- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.081
Ay eltim yeni hamile sonuçta daha yeni bildiğin 4-5 haftalık bildiğin hamileyim diye öyle yiyor ki yaşı küçük ona güveniyor tüm kilolarini vermişti oysa
buyuk ihtimalle kartı arizslsndi o kadar pahali msj atın yaptırıp parasını mı keselim yenisini alıp mı keselim akşama kadar çok vermezseniz tutanakla yaptırırim diye
Rica ederimBebemmmmmmbende birayxan ziyarete gelecektim
Destegin icin tskt Ederiz cnm
Benim kızın ordek sevdası çıktı canım oyuncağını giydiriyoruz yediyoruz bezliyoruz konuşturuyoruz kendi ne yaparsa ordekte yapiyorÖrdek konuşturma derken. Jeton bende de köşeli bayağı
Daha çok basinda keşke kendine bu kötülüğü yapmasaAy eltim yeni hamile sonuçta daha yeni bildiğin 4-5 haftalık bildiğin hamileyim diye öyle yiyor ki yaşı küçük ona güveniyor tüm kilolarini vermişti oysa
buyuk ihtimalle kartı arizslsndi o kadar pahali msj atın yaptırıp parasını mı keselim yenisini alıp mı keselim akşama kadar çok vermezseniz tutanakla yaptırırim diye
ay hadi inşallah daha az fiyat verirSu tanki degismesi gerekiyormus bi kac da senzor bozukmus hepsinin fiyati okadar buluyorms bende anlamadm iyice ölmüs sanirm gene idare ediyrdu isitiyordu arada bozluyodu smdi petekler tamamen gitti esim kurcalarken. Yarn tamirci gelcek bakalim bide baska tamirci cagirdk belki fiyar düser diye bizede cok geldi cnkü 800
Kiz mabusta adama ekmekmi verirlerRica ederimnaptin yedimi cok. yeseydin bpl bol
Gorusuruz bakalim :)Kiz mabusta adama ekmekmi verirler
Cuma görüşelim cicim
Sen basladinmi karataya ne yaptinGorusuruz bakalim :)
Bu hafta 3. Takımla yarisiyoruz hiç yermiyiz kaptanimGorusuruz bakalim :)
Oww yaris varsa baskaaBu hafta 3. Takımla yarisiyoruz hiç yermiyiz kaptanim
Aynen kaptanimOww yaris varsa baskaa
hosgeldin nigarcimSelamunaleykum 9.takimin güzellikleri
Nasılsınız nasıl gidiyor diyet spor..
Beni sorarsaniz sabah 2 saat spor yapmışım bütün günde eşimle çarşı pazar gezmişim diyete de yolunda sayılır pek sıkı şekilde olmasada çok dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta annemler bende oyuzden bol gezmeli bı hafta olucak inşallah buda yakılan kalori eşittir eksi kilo olarak geri döner
hos geldin canim bu hafta senden guzel bir eksi gelecek hadi bakalimSelamunaleykum 9.takimin güzellikleri
Beni sorarsaniz sabah 2 saat spor yapmışım bütün günde eşimle çarşı pazar gezmişim diyete de yolunda sayılır pek sıkı şekilde olmasada çok dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta annemler bende oyuzden bol gezmeli bı hafta olucak inşallah buda yakılan kalori eşittir eksi kilo olarak geri döner
Anam benBu hafta 3. Takımla yarisiyoruz hiç yermiyiz kaptanim
Amanın demi 3.takimi yenecektik bu hafta Allahtan greyfurt almiştimBu hafta 3. Takımla yarisiyoruz hiç yermiyiz kaptanim
Yani yumurta detoksu desem degil gario bir menu olmus ama yine de guzel hafif afiyet olsun. Ve cok gecmis olsun farkli bir bakis acisiyla yaklasayim romantizm olur sizin icin deMenüm:
11:00 1kuru kayisi, 5kuru üzüm
11:45 2 yumurta, 1lokma ekmek, 1/2 kk peynir, domates kereviz
15:30 1 yumurta
18:00 3 yumurta ile menemen, bol Salata
2 fincan yrsilcay
2 fincan adacayi
1lt ödem suyu
2,5lt Su
50dk n.tyürüyüs = 50p
25dk hizli tempo yrüüyüs = 50p =100puan
Hosveldin nigarcimSelamunaleykum 9.takimin güzellikleri
Himm evet super video.bu gercek demi.bilgisayar oyunu falan degil
Akşama ne yapsam acaba kızlar kaç gündür annemler vardı yemek derdim yoktu şimdi napsam bilemiyorm
Helloooooooooo
Nerde kalmistik
Amaninnnnn yakicak bizi buhoşgeldin ablacimnerde kaldık bilmiyorum ama pazartesi tartısiyla başlayabiliriz abla
@nanekekik bahar yaaa iclik goturcegine tarti goruydin yaa ablayaTesekkülerrrr canlarim
Cuma tartilarini gördüm klasik 9.takimbu pazartesi bizi sevmiyor anacim :)))
Tabi güzel eksilerede masallahhhh
Künefe yiyip sabit cikan bide mezunumuz varmiskepinde hayirli olsun kuzucuk
Kizzz merve mapusta tartiyi nerde bulam bana bildirim soruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?