- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.861
Evet canim oyle ben mhrsdende alirken ilk once dahilileye basvurun diyodu arayip aciklayici bilgi alabildim dahiliye gerek duyarsa gonderirmis endoktrineAllaaah allaaah onuda yeni duydum degismis
Spor yine ucmus canim masalalh,bide su biskuvilerin yerine ceviz yada tatli istiyosan kuru meyve olursa mukemmel olur bence
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zor
En iyi ben bilirim hamileliği yatarak geçirdim doktor hareket edebilirsin yavastan dedi on dj yürüdüm acilde aldık soluğu o korku ile sıkılmak aklıma bile gelmedi ama ilk sene çok sıkıldım hareketlenince herşey değişti birde ben çok gezdiğim halde böyleydiAslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyor
Afiyet olsun canim guzel menu suyu da masallah iyi icmissinİyi geceler kızlar
Mefkurem Zuhal abla hiç müsait olamıyorum oradan oraya daha yeni oturdum biliyorum takım kurallarına uyamiyorum ama bu ara elimde olmayarak aktif olamadım önümüzdeki günlerde telafi edeceğim inşallah
Çok şükür diyetimde sıkıntı yok çok dikkat ediyorum tam adapteyim
Menumude yazayım hiç olmazsa
Sabah 10 gibi
iki yumurta haşlanmış
Bir dilim peynir
İki zeytin
Bir dilim ekmek
3 tane çeri domates
Öğlen 14 de
Soğanlı mantar sote 6 kaşık
Bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Bir kase salata
Ara
Bir tane elma
Akşam 18 de
Bir kase yoğurt bir kase salata
Bir kepçe mercimek çorbası
Spor 3 mil leslie 135 @Pnrrr-20
Şu 3 lt
Önümüzdeki günler derken cnm ?İyi geceler kızlar
Mefkurem Zuhal abla hiç müsait olamıyorum oradan oraya daha yeni oturdum biliyorum takım kurallarına uyamiyorum ama bu ara elimde olmayarak aktif olamadım önümüzdeki günlerde telafi edeceğim inşallah
Çok şükür diyetimde sıkıntı yok çok dikkat ediyorum tam adapteyim
Menumude yazayım hiç olmazsa
Sabah 10 gibi
iki yumurta haşlanmış
Bir dilim peynir
İki zeytin
Bir dilim ekmek
3 tane çeri domates
Öğlen 14 de
Soğanlı mantar sote 6 kaşık
Bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Bir kase salata
Ara
Bir tane elma
Akşam 18 de
Bir kase yoğurt bir kase salata
Bir kepçe mercimek çorbası
Spor 3 mil leslie 135 @Pnrrr-20
Şu 3 lt
Tşk ederim daha da fazla içtiğim oluyor cokk terliyor um ya yaz kış su çok içiyorumAfiyet olsun canim guzel menu suyu da masallah iyi icmissin
Abla iki hafta kadar bendeler 3 aydır burdalar bu iki haftadır onlar için gelen giden çok oluyor ama artık gelen olmaz diye düşünüyorum listeye girmeyi istiyorum olmazsa bir hafta daha liste için bekleyebilirim sende uygun görürsen tabiÖnümüzdeki günler derken cnm ?
Sen kv ylemi oturuyosun sende misafirlermi
Senin normalde deneme süren doluyor
Menülerin sporun genelde güzel oluyir
Ama paylasimin sikinti
Bizde devamlik ,takim ruhunu yakalamak da cok önemli
Buda bol paylasimla oluyor
Eger yakin zamanda bu durum degisecekse ve bunun sözünü verirsen
Yarin güzel bi yüzden olursa listeye alabilirim belki
Valla saka degil gercekKizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Neyse fazla kalmamis :)))Abla iki hafta kadar bendeler 3 aydır burdalar bu iki haftadır onlar için gelen giden çok oluyor ama artık gelen olmaz diye düşünüyorum listeye girmeyi istiyorum olmazsa bir hafta daha liste için bekleyebilirim sende uygun görürsen tabi
Biliyorum belki çok şey kaçırdım ama gerçekten ancak bı sabah bu saatte müsait olabildim
Bu pazardan sonra gelen olmaz artık elimden geldiğince paylaşım yapmaya özen göstereceğim inşallah
Kv Ler kışın bende kalıyorlar Mart'ta gidiyorlar bu arada
Ya aktif olacağım inşallah elimden geldiginceNeyse fazla kalmamis :)))
Arada wc den seslenibilirsin bize
Yarinki sonuca göre bakalim cnm
Bide bugün persembe oldugu icin menü bi tik az olabilirdi
O pastalar kalorisiz kilo vermeye yardimci :)))Bizim takima pastalari paylasirken iyiydi
Ins.güzel bi eksi gelsin cnmYa aktif olacağım inşallah elimden geldigince
Bir daha ki hafta dikkat edeceğim perşembe günü inşallah bakalım ne kadar kilo gitmiş bende bu hafta gün gün fark ediyor perşembe günleri heyecanlanıyorum bide korkudan tartilmiyorum
Ne kadar guzel gecmis gunun protein ve spor dolu bir gunMenüm
Sabah( 10.00)
2 yumurta (yumurtaya yağ doküp baharatladım)
1 dilim peynir
Öğlen ( 13.30)
100 gr tavuk haşlama
Yogurt
Akiam 19.00
2 yumurta
1 kase yogurt
Su : 3lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş 40*2 = 80
30 dk koşu bandı 30*3 = 90
5 dk koşu 5*4 = 20
30 dk eliptik 30*4 = 120
35 dk bisikler 35*2 = 70
Toplam = 370 @Pnrrr-20
Çarşambaya kadar tartiliyorum perşembe tartilamiyorum ayaklarım gitmiyor bakalım yarın nasıl olacak hayırlısıIns.güzel bi eksi gelsin cnm
Tabi süpriz olmasi güzelde her ihtimale karsi biz cars.pers.kontrol ediyoruz
Ona göre önlemimizi aliyoruz
Canim iki tane oglum 5, kizim 2.5 yasinda, ben onlarla yalnizim dusun. Simdi yine iyiler buyuduler, kucukken hic sorma. Aslinda cocuk seviyorum ama yardimci sartOrnegin ben iste. Ankarada ne esim taraftan kimse var ne bizden taraftan. Ne arkadasim hatta komsum bile yok. Kas aldirmaya bile gidememistim kac ay gecenlerde annemler geldide oyle birakip gittim kuafore. Bunun iki cocuklu halini dusunemiyorum. Ama allahtan ise basladigim zaman kv yada annem bakacak. Senin varmiydi cocuk tam hatirlayamadim yazmissan da
Bizim takim böyle tuzaklara düsmezki canikomooooo bende diyorum ki biz bu makarnayi yapar ailemize yediri biz yemeyiz. Kendi kendimi gaza getirmisim bi tek. Bende diyorum millet nerde makarna resimlerinden sonra herkes tüymüş. Bu resimden dolayı bizim yarışma kim bu hafta sonuncu olmayacak yarışmasına dönmesin
Gercekten sacma bi durum olmus mervemhic bilmiyorum ki canim muhtemelen oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?