Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Devam canım iş güç koşturmaca kızlar iyi çok şükür büyüyorlar kilo durumları karışık aslında biraz maalesef kilo aldım biraz 1 haftadır yine diyetteyim

Masallah cnm hem ise hem cocuklara yetisiyorsun kilo konusundada tam bir örneksin :)
Zayiflama dönemine denk gelmek isterdim cok azimliydin kesin 107den 60a büyük rajam. Halledersn sen o artiyi insallah cabucak :)

Ayyy özlemişim yahu buraya yazmayı :) valla kendi yazımı görünce bi mutlu oldum yazamasam da hep bakıyordum aklımdaydınız kızlar iş güç çok yoğundu.

Kizz yaz arada cnm 2 kelimecik de olsa böyle basarmis mezun olmus üyeler bizi motive ediyorr

Aynen demekki butun erkekler ayni valla buna emin oldm smdi
Hahaha kiz iyimis o bende smdi cuprami yiyim tam olsun tersdende olsa ayni seyleri yasiyoruz

Aynen cnm hem tatli krizlerine iyi gelir diye düsündm bende ve cok saglikli bence tabi abartmadikdna sonra

Yok canım pro yiycem bide acayip menemen istiyor canım oda olur çayla ne iyi giderse çay ve kahve vuruyor beni
ilk Kacla geldin kaç kg verdin doğum sonrası vs vs moral olur

slm vermek zor mu bak bak okuyup yazmıyoruz

Menemenmii kiz okadar butn gün menemenmi cekti canin tam delisin cay kahve zor ya alisik insana benide niyetliyken su hep bitirir susuzluga dayanamam.
Allah kabul etsin canim az kaldi 25dkya acicaksin sanirm :)

Pnrrr-12 canım 6 lı rakamları görmüşsün tebrik ederim. Yeni gördüm

Sagol canimm

En iyisi az öz yiyip, detoksuz kilo almadan yaşamak. Bizde orta yok demekki :)))

Şimdi benim tahtı devralırsan bana nolacak

Cıs yeme kız, hasır -600 ken :))) listeni svdiysen çok iyi bir sonuç alırsın, çünkü zevkle yersin listedekileri.
İnşallah spor da yaparsın buhhuu yansın yağlar, gitsin kilolar :):):)

Teşekkür ederiz tarif için, haftaya deneyeceğim

Kızlar nasılsınız beni tanıyanlarınız vardır zaten tanımayanlarınıza da merhaba fıstık adaylarııı :)

Ben tanımıyorum ama merhabalar, iyiyiz bizler, sen nasılsın

Merhaba Gülşahcım. Teşekkür ederiz

Selam kızlarrr

Çok çok yoruldum bugün. Malum annemler hala yok. Ev temizliği, çamaşır, yemek, bulaşık derken ölmüşüm yorgunluktan.

1,5 saate yakın spor yaptım, süslendim püslendim düğüne gidiyorum şimdi. Oynayıp spor yapcam yine duyurulur N Nilyyyaaannn

Ohh hadi yansin yaglar ozaman oynarken ev islerinide haletmissin masallah

Rica ederm ne demek, denersen geri dönüs yap cnm hosuna gittimi diye :)

aynen canım valla yedim gözüm açıldı
Anam bu gençlikte düğünde oynamayı spor sayar oldu pehhh
Selam fistiklar nasilsiniz
Bi sorun cikarsa etiketlemeniz yeterli
sagol canim

Menüm:

8:15 1az sütlü kahve, 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1hurma, 3kuru üzüm

11:45 2tb ekmek, 1yumurta, 2hindifüme salam, 5zeytin, 1kk peynir, az salca, domates salatalik biber kereviz

15:00 3 yulafli diyet kurabiye, yarim portakal

18:00 1cupra,firin sebzesi yaklasik 4yk(mantar,kabak,sogan,biber,domates, 1 dilim patates), bol Salata

19:30 1kare bitter

2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
4mil leslie = 180p
20dk hizli tempo yürüyüs = 40p
50dk n.t.yürüyüs = 50p
300 hoplama= 15p Toplam: 285puan

Menu

Sahur
2yumueta
Avuç içi kadar tost
Süt 1cb

Akşam
2yumurtali menemenin 2/3 u
Yaklaşık 4 YK kadar
1/2 kk peynir
2kofte
1slm ekmek

Çok yedim ya gözüm döndü

1slm ekmek ne kiz salamli ekmekmi :) 1 dilimmi. Bana cok gelmedi cnm menün gayet orantili ve güzel afiyet olsun

Yaramaz biraz erişin eliptikle aşk yaşayacağım melegimve ben nerdesin kız ne yedin gel bakalım
Buradayim canim kuru fasulye vardi menude bugun pek bakamiyorum kizim uyumuyor surekli agliyor sinirlerim harap oldu zaten regl etkisi var simdi bende oturup aglicam iyice geldiler

Şimdi de geri bastı her yaptığını inkar ediyor, annesi babası yanlarında yaşıyor. Zaten onlar elebaşı bu meselede;(. Ablam hepsinin hizmetini yapıp saygıda kusur etmezken onlar arkadan kuyu kazarmış meğersem... çocuklara kimse bakmıyor kendi kendilerine bakıyorlar, 17 yaşındaki lise sonda, engelli kardeşinin altını bile o değiştiriyor bir haftadır. İki günlüğüne yollamışlar çocukları, son kozlarını kullanıyorlar. Çocukları da kullanınca bişey olmayacağını anlarlar umarım. (

Adam boşanmak istemiyor mu
Herşeyi inkar ediyor şimdi de ablam herşeyi yanlış anlamış güyaa. Ağlayıp af diliyor ama karısını arayıp yapmıyor bunu sadece aracılarla. Yüzü yok aramaya. Allah ıslah etsin
I _ikra_ olur H happymay olur rakipleri yoksa tabi
hadi inşallah bu defa olsun canım
Beni kimse seçmedi herhalde isteyen varsa olur tabiii:)

Haftaya Zuhal sultanla @mefkurem sonraki hafta I _ikra_ ya söz verdim üçüncü hafta seni alırım bebek
kız ne hain çıktın sen hep arkamdan picaliyon
. Aaaa öyle mi:), bak yenersem karışmam ona göre

sağol canım:) inşallah...

Ihı öhű.....sey ablacim yok ya ben rakip mi ariyorum demistim yoooooo
Benim henüz rakibim yok, ama verilen kiloya göre mi yüzdeye göre mi kapışıcaz? Şartlarda anlaşırsak neden olmasın

Maşallah diyorum sadece, tebrikler...
Kızlar bir kaç kişi banlanmış zuhal ablada ne oldu
Hiç bilmiyorum ben de şaşırdım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…