Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah canim ya su yeterince tukeiyorum zaten tuzlu da yemiyorum neyse icim rahst en azindan cisli yiypte yukselmedi illaki dusecektir
aynen canim senin azmis yine ben +1.2 deyim
Kiz artıları mı ysristiriyoruz nedir bu valla iki gündür atmaya uğraşıyorum
Dunde böyleydi kuzum ya
Günaydın hanımlar genel anlamda bi arti var grupta ama bu cumaya güzel eksiler geceleceginin işareti bende bildirim yapayım unuttum çünki
Cuma 61.4
Bugün 60.7
Fark -700
ohh bı ekşi şükür bide Degistir Kendini yi gördük başka var mı

Geçmiş olsun rabbim şifa versin canımsın
İyi etmişsin gelmekle laptabın tamirdemi neymiş okudumda yazamadıydım
Diyet yapıyormusun kilo durumun nasıl
benim leptab yaza kadar rafa kalktı tamir ettirmiyor eşim memlekette tanıdık yere götürecekmiş :)
kilo almıştım geri verdim en son cuma 87.1 dim bir ara 90 nı bile gördüm meğer önceki kullandığım antibiyotik le diğer ilaçlar ödem yapmış , ufak ufak vermeye başladım allaha şükür , şu an tek sorun sürekli uyukluyorum ilaçlar sağ olsun :)

Kiz artıları mı ysristiriyoruz nedir bu valla iki gündür atmaya uğraşıyorum

Dunde böyleydi kuzum ya
ohh bı ekşi şükür bide Degistir Kendini yi gördük başka var mı
bende dunde boyleydi tarti bugun de gr oynamamis duvara atip kirasim var oyle hiddetlendim. Zaten bu ara atarliyim regl olamadim onun etkisi vat birde su gecenlerde girdigim mulakat sonuclarini bekliyorum sozde en gec bir ay dediler ama bugun 1 ay olmasina ragmen bir gelisme yok onada sinirlerim bozuk. Gece uyuyamadim 5 de uyandi cimcime 7 ye kadar oturduk ondan oncede saat basi ayaktaydik zaten. Gece bi ara esim sarilmis ona carladim uykumu acacan diye ne oldugunu sasirdi amannnn velhasil kelam benim kafa bi iki gundur gidik iyi degilim

Eve geldim kızlar şu süprizi yapayım da sonuçları bildireyim denek oldum resmen diyete girince üzerimde denemediğim bişey kalmıyor
Değişiklik güzel geliyor
Bildirimlere baktım pek eksi yok sanırım olsun cumaya kadar takım olarak kilo kilo atacaz yağları
toplasak eksileri burdan köye yol olur
Takımımda verilen her kilo kendim vermiş gibi mutlu oluyorum
Hep destek tam destek

Tartının ne suçu var kız ayna gibidir tartı
Şimdilerde tek dostun yalansız riyasız sahip çıkalım tartıya

Tunaydin dunya guzelleriii bende gece cok gec yattim 4 tu saat ya karnim guruldaya gururldaya uyudum.bende +500 um kizlar ama sorun etmiyorum cunku dun cok karistirdim menuyu sporlarimada guveniyorum devam edicem cumaya eksiyim insallah sizde strese girmeyin uykusuzluk odem regli etkiliyor sizleride sakin olup pozitif bakin cumaya hepimiz eksiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…