- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.001
Ben izlerken gitti 100 gr dahaHimm evet super video.bu gercek demi.bilgisayar oyunu falan degil
Canım bak ben de yeni başladım üstelik senden 25-30 kilo fazlam var. Ama kasmıyorum kendimi bu yola girmiş olmamız önemli. Böyle güzel bi ortamda motive olup zayıflamaya bakıcaz kendimizi strese sokmıycaz. Ya öyle ya böyle bu kilolar gidecek:)Yaa ne biliyim benim kilomda birine göre az gibi ki diyete de yeni basladimb üzülüyorum böyle olunca gerçekten çok cabaliyorum gerçi benim kide laf ne bekliyordum birden balon gibi sonememya bakalım sizlerinde desteğiyle inşallah daha ne eksiler gireceğim bu sefer vazgeçmek yok kafamda bitirdim gidecek kilolar
Hoş geldin canım, way çok iddialısın bebişim:).Cuma bize gelirsiniz, sizlere sırrımızı anlatır nasıl 1. Olduğumuzu yazarız. (allahım sen utandırma)
Neyse burada atıp tutmayayım, bizim kızları gazlayayım.
Güzel bir gün diliyorum hepinize
Maşallah, nasıl oldu bu:). Regl sonrası filan mıydı? Tebrikler:)))Ve surpriiiiiiiiz -1.3 ile 79.8
Canım bana cevap vermedin kapışıyor muyuz????Kaptanimiz ne zmana donuyor
harik tebrik ederim canımVe surpriiiiiiiiz -1.3 ile 79.8
Ben sabitim, kısmetse sabit kalmaya devam edeceğim...
Takımın menülerine el atacağım ama bir türlü ev hanımlığı modundan çıkamıyorum ki annemler gelmediği için
Bakalım cuma kaç olacak vermem lazım önce sağlığına için sonra birilerinin çenesini kapatmak içinCanım haftalık baz alınarak kilonu 2 günlük baz almayacaksin cumadan cumaya az giderse amennada bu 2 gün için çok iyi rakam bence
bu hafta hiç şansınız yok canım bebim
Önce kendin için canım önemli olan sensin cevrendekiler değil ben inanıyorum güzel sonuç göreceksin bu haftaBakalım cuma kaç olacak vermem lazım önce sağlığına için sonra birilerinin çenesini kapatmak için
kiz biz her daim o moddayiz birde oradan bak annen gelince eski sisteme devam edicen
Bakalım cuma kaç olacak vermem lazım önce sağlığına için sonra birilerinin çenesini kapatmak için
Sen birde evde küçük çocuklar olunca gör canım nasıl oldugunuAyyy hiç bana göre değilmişDepresyona girdim, bu ne yaaa dedim, yemeyin içmeyin, tuvaleti kullanmayın modundayım
Annemi ve ablamı çok iyi anlıyorum artık, ama ben eski modumu özledim, anlamakla yetinip yine yatış yapacağım
Ayy inşallah gider ya defalarca başarısız olunca sizlerinde destekleriyle 6 rakamları Gorucem inşallahCanım ne güzel gitmiş sen bırak 80 kilonun altını oda kolay gider
70 den sonrası 6 lı rakamlarda görürüm seni inşallah
ideal vücudu isteyene kadar hepsi gider
Sanada sorarım 2-3 ay sonra
Hedefini düşürdünmü diye
Gorursun canim bak bende buraya basladigimda yaklasik senle ayni kilolardaydim simdi 7 lerin sinirindayim 2.5 ay gibi bi surede geldim buraya sen neden yapamayasin ki istikrarli devam ediyorsun boyle devam edersen de yaza kadar 6 lari mutlaka gorursun moral bozmadan yola devamAyy inşallah gider ya defalarca başarısız olunca sizlerinde destekleriyle 6 rakamları Gorucem inşallah
Hi tamam canim benim bu hafta bir tane vardi birde sen 3 umuz kapisalim.o da henuz donmedi adini tam hatirlamiyoru. Warrionside galiba dogru munyazdim bilmiyorumCanım bak ben de yeni başladım üstelik senden 25-30 kilo fazlam var. Ama kasmıyorum kendimi bu yola girmiş olmamız önemli. Böyle güzel bi ortamda motive olup zayıflamaya bakıcaz kendimizi strese sokmıycaz. Ya öyle ya böyle bu kilolar gidecek:)
Hoş geldin canım, way çok iddialısın bebişim:).
Biz yiğidin hakkını yiğide teslim etmesini biliriz gülüm:)
Maşallah, nasıl oldu bu:). Regl sonrası filan mıydı? Tebrikler:)))
Canım bana cevap vermedin kapışıyor muyuz????
Bak gözün mü korktu yoksa
Maşallah maşallah çok guzelVe surpriiiiiiiiz -1.3 ile 79.8
Gidicem gidicek bu sefer kafama koydum hep birlikte gidicek inşallah kasnak deilde çevreden bir kaç kişi canımı sıkıyor o yüzden böyle evhamliyimCanım bak ben de yeni başladım üstelik senden 25-30 kilo fazlam var. Ama kasmıyorum kendimi bu yola girmiş olmamız önemli. Böyle güzel bi ortamda motive olup zayıflamaya bakıcaz kendimizi strese sokmıycaz. Ya öyle ya böyle bu kilolar gidecek:)
Hoş geldin canım, way çok iddialısın bebişim:).
Biz yiğidin hakkını yiğide teslim etmesini biliriz gülüm:)
Maşallah, nasıl oldu bu:). Regl sonrası filan mıydı? Tebrikler:)))
Canım bana cevap vermedin kapışıyor muyuz????
Bak gözün mü korktu yoksa
Ay inşallah yaa aslında kendime güveniyorum veririm bu kiloları veriyorumda isteyince maşallah ya sende çok güzel vermişsin rabbim devamini getirsin insallahGorursun canim bak bende buraya basladigimda yaklasik senle ayni kilolardaydim simdi 7 lerin sinirindayim 2.5 ay gibi bi surede geldim buraya sen neden yapamayasin ki istikrarli devam ediyorsun boyle devam edersen de yaza kadar 6 lari mutlaka gorursun moral bozmadan yola devam
Kiz ne yedin ne ictin cabuk soyleVe surpriiiiiiiiz -1.3 ile 79.8
Çok teşekkür ederim ya canımı yakan sözler duyuyorum ama görecekler dönüşüm muhteşem olacak insallahh sizlerinde sayesindeBırak milletin düşüncelerini, kendin için zayıfla, kendin için çaba sarfet.
Aynanın karşısına geç kendini öv...
Sen başarabilirsin ben inanıyorum
Boy kac canimGidicem gidicek bu sefer kafama koydum hep birlikte gidicek inşallah kasnak deilde çevreden bir kaç kişi canımı sıkıyor o yüzden böyle evhamliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?