- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.061
Helloooooooooo
Nerde kalmistik
eski evde bizimde bozulmustu kombi ateslemiyordu ev sahibini aradık kiradan düştük kombi evin demirbasidir ve ev sahibine aittirKizlar bugun hic gelemedim hatta gecmisi zor yaptm hep bi kosturmaliydi, daha yeni oturdm oda smdi kalkip mutfagi toparliycam
Kombimiz arada ariza veriyor cumartesi baktirdik bisiler bisiler dedi 800liralilik bi hesap cikardi yaptirmak isterseniz dedi. Ev sahibini aradik esim telfnda kombi bozuk demesiyle telfn cekmedi bisiler oldu kapandi sonra bidha aradi acmadi. Sonra msj atti esim gördügü halde hala dönmedi 2 gün oldu gene ariyor acmiyor cok kiziyoruz valla esimde tasinalm ozaman demeye basladi. Valla normali nasl ev sahibimi öder kiracimi herkez baska bi yorumda ama resmen telfnu acmamasi. Madem ac ödemiyorm de yani.
Teknisyen esimdetabi kurcala kurcala kombiyi gene arada ariza veren kombiyi tamamen bozdu suan petekler isitmiyor suda sorun yok ama of off stress yapti bunlar beni iyice bide regle az kaldi patlicak bomba gbi dolasiyorm evde. Esimde hala kombiyle ugrasiyor diyom birak birakmiyo sonkez diye diye 4 aaatir basinda
Hersey icin cok tesekur eddrim kanatsiz meleğimMefkurem hoşgeldin ablammm
Ozledik tabi abla ben kendimi eksik hissettim ama leslie yi actigimda aha zuhal ablam iste dedim kendi kendime beraber spor yaptik senle hahahahah hosgeldinn ablammmHerkes ozledimi acabaa
Hersey icin cok tesekur eddrim kanatsiz meleğim
Tabi bu rakip oldugumuz gercegin değiştirmez :)))
kotu olmus cnm yaaKizlar bugun hic gelemedim hatta gecmisi zor yaptm hep bi kosturmaliydi, daha yeni oturdm oda smdi kalkip mutfagi toparliycam
Kombimiz arada ariza veriyor cumartesi baktirdik bisiler bisiler dedi 800liralilik bi hesap cikardi yaptirmak isterseniz dedi. Ev sahibini aradik esim telfnda kombi bozuk demesiyle telfn cekmedi bisiler oldu kapandi sonra bidha aradi acmadi. Sonra msj atti esim gördügü halde hala dönmedi 2 gün oldu gene ariyor acmiyor cok kiziyoruz valla esimde tasinalm ozaman demeye basladi. Valla normali nasl ev sahibimi öder kiracimi herkez baska bi yorumda ama resmen telfnu acmamasi. Madem ac ödemiyorm de yani.
Teknisyen esimdetabi kurcala kurcala kombiyi gene arada ariza veren kombiyi tamamen bozdu suan petekler isitmiyor suda sorun yok ama of off stress yapti bunlar beni iyice bide regle az kaldi patlicak bomba gbi dolasiyorm evde. Esimde hala kombiyle ugrasiyor diyom birak birakmiyo sonkez diye diye 4 aaatir basinda
Tesekkurlerr bebisimmHelesükürrr hosgeldin pembisimm
eski evde bizimde bozulmustu kombi ateslemiyordu ev sahibini aradık kiradan düştük kombi evin demirbasidir ve ev sahibine aittir
valla 1 kunefeyle lyi kjrtarmisin ben ertesiegune +2 dim :) )
Sen akıllı kizsin yapmazsin
Kizlar bugun hic gelemedim hatta gecmisi zor yaptm hep bi kosturmaliydi, daha yeni oturdm oda smdi kalkip mutfagi toparliycam
hosbuldumm tatlimmOzledik tabi abla ben kendimi eksik hissettim ama leslie yi actigimda aha zuhal ablam iste dedim kendi kendime beraber spor yaptik senle hahahahah hosgeldinn ablammm
Havalardan kuzumCamların yarısını ben sildim yarısını kardeşim kuzey uyusun kapıları sileceğimdeğişik bir enerji sızlıyor ama enerjiklik var tuhaf
Canım bak ben de yeni başladım üstelik senden 25-30 kilo fazlam var. Ama kasmıyorum kendimi bu yola girmiş olmamız önemli. Böyle güzel bi ortamda motive olup zayıflamaya bakıcaz kendimizi strese sokmıycaz. Ya öyle ya böyle bu kilolar gidecek:)
Hoş geldin canım, way çok iddialısın bebişim:).
Biz yiğidin hakkını yiğide teslim etmesini biliriz gülüm:)
Maşallah, nasıl oldu bu:). Regl sonrası filan mıydı? Tebrikler:)))
Canım bana cevap vermedin kapışıyor muyuz????
Bak gözün mü korktu yoksa
harik tebrik ederim canım
Kiz ne yedin ne ictin cabuk soyle
ben kamile daha oncede yarismistim burda reglimin ucuncu gunu onun etkisi illaki var arti sirke zencefil limon tarcinli bi karisim iciyorum arti lahana suyu iciyorum ondan bu etki regl durumufa olunca hepsi birlesti durum bundan ibaret
Ördek konuşturma derken. Jeton bende de köşeli bayağıKızPnrrr-12 800 TL ye az daha eklesen yenisi alınır aslında neymiş o kadar öyle o anca jeton düştü. Bugün ördek konusturmaktan beyin yandı
6 günde 1 kilo süpermis hadi poni bu sefer olucak insallah su azminide kaybezme patir patir gidecekk :)Günaydın herkesee mapustakiler dönmedi mi daha
İyi uyumuşum bugün tüm kemiklerim dinlenmiş
Diyetsyne başlayalı 6.günüm oldu 1 kg eksideyin gerçi artk yalama oldm aynı kilolarda
Bugün akraba ziyaretlerimz var dün iptal oldu. Sizler napıyonuz bugün?
Merhaba 9. Takımın güzel bayanlarıiki gündür kapıdan bakıp bakıp gidiyordum bir merhaba demek istedim ben bu hafta 3. Grubun listesine olacağım kardeş takımmışsınız ve bu hafta yarışıyoruz malum başarılar bol şans dilerim çok ihtiyacınız olacak şansa son olarak bişey daha eklemek istiyorum...
Kardeş candır
Süpermis cnm inceldigni en iyi kiyafetlerden anlasiliyor zaten cok güzel bir duyguIrem gelmese son anda resmen 25086. Sayfayı kaplamisim resmen
çenem düştü gece gece
Yarın fırsat olursa annemin diyetisyene gitmeyi istiyorum detaylı analiz için inşallah
Bu arada bugün burada aşırı rüzgar vardı balkona çıktım ömrü hayatımda ilk defa rüzgar sürükledi beni anam valla mutlu oldum kendimi Bi zayıf hissettim sormayın
Bir de annemlere gelirken evde giymek için pek kıyafet getirmem kardeşlerle ortak dolaptan giyerim. Doğumdan sonra ilk geldiğim zaman (80 kilo civarı ) içine zar zor girdiğim eşofman altını giydim tekrar ve resmen şok oldum resmen üzerimden dökülüyorresmen zayıflamısim ya akşam da yürek yemiştim zaten bu gazla kimse tutamaz beni
Günaydın herkese günaydın güzel insanlar
Oğlum mizirdandi baktım uykuya devam ay şükür bugün çok güzel uyumuşum oğlumda kalksın anneme gideceğim camlarını silerim vs işler bizi bekliyor sizin plan nedir
Biraz kendime geleyim tartilacagim
Günaydın kahvaltımı yapıp motor takacam evi toparlayıp spora yol alıyorum inşallah
Bildirim
Cuma 71.9
Pazar 71.8
-100
İlk defa hafta sonu - ile geldim :)))
Tartida su rakami gordukce tartiyi kirasim geliyor yemin ederim acayip sinirim bozuldu. Ben pazartesiye eksi baslayim diye cuma bile kacamak yapmadim sonuc!!!
Cuma 81.3 kg
Bugun 82.5 kg
Fark +1200
Kilo bildirimi :72.1
Güncel:73
Fark:+900 hiç sebep yok gider elbet
kotu olmus cnm yaa
Normalde ev sahibj öder
Cikmiyosa yaptirin kiraxan dusun
Tesekkurlerr bebisimm
Bence de yapmam ben, yo yoo yapamam
Kuzum çok geçmiş olsunnn, demirbaştır ve ev sahibinindir masraf. Ama tabii salağa yatar ev sahipleri özellikle pintilikte sınır tanımayanları.
Arıza neymiş de 800 TL(( eşin az daha uğraşsa çözer o işi :)
Bebemmmmmm
Ay eltim yeni hamile sonuçta daha yeni bildiğin 4-5 haftalık bildiğin hamileyim diye öyle yiyor ki yaşı küçük ona güveniyor tüm kilolarini vermişti oysaÇok bişey değil ablada tatlıyı biraz kacirdim
buyuk ihtimalle kartı arizslsndi o kadar pahali msj atın yaptırıp parasını mı keselim yenisini alıp mı keselim akşama kadar çok vermezseniz tutanakla yaptırırim diyeKizlar bugun hic gelemedim hatta gecmisi zor yaptm hep bi kosturmaliydi, daha yeni oturdm oda smdi kalkip mutfagi toparliycam
KızPnrrr-12 800 TL ye az daha eklesen yenisi alınır aslında neymiş o kadar öyle o anca jeton düştü. Bugün ördek konusturmaktan beyin yandı
Ördek konuşturma derken. Jeton bende de köşeli bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?