Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bildirimimi yapayım hemen
Cuma 91.7
Bu gün 91.1
Fark -600 Gr
Üzgünüm ancak bu kadar gitti daha dikkat edicem inşallah az kilo verdim mi modum düşüyor hemen ama toparlicam inşallah

Zaten bu verdiğim kilolar kof kilo asıl 80 perdenin sonrasını merak ediyorum nasıl vericem diye

Kız deli misin daha pazartesi cumaya kim bilir kaç gidecek 2 günde bu kadar gitmesi az mı Allah aşkına modunu düşürme sakin ne artıları eksiye çevirdik eksi sonucumu DHA güzel hale getiremicz

Kız deli misin daha pazartesi cumaya kim bilir kaç gidecek 2 günde bu kadar gitmesi az mı Allah aşkına modunu düşürme sakin ne artıları eksiye çevirdik eksi sonucumu DHA güzel hale getiremicz
Yaa ne biliyim benim kilomda birine göre az gibi ki diyete de yeni basladimb üzülüyorum böyle olunca gerçekten çok cabaliyorum gerçi benim kide laf ne bekliyordum birden balon gibi sonememya bakalım sizlerinde desteğiyle inşallah daha ne eksiler gireceğim bu sefer vazgeçmek yok kafamda bitirdim gidecek kilolar

1-2 sayfa gözetleyip kendi takımıma döneceğim
Bu hafta kapışıyoruz bilelim rakibelerimiz neler yapıyor
Merhaba canim hosgeldin sayfamiza ben simdi spor yapmaya cikiyorum boncuk boncuk terleyip pitir pitir yag eriticem insallah azimli grubumuzun cogu suan sporda canimcimmm bakinsanda pek kimseleri bulamazsin

Canım haftalık baz alınarak kilonu 2 günlük baz almayacaksin cumadan cumaya az giderse amennada bu 2 gün için çok iyi rakam bence
1-2 sayfa gözetleyip kendi takımıma döneceğim
Bu hafta kapışıyoruz bilelim rakibelerimiz neler yapıyor
bu hafta hiç şansınız yok canım bebim

Cuma bize gelirsiniz, sizlere sırrımızı anlatır nasıl 1. Olduğumuzu yazarız. (allahım sen utandırma)
Neyse burada atıp tutmayayım, bizim kızları gazlayayım.

Güzel bir gün diliyorum hepinize
1. Olursanız memnuniyetle gelir sırlarinizi öğreniriz canım benim

İdiyopatik ödem
Kortizol hormonu stresle devreye girer gün içinde yükselir endişeler kaygılar besler ve ödem tutar endokrin seviyesi düşer ve mutsuzluk artar kısır döngü
Heh işte bu melegimve ben sakın sakınnnn moral bozmadan ilerliyoruz

İdiyopatik ödem
Kortizol hormonu stresle devreye girer gün içinde yükselir endişeler kaygılar besler ve ödem tutar endokrin seviyesi düşer ve mutsuzluk artar kısır döngü
Heh işte bu melegimve ben sakın sakınnnn moral bozmadan ilerliyoruz

Canım ne güzel gitmiş sen bırak 80 kilonun altını oda kolay gider
70 den sonrası 6 lı rakamlarda görürüm seni inşallah
ideal vücudu isteyene kadar hepsi gider
Sanada sorarım 2-3 ay sonra
Hedefini düşürdünmü diye

ben 1 hafta denedim 3 öğün çocuklarla alışmışız çocukluktan yapamadım geç uyananlar yapabilir ben sabahın 7sinde ayaktayım :)
Bak onda haklisin canim de 6 da ayaktaydim,simdi cocuklar gec yatiyo 9 da falan kalkiyolar kahvaltiyi gec yapiyoruz,bu sefer yapabilirim gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…