- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.021
evet kkkmevsim5 ti nickimBazen bende unutuveriyorumkiz kamile sen daha once listedemiydin bulamıyorum ben seni
ins bende bu sefer daha kararli hissediyorum kendimiÇok güzel
Vay layıkıyla yenildik
Yok canım. Hatayı kader etti sabah regl oldum kız
İrem bak iki üç hafta önce 105 din şimdi totLde artidasin aslında ve sen yeni kilo vermeye başlamışken pişi diyorsun pisiler kovalasin seni yağda kızartılır o cikks olmaz
AA regl mi geliyor acaba
Son dakika golleri atıyor yahu
Süper
Klasik kahvaltı ne yiyeceğiz fakiriz biz
Süpersin ödülün daha da süper
Kızın balgamı atamıyor canım ciğerleri temizdir bence ama o hırıltı zor geçer bazen kusarak atarlar çoğunlukla da mideye iner zamanla atılır merak etme
sabah regl oldum canım ya bu hafta değişikti
hadi kamile bu defa olacak bence
Olmak zorunda bu hafta filler tepiseecek
Güzel
Arada olur uzun zamandır güzel veriyorsun abla ne olsun
bende bulamadım sonuç listelerinde de direk yazdım o yüzden
evet abla 5i unutmussun sadeceNicki degistiya kkmevsim gibi biseydi unuttum
Abla ben dun regl oldum bunun arkasina siginmayi sevmiyorum ama ondandir sanirim,spor yapmadim ama yazdiklarim disinda gram bisey yemedim aralardada en ufak bisey yokbende aslinda daha fazla olur diye tahmin etmistim cnm ama yinede güzel eksi
Yok canim memnunumda hic kacamak yapmadimya ondan daha iyi olur diye dusunmustumekşi candır kuzum niye üzülüyorsun 800 az mı
Hahaha yok canim aslinda kaynanam annesine hazirlamis canim cekti 2 tane bide yarim yedim ama birazdan disari firlayacam sukur ki 2 taneyle kesebildimmKız
İrem 4 taner pişi istemek de ne demek :))) .pazarlık payı mı bıraktın yoksa
Saol canimTebrikler kızlar
:)
Sağol abla şimdi daha rahatım sabit kalsam bile benim için çok iyi ama 62 yi de gördüğüme çok sevindimfatossss süpermis tatlimcoook tebrikler
masallahin var sevilaycimkeske her mezun sizin gibi olsa
saka maka 6 lara az kaldi cananimhadi az daha sabir
Haftasonuna dikkatttt
bak hele pinar 800 ü begenmezmisbiliyorum bu hafta daha fazla bekliyodun ama yinede cok gpzel cnm
ooooo fatma hedefi tam 12 den vurmuscok tebriklerrrrrr tatlisim
gayet güzel nigarim ama suc sendeki beklentimizi yükselttin
bende aslinda daha fazla olur diye tahmin etmistim cnm ama yinede güzel eksi
eger dikkat ettigin halde bu kilo alimi oluyosa gayet normal cnm
Sen ne kadar zamanda vermistib canim. Benim zamanda hizla akip gidiyor. Kiziyorum kendime aklin nerdeydi senin diye. Evlencen barklancan belli dimi insan taaa oncesinde baslar diyete
Beynen inanmak malesef cok zor ilk basta canim ya biraz yapsa yapabildiginu gorurude once bi denemesi lazim.
Offf bende yulafli tatli yapmak istiyorum lakin o tatliyla bagimliligi ile meshur biri oldugum icin hic yapmamak en iyisi geliyor. Suyubu cikariyorum resmen o tatlida. O yuzden 74 olunca yapicam minik bi odul olarak kendime.
Evet yaaa kocasinin nar tabesi fena valla baksana. Resmen hergun 300-500 takiliyor
Menu
Sabah (9:00)
1greyfurt
1yumurta
Öğle
1greyfurt
1yumurta
Akşam
1yumurta
1kase yoğurt
Şu:2lt
Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Biz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsin
Evet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle
Menum kizlar
11.30 2 yumurtali peynirli maydonozlu omlet,10 zeytin,3 hurma,1 cay bardagi ceviz
18.30 1 tabak kabuska,1.5 kase yogurt,2 kuru erik,2 ceviz
3 su
Rica ederim canım benim
Evet evet aktarlarda bile var küçük böyle el değirmenleri onlarla yapılabiliyor bende bi de kahve öğütücü var o şekilde yapabilirsin.
70.8 kg kizlar %30 yag 0 kas mewcut
Cok uzucu gecti listemi aldim tipis tipis geldim ewe...
Biraz sizi okuyup yatim
Valla saka degil gercek
makarna cok igrenc gözüküyorgörünce icim kalkti
Gunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Yüzde 2.39 Eki Görüntüle 2111889
Bugun insallah mulakat sonuclarim aciklanacak cok heyecanliyim insallah tarti da o da yuzumu guldurur size guzel haberler veririm
Günaydın kızlar
Bugun sabaha kadar 3. Takim ve bizimle ugrastim ruyamdasuan hic uyumamos gibiyim sağolsun benim kiz uzerini o kadar cok acti ki bir yandan da o uyutmadi beni huzel eksileriniz olsun inşallah
Bowww hemide kaymaklı datluuu yimishemide perşembe hemide bu haftaki ikinci datluuu
Bekle biraz canım
Günaydın
nasıl ya akşam mi tartiliyorsun hep sabah ödem evet ama akşamda günün yorgunluğu olmuyor mu akşam bildirim yapınca kaynıyor yanlız sen söyle bakalım ne dedi tartı
Günaydın güzel bir sonuç
Daimi olsun inşallah
inşallah canım
tugceeee cok güzel cnm tebriklerGecen cuma 74.8
Bu cuma 73.3
Fark 1.5
bak bak daha simdiden beynini negatif sartlandiriyorCokk teşekkür ederim bu gidenler kof kilo 80 lerde Yavaşlayacak ama olsun yolum uzun ama kararlıyım bu sefer
yumurta peynir ekmekHerkes ne yiyor kahvaltida acabaaaaaaa
ödül cok güzelmis hakettin zatenBütün eskileri tebrik ederim bugün kendimi ödüllendiricem Jean alicamakşam kızın kontrol var saat geç olmazsa tabi.
Kızım gece boyu ağladı hırıltıda tam gaz devam Dr durumU beğenmeyecek sanki
vayyyy kamile hanima bak hele süper bi baslangic olmusMadem aksami beklemeyelim kesin 200 g eksi cikar ama olsun
Gecen hafta 81.1
Bu hafta 79.3
Fark 1.8
Hedef tutmadi ama olsun haftaya gelsin ins 78
haftaya süper bi yüzdeyle giris yapican o zaman cnmk ablacım alınmam merak etme:) , sadece burada olmak bile beni acayip motive ediyor. Bende genelde 1 hafta gider bir
o zaman artilarda cocugun bi sucu yoketmedim abla valla paso goturdum tek dikkat ettigim aksam yemeginden sonra yemedim
menülerin gayet iyiydi cnm zaten kac haftadir güzel veriyodunCuma 86.300
Güncel 86.300
Fark : sıfır
Sabah doktora gittim çok su toplamış vücudun dedi. O yüzden eksilme olmamış. Hiç kaçamak bile yapmamıştım çok üzüldüm
sagolasin cnm zor gekdi cabuk gitsin ins.:)))Abla 7 lere hoşgeldin
teskkür bebisimtebrikler abla sen benden once 7 lere gecis yaptin masallah cok guzel
Evetttttt cok sükürArtimiz yok sanirim herkesi tebrik ederim bu hafta yine cok guzel eksiler var
Bencede cnm yeterki yukari cikmaSağol abla şimdi daha rahatım sabit kalsam bile benim için çok iyi ama 62 yi de gördüğüme çok sevindim
Valla helal olsun tugcembildirimi yapmamışım cuma yoğunluğundan
geçen cuma 58,1
bu cuma 58,0
fark -0,1
yüzde 0,17
bana da öyle geliyor bi 85 gelse :))Sagolasin tatlim
Ohhhh sende 9 lardan iyice uzaklastin bi 85 gelse arkasi cabuk gider
kunefeyi ne çabuk unuttunBu tatlı bağımlılığı zehirliyor bizi resmen. Hele bir de benim gibi sonradan bağımlı olmak daha kötü bir şey. Tatlı nedir bilmeyen ben artık sayıklıyorum resmen
Hadi 74 ol da ödül yap kendine :)
Sporu çok güzel maşallah ama kaçamağı çok hep ziyan ediyor hareketini. Diyet bisküvileri, çubuk krakerleri aradan bir çıkarsa hepimizin tozunu attıracak. İnşallah beklemedeyiz değil miPufuduks
Oooo yumurtaya dönmüşüz, haftaya ben de mi yapsam bir gün acaba :)
2. günü alerjiden dolayı kaldıramayabilirim.
Ben iyiki bunu sabah gördüm, nasıl canım çekti. Kötülüğün de hayırlısını versin RabbimBir yerlerim şişti yeminle
Kolayı istemem de o makarna nasıl birşeydir öyle. Tarif var mı tarif?
Ben kanardım yaaa, makarnanın görüntüsüne bayıldım.senin de iradene bayıldım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bebek kısmetiyle gelir yuvasına. Ülkemizde maalesef tek kişinin maaşıyla geçinmek çok zor. Bebeği bakıcıya bırakmak çok zor. Hayat şartlarımız oldukça sıkıntılı maalesef
Allah yardımcın olsun
10 zeytin çok değil mi. 7 saat nasıl aç kaldın ya
Bankadaki dışarı işlerle ilgilenen arkadaşa söyledim de henüz alıp getirmedi.
Yarından itibaren kendim öğütüp tüketeceğim. Bu aralar salatalarıma da ekleyeceğim.
0 kas ne demek, hiç kas artmamış mı anlamında. Yağ oranın çok yüksek, üzme kendini diyetisyene de gidiyorsun . o yağlar eriyip kaslar artacak
nasıl ya, ben bayılarak baktım fotoğrafa
süper eksi, maşallah maşallah
Hadi hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın tatlım, kızın bir taraftan 3. takım diğer taraftan, 9. takım tam karşıdanİşin zor
2. datlu mu, hadi ya ilkini ne zaman yedim ben
tüüü bana, bugün telafi modundayım , dünkü datluyu da fazlasıyla yaktım ben
Ya ben buldim mesajlardan geri giderek ama ana listeye girmemis free listede yer almis ama tabi onun oncesi var mo bilmiyorum
Var cnm izine ayrilmisti ama ne zaman hic hatirlamiyorumYa ben buldim mesajlardan geri giderek ama ana listeye girmemis free listede yer almis ama tabi onun oncesi var mo bilmiyorum
Ok canım çok öncesi var ben akşam bakarım gözlerin şasi olur yoksaYa ben buldim mesajlardan geri giderek ama ana listeye girmemis free listede yer almis ama tabi onun oncesi var mo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?