- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.561
Akşam balık yeyince ben kötü oluyorum ya ağır geliyor her şekilde gündüz tercihimNisanlimla donra eski is yerinden arkadaslarla gezmeler tozmalardaydim. Simdide spordayim dun yedigim gec saateki balik icime oturdu bu haftada guzel bi eksi ile baslamak istiyorum ins.
O ne oyle nasil bir doluluk oyle ün yağıcamsın bahar. Baharla yarısan 1. Oluyomus diye sonra gelsin yarısma teklifleri
Yaaa abla ver bana ver benimde 1. Olmaya ihtiyacım var kaç yıldır buralardayım hiç 1. Olamadım
Benim adamda öyle kendi elindeki telefonu gormez kendi izlediği TV yi görmez bana laf eder
Güzel bir şeye benziyor denemek lazım canım herşeyin fazlası zarar aman dikkat
yok canım dikkat ederim yarında kahvaltı var
haftaya beni tutacaksın yani çok mantıklı
Himmdemek bel altından oynuyoruz ben pazar günü yeyim bari haftaya seni havada karada Yener'in
Hiç sorma insan sağ kolunu veya sol hangimiz sağ hangimiz sol kol Merveböyle kesip atar mı
İftari yapınca geleceğim haklarından
Aç ayi oynamaz iftardan sonra görüşelim
Hadi bakalım
Yarina Kadar götürür bence yedin tok tutar
Hepsi aynı tatlım dün benimkide elinde tel bana diyor sabahtan beri ne yapıyorsun dedim liste günü bugün sen bd yapıyorsunsesi çıkmadı
hafifmis tarif ama üç yeter akşamda yeme
Aman erkekler hep ayni cnm
İns.partesi eksi gelir sabit bile olsa yeter :))
Cuma yeneblecek bi tarf :))
Anaaa iste benim hafiza o kadar :))))
Heee seni tutacam
Kalmasın kalmasın ya benim belim inceledi gobusum bı indi sankiDemekki bu erkekler hep ayni :)
Aynen cnm herseyin fazlasi zarar, dikkat ediyorm mecburen
Ohh kiz iyisin aksamina dertsiz sabahina dertsiz, dinlenmis olursunuz bebisle
Ah bu Erkekler
Aynen cnm aksam yemiycem zaten cognu esim yedi yarina bile kalmayabillir
Kendinizi tanıtır mısınizKızlar nasılsınız beni tanıyanlarınız vardır zaten tanımayanlarınıza da merhaba fıstık adaylarııı :)
Niyetlimiydn cnm sen öle olur aksamina kadar tabi aksam ne yicen sisirme birden göbüsüKalmasın kalmasın ya benim belim inceledi gobusum bı indi sanki
Hosgeldin cnm nasilsin iyimisin :) kilo ne durumda, bebekler napiyorlarKızlar nasılsınız beni tanıyanlarınız vardır zaten tanımayanlarınıza da merhaba fıstık adaylarııı :)
Kendinizi tanıtır mısıniz
Hosgeldin cnm nasilsin iyimisin :) kilo ne durumda, bebekler napiyorlar
Ise devam ediyormusun
Kizlar bugn doktor randevumuz vardi esim icin öle rutin seyler önemli bsi yok. Ve beklerken ben sabah burdaki gecmisi okudm 85mesaj vardi tabi haliyle sürdü biraz esimde sende bi telefnu birakmiyon elinden iyice telefonkolik oldun dedi sinir etti benisonra bende dedm nolmus bekliyoz zaten napcaktm falan diye ondan sonra yok benle ilgilenmiyon beni bosluyon demesinmi bende ona azcik agucuk gugucuk yapiverdm. Valla bu erkekler bazen cocuk gibiler .
Neyse eve dönerken pazara ugradik alisveris yaptk aksama balik aldik firinda cuprabiraz önce Sporumuda yatm yesilcayimida ictimm ohh benden rahati yok
Bu hafta pazartesiye eksiyle basliycam insallah ona ugrasiyorumm
Bende çok yaparım canım bu tarifi ana ben hurma koymuyorum içine sadece . Diyet kurabiye bence 1 catal bişi yedim (pasta keke kurabiye) den daha faydali bunun 3 tanesi diğer cısların 1 catalına bedel ki bu bide tok tutar.Kizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm
Diyet Yulafli Meyveli kurabiye
Malzemeler
Hazırlanışı
- 8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 orta boy muz
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 adet hurma
- 4 adet kayısı
Fırını 180 derecede önceden ısıtalım. Muzu çatal yardımı ile ezip üzerine hindistan cevizi, tarçın ve yulafı ekleyip karıştıralım. Bir taraftan da hurmaları ve kayısıyı bıçak yardımıyla minik minik doğrayalım. Karışımın içine ekleyip tekrar karıştıralım. Elimizle yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim. Fırında 15-20 dk pişirelim. Ben 19 adet çıkarttım. Ara öğünlerde 5 adet kadarını 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve değişimi şeklinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
Selammmm kızlarr
Hem kardeş takım hemde bu hafta rakibiniz olarak bi selam veryim dedim
Kaptanınız ve diğer arkadaşlar yarın gelir
Ozamana kadar takım size emanet
Lütfen sakinn bir şekilde bekleyin
Mune uyarısını yaptı herşey orda kapandı
Tek kelime yok lütfen
Bi ihtiyacınız olursa ben burdayım
Selammmm kızlarr
Hem kardeş takım hemde bu hafta rakibiniz olarak bi selam veryim dedim
Kaptanınız ve diğer arkadaşlar yarın gelir
Ozamana kadar takım size emanet
Lütfen sakinn bir şekilde bekleyin
Mune uyarısını yaptı herşey orda kapandı
Tek kelime yok lütfen
Bi ihtiyacınız olursa ben burdayım
Ben kendime hayret ettim 4 gunde nasil kilo aldim dun kendime tokat attim yuh sana gerizekali dedimsabahta bugun son demedim ve ac karnina turk kahvesi ictim guzelce kahvaltimi yaptim demir haplarima ve folik aside geri basladim d vitamini yagi var ondanda eve gidince icicem simdi parka geldim sarjim bitene kadar spor yapicam hala biraz soguk ama olsun toparlanmam lazim martta kardesim yurtdisina gidecek onu ugurlamaya gtcem gorenler zayiflamissin desinler ya gaza geliyim biraz en son 4 ay once gitmistim bi şu 100 un altina dusemedim ama bu sefer dusacem cok kararliyim kendime zencefilli limonlu icecek hazirladim geceden iciyorum onu burda gordum galiba ekran fotosu almisim yapayim dedim ve aksam yogurt ve corba yiyeyim diyorum ekmegi artik hic yemicem acimdan bayilsamda artik yeter yani depolardan yansin allah allah
Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beniNiyetlimiydn cnm sen öle olur aksamina kadar tabi aksam ne yicen sisirme birden göbüsü
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olurAnaaaaammm nerden başlayacağımı bilemedim kız yıl 2015şaka şaka o kadar uzağa gitmeceğim kısaca bu takımdan mezunum ismim Şeyda 24 yaşındayım evli ve 11 aylık ikizlerim var :)
slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruzAyyy özlemişim yahu buraya yazmayı :) valla kendi yazımı görünce bi mutlu oldum yazamasam da hep bakıyordum aklımdaydınız kızlar iş güç çok yoğundu.
Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beni
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olur
slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruz
Sıkıntı yok gelecekler olmamış gibi devamKızlar bir kaç kişi banlanmış zuhal ablada ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?