- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.961
Ne kadar guzel canimGünaydın hanımlar genel anlamda bi arti var grupta ama bu cumaya güzel eksiler geceleceginin işareti bende bildirim yapayım unuttum çünki
Cuma 61.4
Bugün 60.7
Fark -700
Canim glisemik indeksi yuksekmis cabuk acikirsinKizlat suan aci turk kahvemi iciyorum bugun kahvalti olarak kellogs yesem nolur ki gec kalktigim icin hic kahvalti hazirlayasim yok
Oyle canim bisey degilKilo bildirimim:
Cuma: 69.2
Güncel: 69.4
Fark: +200gr
Halledilmeyecek bi arti degil :)
Super canimCuma 74.8
bugun 74.1
-700
Kolay gelsin canim temizlik gibisi yokCamların yarısını ben sildim yarısını kardeşim kuzey uyusun kapıları sileceğimdeğişik bir enerji sızlıyor ama enerjiklik var tuhaf
Yok canim alismammiki bu surecteKaratay güzel verdiriyor ama 2 öğün yemek yeme alışkanlığın yoksa sonrasında alırsın tekrar
Kucuk kasemle yedim cok canim cekti niyese kahvaltida yumurta yemekten biktimCanim glisemik indeksi yuksekmis cabuk acikirsin
Hazır ürünler yemiyoruz genelde canımKizlat suan aci turk kahvemi iciyorum bugun kahvalti olarak kellogs yesem nolur ki gec kalktigim icin hic kahvalti hazirlayasim yok
Kacamak yoksa elbet geldiği gibi gider cnim ödem atici şeyler tuket bol bolInsallah canim ya bir anormallik var bakalim bu sekilde devam ederse zaten diyetisyene gitmeyi dusunuyorum
yemesen daha iyi canım yada kendin yap onu yeKizlat suan aci turk kahvemi iciyorum bugun kahvalti olarak kellogs yesem nolur ki gec kalktigim icin hic kahvalti hazirlayasim yok
yolculuktandir canimKızlar, cuma 60.5 dim , şimdi 61.2 . 700 gr fark var ama bence yolculuğun da etkileri var, ödem bence, cumaya gider İnşallah 59.9 u görürüm
Her hafta takır takır inse keşke canım moralini bozma mutsuzluk hormonu salgılarsın kiloya etki ediyor bahar neydi o kafasını kırdığım hormonun adıOyle canimda istemedigim rakamlari gorunce sinirleniyorum iste iki haftadir yerimde sayiyorum benim 7 li rakamlara gecmem gerekiyordu
ben 1 hafta denedim 3 öğün çocuklarla alışmışız çocukluktan yapamadım geç uyananlar yapabilir ben sabahın 7sinde ayaktayım :)Yok canim alismammiki bu surecte
Yulafim var abla evde ama yapacak tarifim yoktu denerim yarin guzel olur muz alip yapayim hemen tesekkurlerHazır ürünler yemiyoruz genelde canım
Onum yerine yulaf al 3 kaşık yulafla 1 su bardağı süt ile pişir içine kuru meyve üzüm erik hurma gibi mesela tarçın Hindistan cevizi yada muz kat kahvaltı niyetine ye 2 dakikanı almaz
İdiyopatik ödemHer hafta takır takır inse keşke canım moralini bozma mutsuzluk hormonu salgılarsın kiloya etki ediyor bahar neydi o kafasını kırdığım hormonun adıNorth River
Moral bozmadan tam gaz devam duraklama zamanlarında detoks öneririm birde sporu artırabilirsin faydası olabilir
Walla hiç temin etme bence çok kötü tadı ben içmek istemiyorum. Bugün dok. Tel. Açıp içemiyorum diyeceğimGünaydın kızlar:)
Gönlü zengin hemşerim benim, gel bi öpem. Bi daha yerken 1 avuçta benim için ye....
Çok karışıkmış ya Allah sana kolaylık versin.Ben Almanya’da bunların hepsini nerde bulacam kız? Ancak izne gelince temin edebilirim:)
Öyle mi o zaman ben hiç içemem. Yeşil çaya bile daha yeni alışmışken:)Kendime eziyet etmiyeyim:))Walla hiç temin etme bence çok kötü tadı ben içmek istemiyorum. Bugün dok. Tel. Açıp içemiyorum diyeceğim
Koşturmaktan doğru düzgün bir diyet uygulayamiyorum ya biraz gelen gidenim çok onlara hazırladıklarımdan yesem kalorili şeyler içlerinden seçip yiyeceklerim bunlardi henüz tam bı düzen oluşturamadim ki kaçamak yapmamaya çalışıyorum ortaya böyle bı menü çıkıyor ancakAfiyet olsun canım ama kilona göre az gibi geldi bana menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?