Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bugun hic gelemedim hatta gecmisi zor yaptm hep bi kosturmaliydi, daha yeni oturdm oda smdi kalkip mutfagi toparliycam

Kombimiz arada ariza veriyor cumartesi baktirdik bisiler bisiler dedi 800liralilik bi hesap cikardi yaptirmak isterseniz dedi. Ev sahibini aradik esim telfnda kombi bozuk demesiyle telfn cekmedi bisiler oldu kapandi sonra bidha aradi acmadi. Sonra msj atti esim gördügü halde hala dönmedi 2 gün oldu gene ariyor acmiyor cok kiziyoruz valla esimde tasinalm ozaman demeye basladi. Valla normali nasl ev sahibimi öder kiracimi herkez baska bi yorumda ama resmen telfnu acmamasi. Madem ac ödemiyorm de yani.

Teknisyen esimde tabi kurcala kurcala kombiyi gene arada ariza veren kombiyi tamamen bozdu suan petekler isitmiyor suda sorun yok ama of off stress yapti bunlar beni iyice bide regle az kaldi patlicak bomba gbi dolasiyorm evde. Esimde hala kombiyle ugrasiyor diyom birak birakmiyo sonkez diye diye 4 aaatir basinda

eski evde bizimde bozulmustu kombi ateslemiyordu ev sahibini aradık kiradan düştük kombi evin demirbasidir ve ev sahibine aittir

kotu olmus cnm yaa
Normalde ev sahibj öder
Cikmiyosa yaptirin kiraxan dusun

Helesükürrr hosgeldin pembisimm
Tesekkurlerr bebisimm

eski evde bizimde bozulmustu kombi ateslemiyordu ev sahibini aradık kiradan düştük kombi evin demirbasidir ve ev sahibine aittir

Sagol canim. Bakicaz valla ev sahibimiz cok pinti hicbiseye para vermek istemiyor ama böylede olmazki esim 1 gün bile geciktirmiyor kirayi.. kira artirmaya gelince günü gününe ariyor ama cok kiziyoruz nolcka bilmiyorm tasinma derdi cikmasa bari

valla 1 kunefeyle lyi kjrtarmisin ben ertesiegune +2 dim :) )
Sen akıllı kizsin yapmazsin

Bence de yapmam ben, yo yoo yapamam

Kuzum çok geçmiş olsunnn, demirbaştır ve ev sahibinindir masraf. Ama tabii salağa yatar ev sahipleri özellikle pintilikte sınır tanımayanları.
Arıza neymiş de 800 TL(( eşin az daha uğraşsa çözer o işi :)

Ozledik tabi abla ben kendimi eksik hissettim ama leslie yi actigimda aha zuhal ablam iste dedim kendi kendime beraber spor yaptik senle hahahahah hosgeldinn ablammm
hosbuldumm tatlimm

Sanada gecmis olsun ayaginda agri varmis ihmal etme bence fazla zorlamada

harik tebrik ederim canım

Kiz ne yedin ne ictin cabuk soyle

Bu F Fittek kimmmmmmm kim bu fittek ne yer ne icer nasil hareket eder.daha bir menusunu gormuslugum yok2 gunde ne yapti acaba bu kiz soylemiyorda
ben kamile daha oncede yarismistim burda reglimin ucuncu gunu onun etkisi illaki var arti sirke zencefil limon tarcinli bi karisim iciyorum arti lahana suyu iciyorum ondan bu etki regl durumufa olunca hepsi birlesti durum bundan ibaret

6 günde 1 kilo süpermis hadi poni bu sefer olucak insallah su azminide kaybezme patir patir gidecekk :)

Merhaba canim, sabah yapmism alintiyi yogunluktan anca cvp veriyorm :)
Sizede bol sans zira lazim olucak

Süpermis cnm inceldigni en iyi kiyafetlerden anlasiliyor zaten cok güzel bir duygu

Günaydn desem olmicak iyi aksamlar diyim artk cnm kolay gelsn temizlik isi bitmisdir artk :)

Günaydın kahvaltımı yapıp motor takacam evi toparlayıp spora yol alıyorum inşallah
Bildirim
Cuma 71.9
Pazar 71.8
-100
İlk defa hafta sonu - ile geldim :)))

Süpermis yasemincim güzel bi eksi gelicek cumaya desene

Tartida su rakami gordukce tartiyi kirasim geliyor yemin ederim acayip sinirim bozuldu. Ben pazartesiye eksi baslayim diye cuma bile kacamak yapmadim sonuc!!!

Cuma 81.3 kg
Bugun 82.5 kg
Fark +1200

Canim gecen hafta bende öleydm hic anlamadm ödem olmusdu ama cnkü cumaya eksi -600gelmisdi o yüzden sende sıkma canini ödemdir cnm belki daha cok bile gider cumaya.

Kilo bildirimi :72.1
Güncel:73
Fark:+900 hiç sebep yok gider elbet

Gider cnm kacamak yoksa ödemdir

kotu olmus cnm yaa
Normalde ev sahibj öder
Cikmiyosa yaptirin kiraxan dusun

Tesekkurlerr bebisimm

Valla nasil yapicaz bilmiyoruz bakalm artk yarn tamirci gelck ama mecbur

Sagol cnm valla iste pinti bi ev sahibimiz var valla esimde pes etti az önce geldi smdi internetten ev ilanlarina bakiyor delirtcek beni kombiyi ödemicem diye tasincaz cikarma smdi basimiza is diyorm ama dinliyen kim

Çok bişey değil ablada tatlıyı biraz kacirdim
Ay eltim yeni hamile sonuçta daha yeni bildiğin 4-5 haftalık bildiğin hamileyim diye öyle yiyor ki yaşı küçük ona güveniyor tüm kilolarini vermişti oysa
buyuk ihtimalle kartı arizslsndi o kadar pahali msj atın yaptırıp parasını mı keselim yenisini alıp mı keselim akşama kadar çok vermezseniz tutanakla yaptırırim diye

Kız Pnrrr-12 800 TL ye az daha eklesen yenisi alınır aslında neymiş o kadar öyle o anca jeton düştü. Bugün ördek konusturmaktan beyin yandı

Ördek konuşturma derken. Jeton bende de köşeli bayağı

Su tanki degismesi gerekiyormus bi kac da senzor bozukmus hepsinin fiyati okadar buluyorms bende anlamadm iyice ölmüs sanirm gene idare ediyrdu isitiyordu arada bozluyodu smdi petekler tamamen gitti esim kurcalarken. Yarn tamirci gelcek bakalim bide baska tamirci cagirdk belki fiyar düser diye bizede cok geldi cnkü 800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…