Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

I _ikra_ ikracım Allah feraha çıkarsın ablanı, dün gözümden kaçmış. Çok zor bir durum çocuklar için de ablan için de. Allah yardımcınız olsun

Günaydınnnn canımın içleri

Muhteşem uykulu bir cumadan selamlar, size otobanda seyir halinde sesleniyorum

Sabah aynaya baktım hala kanlı canlıyım, ölmemişim ve uyumuşum gece Belki de bayıldım açlıktan bilemicem...

Şimdi şubeye gidene kadar biraz kestireyim, yoğunluğuma bağlı olarak gün içerisinde takılacam sizlere...

Waayyy coook guzel bir eksi olmus canim ya senin adina cok sevindim . Tebrik ederim mezuniyetini de simdiden kutlarim darisi insallah bizlerin de basina

Teşekkür ederim canım, aminnn
Benim içimdeki hedef 55, ama birazcık mola verecem, yani detoks olaylarına girmeden 55 e düşecem tabi 58 i koruyabilirsem

Hiç bilmiyorum muhabbetleri varmiydi diye canı sıkılmasın daha fazla diye sormuyorum artık

Teşekkür ederim canım, aminnn
Benim içimdeki hedef 55, ama birazcık mola verecem, yani detoks olaylarına girmeden 55 e düşecem tabi 58 i koruyabilirsem
Mezunmu olucan sen tebrik ederim seni sende bu istikrar azim varken 55 de olursun
Çok büyük kilo vermişsin nekadar zamanda basardin ve sırını alabilirmiyim

Gunaydin azimli meleğim

Menü süper tartinin merak ediyorum
Bende evlendigimin ertesi günü evi temizlemiştim karşı binada bir teyze kızım ilk gün iş yapan gelinin iş bitmez demişti keşke ciddiye alaymişim:)

Bende gece uyandım nasıl açım su içiyim dedim mide o açlığa kabul etmedi bitiremedim 1 bardağı

Mevlüt tu iyi atlatmişsin
Ben evde irademi konuşturabiliyorumda
Başka yerde zor oluyor yemesem aklım kalıyor :)

Çok tatlısın kız sen
Sabah sabah gülümsettin beni:)
Mezun olup burdan kaybolma ama

Benim telde aynı durumdaydı ablam şarj aleti aldım hallettim şükür alişmişiz telsiz olmuyor artik

Hadi inşallah yuzdelerin ennn buyugu senin olsun tatlım

Hiç bilmiyorum muhabbetleri varmiydi diye canı sıkılmasın daha fazla diye sormuyorum artık

Ayyy yeni okudum ben. Erkekler iyice yoldan çıktılar, gerçi kadınlar da az şeytan değil ama ne bu ya. Ne kadar üzücü olaylar

Mezunmu olucan sen tebrik ederim seni sende bu istikrar azim varken 55 de olursun
Çok büyük kilo vermişsin nekadar zamanda basardin ve sırını alabilirmiyim

Kaptaniçe ederse mezun olacam canım evet 2,5 yılda duraksamalarla ve kortizon tedavisi devam ederken verdim. İnandım, inat ettim, pes ettiğimde de en kısa zamanda toparlanmaya odakladım kendimi. İsteyince herşey oluyor

Gunaydin azimli meleğim

Tatlım

Gunaydın canlar
Bol eksili bir cuma olsun inş hepimiZe. tugcetugcem tebrik ederim minnak muzlar işe yaramış

Minnak yeşil muz var ayçaaam, doymadım doyamadım onları yemeye

Ben sıcan o melek mi
Saka saka

Hahahah

Çok tatlısın kız sen
Sabah sabah gülümsettin beni:)
Mezun olup burdan kaybolma ama

Ayy o sizin tatlılığınız sadece minnak yeşil muzlardan akıl tutulması yaşadım
Yok yok kovsanız da gitmem

Allah'ım ya bunların beyinleri yerine ne varki orda acaba
Allah'tan mi korkmaz bu adam
Yaradanin adeleti er geç gelir elbet bı bakmışsın erkek evladı olmuş ömrünün kalan zamanını o evladı burnundan fitil fitil getirmiş ne diyelim inşallah
Arkadaşımın iki kızı var canım ama ayakları yere sağlam basan bir kadın bosaniyor affetmem diyor en dogrusu zaten

Diğerlerini oğluma yedirdim iyi ki de yedirmisim yoksa nefsime yenik düşebilirdim çok şükür ki yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…