benim için ya. Hava çok güzel işimizi halledip oğlanla yürüyüşe çıktım şimdi az uyusun diye parka oturdum dönüşte asıl yürüyüşü yapmış olacağım inşallah
Sizler neler yaptınız bakalım
Pnrrr-12 canim mesajini sabah okudum ama ancak cevap yazabilme firsatim oldu. Bak dun bende +1.1 dim bugun 300 e dustu. Sen nerelerden ne noktaya geldin. Moral bozmak yok ben seni kendime ornek aliyorum. Hedefe bu kadar az kalmisken kendine bunu yapma. Bu kadar arti olmasi normal degil mutlaka odem uykusuzluk regl vs bi etken vardir cumaya kadar duzene girecektir.
En buyuk motivasyonum yaz aylarinin gelmesi.yazlari dogru duzgun birsey giyememek yuzunden tadini cikaramadim.bu sefer citir olup yaza merhaba diyecegim
Bu kadar buyuk artilar 2 gunde gelmez pinar çok yemedıysen ki çok yemedin. Az bir rakam değil 1.4. Odem toplamis olabilirsin. Sen yavastan odem cayı iç.Kilo bildirimim:
Cuma: 69.8
Güncel: 71.2
Fark: + 1.4
Bu nasil oldu anlamadm hayretler icindeym. Valla herseyi birakasm geldi sinirden
Cumartesım az pazarın ekmekli olmus. Dengesiz olmus canım.C.tesi
Sabah
Activia yulaflı yogurt
Ara
Türk kahvesi
Ögle
1 kase dolu dolu salata
Aksam
Avuç içi kadar tavuk gögsü
1 kase yogurt
Su 2 lt
Pazar
Sabah
1 dl. Köy peyniri
1 dl beyaz peynir
1 tatlı k bal
Çeyrek simit
Ögle
sucuk ekmek
Aksam
Ciger kavurma
Ayran
Su 2 lt
Ooo iyiymişsin sen s giyiyorsun. Ben fark etmemişim kilonu seninS giyiyorum, aslında büyük beden giymiyorum ama incelmek istiyorum, daha doğrusu sıkılaşmak. Spora başlasam iyi olacak, bölgesel hareketlere filan.
Yok, 1 köfte nerdeyse 2-2.5 küçün köfte boyunda , canım
aynen canım cumanın gücü ile insan eksiye düşüyor vallaSenin kiz en azindan soyleyebiliyor canim konus kizinla beden pis diyor bakicisina. cok zor boyle seyler. Benim kuzende cok ugrasmisti en son yasina telefonuna kadar sorup sorusturdu bakici alirken. Ama onunkini daha cok kucuktu. Bide ilk bakisicisiyla talihsizlik yasamislardi ama sukur simdi cocuk cok mutlu bakicisi gelince kosup boynuna atliyor kadincagizin.
Bence sen yaparsin ara verince biraz duzenin sasti ama ben ilk geldigimde seni baya hirsli gorduydum. Simdide toparlar cumaya - ile gelirsib sen
Yaa bizim takim muthis her hafta sasirtiyor beni pazartesi geliyir boyle artilar sonra cumaya - oluyir. Yine toparlariz biz ins.
alıskanlıklara baglı. Eger tolere edilebilecekse bazen bazı seyler sen tolere edilince cozuluveriyor. Baskı yapıp kavga ettıkce hem kendını uzuyorsun hemde inada bindiriliyor.Canlarim moralim cok bozuk size yansitmak istemiyorum ama haftasonum berbat gecti esimle küsüz bazi sebeplerden dolayi cok iyi ayrilamadik canim burnumda elim ayagim hic tutmuyo ama silkelenecem disari cikacam birazdan reglimde hala devam ediyo anlamis degilim bu kadar uzun surmezdi en fazla 4 gun bugun 6 gun olacak niye oldu bu kadar bilemiyorum esim canimi cok sıkıyo bazi aliskanliklar esten once gelmemeli degil mi hatali miyim diye dusunuyorum ama kendimde bulamiyorum hatayi burayada yansitmak istemiyorum neyse zaten yazacak bile takatim yok gozler eller şiş beynim patlayack gbi agriyo cok uykusuzum
Hosgeldin canım. Bende mayısa 13 cıvarı kilo hedefim var. Veririz bence. Saglıklı ve hızlı gitsin inş30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.
Ay merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)Bir uyku bastırdı ki kızlar sormayin
Ben artık bu kacıncı defadır kilo vermeyi deniyorum sayamadım. Haklı olarak herkes hee he kesin yaparsın diyor inanmıyorlar. Simdiki diyetimi bir esim biliyor sadece.
Sonra düsündüm dedim ki ya benim kendime inancım yok onlar neden inansın bu sefer sus sadece herkese göster. Ve ctesi 2 haftadır görüsmedigimiz arkadaslarımız geldi aaa Ecem ne kadar zayıflamıssın dediler. O kadar mutlu oldum ki..
Simdi tek sıkıntım bitter cikolata ülkerin %80 kakaolu cikolatası var birde onu aklımdan cıkarabilsem. Hersey daha güzel olacak
Ben herşeyi yiyebiliyorum ayçam eminim yerim
Yanlış mı hatırlıyorum ben karıstırdım mı online diyetisyenden destek almıcakmıydın canım sen?Anlamadım canim
Yok kuzum poni alacaktıAsıl zorlu dönem şimdi başlıyor o zaman sana insanlar aaa ne güzel kilo verdin dedikce insana bi gaz geliyor diyet yapmak dahada zorlasıyor
Yanlış mı hatırlıyorum ben karıstırdım mı online diyetisyenden destek almıcakmıydın canım sen?
Hoşgeldin canım ilk sayfanın sonunda form var doldur seni biraz tanıyalım istersenMenum
12.00
1 haslanmis yumurta
bitki cayi
17.00
1 kase yogurt
19.00
1 tabak pirasa
1.5 litre su
Birazdan da sporumu yapacagim.1 saat yuruyus
Bahar 5 parmağın 5i bir olurmu hiçFatma birşey soracağım 7 çocuk deyince merak ettim mesela Bolu'daki Suriyeliler çok zengin yani onların kullandığı bebek arabalarını şahsen ben almam hani şu 7-8 binlikleeden kadınların altında jiplee vs çocukları küçükte olsa kapalı
Birde Ankara'da mesela annemlerin apartmanda var Allah günah yazmasın çok pistler hiç eşya yok kızlar bildiğin cozutmus daha 15 yaşındaki görücü geliyor geçen 12de birini nişanlandılar giren çıkan belli degil çocuklar desem görünce için açıyor
En iyi içinde olduğun için soruyorum nedir bu tezatlık
Ekşi başlamak gayet iyi
suyu artirmalisin birden bu kadar kesme pırasa yanında yoğurt olabilir bir dilim ekmek yada çorba menun çok az ve yetersiz şimdi böyle az olursa sonra nasıl azaltacaksin
Ay sen hamissin.Yok kuzum poni alacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?