- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.101
Hosgeldin nigarrrrSelamunaleykum 9.takimin güzellikleri
Nasılsınız nasıl gidiyor diyet spor..
Beni sorarsaniz sabah 2 saat spor yapmışım bütün günde eşimle çarşı pazar gezmişim diyete de yolunda sayılır pek sıkı şekilde olmasada çok dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta annemler bende oyuzden bol gezmeli bı hafta olucak inşallah buda yakılan kalori eşittir eksi kilo olarak geri döner
Ohh gözümüz gönlümüz açılsnHelloooooooooo
Nerde kalmistik
NigarrrAnam ben
Amanın demi 3.takimi yenecektik bu hafta Allahtan greyfurt almiştim
valla ayca pırasa yaptim bende dediğin gibi başka seçenek yokInsanty yap seninde olsun boyle videon
Bu kislari yemek osi ne zor yaaa. Ben hic bilmiyorum ne yapilir markete bakiyorum ya karnibahar var ya pirasa dahada bisi yok ne kabak ne patlican aliniyor. Al don kiri bakliyat prasa karnibahar.
Abla abla ablahosgeldin ozledik seni cokkk
Amaninnnnn yakicak bizi bu
ilk defa başa gelince acemi oluyor insan
@nanekekik bahar yaaa iclik goturcegine tarti goruydin yaa ablayaogrendik o zaman bidaha mapusa dusene once tarti goturup birakalim
Guzel olmus zeynebim spor birazdaha olabjlirdiEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:11.00
1 yumurta ile menemen
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1.5 dilim tb ekmegi
Ara ogun 15.30
1 bardak
3 adet hurma
Aksam yemegi:19.00
4 yk ispanak yemegi
2 yk bezelye yemegi
1 kase yogurt
Salata
Su. 2.5 lt
Spor 20 dk eliptik 80 puan
Pnrrr-12
Yumurta guzeli olmusun :) ) bakalim sonuc ne olacakMenüm:
11:00 1kuru kayisi, 5kuru üzüm
11:45 2 yumurta, 1lokma ekmek, 1/2 kk peynir, domates kereviz
15:30 1 yumurta
18:00 3 yumurta ile menemen, bol Salata
2 fincan yrsilcay
2 fincan adacayi
1lt ödem suyu
2,5lt Su
50dk n.tyürüyüs = 50p
25dk hizli tempo yrüüyüs = 50p =100puan
mas fasulyesinin sendeki etkisini merak ettimHazir mutfak kapanmisken menu gelsin bakalim
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Oglen (13.00)
1 tabak mas fasyesi salatasi ( havuc,kirmizi lahana,kirmizi biber,nar tanesi,dere otu, beyaz laha)
3 zeytin
Aksam(19.30)
Et kavurma ( 100-150 gr civaridir)
1 kase yogurt icine 3 yk mas fasilyesi salatasindan
Spor: 30 dk tempolu yuruyus 30*2 = 60
Sivi :2.5 lt su
bu iyii fikirmis :) neyse bidaha lazim olmicak ins.nanekekik bahar yaaa iclik goturcegine tarti goruydin yaa ablayaogrendik o zaman bidaha mapusa dusene once tarti goturup birakalim
ben herkesin guzel sonucla geleceginden eminimkiAmaninnnnn yakicak bizi bu
Ohh gözümüz gönlümüz açılsn
Vayyy taktik degisikligi haaKizlar telas yapmayin. Bizim takimi siz havada karada yenersiniz . rahat rahat beslenin cumaya kadar
Kizlar telas yapmayin. Bizim takimi siz havada karada yenersiniz . rahat rahat beslenin cumaya kadar
Isteyen istedigiyle bireysel yarisabilir cnm sorun degilİyi geceler kızlar
Sizi yendikten sonra haftaya birebir eşleşelim mi kaptanlar da kabul ederse?
Benim ayaklardan anlaşıldığı üzere iri kıyımım, 80-90 aralığında baaağğyaaan arkadaşlarla tanışmak, seviyeli bir arkadaşlık kurmak isterim. Ssk , ev, araba yok, bim yoğurdu yiyorum fakfakirim.
suyu 3 e tamamlamaya calisirim spor firsatim olmadi bugun kardesimde geldi dun insallah yarindan itibaren daha guzel olacakGuzel olmus zeynebim spor birazdaha olabjlirdi
Emzirdigin icin sizin sular daha fazla olmasi lazim
Yumurta guzeli olmusun :) ) bakalim sonuc ne olacak
mas fasulyesinin sendeki etkisini merak ettim
Ben denemedim hic
bu iyii fikirmis :) neyse bidaha lazim olmicak ins.
Gezmeyemi geldi kardesin cnmsuyu 3 e tamamlamaya calisirim spor firsatim olmadi bugun kardesimde geldi dun insallah yarindan itibaren daha guzel olacak
Yarin sabah tartilip bakarim kaptan noldu ne kaldi. Ben cok seviyorum bide ne pisircez iyice bocaladim. Dolap kuru bakliyatla dopdolu nohut barbunya kuru borulce kuru fasulye. Buzdolabi beyaz lahana brokoli karnibahar eee hepsi siskinlik yapuyir bunlar. Valla sapittim abla ne pisireyim. Yarin ispanakli yalanci borek yapayim bari? Yulaf yumurta ispanak peynir karistir firina at. Olur mu?Guzel olmus zeynebim spor birazdaha olabjlirdi
Ben denemedim hic
Evet başkanım, 3-4 güne 4 ayım bitecek diyet maratonunda, 25 kilo gitti aşağı yukarı.Isteyen istedigiyle bireysel yarisabilir cnm sorun degil
Hatirladigim sen iyi kilo vdriyodun heralde :))
Tabi olurocnm niye olmasinYarin sabah tartilip bakarim kaptan noldu ne kaldi. Ben cok seviyorum bide ne pisircez iyice bocaladim. Dolap kuru bakliyatla dopdolu nohut barbunya kuru borulce kuru fasulye. Buzdolabi beyaz lahana brokoli karnibahar eee hepsi siskinlik yapuyir bunlar. Valla sapittim abla ne pisireyim. Yarin ispanakli yalanci borek yapayim bari? Yulaf yumurta ispanak peynir karistir firina at. Olur mu?
İyi geceler kızlar
Benim ayaklardan anlaşıldığı üzere iri kıyımım, 80-90 aralığında baaağğyaaan arkadaşlarla tanışmak, seviyeli bir arkadaşlık kurmak isterim. Ssk , ev, araba yok, bim yoğurdu yiyorum fakfakirim.
Isteyen istedigiyle bireysel yarisabilir cnm sorun degil
Hatirladigim sen iyi kilo vdriyodun heralde :))
Bayılırımmm bim yoğurdunaİyi geceler kızlar
Masallahin var tatlim ne guzel gitmis ins. Boyle devam etsinEvet başkanım, 3-4 güne 4 ayım bitecek diyet maratonunda, 25 kilo gitti aşağı yukarı.
Bi 10-15 daha gitse anca insana benzeyeceğim.
Yarışma, kapışma olunca insan daha bir gaza geliyor. Sağolsun bizim takım ve bu takım iyi gazlıyor beni.
Ooooooo showlara bayilirimBen adayin. Haftaya guzel bi sov yapasim vardi zaten kilo konusunda bahar beni red edip duruyodu. O da korktu sanirimO yuzden madem show yapicam haftaya disli bi rakip olsun bari.
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:11.00
1 yumurta ile menemen
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1.5 dilim tb ekmegi
Ara ogun 15.30
1 bardak
3 adet hurma
Aksam yemegi:19.00
4 yk ispanak yemegi
2 yk bezelye yemegi
1 kase yogurt
Salata
Su. 2.5 lt
Spor 20 dk eliptik 80 puan
Pnrrr-12
Yani yumurta detoksu desem degil gario bir menu olmus ama yine de guzel hafif afiyet olsun. Ve cok gecmis olsun farkli bir bakis acisiyla yaklasayim romantizm olur sizin icin de
Hazir mutfak kapanmisken menu gelsin bakalim
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Oglen (13.00)
1 tabak mas fasyesi salatasi ( havuc,kirmizi lahana,kirmizi biber,nar tanesi,dere otu, beyaz laha)
3 zeytin
Aksam(19.30)
Et kavurma ( 100-150 gr civaridir)
1 kase yogurt icine 3 yk mas fasilyesi salatasindan
Spor: 30 dk tempolu yuruyus 30*2 = 60
Sivi :2.5 lt su
Guzel olmus zeynebim spor birazdaha olabjlirdi
Ben denemedim hic
İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?