- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.961
Waayyy coook guzel bir eksi olmus canim ya senin adina cok sevindim . Tebrik ederim mezuniyetini de simdiden kutlarim darisi insallah bizlerin de basina
Hiç bilmiyorum muhabbetleri varmiydi diye canı sıkılmasın daha fazla diye sormuyorum artıkTeşekkür ederim
Yazdım sporlarımı 395 tutmus. Ama bonus 1 saat tempolu yuryus eklendi yoksa benımde 275 tutucaktı
Bide komsusuyla yazık ya. O kadın hergün komsusunun yüzüne nasıl bakıyordu peki.
Canım cok cok az olmus bu sekılde yersen gider gitmesine ama azcık kacırsan tüm kilolar hoppp geri. Zaten senin 3 ayın yok mu 5 erdem versen 15 yapar.yetmiyor mu
Mezunmu olucan sen tebrik ederim seni sende bu istikrar azim varken 55 de olursunTeşekkür ederim canım, aminnn
Benim içimdeki hedef 55, ama birazcık mola verecem, yani detoks olaylarına girmeden 55 e düşecem tabi 58 i koruyabilirsem
Gunaydin azimli meleğimGünaydınnnn canımın içleri
Muhteşem uykulu bir cumadan selamlar, size otobanda seyir halinde sesleniyorum
Sabah aynaya baktım hala kanlı canlıyım, ölmemişim ve uyumuşum geceBelki de bayıldım açlıktan bilemicem...
Şimdi şubeye gidene kadar biraz kestireyim, yoğunluğuma bağlı olarak gün içerisinde takılacam sizlere...
Menü süper tartinin merak ediyorumBen gelldiiimm İzmir den misafirlerim var. Yılbasında kapımda nar kırmıstım bereket olsun diye o gün orada o narı kırmayacaktım :))) kapım hic kapanmaz oldu.. en kısa zaman ise baslamalıyım :))
Menüm;
Sabah
Lor peynirinin icine maydonoz ve toz biber karıstırdım
2 galeta
Ögle
4 yk sac tava
1 kase yogurt
1 tabak salata
Aksam
1 kase yogurt
1 tane etimek
Su 2 lt
Tartımda güzel seyler oluyorr
Ama sende şirin sıçansin prensesBen sıcan o melek mi
Saka saka
Bende gece uyandım nasıl açım su içiyim dedim mide o açlığa kabul etmedi bitiremedim 1 bardağıAmin amin canım hep birlikte gülelim inşallah
Bugün bu kadar açım ya yarın uyuz olurum hiçbir şey yiyemem kesino değil de bu minnak yeşil muzlar nerede yetişiyor, içeriğinde ne var da ben çıldırdım önceki hafta pattislerle 3 gün mutluydum.
Heee o açılış ben de canım, güne en erken ben başlıyorum sanırım takımda. Artık +2 mi -2 mi bilemem
Gece yaplarım yanar mı bilmem ama şu an midem yanıyor, beynim de zıtt zıtt error veriyor
İyi geceler canım
İyi uykular tatlım da ben seste uyuyamam, midem çok gürültülü
Sabah görüşürüz
Mevlüt tu iyi atlatmişsinİyi geceler kızlar
Menumu yazayım hemen
Sabah 10 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 çeri
3 zeytin
4 tane badem
Öğlen mevlüt vardı orada iki tane lahana sarma bir bardak ayran
Akşamda bir kase yoğurt bir tane elma yedim .
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki
Çok tatlısın kız senEvet canım 3 günde 1,9 gitti
Korku yok, napıp edip korumayı öğrenecez. Bir öğün çok yediysek diğer öğün azaltacağız. Korkarsak başaramayız
Ya ben de abur cuburcuydum, 2,5 yıl öncesine kadar. Bayağı azalttım, takıma geldikten sonra da mecburen bıraktım, yüzdeye kötü yansımasını istemediğim için. Aslında paketli ürünler hayatımız için tehlike ve 21 gün kuralını oynarsak başarabiliriz. Herşey beyinde bitiyor
Yarınki tartıya bakalım ne olacak, meraktayım :))
Sen normal kahvaltı yaparken ben yarın yiyeceklerimden sorumlu olmadığımı tekrar tekrar belirtiyorum
Açlıktan ayy Tokluktan sıyırmış olma ihtimalimiz kaçtır
Bu gece geçer mi, sabah olur mu? Ben uyuyabilir miyim? Mutfağın kapısını mı kilitletsem? Allahım kafamda deli sorular
Yaşıyorum yaşıyorumsporda bir ara kendimden geçtim, tokum ben tokum dedim de külliyen yalan açlıktan ölüyorum midem sırtıma yapıştı
Yeminle olmayan yaşama sevincimi tamamen kaybettim
Yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediyorum, hergün birini dövmek istiyorum.
Midemi delip ağızdan gönderdiklerimi direkt dışarı atmak istiyorum.
İşte bunlar hep o yeşil minnak muzdan
Yapalım canım, yarışma bahane spor yapmak şahane
Yok maalesef yapmadım canım ama sen puan vermek istiyorsan, içinden geldiyse olabilir
Ne acısı açım ben aç
Benim telde aynı durumdaydı ablam şarj aleti aldım hallettim şükür alişmişiz telsiz olmuyor artikAman yarabbim basima cok kötü bisey geldi
Telefonum olmuyor
Sarj yeri bozulmus heralde kirmizi isik yaniyor ama doldurmuyor
TABLETTENDE hic yazamiyorum
@nanekekik bahar haberiniz olsun cnm
Benim kiz gelecek sonra onda 2.tel vardi
Onu alirim belki
Ama nr lar falan gecermiki kendi kartimi taksam
Hadi inşallah yuzdelerin ennn buyugu senin olsun tatlımBu haftaki yüzdenin seni mutlu edeceğine Eminim abla:). Benim için fark etmez liste, burada sizinle olmak zaten yeterince motive ediyor beni:). Sen karar ver listeye alıp almayacağına
Katı bir çorba değildi okaaa ekmek etmez bence:) bol pul biber serptim sabah içimi boşaltsın diye:). Yarın yüzde rekoru bende kızlar:))))
Hiç bilmiyorum muhabbetleri varmiydi diye canı sıkılmasın daha fazla diye sormuyorum artık
Mezunmu olucan sen tebrik ederim seni sende bu istikrar azim varken 55 de olursun
Çok büyük kilo vermişsin nekadar zamanda basardin ve sırını alabilirmiyim
Gunaydin azimli meleğim
Gunaydın canlar
Bol eksili bir cuma olsun inş hepimiZe.tugcetugcem tebrik ederim minnak muzlar işe yaramış
Ben sıcan o melek mi
Saka saka
Çok tatlısın kız sen
Sabah sabah gülümsettin beni:)
Mezun olup burdan kaybolma ama
Allah'ım ya bunların beyinleri yerine ne varki orda acabaAmin ablam, sağolasın. Hiç birşey değil de 8 gündür yavrularını görmemek herşeyden çok yoruyor. Dedim ya daha bilet bakmadım onlar gelme diyor ben gideyim diyorum , ortalık karışık daha bu ortamda nasıl olur bilemiyorum. İşe polis jandarma filan karışacak. Of off
Allah hepsinin yardımcısı olsun, ah bu erkeklerin uçkur derdi yok mu herşey ordan başlıyo
Benim ablamın beyinsiz kocası da 4 kız çocuğundan sonra bir tane erkek doğuracak birini arıyormuş , aklı çocuğun cinsiyetinin babanın spermlerine bağlı olduğunu basmayacak kadar kıt da!!!
Allah akıl fikir versin....
İnşallah çocuğu yoktur, tekmeyi bassın kurtulsun!!!
Diğerlerini oğluma yedirdim iyi ki de yedirmisim yoksa nefsime yenik düşebilirdim çok şükür ki yemedimAciyi hissetmicek kadar bitkisel hayattayiz :))
kuzum ben gitme durumun olursa diye dedim
Belli degil ya ne zaman gidip donecegin cumaya falan dönemezsin diye
Bu konuda aydinlatirmisin beni
Hanimlar bari diyeydin :))
Eger karnibahar seni sisirmiyosa güzel olmus cnm
Oooo persembe persembe bu kadar cok yemeye utanmadinmi
Ac ac okadar spor yapmasaydin keske
güzel olmus cnm mevlüte öyle atlatabildigine sevindim
Buda tam persembelik menüüüühepsl superr
sagolasin tatlim
Bende yarin kendimi düzene sokacam ins.
Bereket misafir icinmi gecerliymis :)
Menüde baya hafif olmus
Ecem yarin güzel bi eksi gelirse seni listeye almak isterdim.artik kacamak yapmicagina inaniyorum ama paylasimin yeterli degil
Bu konuda ne yapab ilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?