- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.461
Övek mı dovek mı bı daha öyle iğrenç iğrenç şeyler için diyetini sohbete etme uçarımGünaydın kızlar
Sabah misler gibi kahvaltı yaptım
Yeni bir haftaya olumlu ve motive uyandım herşey yolunda gitsin hepimiz için
Depresyonumu yaşadım bitti gitti
Destekverin banaaaa yardıma ihtiyacım var şahan gibi övün beni
Benim eşim erken gidiyor canım 6-144 arası çalışıyor bı aksilik olmazsa onun için hiç etmedi ben sahura kalkmıştır en azından bı tost ye dedim yine yemedi meselabenimki eclendik evleneli sayilidir kahvalti yapmadan cikmasi hos bende alistim istese de ben gondermiyorum artik :)))
günaydın kaçak nerelerdesinGünaydın kızlarrr
Kiz bu ne nasil verecen.formulu bana da soyle9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER
@mefkurem 80,3/79/1,3
@askrhpozitif 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
@happymay 74,8/73/1,8
@KocasininNarTanesi 107.6/106.0/1.6
@Beyazpapatyammm 91.7/90/1.7
@Fittek 81.1/79.0/2
@Pnrrr-20 69.2/68.1/1.1
@nanekekik 72.1/70.9/1.2
@asfarovski 66.7/65.5/1.2
@Warriorinside72.8/69.8/3
Aminn geri kafalı adam sanki padişahta erkek çocukla soyunu devam ettirecek. Bnce boşanma işine sevinin adam ne kadar çok psikolojk baskı yapıyodur ablana bunca zamandır. Çocuklarında sorumluluğuna alabilecek var mı onlarda kim bakarMalesef hallolmadı abla, bir haftalığına göndermiş çocukları güya. Ama çocuklar gitmeyiz diye diretiyor. Uzaklaştırma kararı çıkaracaklar, hem eve hem okullara. Çocukların psikolojisi mahvoldu, o kadar mahçuplar ki için parçalanıyor. Allah’ından bulsunlar sebep olanlar.
Adam boşanmak istemiyor muÇocukları kullanarak eziyet ediyor aklınca. Kızları gör her biri bi güvercin, biri birinden güzel. Bu gece huzur içinde uyuyorlar inşallah...
Yok daha olmadı mahkeme, daha barışmasını bekliyor öküz kocası. Ama ablam kararlı, kurtulacak bu asalaktan.
Bu zor günler de geçecek elbet, onun da yüzü gülecek...
Yoook be abla kilo aldim. Izin bana yaramadi
Bebişim sporum sağolsunKiz bu ne nasil verecen.formulu bana da soyle
Hâlâ tansiyonum düzelmedi dişimde ağrıyor. Ama artık hastalıklarımdan konuşup sizi sıkmak istemiyorum.Hadi bugünlük bişey demiyom
Rahatsızlığın nasıl oldu cnm hani geçen gün bişey yazdıydın
Günaydın poniGünaydınn herkese
İzin kimseye yaramıyor çok nadir ixne gidip kilo almadan dönenYoook be abla kilo aldim. Izin bana yaramadi
Koymuşsun canım hedefiniGünaydın hanımlar haftalik hedef yazarken şarjım bitti sonrada uyumusum menumude yazamadım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
Kavrulmuş kiyma
2 cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 14.00
4 küçük Kıymalı lahana sarması ( Bulgurlu )
Yarım portakal
Saat 18.30 akşam
Izgara tavuk
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Su 2 litre
Spor yok 3 saat full alışveriş için gezinti
dişe çözüm yok mu abla bayadir ağrıyorHâlâ tansiyonum düzelmedi dişimde ağrıyor. Ama artık hastalıklarımdan konuşup sizi sıkmak istemiyorum.
Benim adamda bırakmak istiyor ama g. Yemiyo daha:))Övek mı dovek mı bı daha öyle iğrenç iğrenç şeyler için diyetini sohbete etme uçarım
Benim eşim erken gidiyor canım 6-144 arası çalışıyor bı aksilik olmazsa onun için hiç etmedi ben sahura kalkmıştır en azından bı tost ye dedim yine yemedi meselabide sigarayı bıraktı kilo aldım diye hayiflaniyor bu erkekler çok fena
günaydın kaçak nerelerdesin
Sporum sağolsun bebekKiz bu ne nasil verecen.formulu bana da soyle
Sana seneye kışa kadar depresyonu yasaklıyorum canımGünaydın kızlar
Sabah misler gibi kahvaltı yaptım
Yeni bir haftaya olumlu ve motive uyandım herşey yolunda gitsin hepimiz için
Depresyonumu yaşadım bitti gitti
Destekverin banaaaa yardıma ihtiyacım var şahan gibi övün beni
Evet olma mı hiç ama hedefe ulasınca vıkıyor bu düşünce bende ortaya. 67 oldugum zamanlar amannn zaten hiç yemedim 1 kereden biş olmaz alsam bile 2 kilo bi detoksa bakar diyodum. Bu yğzden detoks güzel bişi ama bence amacından sapmamalı.●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??
Teşekkürler canımm ve kocaman tebriklerr.Sporcu hatunnnn tebrikler -1,6 :))))
Evet ben de sürekli oluyor, yapıyorum ben ya, yaparım ben yaaa, anannn ne olacak yine veririm düşünceleri. Ama bu rahatlık olup da başarabilen hiçbir insan yok. En büyük yanlışı da burda yapıyoruz.
İvitttt Ponicimmm fitim, mezunummmm ama hep burdayımmm :))))
O 18 bin adım ev temzilerken mi atıldı. Naptın yahu ben deli gb yürüyorumda günde 16 bin adımı zor görüyorum. Bazen göremiyorumda sporla tamamlıyorum.İyi geceler canlar
Hepinizi tebrik ederim kocaman bı masallahhh diyeyim de nazar olmasın
Ayy bu gün evi suya döktüm resmen ya sabahın 8 inden beri temizlik yapıyorum öyle yoruldum ki yatağıma aşk yaşıyorum su an
Tamm 18 bin adım atmışım kalktim kalkali
Hemen menumu yazayım
Sabah 9 da
Bir orta boy sigara böreği
İki zeytin
5 tane çeri domatesi yedim
Saat 16 gibi
bı küçük tabak pırasa
Bir kase yogurt
5 tane çeri domatesi yedim
Saat 19 gibi bir tane elma yedim
3 lt su içtim
Spor da bol bol ev işi yaptım akşama kadar
Neyse bu gün böyle oldu yarın toparlic inşallah
Yarışıyoruzzz demii
Hep bu bahar yüzünden beni gaza getirdi
Sağol canımmm
dün sabah çok erken kalktım misafirim gelicek bu gün o yüzden temizlik yaptım arada markete falan ciktim taa 23 e kadar temizlikle uğraştımO 18 bin adım ev temzilerken mi atıldı. Naptın yahu ben deli gb yürüyorumda günde 16 bin adımı zor görüyorum. Bazen göremiyorumda sporla tamamlıyorum.
Yarısıyoruz demek. Oooo gelelimde senin takımı okuyalum azcık o zaman.
Zaten baharla yarısan nasıl gaza geliyosa bi sürü kilo veriyor sonrakı haftada ben mi yarılsam baharla
Ben yumurta canavariyim zaten çok severim ya[/QUOTE]Evime gidince ben de yumurta yapacağım senin listeden valla canım çektibur:
Kizlar ben hicbir seye uyamiyorum cozuttum genebu hafta hep sivi yiyecekler tuketmeyi dusunuyorum yemek bagimlisiyim ben hakkatten nalet olsun icdeki doyumsuz yemek sevgisine yaaa bana bir el atin sartlandirin sadece şunu şunu ye diyin bide oyle kendimi bi yoluna sokayim kendimi yonetemiyorum bi koyvermislik var esim gelip gittiginden beri bide tayin isi yatinca ben iptal oldum resmen hayallerim umitlerim tuz buz oldu aslinda tarifsiz bi duygu yasiyorum cok garibim ya kendi kendimi taniyamiyorum cozemiyorum artik
Sevgili 9.takım Ailem
Bu hafta gerçekten herkes elinden geleni yaptı
Artılarla uğraşsakda herkes eksiye düşmeyi bildi
Gösterdiğiniz emek çaba sabır için hepinize teşekkür ediyorum
Buna liste içi dışı dahil
Çünkü liste dışı arkadaşlarımızda motivasyon adına ellerinden geleni yapıyolar
Kazandığınız Bu 1.lik içinde hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?