Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bak ben de yeni başladım üstelik senden 25-30 kilo fazlam var. Ama kasmıyorum kendimi bu yola girmiş olmamız önemli. Böyle güzel bi ortamda motive olup zayıflamaya bakıcaz kendimizi strese sokmıycaz. Ya öyle ya böyle bu kilolar gidecek:)

Cuma bize gelirsiniz, sizlere sırrımızı anlatır nasıl 1. Olduğumuzu yazarız. (allahım sen utandırma)
Neyse burada atıp tutmayayım, bizim kızları gazlayayım.

Güzel bir gün diliyorum hepinize
Hoş geldin canım, way çok iddialısın bebişim:).
Biz yiğidin hakkını yiğide teslim etmesini biliriz gülüm:)

Ve surpriiiiiiiiz -1.3 ile 79.8
Maşallah, nasıl oldu bu:). Regl sonrası filan mıydı? Tebrikler:)))

Kaptanimiz ne zmana donuyor
Canım bana cevap vermedin kapışıyor muyuz????
Bak gözün mü korktu yoksa

Canım haftalık baz alınarak kilonu 2 günlük baz almayacaksin cumadan cumaya az giderse amennada bu 2 gün için çok iyi rakam bence
bu hafta hiç şansınız yok canım bebim
Bakalım cuma kaç olacak vermem lazım önce sağlığına için sonra birilerinin çenesini kapatmak için

kiz biz her daim o moddayiz birde oradan bak annen gelince eski sisteme devam edicen

Ayyy hiç bana göre değilmiş Depresyona girdim, bu ne yaaa dedim, yemeyin içmeyin, tuvaleti kullanmayın modundayım
Annemi ve ablamı çok iyi anlıyorum artık, ama ben eski modumu özledim, anlamakla yetinip yine yatış yapacağım

Bakalım cuma kaç olacak vermem lazım önce sağlığına için sonra birilerinin çenesini kapatmak için

Bırak milletin düşüncelerini, kendin için zayıfla, kendin için çaba sarfet.
Aynanın karşısına geç kendini öv...

Sen başarabilirsin ben inanıyorum

Ayy inşallah gider ya defalarca başarısız olunca sizlerinde destekleriyle 6 rakamları Gorucem inşallah

Ayy inşallah gider ya defalarca başarısız olunca sizlerinde destekleriyle 6 rakamları Gorucem inşallah
Gorursun canim bak bende buraya basladigimda yaklasik senle ayni kilolardaydim simdi 7 lerin sinirindayim 2.5 ay gibi bi surede geldim buraya sen neden yapamayasin ki istikrarli devam ediyorsun boyle devam edersen de yaza kadar 6 lari mutlaka gorursun moral bozmadan yola devam

Hi tamam canim benim bu hafta bir tane vardi birde sen 3 umuz kapisalim.o da henuz donmedi adini tam hatirlamiyoru. Warrionside galiba dogru munyazdim bilmiyorum

Gidicem gidicek bu sefer kafama koydum hep birlikte gidicek inşallah kasnak deilde çevreden bir kaç kişi canımı sıkıyor o yüzden böyle evhamliyim

Ay inşallah yaa aslında kendime güveniyorum veririm bu kiloları veriyorumda isteyince maşallah ya sende çok güzel vermişsin rabbim devamini getirsin insallah

Bırak milletin düşüncelerini, kendin için zayıfla, kendin için çaba sarfet.
Aynanın karşısına geç kendini öv...

Sen başarabilirsin ben inanıyorum
Çok teşekkür ederim ya canımı yakan sözler duyuyorum ama görecekler dönüşüm muhteşem olacak insallahh sizlerinde sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…