- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.541
Sağol tatlım bu aralar grip ve hastalıklarla boğuşuyoruz bende hafif öksürük başladı. Şu kışı bir atlatsaydık hayırlısıyla bu aralar çocuklarla meşgulüm tatlım kızım tlf ü elinde görünce hemen elimden alıyor Puzzle açıp oynuyor :) sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor canım
Malesef hallolmadı abla, bir haftalığına göndermiş çocukları güya. Ama çocuklar gitmeyiz diye diretiyor. Uzaklaştırma kararı çıkaracaklar, hem eve hem okullara. Çocukların psikolojisi mahvoldu, o kadar mahçuplar ki için parçalanıyor. Allah’ından bulsunlar sebep olanlar.
Selam ormanın kraliceleri
Annemle babam gittilerev şuan bomboş geliyor . Bende kizi aldım dışarı çıkardım arkalarından ağlamasın diye dünden beri bende gitcem deyip duruyordu cok şükür gittik geldik kızım uyurken bende bu duş alıp geliyorum aksamadan yemeğe davetliyiz bakalım nasıl olacak
Benim adamda öyle kendi elindeki telefonu gormez kendi izlediği TV yi görmez bana laf ederKizlar bugn doktor randevumuz vardi esim icin öle rutin seyler önemli bsi yok. Ve beklerken ben sabah burdaki gecmisi okudm 85mesaj vardi tabi haliyle sürdü biraz esimde sende bi telefnu birakmiyon elinden iyice telefonkolik oldun dedi sinir etti benisonra bende dedm nolmus bekliyoz zaten napcaktm falan diye ondan sonra yok benle ilgilenmiyon beni bosluyon demesinmi bende ona azcik agucuk gugucuk yapiverdm. Valla bu erkekler bazen cocuk gibiler .
Neyse eve dönerken pazara ugradik alisveris yaptk aksama balik aldik firinda cuprabiraz önce Sporumuda yatm yesilcayimida ictimm ohh benden rahati yok
Bu hafta pazartesiye eksiyle basliycam insallah ona ugrasiyorumm
Güzel bir şeye benziyor denemek lazım canım herşeyin fazlası zarar aman dikkatKizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm
Diyet Yulafli Meyveli kurabiye
Malzemeler
Hazırlanışı
- 8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 orta boy muz
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 adet hurma
- 4 adet kayısı
Fırını 180 derecede önceden ısıtalım. Muzu çatal yardımı ile ezip üzerine hindistan cevizi, tarçın ve yulafı ekleyip karıştıralım. Bir taraftan da hurmaları ve kayısıyı bıçak yardımıyla minik minik doğrayalım. Karışımın içine ekleyip tekrar karıştıralım. Elimizle yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim. Fırında 15-20 dk pişirelim. Ben 19 adet çıkarttım. Ara öğünlerde 5 adet kadarını 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve değişimi şeklinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
yok canım dikkat ederim yarında kahvaltı varAman iyi olun cnm gecmis olsun cok hastaliklar zor oluyor ya. Senin kiz da seviyor telfnla oynamayi demekki zamani cocuklari hep öyle :)
Benim iyi gidiyor cnm 6lari gördm cok mutluym insallah 1 aya mezunum bakalim
Canim cok sükür kavusmus Ablan yavrularina, insallah daim olur bidha ayrilmazlar. O adamida Allah bildigi gbi yapsin..
Allah kavusdursun canim zor oluyor gercekten ev birden bombos kaliyor :)
Oh yemek derdinde yok ama orsa fazla kacirma zaten hamissin diye ye ye derler sana simdi
haftaya beni tutacaksın yani çok mantıklıBidaha kine seni tutarım
HimmAy bu şarkıya bayılıyorum
Baharr bak zeynep sana gönderiyomuş 
Hiç sorma insan sağ kolunu veya sol hangimiz sağ hangimiz sol kol MerveAbla bu kavgada bile söylenmezbozuk para gibi harcadın baharı
İftari yapınca geleceğim haklarındanDaha gidemedim abla beenim adama diyorum gidelim diye cani istemiyor sanırım sürekli erteliyor
Ortada sıçan misali dogurucam yakındane kaldıki surda 135 güncuk
bahar bu psikolojik şiddetin altında kalmaz abla
Aç ayi oynamaz iftardan sonra görüşelimahh kuzuumm aclik kotu birsey tabi bak beni yenme isteginde bile cig cig yemekten bahsediyorsun orada bile bilincalti yemekten geciyor
hangi sarki dicektim ki paylasmissin ablabaharcigim buda benden sana gelsiin
Hadi bakalımBu hafta seni tutuyorum baharcan geçen hafta gülşahi tuttum o yendi hadi bu hafta da sen yen:)
Yarina Kadar götürür bence yedin tok tutarBen sağlam yedim akşama kadar götürür cıssıs yedim ama
Hain dom domyenemezki yenemez kii bu hafta gumvur gumbur geliyorum ki ben
Hepsi aynı tatlım dün benimkide elinde tel bana diyor sabahtan beri ne yapıyorsun dedim liste günü bugün sen bd yapıyorsunKizlar bugn doktor randevumuz vardi esim icin öle rutin seyler önemli bsi yok. Ve beklerken ben sabah burdaki gecmisi okudm 85mesaj vardi tabi haliyle sürdü biraz esimde sende bi telefnu birakmiyon elinden iyice telefonkolik oldun dedi sinir etti benisonra bende dedm nolmus bekliyoz zaten napcaktm falan diye ondan sonra yok benle ilgilenmiyon beni bosluyon demesinmi bende ona azcik agucuk gugucuk yapiverdm. Valla bu erkekler bazen cocuk gibiler .
Neyse eve dönerken pazara ugradik alisveris yaptk aksama balik aldik firinda cuprabiraz önce Sporumuda yatm yesilcayimida ictimm ohh benden rahati yok
hafifmis tarif ama üç yeter akşamda yemeKizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm
Malzemeler
Hazırlanışı
- 1 orta boy muz
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 adet hurma
- 4 adet kayısı
Fırını 180 derecede önceden ısıtalım. Muzu çatal yardımı ile ezip üzerine hindistan cevizi, tarçın ve yulafı ekleyip karıştıralım. Bir taraftan da hurmaları ve kayısıyı bıçak yardımıyla minik minik doğrayalım. Karışımın içine ekleyip tekrar karıştıralım. Elimizle yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim. Fırında 15-20 dk pişirelim. Ben 19 adet çıkarttım. Ara öğünlerde 5 adet kadarını 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve değişimi şeklinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
Ihı öhű.....sey ablacim yok ya ben rakip mi ariyorum demistim yooooooSenWarriorinside nigarla ol cnm o da rakip arıyor
Ama bana yaradıGünaydın poni
İzin kimseye yaramıyor çok nadir ixne gidip kilo almadan dönen
Koymuşsun canım hedefini
dişe çözüm yok mu abla bayadir ağrıyor
Atmamali baharhaftaya beni tutacaksın yani çok mantıklı
Himmdemek bel altından oynuyoruz ben pazar günü yeyim bari haftaya seni havada karada Yener'in
Hiç sorma insan sağ kolunu veya sol hangimiz sağ hangimiz sol kol Merveböyle kesip atar mı
İftari yapınca geleceğim haklarından
Aç ayi oynamaz iftardan sonra görüşelim
Hadi bakalım
Yarina Kadar götürür bence Ban D yedin tok tutar
Hepsi aynı tatlım dün benimkide elinde tel bana diyor sabahtan beri ne yapıyorsun dedim liste günü bugün sen bd yapıyorsunsesi çıkmadı
hafifmis tarif ama üç yeter akşamda yeme
Aman erkekler hep ayni cnmKizlar bugn doktor randevumuz vardi esim icin öle rutin seyler önemli bsi yok. Ve beklerken ben sabah burdaki gecmisi okudm 85mesaj vardi tabi haliyle sürdü biraz esimde sende bi telefnu birakmiyon elinden iyice telefonkolik oldun dedi sinir etti benisonra bende dedm nolmus bekliyoz zaten napcaktm falan diye ondan sonra yok benle ilgilenmiyon beni bosluyon demesinmi bende ona azcik agucuk gugucuk yapiverdm. Valla bu erkekler bazen cocuk gibiler .
Cuma yeneblecek bi tarf :))Kizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm
Malzemeler
Hazırlanışı
- 1 orta boy muz
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 adet hurma
- 4 adet kayısı
Anaaa iste benim hafiza o kadar :))))haftaya beni tutacaksın yani çok mantı
sen kazana düştünAma bana yaradı
Bahari deniyorumAtmamali baharben seni tutuyorum
Ne o kizzz ben de seni cesur biri sandiydim :)))Ihı öhű.....sey ablacim yok ya ben rakip mi ariyorum demistim yoooooo
Senin masallahin var zaten cnmAma bana yaradı
Bahari deniyorumbakalim her durumda yanimda olacakmi diye
Benim sol kolum yok
2 tane sag kolum var
Övek mı dovek mı bı daha öyle iğrenç iğrenç şeyler için diyetini sohbete etme uçarım
Benim eşim erken gidiyor canım 6-144 arası çalışıyor bı aksilik olmazsa onun için hiç etmedi ben sahura kalkmıştır en azından bı tost ye dedim yine yemedi meselabide sigarayı bıraktı kilo aldım diye hayiflaniyor bu erkekler çok fena
günaydın kaçak nerelerdesin
Anacım kadının randevu defteri pek dolu
Ben sıramı verebilirim önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?