Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlat suan aci turk kahvemi iciyorum bugun kahvalti olarak kellogs yesem nolur ki gec kalktigim icin hic kahvalti hazirlayasim yok
Hazır ürünler yemiyoruz genelde canım
Onum yerine yulaf al 3 kaşık yulafla 1 su bardağı süt ile pişir içine kuru meyve üzüm erik hurma gibi mesela tarçın Hindistan cevizi yada muz kat kahvaltı niyetine ye 2 dakikanı almaz

Insallah canim ya bir anormallik var bakalim bu sekilde devam ederse zaten diyetisyene gitmeyi dusunuyorum
Kacamak yoksa elbet geldiği gibi gider cnim ödem atici şeyler tuket bol bol
Kizlat suan aci turk kahvemi iciyorum bugun kahvalti olarak kellogs yesem nolur ki gec kalktigim icin hic kahvalti hazirlayasim yok
yemesen daha iyi canım yada kendin yap onu ye

Kızlar, cuma 60.5 dim , şimdi 61.2 . 700 gr fark var ama bence yolculuğun da etkileri var, ödem bence, cumaya gider İnşallah 59.9 u görürüm
yolculuktandir canim

Oyle canimda istemedigim rakamlari gorunce sinirleniyorum iste iki haftadir yerimde sayiyorum benim 7 li rakamlara gecmem gerekiyordu
Her hafta takır takır inse keşke canım moralini bozma mutsuzluk hormonu salgılarsın kiloya etki ediyor bahar neydi o kafasını kırdığım hormonun adı North River
Moral bozmadan tam gaz devam duraklama zamanlarında detoks öneririm birde sporu artırabilirsin faydası olabilir

Nasıl şanslı bir insanım ya masa sandalye sildim tam kapıya geçiyorum babam aradı ne var ne yok diye dedim kapı sileceğim
Silme kapıları değiştireceğim Nisan başında badana ile birlikte annemlerin haberi yokmuş
Anneme dedim silmiyorum kendin sil önce bı bozuldu sonra dedim babam kapıları değiştirecekmis diye :)

Yulafim var abla evde ama yapacak tarifim yoktu denerim yarin guzel olur muz alip yapayim hemen tesekkurler

İdiyopatik ödem
Kortizol hormonu stresle devreye girer gün içinde yükselir endişeler kaygılar besler ve ödem tutar endokrin seviyesi düşer ve mutsuzluk artar kısır döngü

Walla hiç temin etme bence çok kötü tadı ben içmek istemiyorum. Bugün dok. Tel. Açıp içemiyorum diyeceğim

Ko
Afiyet olsun canım ama kilona göre az gibi geldi bana menü
Koşturmaktan doğru düzgün bir diyet uygulayamiyorum ya biraz gelen gidenim çok onlara hazırladıklarımdan yesem kalorili şeyler içlerinden seçip yiyeceklerim bunlardi henüz tam bı düzen oluşturamadim ki kaçamak yapmamaya çalışıyorum ortaya böyle bı menü çıkıyor ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…