Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zor

Aslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyor
En iyi ben bilirim hamileliği yatarak geçirdim doktor hareket edebilirsin yavastan dedi on dj yürüdüm acilde aldık soluğu o korku ile sıkılmak aklıma bile gelmedi ama ilk sene çok sıkıldım hareketlenince herşey değişti birde ben çok gezdiğim halde böyleydi
Şimdi ev arkadaşım bildiğin kankim benim
İlk etapta iki yıl süre vermiştim emzirme bitince başlarım diye sonra baktım çok küçük ya kıyamıyorum bı sene daha veeledim 4 e kadar vakti var
Heegun bı farklı mesela iki gündür neden böyle bitti Allah Allah niye ki anne başladı o kadar tatlı diyor ki herşeye yetiyor
Maddi kısma gelince ne gelirse harcanıyor ben çalışırkende aynıydı ben calismazkende birde cidden rızkını veriyor Allah
Ben işten ayrıldım eşim iş değiştirdi ve kismetiyle geldi benim aldığım kadar fark aldığı bı yere transfer oldu

İyi geceler kızlar

Mefkurem Zuhal abla hiç müsait olamıyorum oradan oraya daha yeni oturdum biliyorum takım kurallarına uyamiyorum ama bu ara elimde olmayarak aktif olamadım önümüzdeki günlerde telafi edeceğim inşallah
Çok şükür diyetimde sıkıntı yok çok dikkat ediyorum tam adapteyim

Menumude yazayım hiç olmazsa
Sabah 10 gibi
iki yumurta haşlanmış
Bir dilim peynir
İki zeytin
Bir dilim ekmek
3 tane çeri domates

Öğlen 14 de
Soğanlı mantar sote 6 kaşık
Bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Bir kase salata

Ara
Bir tane elma

Akşam 18 de
Bir kase yoğurt bir kase salata
Bir kepçe mercimek çorbası
Spor 3 mil leslie 135 @Pnrrr-20
Şu 3 lt

Slmmm sabirli azimli guzellerim

Günduz avukattan cikinca eltimle konustum telde
Bize gekeceklermis bende yemege gelin dedim
Ordan alisverise, eve gekdik hemen mutfaga girdim
Görümcemlerde geldi
Biraz önce gittiler
Bulasiklari makineye tikdim bitki cayimi alip geldim

Yaptiklarimdan 1 lokma bile yemedim zaten yemegin tuzuna bakmak gibi bi adetim yok :))
Bakayim siz ne yapmisiniz
Eminim herkesde menüler cok güzekdir alinti yapmama gerek yoktur :)))

Afiyet olsun canim guzel menu suyu da masallah iyi icmissin

Önümüzdeki günler derken cnm ?
Sen kv ylemi oturuyosun sende misafirlermi

Senin normalde deneme süren doluyor
Menülerin sporun genelde güzel oluyir
Ama paylasimin sikinti
Bizde devamlik ,takim ruhunu yakalamak da cok önemli
Buda bol paylasimla oluyor
Eger yakin zamanda bu durum degisecekse ve bunun sözünü verirsen
Yarin güzel bi yüzden olursa listeye alabilirim belki

Abla iki hafta kadar bendeler 3 aydır burdalar bu iki haftadır onlar için gelen giden çok oluyor ama artık gelen olmaz diye düşünüyorum listeye girmeyi istiyorum olmazsa bir hafta daha liste için bekleyebilirim sende uygun görürsen tabi
Biliyorum belki çok şey kaçırdım ama gerçekten ancak bı sabah bu saatte müsait olabildim
Bu pazardan sonra gelen olmaz artık elimden geldiğince paylaşım yapmaya özen göstereceğim inşallah
Kv Ler kışın bende kalıyorlar Mart'ta gidiyorlar bu arada

Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.

Protein deposu kofteli makarna ve

Buzz gibi kola

Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli

Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Valla saka degil gercek
makarna cok igrenc gözüküyor görünce icim kalkti

Neyse fazla kalmamis :)))
Arada wc den seslenibilirsin bize
Yarinki sonuca göre bakalim cnm

Bide bugün persembe oldugu icin menü bi tik az olabilirdi

Neyse fazla kalmamis :)))
Arada wc den seslenibilirsin bize
Yarinki sonuca göre bakalim cnm

Bide bugün persembe oldugu icin menü bi tik az olabilirdi
Ya aktif olacağım inşallah elimden geldigince

Bir daha ki hafta dikkat edeceğim perşembe günü inşallah bakalım ne kadar kilo gitmiş bende bu hafta gün gün fark ediyor perşembe günleri heyecanlanıyorum bide korkudan tartilmiyorum

Ins.güzel bi eksi gelsin cnm
Tabi süpriz olmasi güzelde her ihtimale karsi biz cars.pers.kontrol ediyoruz
Ona göre önlemimizi aliyoruz

Ne kadar guzel gecmis gunun protein ve spor dolu bir gun

Canim iki tane oglum 5, kizim 2.5 yasinda, ben onlarla yalnizim dusun. Simdi yine iyiler buyuduler, kucukken hic sorma. Aslinda cocuk seviyorum ama yardimci sart

Bizim takim böyle tuzaklara düsmezki canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…