Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam balık yeyince ben kötü oluyorum ya ağır geliyor her şekilde gündüz tercihim

Demekki bu erkekler hep ayni :)
Aynen cnm herseyin fazlasi zarar, dikkat ediyorm mecburen
Ohh kiz iyisin aksamina dertsiz sabahina dertsiz, dinlenmis olursunuz bebisle

Ah bu Erkekler
Aynen cnm aksam yemiycem zaten cognu esim yedi yarina bile kalmayabillir

Aman erkekler hep ayni cnm

İns.partesi eksi gelir sabit bile olsa yeter :))

Cuma yeneblecek bi tarf :))

Anaaa iste benim hafiza o kadar :))))

Heee seni tutacam

Aynen abla bana sabit bile iyi ama insallah eksi gelir ozaman enazindan 1 kg kadar gidiyor cumaya valla bu hafta güzel bi sonuc görmek istiyorm kendi adima hadi insallah

Kalmasın kalmasın ya benim belim inceledi gobusum bı indi sanki

Selammmm kızlarr

Hem kardeş takım hemde bu hafta rakibiniz olarak bi selam veryim dedim

Kaptanınız ve diğer arkadaşlar yarın gelir

Ozamana kadar takım size emanet

Lütfen sakinn bir şekilde bekleyin

Mune uyarısını yaptı herşey orda kapandı

Tek kelime yok lütfen

Bi ihtiyacınız olursa ben burdayım

Bende düş akşam girip girip okuyodum bizde balık yemeğe (çupra) gittiydik o da en son ben wc ye gidiyorum sende bitir artık okumalarını dedi triplendi bana demek bu erkekler hep aynı
. yalnız bizim durumda sizinkiyle tam ters olmus ben önce çupra yedim sonra trip. Sen önce trip yedin sonra çupra
Bende çok yaparım canım bu tarifi ana ben hurma koymuyorum içine sadece . Diyet kurabiye bence 1 catal bişi yedim (pasta keke kurabiye) den daha faydali bunun 3 tanesi diğer cısların 1 catalına bedel ki bu bide tok tutar.

Bende bgn senin oralara gelcem kardes ve rakip takımımızla tanısalım diye ama önce sporumu bitireyim sonrada sağlıklı yemeklerimi yiyeyim

Teşekkür ederizz

Canım en yanlış düşünce acından bayılsamda kısmı. Sağlıklı yerken acından bayılmazsın. Bak kilom sendrn fazla regl dönemlerim hariç haftada 1 kilodan az vermicrm bu takımda yedimlerimdede giç açlık hisetmiyorum. Sadece sağlıklı ye. 1 tane minnak pogaca yerine beler yiyebilirsin neler. Ben senin menülerinde sürekli cıslar görüyorum ve bide sen pişiriyorsun bunları. Madem mutfakta bakit geçirebiliyorsun 2 tanede kendine bişi yap. Eğer ac kalarak vermeye calısırsan hedefine ulasamadan pes ediceksin en en iyi senryoda hedefine ulaştıktan sonra pes ediceksin. Bu yüzden aynı kaloride seni daha çok doyuracak besin içeri yuksek şeyleri ye. Böylece hastalıklarında olmasın sağlıklıda ol ve asla pes etme. Birde demir hapı kullanıyorsan c vitaminini eksik etme yeşil biberin , kivin, hatta tüm yeşilliklerin tam olsun birde saüt ürünleri ile beraber tüketme demir ilaçlarını

Niyetlimiydn cnm sen öle olur aksamina kadar tabi aksam ne yicen sisirme birden göbüsü
Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beni
Anaaaaammm nerden başlayacağımı bilemedim kız yıl 2015 şaka şaka o kadar uzağa gitmeceğim kısaca bu takımdan mezunum ismim Şeyda 24 yaşındayım evli ve 11 aylık ikizlerim var :)
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olur

Ayyy özlemişim yahu buraya yazmayı :) valla kendi yazımı görünce bi mutlu oldum yazamasam da hep bakıyordum aklımdaydınız kızlar iş güç çok yoğundu.
slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruz

Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beni
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olur

slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruz

Okumak daha kolay geliyor işte bazen şu an kendimi savunamadın bile
107.5 idim sanırım ilk geldiğimde yani sanırım şu an ki kilolarınıza bakarsam hepinizden kiloluydum 60 la mezun oldum 10 ay gibi bir süre idi sanırım daha sonra evlendim hamile kaldım ve Doğum sonrası 70 ile tekrar gelip 55 ile mezun oldum bu sefer.tek ama tek sırrım asla kaçamak yapmamak en büyük sırrım her zaman bu oldu.

Kızlar bir kaç kişi banlanmış zuhal ablada ne oldu

Pnrrr-12 canım 6 lı rakamları görmüşsün tebrik ederim. Yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…