- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.581
Devam canım iş güç koşturmaca kızlar iyi çok şükür büyüyorlar kilo durumları karışık aslında biraz maalesef kilo aldım biraz 1 haftadır yine diyetteyim
Ayyy özlemişim yahu buraya yazmayı :) valla kendi yazımı görünce bi mutlu oldum yazamasam da hep bakıyordum aklımdaydınız kızlar iş güç çok yoğundu.
Bende düş akşam girip girip okuyodum bizde balık yemeğe (çupra) gittiydik o da en son ben wc ye gidiyorum sende bitir artık okumalarını dedi triplendi bana demek bu erkekler hep aynı
. yalnız bizim durumda sizinkiyle tam ters olmus ben önce çupra yedim sonra trip. Sen önce trip yedin sonra çupra
Bende çok yaparım canım bu tarifi ana ben hurma koymuyorum içine sadece . Diyet kurabiye bence 1 catal bişi yedim (pasta keke kurabiye) den daha faydali bunun 3 tanesi diğer cısların 1 catalına bedel ki bu bide tok tutar.
Bende bgn senin oralara gelcem kardes ve rakip takımımızla tanısalım diye ama önce sporumu bitireyim sonrada sağlıklı yemeklerimi yiyeyim
Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beni
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olur
slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruz
Pnrrr-12 canım 6 lı rakamları görmüşsün tebrik ederim. Yeni gördüm
Evet olma mı hiç ama hedefe ulasınca vıkıyor bu düşünce bende ortaya. 67 oldugum zamanlar amannn zaten hiç yemedim 1 kereden biş olmaz alsam bile 2 kilo bi detoksa bakar diyodum. Bu yğzden detoks güzel bişi ama bence amacından sapmamalı.
Teşekkürler canımm ve kocaman tebriklerr.Darusı başımıza senş taktından indiricem diyodum ama tahtını devralmak daha uygun olcak sanki.
Bildirimim
Pazartesi(diyetisyn başangıcı) 79.8
Bugün 79.2
Fark 600 gr
Ben çok şaşırdm eksiye iyi bnce,çok cıs yedim spor yapmadm listenin yanı sıra.bu arada listemi sevdm.
Bebiş olmazsa haftaya spor salonuna tekrar başlıcam kızlar hem spor hem diyet daha iyi olacak benm için
Kizlar ben bi tarif buldm diätte süper bugun yaptm hatta yesilcayn yaninda 3 tane götürdümm
Diyet Yulafli Meyveli kurabiye
Malzemeler
Hazırlanışı
- 8 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 orta boy muz
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 4 adet hurma
- 4 adet kayısı
Fırını 180 derecede önceden ısıtalım. Muzu çatal yardımı ile ezip üzerine hindistan cevizi, tarçın ve yulafı ekleyip karıştıralım. Bir taraftan da hurmaları ve kayısıyı bıçak yardımıyla minik minik doğrayalım. Karışımın içine ekleyip tekrar karıştıralım. Elimizle yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim. Fırında 15-20 dk pişirelim. Ben 19 adet çıkarttım. Ara öğünlerde 5 adet kadarını 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve değişimi şeklinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kızlar nasılsınız beni tanıyanlarınız vardır zaten tanımayanlarınıza da merhaba fıstık adaylarııı :)
Selammmm kızlarr
Hem kardeş takım hemde bu hafta rakibiniz olarak bi selam veryim dedim
Kaptanınız ve diğer arkadaşlar yarın gelir
Ozamana kadar takım size emanet
Lütfen sakinn bir şekilde bekleyin
Mune uyarısını yaptı herşey orda kapandı
Tek kelime yok lütfen
Bi ihtiyacınız olursa ben burdayım
Selam kızlarrr
Çok çok yoruldum bugün. Malum annemler hala yok. Ev temizliği, çamaşır, yemek, bulaşık derken ölmüşüm yorgunluktan.
1,5 saate yakın spor yaptım, süslendim püslendim düğüne gidiyorum şimdi. Oynayıp spor yapcam yine duyurulur N Nilyyyaaannn
En iyisi az öz yiyip, detoksuz kilo almadan yaşamak. Bizde orta yok demekki :)))
Şimdi benim tahtı devralırsan bana nolacak
Cıs yeme kız, hasır -600 ken :))) listeni svdiysen çok iyi bir sonuç alırsın, çünkü zevkle yersin listedekileri.
İnşallah spor da yaparsın buhhuu yansın yağlar, gitsin kilolar :):):)
Teşekkür ederiz tarif için, haftaya deneyeceğim
Ben tanımıyorum ama merhabalar, iyiyiz bizler, sen nasılsın
Merhaba Gülşahcım. Teşekkür ederiz
aynen canım valla yedim gözüm açıldıMasallah cnm hem ise hem cocuklara yetisiyorsun kilo konusundada tam bir örneksin :)
Zayiflama dönemine denk gelmek isterdim cok azimliydin kesin 107den 60a büyük rajam. Halledersn sen o artiyi insallah cabucak :)
Kizz yaz arada cnm 2 kelimecik de olsaböyle basarmis mezun olmus üyeler bizi motive ediyorr
Aynen demekki butun erkekler ayni valla buna emin oldm smdi
Hahaha kiz iyimis o bende smdi cuprami yiyim tam olsun tersdende olsa ayni seyleri yasiyoruz
Aynen cnm hem tatli krizlerine iyi gelir diye düsündm bende ve cok saglikli bence tabi abartmadikdna sonra
Menemenmii kiz okadar butn gün menemenmi cekti canin tam delisincay kahve zor ya alisik insana benide niyetliyken su hep bitirir susuzluga dayanamam.
Allah kabul etsin canim az kaldi 25dkya acicaksin sanirm :)
Sagol canimm
Anam bu gençlikte düğünde oynamayı spor sayar oldu pehhhSelam kızlarrr
Çok çok yoruldum bugün. Malum annemler hala yok. Ev temizliği, çamaşır, yemek, bulaşık derken ölmüşüm yorgunluktan.
1,5 saate yakın spor yaptım, süslendim püslendim düğüne gidiyorum şimdi. Oynayıp spor yapcam yine duyurulur N Nilyyyaaannn
sagol canimSelam fistiklarnasilsiniz
Bi sorun cikarsa etiketlemeniz yeterli
Haftasonu yoğunlu canım benimkiler hep bebeli
Ohhh yarasınnMenu
Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb
Akşam
2yumurtali menemenin 2/3 u
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek
Çok yedim ya gözüm döndü
Yaramaz biraz erişin eliptikle aşk yaşayacağımOhhh yarasınn
Menu
Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb
Akşam
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek
Çok yedim ya gözüm döndü
Allah kabul etsin canim.Menu
Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb
Akşam
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek
Çok yedim ya gözüm döndü
Buradayim canim kuru fasulye vardi menude bugun pek bakamiyorum kizim uyumuyor surekli agliyor sinirlerim harap oldu zaten regl etkisi var simdi bende oturup aglicam iyice geldilerYaramaz biraz erişin eliptikle aşk yaşayacağımmelegimve ben nerdesin kız ne yedin gel bakalım
Şimdi de geri bastı her yaptığını inkar ediyor, annesi babası yanlarında yaşıyor. Zaten onlar elebaşı bu meselede;(. Ablam hepsinin hizmetini yapıp saygıda kusur etmezken onlar arkadan kuyu kazarmış meğersem... çocuklara kimse bakmıyor kendi kendilerine bakıyorlar, 17 yaşındaki lise sonda, engelli kardeşinin altını bile o değiştiriyor bir haftadır. İki günlüğüne yollamışlar çocukları, son kozlarını kullanıyorlar. Çocukları da kullanınca bişey olmayacağını anlarlar umarım.Aminn geri kafalı adam sanki padişahta erkek çocukla soyunu devam ettirecek. Bnce boşanma işine sevinin adam ne kadar çok psikolojk baskı yapıyodur ablana bunca zamandır. Çocuklarında sorumluluğuna alabilecek var mı onlarda kim bakar
Herşeyi inkar ediyor şimdi de ablam herşeyi yanlış anlamış güyaa. Ağlayıp af diliyor ama karısını arayıp yapmıyor bunu sadece aracılarla. Yüzü yok aramaya. Allah ıslah etsinAdam boşanmak istemiyor mu
Beni kimse seçmedi herhalde isteyen varsa olur tabiii:)
. Aaaa öyle mi:), bak yenersem karışmam ona göre
sağol canım:) inşallah...Aman iyi olun cnm gecmis olsun cok hastaliklar zor oluyor ya. Senin kiz da seviyor telfnla oynamayi demekki zamani cocuklari hep öyle :)
Benim iyi gidiyor cnm 6lari gördm cok mutluym insallah 1 aya mezunum bakalim
Canim cok sükür kavusmus Ablan yavrularina, insallah daim olur bidha ayrilmazlar. O adamida Allah bildigi gbi yapsin..
Allah kavusdursun canim zor oluyor gercekten ev birden bombos kaliyor :)
Oh yemek derdinde yok ama orsa fazla kacirma zaten hamissin diye ye ye derler sana simdi
Benim henüz rakibim yok, ama verilen kiloya göre mi yüzdeye göre mi kapışıcaz? Şartlarda anlaşırsak neden olmasınIhı öhű.....sey ablacim yok ya ben rakip mi ariyorum demistim yoooooo
Maşallah diyorum sadece, tebrikler...Okumak daha kolay geliyor işte bazenşu an kendimi savunamadın bile
107.5 idim sanırım ilk geldiğimde yani sanırım şu an ki kilolarınıza bakarsam hepinizden kiloluydum 60 la mezun oldum 10 ay gibi bir süre idi sanırım daha sonra evlendim hamile kaldım ve Doğum sonrası 70 ile tekrar gelip 55 ile mezun oldum bu sefer.tek ama tek sırrım asla kaçamak yapmamak en büyük sırrım her zaman bu oldu.
Hiç bilmiyorum ben de şaşırdım sadeceKızlar bir kaç kişi banlanmış zuhal ablada ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?