- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.041
Bende pek etko etmiyordu canim. Bebisim 6.5 aylik ama ben dogdugundan beri yerim pek dikkat etmem aksine hic gaz problemi yasamadikmelegimve ben canım 2 gündür akşam menünde kuru fasulye görüyorum yanlış hatırlamıyorsam, ondan artı çıkmış olabilirsin bu kadar kuru fasulye şişlik yapar hele ki akşam yiyince bi de emziriyorsun sanırım bebiş kaç aylık onda da gaz yapabilir kuru fasulye ayrıca bunu da hatırlatayım tatlım :)
evetOlurmu bebegim hepiniz burdaydiniz zaten laf aramizda bende cok ozledim
Ama hep okudum
Benim bebegimin canimi sıkılmış bugun
Bende pek etko etmiyordu canim. Bebisim 6.5 aylik ama ben dogdugundan beri yerim pek dikkat etmem aksine hic gaz problemi yasamadik
laf aramızda bugün bende tartılamadim hafta sonundan sonra kesin artidayimAmann canikom kafaya taktigin seye bak :) ) odem atmak bizim isimizi
Aynennn :) )
Tatlisimmmm fitannecik
Seni burda gormek ne guzel
Kiz sen benim haftaya eksiylee basladigimi gordunmug:) )
Bugun tartilmadim ama dun artiydim
Tabiki onunda etkisi vardir cnmevettartiya kafa goz dalacaktim baya arti ciktim da. Hic kacamak yok regl olamadim sinirlerim bozuldu birazcik
Sen ne yaptin cnm tekrar dikkat etmeye baslamisin heraldeYaaa seni de görmek çok güzel ablam
Yine ne götirdugun kizzz :))laf aramızda bugün bende tartılamadim hafta sonundan sonra kesin artidayim
Çok bişey değil ablada tatlıyı biraz kacirdimYine ne götirdugun kizzz :))
Sen ne yaptin cnm tekrar dikkat etmeye baslamisin heralde
Gerci senin boyun 65 kadar kaldirir zaten
Nasıl gzel vücut demiHimm evet super video.bu gercek demi.bilgisayar oyunu falan degil
Hoşgeldin ablaHelloooooooooo
Nerde kalmistik
Neeee tatlimiÇok bişey değil ablada tatlıyı biraz kacirdim
60 a insen de yeter cnm acelen yok yavas yavas gitsinAynen abla tekrar dikkat etmeye başladım bakalım 64 oldum şimdi dikkat ediyorum ama birden kesmedim yavaş yavaş keseyim dedim ben 60 dan yukarıyı çok sevmiyorum kendime yakıştırmıyorum
Sagoo canim cumlemizinkiniAnladım canım ama regl durumuyla birleştiği için arttırmıştır artıyı muhtemelen
Bu arada Allah bağışlasın ne güzel gaz problemi yaşamaman :)
tamamdir abla tabiki gidecekTabiki onunda etkisi vardir cnm
Sen bana etki etmiyor desende fasulyede etkilemistir bide 2 gun arka arkaya olunca
Kacamak olmadigina gore sorun da yoktur tatlim
O artilar ya gidecek ya gidecek
Suya tuza ve spora dikat ediyoruz o kadar
Vayyyyy sende ha :)) yola geldim diyon yaniHoşgeldin abla
Herkes diyetinin sağlığının peşinde
Gayet iyiyiz
sorma abla ya valla yaptım öyle bir eseklikNeeee tatlimibebiside zebirliyor :))
60 a insen de yeter cnm acelen yok yavas yavas gitsin
Herkes ozledimi acabaaamamdir abla tabiki gidecekya menu yorumlarini bile ozlemisim
Neeee tatlimibebiside zebirliyor :))
60 a insen de yeter cnm acelen yok yavas yavas gitsin
Çok teşekkür ederim ya canımı yakan sözler duyuyorum ama görecekler dönüşüm muhteşem olacak insallahh sizlerinde sayesinde
Senin boy kacti canim
Tesekkülerrrr canlarim
Cuma tartilarini gördüm klasik 9.takimbu pazartesi bizi sevmiyor anacim :)))
Tabi güzel eksilerede masallahhhh
Künefe yiyip sabit cikan bide mezunumuz varmiskepinde hayirli olsun kuzucuk
Kizzz merve mapusta tartiyi nerde bulam bana bildirim soruyon
valla 1 kunefeyle lyi kjrtarmisin ben ertesiegune +2 dim :) )aa künefe mi kim o terbiyesiz ama yaaaHem de mezun olur olmaz, çok ayıp çok
Teşekkür ederim ablacımmm sayenizde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?