- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.521
SenHappymay e bir rakip araniyorrrrrrr
rakibi mi alayim spor yapacam dahaaaaa
Kız merve ,kuşlar banaCanim minumum gibi birsey o hedef eksik yazdım :) öhom öhom
Sağolasın kuzuAçlık başımda duman
ilk değilsin sonda olmayacaksin seni çiğ çiğ yiyeceğim aslannnben yanlız savaşırim yine Yener'in seni alone warrior
Allah kavuştursun kuzu
vay arkadas ben neymisim yaaabaharcim bak arkam saglam herkes beni tutuyor yol yakinken vazgecelim istersen yalniz zaten hirsliydim simdi iyice gaza geldim isin cookkkk zorrrr cooookkkkk
Abla bu kavgada bile söylenmezAy bu şarkıya bayılıyorum
Baharr bak zeynep sana gönderiyomuş 
Allah kavuştursun cnmSelam ormanın kraliceleri
Annemle babam gittilerev şuan bomboş geliyor . Bende kizi aldım dışarı çıkardım arkalarından ağlamasın diye dünden beri bende gitcem deyip duruyordu cok şükür gittik geldik kızım uyurken bende bu duş alıp geliyorum aksamadan yemeğe davetliyiz bakalım nasıl olacak
Olurmu güzelimYaa böyle hamiş hamiste dışarda kalmak pek iyi olmuyor ya
Kendimi çürük fasulye gibi hissediyorumhic bitmeyen can hakkım var gibi
Ben psikolojık şiddete bu haftadan basladımAbla bu kavgada bile söylenmezbozuk para gibi harcadın baharı
Daha gidemedim abla beenim adama diyorum gidelim diye cani istemiyor sanırım sürekli erteliyorAllah kavuştursun cnm
Geçenki tabloyu götğrdünmü ne oldu :))
Olurmu güzelim
Hep diyoruz liste dışının verdiği destek takım basarısı için çok önemli
Ben psikolojık şiddete bu haftadan basladım
Bende haftaya ondan tırsıyorum
Yedim onu çıtır çıtır kaptanım:)SenWarriorinside nigarla ol cnm o da rakip arıyor
ahh kuzuumm aclik kotu birsey tabi bak beni yenme isteginde bile cig cig yemekten bahsediyorsun orada bile bilincalti yemekten geciyorAçlık başımda duman
ilk değilsin sonda olmayacaksin seni çiğ çiğ yiyeceğim aslannnben yanlız savaşırim yine Yener'in seni alone warrior
Allah kavuştursun kuzu
hangi sarki dicektim ki paylasmissin abla
Hemen bi şarkı aklıma geldi :))
Bu hafta seni tutuyorum baharcan geçen hafta gülşahi tuttum o yendi hadi bu hafta da sen yen:)Açlık başımda duman
Allah kavuştursun kuzu
Ben sağlam yedim akşama kadar götürür cıssıs yedim amaPissslikkkacikmaya işte anla tel düzeltiyor
Hain dom domBu hafta seni tutuyorum baharcan geçen hafta gülşahi tuttum o yendi hadi bu hafta da sen yen:)
:)) Hadi bakalım az yiyen bol spor yapan kazansın canısıHain dom domyenemezki yenemez kii bu hafta gumvur gumbur geliyorum ki ben
Biz daha buralqrdayiz canısı sen dogur daha çok kilolar veririzYaa böyle hamiş hamiste dışarda kalmak pek iyi olmuyor ya
Kendimi çürük fasulye gibi hissediyorumhic bitmeyen can hakkım var gibi
Biz daha buralqrdayiz canısı sen dogur daha çok kilolar veririz
Hayir ya :)mzun olup geri geleceksin herhalde kuzu
Hayir ya :)
Kilo vermelere doyamiycam için buhar olana kadar burdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?