- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.481
3 kuzum puanKizlar bu spor puanlamada bantta yuruyus kosu bandinda yuruyus mu
Kosu bandinin derecesi kacta iken 3 puan
Doğum günü için ufaktan birşeyler yapacagim temizlik ve salata kısmı yarına diğer türlü yatistayim açılmaya başladım 4.5 saatim varBugün olanlarınız ne kızlar?
Biz kvdeme ordan kaynma ev görmeye gidicez
Bende Rakip istiyorum şöyle hırslisindan yardımcı kaptaniçem el ativer bana:)
I _ikra_ olur H happymay olur rakipleri yoksa tabiBende Rakip istiyorum şöyle hırslisindan yardımcı kaptaniçem el ativer bana:)
hadi inşallah bu defa olsun canımBildirimim
Pazartesi(diyetisyn başangıcı) 79.8
Bugün 79.2
Fark 600 gr
Ben çok şaşırdm eksiye iyi bnce,çok cıs yedim spor yapmadm listenin yanı sıra.bu arada listemi sevdm.
Bebiş olmazsa haftaya spor salonuna tekrar başlıcam kızlar hem spor hem diyet daha iyi olacak benm için
Açılmaya başladim 4,5 saatim var diyince aklıma doğuma gitti:))Doğum günü için ufaktan birşeyler yapacagim temizlik ve salata kısmı yarına diğer türlü yatistayim açılmaya başladım 4.5 saatim var
Geçen değil miydi doğm günü baharDoğum günü için ufaktan birşeyler yapacagim temizlik ve salata kısmı yarına diğer türlü yatistayim açılmaya başladım 4.5 saatim var
Bn seni tutuyorum bahar
O birinci parti canim hepsini bı anda sigdiramiyorum eveGeçen değil miydi doğm günü bahar
Haftaya Zuhal sultanlaO 18 bin adım ev temzilerken mi atıldı. Naptın yahu ben deli gb yürüyorumda günde 16 bin adımı zor görüyorum. Bazen göremiyorumda sporla tamamlıyorum.
Yarısıyoruz demek. Oooo gelelimde senin takımı okuyalum azcık o zaman.
Zaten baharla yarısan nasıl gaza geliyosa bi sürü kilo veriyor sonrakı haftada ben mi yarılsam baharla
kız ne hain çıktın sen hep arkamdan picaliyonBn seni tutuyorum bahar
Gerçi zeynep seni yener
PissslikkkAçılmaya başladim 4,5 saatim var diyince aklıma doğuma gitti:))
Büyük risk alıyosn ama.bnm yeme ihtimalim çok yüksek ysO birinci parti canim hepsini bı anda sigdiramiyorum eveannemlerle yaptık şimdi eşimin tarafi ile
Ben zeynebi tutuyorumki 
Listene kesin uy da ponicim etkisi gerçekte nasıl görelimBildirimim
Pazartesi(diyetisyn başangıcı) 79.8
Bugün 79.2
Fark 600 gr
Ben çok şaşırdm eksiye iyi bnce,çok cıs yedim spor yapmadm listenin yanı sıra.bu arada listemi sevdm.
Bebiş olmazsa haftaya spor salonuna tekrar başlıcam kızlar hem spor hem diyet daha iyi olacak benm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?