- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.941
Çok güzel canimGünaydın hanımlar genel anlamda bi arti var grupta ama bu cumaya güzel eksiler geceleceginin işareti bende bildirim yapayım unuttum çünki
Cuma 61.4
Bugün 60.7
Fark -700
fazla değil ms canjmKilo bildirimim:
Cuma: 69.2
Güncel: 69.4
Fark: +200gr
Halledilmeyecek bi arti degil :)
Kiz artıları mı ysristiriyoruz nedir bu valla iki gündür atmaya uğraşıyorumInsallah canim ya su yeterince tukeiyorum zaten tuzlu da yemiyorum neyse icim rahst en azindan cisli yiypte yukselmedi illaki dusecektir
aynen canim senin azmis yine ben +1.2 deyim
Dunde böyleydi kuzum yane güzel canım valla tebrik ederim
Hoşbuldum tatlım bende özledim sizleri
günaydın canım benim kolay gelsin
Günaydın aycam. Sen o artiyi halledersin muhtemelen odemdir
mümkün oldukça aynı saatte tartılmaya çalış canım oda etki eder
günaydın canım
Günaydin cabim
günaydın canim valla helal olsun akşam ki kunefeyi ben yesem kesin artı idi
Günaydin kuzum ilk ama son olmasın bu eksi yasim
canım ödem suları Yeşilçayi aman ihmal etme belli regl şişliği
nasıl yapıyorsun Ayça maş fasulyesini bir heves aldım evde duruyor
Günaydın canım
Günaydin canim kaçamak yoksa odemdir canım önlemini al
Teşekkürler Ayşe abla
dün çok ayakta kaldın ondandır baharcim
ohh bı ekşi şükür bideGünaydın hanımlar genel anlamda bi arti var grupta ama bu cumaya güzel eksiler geceleceginin işareti bende bildirim yapayım unuttum çünki
Cuma 61.4
Bugün 60.7
Fark -700
Aynen canimKilo bildirimim:
Cuma: 69.2
Güncel: 69.4
Fark: +200gr
Halledilmeyecek bi arti degil :)
gider bence bu artı canımKiz artıları mı ysristiriyoruz nedir bu valla iki gündür atmaya uğraşıyorum
Dunde böyleydi kuzum ya
ohh bı ekşi şükür bideDegistir Kendini yi gördük başka var mı
benim leptab yaza kadar rafa kalktı tamir ettirmiyor eşim memlekette tanıdık yere götürecekmiş :)Geçmiş olsun rabbim şifa versin canımsın
İyi etmişsin gelmekle laptabın tamirdemi neymiş okudumda yazamadıydım
Diyet yapıyormusun kilo durumun nasıl
hoş buldum can kuşummEkim ablaaa özlettin kendini nerelerdesin
göndereyim canoom ama 3 saat kendine gelemezsin ona göre kuzeyi birine emanet et çocuk perişan olmasın :)))Bende uykusuzluk basladi bı iki hafta bana gönder abla ya
çok güzel canımCuma 74.8
bugun 74.1
-700
bende dunde boyleydi tarti bugun de gr oynamamis duvara atip kirasim var oyle hiddetlendim. Zaten bu ara atarliyim regl olamadim onun etkisi vat birde su gecenlerde girdigim mulakat sonuclarini bekliyorum sozde en gec bir ay dediler ama bugun 1 ay olmasina ragmen bir gelisme yok onada sinirlerim bozuk. Gece uyuyamadim 5 de uyandi cimcime 7 ye kadar oturduk ondan oncede saat basi ayaktaydik zaten. Gece bi ara esim sarilmis ona carladim uykumu acacan diye ne oldugunu sasirdi amannnn velhasil kelam benim kafa bi iki gundur gidik iyi degilimKiz artıları mı ysristiriyoruz nedir bu valla iki gündür atmaya uğraşıyorum
Dunde böyleydi kuzum ya
ohh bı ekşi şükür bideDegistir Kendini yi gördük başka var mı
Tartının ne suçu var kız ayna gibidir tartıbende dunde boyleydi tarti bugun de gr oynamamis duvara atip kirasim var oyle hiddetlendim. Zaten bu ara atarliyim regl olamadim onun etkisi vat birde su gecenlerde girdigim mulakat sonuclarini bekliyorum sozde en gec bir ay dediler ama bugun 1 ay olmasina ragmen bir gelisme yok onada sinirlerim bozuk. Gece uyuyamadim 5 de uyandi cimcime 7 ye kadar oturduk ondan oncede saat basi ayaktaydik zaten. Gece bi ara esim sarilmis ona carladim uykumu acacan diye ne oldugunu sasirdi amannnn velhasil kelam benim kafa bi iki gundur gidik iyi degilim
Oyle canimda istemedigim rakamlari gorunce sinirleniyorum iste iki haftadir yerimde sayiyorum benim 7 li rakamlara gecmem gerekiyorduTartının ne suçu var kız ayna gibidir tartı
Şimdilerde tek dostun yalansız riyasız sahip çıkalım tartıya
Bozma moralini sen elinden geleni en iyi şekilde yap bu hafta 7 leri ucundanda olsa görürsün eminimOyle canimda istemedigim rakamlari gorunce sinirleniyorum iste iki haftadir yerimde sayiyorum benim 7 li rakamlara gecmem gerekiyordu
Insallah canim ya bir anormallik var bakalim bu sekilde devam ederse zaten diyetisyene gitmeyi dusunuyorumBozma moralini sen elinden geleni en iyi şekilde yap bu hafta 7 leri ucundanda olsa görürsün eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?