Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bugn doktor randevumuz vardi esim icin öle rutin seyler önemli bsi yok. Ve beklerken ben sabah burdaki gecmisi okudm 85mesaj vardi tabi haliyle sürdü biraz esimde sende bi telefnu birakmiyon elinden iyice telefonkolik oldun dedi sinir etti beni sonra bende dedm nolmus bekliyoz zaten napcaktm falan diye ondan sonra yok benle ilgilenmiyon beni bosluyon demesinmi bende ona azcik agucuk gugucuk yapiverdm. Valla bu erkekler bazen cocuk gibiler .
Neyse eve dönerken pazara ugradik alisveris yaptk aksama balik aldik firinda cupra biraz önce Sporumuda yatm yesilcayimida ictimm ohh benden rahati yok

Bu hafta pazartesiye eksiyle basliycam insallah ona ugrasiyorumm

Kizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm

Diyet Yulafli Meyveli kurabiye
Malzemeler

• 8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 orta boy muz
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 4 adet hurma
  • 4 adet kayısı
Hazırlanışı

Fırını 180 derecede önceden ısıtalım. Muzu çatal yardımı ile ezip üzerine hindistan cevizi, tarçın ve yulafı ekleyip karıştıralım. Bir taraftan da hurmaları ve kayısıyı bıçak yardımıyla minik minik doğrayalım. Karışımın içine ekleyip tekrar karıştıralım. Elimizle yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim. Fırında 15-20 dk pişirelim. Ben 19 adet çıkarttım. Ara öğünlerde 5 adet kadarını 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve değişimi şeklinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

Aman iyi olun cnm gecmis olsun cok hastaliklar zor oluyor ya. Senin kiz da seviyor telfnla oynamayi demekki zamani cocuklari hep öyle :)

Benim iyi gidiyor cnm 6lari gördm cok mutluym insallah 1 aya mezunum bakalim

Canim cok sükür kavusmus Ablan yavrularina, insallah daim olur bidha ayrilmazlar. O adamida Allah bildigi gbi yapsin..

Allah kavusdursun canim zor oluyor gercekten ev birden bombos kaliyor :)

Oh yemek derdinde yok ama orsa fazla kacirma zaten hamissin diye ye ye derler sana simdi

Benim adamda öyle kendi elindeki telefonu gormez kendi izlediği TV yi görmez bana laf eder
Güzel bir şeye benziyor denemek lazım canım herşeyin fazlası zarar aman dikkat
yok canım dikkat ederim yarında kahvaltı var

Bu aslında genel bir uyarıdır ama dünden beri yapılan kötü içerikler nedeniyle özellikle 2 takımın topiğine yazılacak bir uyarıdır.
Bölüm editörünüz olduğu kadar bölümün mimarı da olan seaBahAR'ın kararlarını okumayan varsa okusun lütfen.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2403#post-54782547

Onu bu kararı almaya iten sizlerin son haftalardaki tutumunuzdur, biz defalarca uyardık, Kazen ayrı, ben ayrı, yetmedi seaBahAR uyardı, buraya bunca yıl emeği olan bölüm editörünüz böyle devam ederseniz giderim bile dedi, söylediği blöf olmadığı halde bu bile sizleri frenlemedi, kimsenin kimseye saygısı kalmamış, seaBahAR'ın emeklerine de mi saygınız yok?

seaBahAR mı? Her dakika takım kavgası içinde olan kaptanlar mı düşünün ve tercihinizi yapın, şunu da belirteyim kaptanlar her daim kaptan olmuyor, yeri geliyor bırakan oluyor, bugün biri yarın biri olabilir ama seaBahAR'ı kaybederseniz tüm sisteminiz çöker, sizin amacınız kilo vermekti, birbirinizin takımlarını hedeflemek değil, sisteminiz çökerse hedeflediğiniz kilolara erişemezsiniz, hırsla öfkeyle her dakika kavga edip birinin diğerine hasetler, diğerinin bizi çekemiyorlar dediği (ki ben gördüğüm yazılardan en hafiflerini yazıyorum) bir bölüm haline gelirsiniz ve banlanmalarda kaçınılmaz olur ve emin olun buradaki kavgalar böyle devam ederse, Kazen ya da ben devreye girersek seaBahAR son aldığı kararları bile mumla ararsınız.

Bu uyarıyı alıntılayıp üstüne tartışmanız için değil, okuyup yaptıklarınızı bir daha düşünmeniz için yazıyorum.

Bidaha kine seni tutarım
haftaya beni tutacaksın yani çok mantıklı

Ay bu şarkıya bayılıyorum

Baharr bak zeynep sana gönderiyomuş 

Himm demek bel altından oynuyoruz ben pazar günü yeyim bari haftaya seni havada karada Yener'in
Abla bu kavgada bile söylenmez bozuk para gibi harcadın baharı
Hiç sorma insan sağ kolunu veya sol hangimiz sağ hangimiz sol kol Merve böyle kesip atar mı
Daha gidemedim abla beenim adama diyorum gidelim diye cani istemiyor sanırım sürekli erteliyor

Ortada sıçan misali dogurucam yakında ne kaldıki surda 135 güncuk

bahar bu psikolojik şiddetin altında kalmaz abla
İftari yapınca geleceğim haklarından
ahh kuzuumm aclik kotu birsey tabi bak beni yenme isteginde bile cig cig yemekten bahsediyorsun orada bile bilincalti yemekten geciyor

hangi sarki dicektim ki paylasmissin abla baharcigim buda benden sana gelsiin
Aç ayi oynamaz iftardan sonra görüşelim
Bu hafta seni tutuyorum baharcan geçen hafta gülşahi tuttum o yendi hadi bu hafta da sen yen:)
Hadi bakalım
Ben sağlam yedim akşama kadar götürür cıssıs yedim ama
Yarina Kadar götürür bence yedin tok tutar
Hain dom dom yenemezki yenemez kii bu hafta gumvur gumbur geliyorum ki ben

Hepsi aynı tatlım dün benimkide elinde tel bana diyor sabahtan beri ne yapıyorsun dedim liste günü bugün sen bd yapıyorsun sesi çıkmadı
hafifmis tarif ama üç yeter akşamda yeme

Son düzenleme:
Atmamali bahar ben seni tutuyorum

Aman erkekler hep ayni cnm

İns.partesi eksi gelir sabit bile olsa yeter :))

Cuma yeneblecek bi tarf :))

haftaya beni tutacaksın yani çok mantı
Anaaa iste benim hafiza o kadar :))))

Heee seni tutacam

Geleceğim ama işin var çarşaflar la bogusuyirum kurutma yikaama hepsi birden çalışıyor suan ben ne yatip uyudum şimdi tutustum tabi daha yemek yok

Nisanlimla sonra eski is yerinden arkadaslarla gezmeler tozmalardaydim. Simdide spordayim dun yedigim gec saateki balik icime oturdu bu haftada guzel bi eksi ile baslamak istiyorum ins.

Haftaya Zuhal sultanla Mefkurem sonraki hafta @_ikra_ ya söz verdim üçüncü hafta seni alırım bebek
kız ne hain çıktın sen hep arkamdan picaliyon

O ne oyle nasil bir doluluk oyle ün yağıcamsın bahar. Baharla yarısan 1. Oluyomus diye sonra gelsin yarısma teklifleri

Anacım kadının randevu defteri pek dolu

Ben sıramı verebilirim önemli değil

Yaaa abla ver bana ver benimde 1. Olmaya ihtiyacım var kaç yıldır buralardayım hiç 1. Olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…