- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.141
haha benim pazar günü büyük sınav var oğlumun doğum günü 1.8 i görsem tırtıklayacaktim ama şimdi mümkün değilMesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim
Ama simdi oglunun dogum gununde de yenmezmi sem ye ye soyle koca bir dilim pasta ayir kendine oglusunla guzelce yersiniz ohhh misshaha benim pazar günü büyük sınav var oğlumun doğum günü 1.8 i görsem tırtıklayacaktim ama şimdi mümkün değil
kilo dediğin verilir yaaa sen yap tatluğundan bir bebe mıncık mıncık sev öp kokla sonra zaten verirsin kiloyuböyle anlatınca cocuk yapasım gelşyor gidio tartılınca vazgeciyorum
vitaminlerin eksikliği kilo vermeye engeldir gülüm kullan ki yorgunluk sırt ağrısı v.s. varsa onlar da geçsin hem de zayıflamana yardımcı olsun, vitaminler yağda bağlanıp vucutta kullanılıyor kilo yapmaz :)b12 vıtamını almam gerekiyor 1 şişeyı yogurla yada ekmekle ye dedı doktor
kac gundur yag gıbı vıtamın acaba artıya sebeb olurmu dıye alamadım:)
artık bugun alıyım barı nelerı hesap edıyoruz ya keşke hunharca yerkende bu kadar dusunebılsek:))
allah sabır versin genç ölümüne dayanması çok zor , dedene de nasıl zordur kardeşini öyle görmek allah yardımcınız olsunEvet canım yaşı var Rabbim bilir Allah cektirmesin epeydir görmedim özlemiştim belki son görüş olur. Babam kabullendi zaten nice genç ölümleri gördüğümüz için buna şükreder duruma geldik daha iki gün önce arkadaşının 25 yaşında veteriner oğlu kazada vefat etti daha. Ama dedem çok etkileniyor onun yanında olmak için gidiyorum daha çok
Neyseki yoluna giriyomuş cnm inş.daha da iyi oluraa bu arada troid için de doktora gittim troid zehirlenmesi geçmiş ama bu defa da ilaç dozu az geliyormuş geçtiğimiz ay meto ondan iyice yavaşlamış zayıflayamamışım artıya çıkmışım, salıdan beri yeni dozda ilaç kullanıyorum 1 ay sonra yine kontrolü var inşallah normal dozundadır da ben de zayıflayabilirim b vit. 5li karma iğne ve d vit de verdi doktor inşallah faydası olacak artık ben de eksi rakamlar görürüm :))
Çok geçmiş olsun cnmÇok sevindim canimcim ne güzel sevmişsin yeğenini kardeşine hasret gidermissin iyi yaptın canım. Aman erkekleri takma ger zaman takılacak birsey bulurlar
Benim de kardeşim geldi tatile birlikte 12 gün geçirdik şimdi herkes yerine yerleşti. Bugün yine ılgın a gideceğim babamın amcası baya ağırlaşmış gidip iyiyken görmek istiyorumRabbim bilir gerisini
hedef 1.4 tü cnmgayet iyi ablada hedef kactiki kacirdin benimkide geliyor iki gun oldu diye yazmamistim
Çok teşekkür ederim bitanemhay maşallahhhhhh 70 li rakamlara ramak kalmışayy nasıl sevindim deli gibi gülüyorum valla en son 85 li rakam daydın yuppiiii yupppiii gelsin 70 lerrrrrrrrrrrrrrr
2 gün için gayet iyi cnmCarsamba81.5
Bugun81.1
İns haftaya 79un ucundan yakalarim
Aman sus hele seni bilmiyommu sankitebrik ederim abla yani rakibem yendin beni hem 1 kg da gayet guzel daha ne olsun farki da gittikce aciyi
Sen geçen hafta çok güzel verdin cnm ona rağmen iyi verdinsende kafa sallıyorsun ama bize kızıp gayet iyi abla benimde hedef tutmadı napal
Haaaahaaaaaakızımm 9.takımız bız borumu sandın:)
Dün biraz çözdüm cnmablam daha ne olsun o metoda, resmen canını cıkarıyosun tebrık ederım cok ıyı.
kabızlık gıttımı bosaltınmı ıcerıyı
ben değilimYa bu hafta ben kimlerle yarisacaktim birileri meydan okumustu kimdi onlarrrrrr
Bunları ihmal etmicen tatlımb12 vıtamını almam gerekiyor 1 şişeyı yogurla yada ekmekle ye dedı doktor
kac gundur yag gıbı vıtamın acaba artıya sebeb olurmu dıye alamadım:)
artık bugun alıyım barı nelerı hesap edıyoruz ya keşke hunharca yerkende bu kadar dusunebılsek:))
Sporu ihmal etmezsen haftaya daha iyi gider eminimMesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim
Ohhh şükür kendin vermişin kararı bana gerek kalmamışhaha benim pazar günü büyük sınav var oğlumun doğum günü 1.8 i görsem tırtıklayacaktim ama şimdi mümkün değil
tedbirli olmakta fayda vardır gülüm zaten anneni götürüyorsun sen de baktırırsın bir şey yoksa da için rahat eder hiç değilseTamamdır abla niye düştü aklıma bu iki hafta dışında hep çok zor verdim annemde ablamda teyzeler de kuzende tiroit var annem ben bı yaşındayken ameliyat olmuş şimdi yine yüksek değeri hem onu goturcem hemde kendimi
inşallah gidecek meto normal çalışsın bir gerisi kolay :)Neyseki yoluna giriyomuş cnm inş.daha da iyi olur
Meto hızlanıp kilolar gidecek yani
Çok geçmiş olsun cnm
Allah şifasını versin
hedef 1.4 tü cnm
Çok teşekkür ederim bitanem
Şöyle böyle gidiyor işte
Ama Çok zorlanıyorum
2 gün için gayet iyi cnm
Ama şu an benden şişkosun
farkı kapatmamam lazım :))
Aman sus hele seni bilmiyommu sanki
Bi atak yapar geçiverirsin beni Allah muhafaza
hep tetikte olmam lazım
Sen geçen hafta çok güzel verdin cnm ona rağmen iyi verdin
Benim geçen hafta 500 dü
Haaaahaaaaaa
Dün biraz çözdüm cnm
ben değilim
Bunları ihmal etmicen tatlım
Aksine bunların eksikliği kilo verimine engel
Sporu ihmal etmezsen haftaya daha iyi gider eminim
Ohhh şükür kendin vermişin kararı bana gerek kalmamış
Merhaba kizlar bugun kendi kendimi yuz karasi olarak coktaan ilan etmis bulunmaktayim
Bildirimimi yapıp kahvaltı yapıcam sonra tekrar gelirim
Malesef hedef tutmadı
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1
Bu haftanın hasılatı Bu kadar oldu
Yok kuzu bebis kesin yok diyorum bu ayNasil yaniiiiiibebis miiii
Aynen canım Rabbim acı çektirmesinGeçmiş olsun bu saatten sonra Allah çektirmesin diyor insan el mahkum
Anlamadım kiEn son erik diyordun
Amin canımallah sabır versin genç ölümüne dayanması çok zor , dedene de nasıl zordur kardeşini öyle görmek allah yardımcınız olsun
tebrık ederım cok güzel bacım
yanlış bılmıyorsam daha yenı başladın canım hemen duraklama olmazkı dıyetınde yanlışlık vardır
Ya bu hafta ben kimlerle yarisacaktim birileri meydan okumustu kimdi onlarrrrrr
Spor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. N Nilyyyaaannn (1.410puan)
2. Pnrrr-12 (1.123puan)
3. @tugcekrblt (1.110puan)
4. North River (883puan)
5. Warriorinside (830puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
6. melegimve ben (630puan)
7. Degistir Kendini (540puan)
8. Pufuduks (510puan)
9. @Beyazpapatyammm (405puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
10. M mer_4260 (345puan)
11. Habinar (180puan)
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
12. I _ikra_ (133puan)
13.asfarovski (120puan)
13. H happymay (120puan)
14.BESTEKIZ (80puan)
F Fitangel
Mefkurem
Poni Bon
@canan456
K Kyezdn
F Fittek
Öncelikle birden beşe kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah.
Toto büyütenlerin sayisi cogalmis valla bu hafta kurtarin kendinizi, kalkin spor yapinn incelin sıkılasin kilo vermek sadece tartidaki rakam degil
Hak ettin bebeğim güle güle kullanKizlar smdi esimle disari cikiyoruz bi canta vardi almak istedigm ödül olark kendime onu alicam
Zayiflayan herkesi tebrik ederm cok insallah güzel bi yüzdemiz olur bu haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?