Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Övek mı dovek mı bı daha öyle iğrenç iğrenç şeyler için diyetini sohbete etme uçarım
benimki eclendik evleneli sayilidir kahvalti yapmadan cikmasi hos bende alistim istese de ben gondermiyorum artik :)))
Benim eşim erken gidiyor canım 6-144 arası çalışıyor bı aksilik olmazsa onun için hiç etmedi ben sahura kalkmıştır en azından bı tost ye dedim yine yemedi mesela bide sigarayı bıraktı kilo aldım diye hayiflaniyor bu erkekler çok fena
Günaydın kızlarrr
günaydın kaçak nerelerdesin

Kiz bu ne nasil verecen.formulu bana da soyle

Aminn geri kafalı adam sanki padişahta erkek çocukla soyunu devam ettirecek. Bnce boşanma işine sevinin adam ne kadar çok psikolojk baskı yapıyodur ablana bunca zamandır. Çocuklarında sorumluluğuna alabilecek var mı onlarda kim bakar

Adam boşanmak istemiyor mu

Günaydın hanımlar haftalik hedef yazarken şarjım bitti sonrada uyumusum menumude yazamadım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
Kavrulmuş kiyma
2 cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 14.00
4 küçük Kıymalı lahana sarması ( Bulgurlu )
Yarım portakal
Saat 18.30 akşam
Izgara tavuk
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Su 2 litre
Spor yok 3 saat full alışveriş için gezinti

Günaydınn herkese
Günaydın poni
Yoook be abla kilo aldim. Izin bana yaramadi
İzin kimseye yaramıyor çok nadir ixne gidip kilo almadan dönen
Koymuşsun canım hedefini
Hâlâ tansiyonum düzelmedi dişimde ağrıyor. Ama artık hastalıklarımdan konuşup sizi sıkmak istemiyorum.
dişe çözüm yok mu abla bayadir ağrıyor

Benim adamda bırakmak istiyor ama g. Yemiyo daha:))
Kizalayda bı yer varmış sigara bırakma merkezi gidenler memnun düşünüyor bakalım
Tutturmuş sende birakacam ben diyet yaparken sen yapıyormusunda bende senin için sigara birakiyim diyorum:)
Ben seviyorum sigara içmeyi bırakmiycam işte:)

Sana seneye kışa kadar depresyonu yasaklıyorum canım
Bismillah de diyetine başla
Hem senin meton bı harika
Hem sen yaptimi en iyisini yaparsın
Kilo vermek senin için kumda oynamak kadar kolay bişey
Çünkü sen harikasın,mukemmelsin ,azimlisin,sabirlisin senin eşin benzerin yok anliycan
(Oldumu la):))

●GÜNÜN KONUSU●
"Zaten kilo verebiliyorum" rahatlığı
Bu rahatlık yüzünden verilen kilonun bi kısmı geri alınabiyo malum sizde oluşuyo mu bu düşünce kızlar??
Evet olma mı hiç ama hedefe ulasınca vıkıyor bu düşünce bende ortaya. 67 oldugum zamanlar amannn zaten hiç yemedim 1 kereden biş olmaz alsam bile 2 kilo bi detoksa bakar diyodum. Bu yğzden detoks güzel bişi ama bence amacından sapmamalı.

Teşekkürler canımm ve kocaman tebriklerr. Darusı başımıza senş taktından indiricem diyodum ama tahtını devralmak daha uygun olcak sanki.

O 18 bin adım ev temzilerken mi atıldı. Naptın yahu ben deli gb yürüyorumda günde 16 bin adımı zor görüyorum. Bazen göremiyorumda sporla tamamlıyorum.

Yarışıyoruzzz demii

Yarısıyoruz demek. Oooo gelelimde senin takımı okuyalum azcık o zaman.

Hep bu bahar yüzünden beni gaza getirdi
Sağol canımmm

Zaten baharla yarısan nasıl gaza geliyosa bi sürü kilo veriyor sonrakı haftada ben mi yarılsam baharla

dün sabah çok erken kalktım misafirim gelicek bu gün o yüzden temizlik yaptım arada markete falan ciktim taa 23 e kadar temizlikle uğraştım

Evime gidince ben de yumurta yapacağım senin listeden valla canım çekti bur:
Ben yumurta canavariyim zaten çok severim ya[/QUOTE]

Offf o değilde benimde günlerdir canım kırmızı biberli onlet çekiyor üzerinde bollö acı sos dokulcek çerdekli tahıllı ekmek ile bana bana yencek offf ama tabi bunu arkadaşımın yapması lazım benimki o kadar güzel olmuyor bi ara kızın yanına gidiyimdr yaptırayım az daha kilo vereyim cunku 3 dilim ekmek yerim kesin.

Canım anlıyorum senş ipin ucu bi yerden kacınca tekrar tutmak çok zor oluyor. O yuzden yeme desekte sen kacamak yapıcaksın ama en azından saglıklı kacamaklar yap. Evdesin farklı menüler deneyebilirsin. Mesela keci boynuzu unu al kendine sütlü tatlılar yap. Muzu iyicr ez yulaflı kurabiyeler yap. Onları ye. Sonra yavas yavas topla eger bu stresli donemınde kılo alırsan tekrar kendıne gelmen cok zor olucak. Cunku ben cabaladım cabalaım al ıste yıne kılo aldım diceksin. O yuzden az da olsa vermeye çalıs

Ayy abla anlamam bendr nasıl gururlandım takımımla herkes üstün caba harcadı. Bende herkesi tek tek tebrik ediyorum çokk. Harikasınız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…