Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şunu okudum ya menünu filan okumadım valla çok şükür
Hay aklini seveyim aklını bende diyorum pazar doğum günü kendime ne yapsam maş fasulyesi salatası birde şalgamlı bulgur salatası varmış ondan yaparım ohhh zaten börek poğaça işi kociste
North River bahar mukemmelsin gecen haftadan sonra yine cok gzel gitmis
Sağol kuzum çok istiyorum gitsin bu yağlar
Bende yumurta canavariydim sanırım o yüzden kızıma alerji yaptı çok çok yerdim sabahları ama olsun yine yerim şurda 5 ay kaldı
bizde seni seviyoruz canım iyi geceler

afiyet olsun canım gözünüz aydın bu arada

iyi geceler canım

afiyet olsun canım[/QUOTE]
Sabır kuzum sabır çok zor olsa gerek insan ne yiyeceğini şaşırır ama az kalmış

İrem daha önce de konuştuk defalarca her duygusal anını midene yansitirsan olmaz ki bizde yaptık bı ileri ki geri sadece beynini vücudunu iradenin yoruyorsun diyetteyim deyip yeyip pişman olarak önce bunu kafanda bitirmelisin sen istemezsen biz hicbirsey yapamayız
3 ye nurdan geldi ohh ohh

Ne oldu ben kaçırmışım olanları geriye doğru okuyorum bir türlü olan olaya gelemedim. Meraktan uyuyamayacağım s

Benim bu hafta hedefim yok pas diyorum
sen gizliden vuruyorsun gol oluyor sol acikta oynuyorsun hep

Gözünüz aydın canım inan çok sevindim

Gözünüz aydın olsun rabbim ayırmasın bir daha inşallah

Bende yumurta canavariydim sanırım o yüzden kızıma alerji yaptı çok çok yerdim sabahları ama olsun yine yerim şurda 5 ay kaldı
bizde seni seviyoruz canım iyi geceler

afiyet olsun canım gözünüz aydın bu arada

iyi geceler canım

afiyet olsun canım[/QUOTE]
Aynen öyle mis gibi koktu başımı koyar koymaz uyumuşum böyle tatlı bi uyku yok :)

Gözünüz aydın canım, Allah bir daha ayırmasın. Tez zamanda tamamen aydınlığa kavuşurlar inşallah ablan ve çocuklar
Pizza niye yedin kız, canım istedi :))))

tugcetugcem canim tebrikler darisi basimiza

Teşekkür ederim canım. Amin

Burada psikolojisi bozuk olan, bir sürü can sıkıcı olay yaşayan insanlar var, kimse yemeğe saldırmıyoe. Sen yemek için psikolojim bozuk cümlesinin arkasına sığınıyorsun. Böyle kilo veremezsin, sağlıklı olamazsın ve kısır döngü içine girersin
Sen bilirsin hayat senin, sağlık senin, beden senin ama yanlış yoldasın bilesin. Spor da yapmışsın ah şu ağzını da tutabilsen

Bu arada bu akşam dışarıya çıktım. Uzun zamandır rakı içmiyordum hem dedim cuma hem dedim iyi kilo veriyorum bugün yiyip içeyim sonuç 1 duble rakı bir kade yogurt

Yarasın be eylemmmm, afiyet olsun

Mefkurem ablacım senden pazartesine kadar izin istiyorum, şehir dışındayım, internetim o kadar da iyi çekmiyo, wi-fi bulmak zor, onun için sık-sık gelemiyorum, İnşallah pazartesinden kaldığım yerden devam

Gunaydin canim hem kizim uyandi hemde esimi ise yollayacagim kahvalti filan hazirlamaya kalkiyorum sen de erkencisin bugun
Altı buçukta uyandı paşa üstü başı çiş olmuş bir saat uğraştık ben de geri uyumadım canım babam da erkencidir kahvaltı yaptık birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…