Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim
haha benim pazar günü büyük sınav var oğlumun doğum günü 1.8 i görsem tırtıklayacaktim ama şimdi mümkün değil

haha benim pazar günü büyük sınav var oğlumun doğum günü 1.8 i görsem tırtıklayacaktim ama şimdi mümkün değil
Ama simdi oglunun dogum gununde de yenmezmi sem ye ye soyle koca bir dilim pasta ayir kendine oglusunla guzelce yersiniz ohhh miss

vitaminlerin eksikliği kilo vermeye engeldir gülüm kullan ki yorgunluk sırt ağrısı v.s. varsa onlar da geçsin hem de zayıflamana yardımcı olsun, vitaminler yağda bağlanıp vucutta kullanılıyor kilo yapmaz :)

allah sabır versin genç ölümüne dayanması çok zor , dedene de nasıl zordur kardeşini öyle görmek allah yardımcınız olsun

Neyseki yoluna giriyomuş cnm inş.daha da iyi olur
Meto hızlanıp kilolar gidecek yani

Çok geçmiş olsun cnm
Allah şifasını versin

gayet iyi ablada hedef kactiki kacirdin benimkide geliyor iki gun oldu diye yazmamistim
hedef 1.4 tü cnm
hay maşallahhhhhh 70 li rakamlara ramak kalmış ayy nasıl sevindim deli gibi gülüyorum valla en son 85 li rakam daydın yuppiiii yupppiii gelsin 70 lerrrrrrrrrrrrrrr
Çok teşekkür ederim bitanem
Şöyle böyle gidiyor işte
Ama Çok zorlanıyorum

Carsamba81.5
Bugun81.1
İns haftaya 79un ucundan yakalarim
2 gün için gayet iyi cnm
Ama şu an benden şişkosun
farkı kapatmamam lazım :))
tebrik ederim abla yani rakibem yendin beni hem 1 kg da gayet guzel daha ne olsun farki da gittikce aciyi
Aman sus hele seni bilmiyommu sanki
Bi atak yapar geçiverirsin beni Allah muhafaza
hep tetikte olmam lazım
sende kafa sallıyorsun ama bize kızıp gayet iyi abla benimde hedef tutmadı napal
Sen geçen hafta çok güzel verdin cnm ona rağmen iyi verdin
Benim geçen hafta 500 dü

kızımm 9.takımız bız borumu sandın:)
Haaaahaaaaaa

ablam daha ne olsun o metoda, resmen canını cıkarıyosun tebrık ederım cok ıyı.
kabızlık gıttımı bosaltınmı ıcerıyı
Dün biraz çözdüm cnm

Ya bu hafta ben kimlerle yarisacaktim birileri meydan okumustu kimdi onlarrrrrr
ben değilim

Bunları ihmal etmicen tatlım
Aksine bunların eksikliği kilo verimine engel

Mesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim
Sporu ihmal etmezsen haftaya daha iyi gider eminim
Ohhh şükür kendin vermişin kararı bana gerek kalmamış

tedbirli olmakta fayda vardır gülüm zaten anneni götürüyorsun sen de baktırırsın bir şey yoksa da için rahat eder hiç değilse

inşallah gidecek meto normal çalışsın bir gerisi kolay :)

F Fitangel ve Pufuduks bildirim saati arkadaşlar
Merhaba kizlar bugun kendi kendimi yuz karasi olarak coktaan ilan etmis bulunmaktayim carsama gunumuz vardi dunde sabahtan geceye kadar misafirlerimiz vardi gece gec yattim yorgunluktan uyuyamadim erkendende kalktim baya arti gordum geri uyumak istedim uyuyamadim bu hafta hic spor yapamadim wc sorunumda var misafir stresinden duzensizlikten sporsuzluktan resmen sistim kalbim ödem ödem atiyor resmen cok uzgumum kizlar gerekeni yapamiyorum esimin tayinide olmadi canim cok sıkkın kac gundur kar kara dusunuyorum bu arada herkesi tebrik ederim azminize hayranim tekrar tekrar okuyup kiskanayim sizlerii yaa

Spor listesi Sonuclar

(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:

1. N Nilyyyaaannn (1.410puan)
2. Pnrrr-12 (1.123puan)
3. @tugcekrblt (1.110puan)
4. North River (883puan)
5. Warriorinside (830puan)

(400 -800 puan) Fit Kalanlar:

6. melegimve ben (630puan)

7. Degistir Kendini (540puan)

8. Pufuduks (510puan)

9. @Beyazpapatyammm (405puan)

(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:

10. M mer_4260 (345puan)
11. Habinar (180puan)

(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:

12. I _ikra_ (133puan)
13. asfarovski (120puan)
13. H happymay (120puan)
14. BESTEKIZ (80puan)
F Fitangel
Mefkurem
Poni Bon
@canan456
K Kyezdn
F Fittek

Öncelikle birden beşe kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm

Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah.

Toto büyütenlerin sayisi cogalmis valla bu hafta kurtarin kendinizi, kalkin spor yapinn incelin sıkılasin kilo vermek sadece tartidaki rakam degil

tebrık ederım cok güzel bacım

yanlış bılmıyorsam daha yenı başladın canım hemen duraklama olmazkı dıyetınde yanlışlık vardır

Yok canim ya ben uzun suredir yapiyorum 72 de cakili kalinca burda buldum kendimi..

Ya bu hafta ben kimlerle yarisacaktim birileri meydan okumustu kimdi onlarrrrrr

Meydan okuyanlari hatirlamiyorum ama yarisa katiliyom ekle beni baby

@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…