- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.441
Aminnn....Mutlaka geçip feraha çıkacaklardır cnm
Allah yardımcıları olsun ne diyelim
Sağol canım Allah razı olsun, inşallah.Gözünüz aydın canım, Allah bir daha ayırmasın. Tez zamanda tamamen aydınlığa kavuşurlar inşallah ablan ve çocuklar
Pizza niye yedin kız, canım istedi :))))
ohhh ne guzel baba kiz keyif yapmissiniz afiyet olsun canimAltı buçukta uyandı paşa üstü başı çiş olmuş bir saat uğraştık ben de geri uyumadım canım babam da erkencidir kahvaltı yaptık birlikte
Yazdiklarinin hepsini okudum ama birsey yazamamistim. Allah ablanin esini bildigi gibi yapsin. Cocuklardan ne istiyorsa sadece ablani degil onlari da cezalandiriyor. Rabbim bir omur ayirmasin evlatlarindanAblam için yazan herkese çok teşekkür ederim kızlar, kiminize cevap veremedim içim rahat etmedi. Allah razı olsun, duaya ihtiyacımız var bol bol...
kız ben boşa kürek çekiyorum fasulyedenim bebTebrikler aycacim güzel eksin:)
kalite eşittir bizzzz demi abla yaşasın 9.takim:))
afiyet olsun canım çok güzel
afiyet olsun canım güzel menu
Canim sen gebissin ne vermesi
afiyet olsun canım güzel. Menu
afiyet olsun tugcecim güzel menu
afiyet olsun canım güzel menu sadece akşam 2 dilim ekmek çok olmuş sanki :)
yinede güzel canım bol meyveli afiyet olsun
Afiyet olsun canım sen şimdi yorgunluktan baygın şekilde uyuyorsundur evde mis gibi olmuştur :)
bende çok alismistim annemlere ama gidince de alışiyor insan
Ben yumurta canavariyim zaten çok severim ya
Bende yumurta canavariydim sanırım o yüzden kızıma alerji yaptı çok çok yerdim sabahları ama olsun yine yerim şurda 5 ay kaldı
bizde seni seviyoruz canım iyi geceler
afiyet olsun canım gözünüz aydın bu arada
iyi geceler canım
afiyet olsun canım
Ne olacak bizim bu uykusuzluk sabahta yatağa yapışıp çıkmak istemiyorum ama kuzey var tabiBende uyumadım daha :))
Günaydın olaylı uyanmissinizBi saatte ne denir en iyisi günaydın demek galiba
Hepinize kocaman günaydın
Maşallah benim eşim hayatta kahvaltı etmezGunaydin canim hem kizim uyandi hemde esimi ise yollayacagim kahvalti filan hazirlamaya kalkiyorum sen de erkencisin bugun
Günaydınnnn canımGünaydinnnlar
vayy Nigar hanım maşallah bu hafta istediğimi verecek misinGünaydın dünya güzelleri
Nasilda güzel bir gün nasilda enerji ile uyandım sabah
Kahvaltimi yapıyorum an itibariyle birazdan spora gidicem
Nerde hareket orda bereket dimi ama
Günaydınnnn Tuğçe kıymetini bil kuzum ya bak bizeGünaydınlaaaarrr
Ben bu hafta sonunun ilk günü de lanetlendim zannımca, erkenden uyandığıma göre))
Günaydın sana da canımGününüz aydın neseniz bol olsun
Bok eksili günlerimiz olsun insallahh
GünaydınnnnGünaydın, hanımlar
Ptesi yoklama alırız ama :/Mefkurem ablacım senden pazartesine kadar izin istiyorum, şehir dışındayım, internetim o kadar da iyi çekmiyo, wi-fi bulmak zor, onun için sık-sık gelemiyorum, İnşallah pazartesinden kaldığım yerden devam
Afiyet olsunAltı buçukta uyandı paşa üstü başı çiş olmuş bir saat uğraştık ben de geri uyumadım canım babam da erkencidir kahvaltı yaptık birlikte
kız yüz gr daha ver 59 .9 u gör ay beşli rakamlar9-16 ŞUBAT
HAFTALİK HEDEFLER
@mefkurem 80,3/79/1,3
@askrhpozitif 81/80,5/0,5
@melegimve ben 81.3/79.5/1.8
@happymay 74,8/73/1,8
@KocasininNarTanesi 107.6/106.0/1.6
@Beyazpapatyammm 91.7/90/1.7
@Fittek 81.1/79.0/2
@Pnrrr-20 69.2/68.1/1.1
@nanekekik 72.1/70.9/1.2
@asfarovski 66.7/65.5/1.2
@Warriorinside72.8/69.8/3
@Sweetyy83 63.0/62.5/-05
@Degistir Kendini 78.8/77.9/0.9
@mer_4260 61.4/60.0/1.4
benimki eclendik evleneli sayilidir kahvalti yapmadan cikmasi hos bende alistim istese de ben gondermiyorum artik :)))Ne olacak bizim bu uykusuzluk sabahta yatağa yapışıp çıkmak istemiyorum ama kuzey var tabi
Günaydın olaylı uyanmissiniz
Maşallah benim eşim hayatta kahvaltı etmez
Günaydınnnn canım
vayy Nigar hanım maşallah bu hafta istediğimi verecek misin
Günaydınnnn Tuğçe kıymetini bil kuzum ya bak bize
Günaydın sana da canım
Günaydınnnn
Ptesi yoklama alırız ama :/
Afiyet olsun
kız yüz gr daha ver 59 .9 u gör ay beşli rakamlar
canlar karar defterine yeni kararlar eklendi biliyorsunuz karar defterinin takibi her üyenin sorumluluğu bilginiz olsun arada kaynamasinMerhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Bu kural; yönetim kadroları da dahil olmak üzere bütün üyeleri kapsar.
Bu tür mesaj yazan üyeler yarışmadan diskalifiye edilecektir. Bu tür diskalifiyelerin geri dönüş oylaması olmayacaktır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?