Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin nigarrrr senide ozledim yahu.

Anam ben

Amanın demi 3.takimi yenecektik bu hafta Allahtan greyfurt almiştim
Nigarrrunuttum dime sakib
valla ayca pırasa yaptim bende dediğin gibi başka seçenek yok

Amaninnnnn yakicak bizi bu

@nanekekik bahar yaaa iclik goturcegine tarti goruydin yaa ablaya ogrendik o zaman bidaha mapusa dusene once tarti goturup birakalim
ilk defa başa gelince acemi oluyor insan

Guzel olmus zeynebim spor birazdaha olabjlirdi
Emzirdigin icin sizin sular daha fazla olmasi lazim

Yumurta guzeli olmusun :) ) bakalim sonuc ne olacak

mas fasulyesinin sendeki etkisini merak ettim
Ben denemedim hic

nanekekik bahar yaaa iclik goturcegine tarti goruydin yaa ablaya ogrendik o zaman bidaha mapusa dusene once tarti goturup birakalim
bu iyii fikirmis :) neyse bidaha lazim olmicak ins.

İyi geceler kızlar
Sizi yendikten sonra haftaya birebir eşleşelim mi kaptanlar da kabul ederse?

Benim ayaklardan anlaşıldığı üzere iri kıyımım, 80-90 aralığında baaağğyaaan arkadaşlarla tanışmak, seviyeli bir arkadaşlık kurmak isterim. Ssk , ev, araba yok, bim yoğurdu yiyorum fakfakirim.

Isteyen istedigiyle bireysel yarisabilir cnm sorun degil
Hatirladigim sen iyi kilo vdriyodun heralde :))

suyu 3 e tamamlamaya calisirim spor firsatim olmadi bugun kardesimde geldi dun insallah yarindan itibaren daha guzel olacak

Yarin sabah tartilip bakarim kaptan noldu ne kaldi. Ben cok seviyorum bide ne pisircez iyice bocaladim. Dolap kuru bakliyatla dopdolu nohut barbunya kuru borulce kuru fasulye. Buzdolabi beyaz lahana brokoli karnibahar eee hepsi siskinlik yapuyir bunlar. Valla sapittim abla ne pisireyim. Yarin ispanakli yalanci borek yapayim bari? Yulaf yumurta ispanak peynir karistir firina at. Olur mu?

Evet başkanım, 3-4 güne 4 ayım bitecek diyet maratonunda, 25 kilo gitti aşağı yukarı.
Bi 10-15 daha gitse anca insana benzeyeceğim.

Yarışma, kapışma olunca insan daha bir gaza geliyor. Sağolsun bizim takım ve bu takım iyi gazlıyor beni.

Tabi olurocnm niye olmasin
Hatta ben onu pirasali daha cok seviyorum

Ben adayin. Haftaya guzel bi sov yapasim vardi zaten kilo konusunda bahar beni red edip duruyodu. O da korktu sanirim O yuzden madem show yapicam haftaya disli bi rakip olsun bari.

Bayılırımmm bim yoğurduna
Ama sikletim değilsin

Masallahin var tatlim ne guzel gitmis ins. Boyle devam etsin
O kadar kiloyu veren kalani haydi haydi verir

Güzel menü cnm afiyet olsn öglen 1 bardak ne sütmü tamamlamamissin :)

Yani yumurta detoksu desem degil gario bir menu olmus ama yine de guzel hafif afiyet olsun. Ve cok gecmis olsun farkli bir bakis acisiyla yaklasayim romantizm olur sizin icin de

bu haftada ben gidakliym dedim
Yorgan alti romantizm olcak artk

Afiyet olsn cnm güzel menü. Mas fasulyesi salatasi degisikmis

Insallah güzel sonuclar alirim abla bu hafta güzel bi eksi görmek istiyorm artik

Olur canim güzel fikir , ama yenildikden sonra fikriniz degismezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…