- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.041
Oooo tebrikler o zaman:).Yuzde 2 oluyor galibaaa
7 lere geçmişsin abla hayırlı olsun:)Bildirimimi yapayim gecmise sonra bakicam cok aciktim
Gecen hafta 80.3
Bugun 79.4
Fark 0.9
Yuzde 1.12
Eki Görüntüle 2112000
Üzülme haftaya mükafatını alırsın inşallah:)Cuma 86.300
Güncel 86.300
Fark : sıfır
Sabah doktora gittim çok su toplamış vücudun dedi. O yüzden eksilme olmamış. Hiç kaçamak bile yapmamıştım çok üzüldüm
Yok canım regl biteli birkaç gün oldu , önümüzdeki haftadan ümitliyim inşallah:)Çok güzel
Vay layıkıyla yenildik
Yok canım. Hatayı kader etti sabah regl oldum kız
İrem bak iki üç hafta önce 105 din şimdi totLde artidasin aslında ve sen yeni kilo vermeye başlamışken pişi diyorsun pisiler kovalasin seni yağda kızartılır o cikks olmaz
AA regl mi geliyor acaba
Son dakika golleri atıyor yahu
Süper
Klasik kahvaltı ne yiyeceğiz fakiriz biz
Süpersin ödülün daha da süper
Kızın balgamı atamıyor canım ciğerleri temizdir bence ama o hırıltı zor geçer bazen kusarak atarlar çoğunlukla da mideye iner zamanla atılır merak etme
sabah regl oldum canım ya bu hafta değişikti
hadi kamile bu defa olacak bence
Olmak zorunda bu hafta filler tepiseecek
Güzel
Arada olur uzun zamandır güzel veriyorsun abla ne olsun
bende bulamadım sonuç listelerinde de direk yazdım o yüzden
Maşallah abla7 li rakamlarında görmüşsün darısı 6 lara
cok tesekkprler tatlislerCok guzel abla 7 yi gordun sira 6 larda
Regli kisiye göre degisiyor cnm bende su an öyleyim beni cok etkilemedigini dusunuyorum ama bahar cok sisiyor meselaAbla ben dun regl oldum bunun arkasina siginmayi sevmiyorum ama ondandir sanirim,spor yapmadim ama yazdiklarim disinda gram bisey yemedim aralardada en ufak bisey yok
irem sen kacamaklari birakmadigin sürece yerinde sayarsin cnmHahaha yok canim aslinda kaynanam annesine hazirlamis canim cekti 2 tane bide yarim yedim ama birazdan disari firlayacam sukur ki 2 taneyle kesebildimm
gelecek bebegim yeterki biz sabirli olup pes etmeyelimbana da öyle geliyor bi 85 gelse :))
Sagolasin cnm darisi yukari rakamlarda olan herkese ins.7 lere geçmişsin abla hayırlı olsun:)
Yeterince şu içmiyor olabilir misinGun icerisinde cok enerji harcadigimdanmidir ne anlamiyorum ama okuldam gelince hep sabahtan 100g en az eksik cikiyorum
Aciklandi :)) simdi tebrige geliyodum sizimerhaba 9. Takımın tatlış bayanları yüzdeniz açıklandı mı bizim açıklandı da
Gül bakalımGecmis olsun arkdaslar. Tam disimize gore bi rakiptiniz. Insallah 2. Olursunuz
Cokk teşekkür ederim ❤❤Bu tatlı bağımlılığı zehirliyor bizi resmen. Hele bir de benim gibi sonradan bağımlı olmak daha kötü bir şey. Tatlı nedir bilmeyen ben artık sayıklıyorum resmen
Hadi 74 ol da ödül yap kendine :)
Sporu çok güzel maşallah ama kaçamağı çok hep ziyan ediyor hareketini. Diyet bisküvileri, çubuk krakerleri aradan bir çıkarsa hepimizin tozunu attıracak. İnşallah beklemedeyiz değil mi @KocasininNarTanesi
Oooo yumurtaya dönmüşüz, haftaya ben de mi yapsam bir gün acaba :)
2. günü alerjiden dolayı kaldıramayabilirim.
Ben iyiki bunu sabah gördüm, nasıl canım çekti. Kötülüğün de hayırlısını versin RabbimBir yerlerim şişti yeminle
Kolayı istemem de o makarna nasıl birşeydir öyle. Tarif var mı tarif?
Ben kanardım yaaa, makarnanın görüntüsüne bayıldım.senin de iradene bayıldım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bebek kısmetiyle gelir yuvasına. Ülkemizde maalesef tek kişinin maaşıyla geçinmek çok zor. Bebeği bakıcıya bırakmak çok zor. Hayat şartlarımız oldukça sıkıntılı maalesef
Allah yardımcın olsun
10 zeytin çok değil mi. 7 saat nasıl aç kaldın ya
Bankadaki dışarı işlerle ilgilenen arkadaşa söyledim de henüz alıp getirmedi.
Yarından itibaren kendim öğütüp tüketeceğim. Bu aralar salatalarıma da ekleyeceğim.
0 kas ne demek, hiç kas artmamış mı anlamında. Yağ oranın çok yüksek, üzme kendini diyetisyene de gidiyorsun . o yağlar eriyip kaslar artacak
nasıl ya, ben bayılarak baktım fotoğrafa
süper eksi, maşallah maşallah
Hadi hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın tatlım, kızın bir taraftan 3. takım diğer taraftan, 9. takım tam karşıdanİşin zor
2. datlu mu, hadi ya ilkini ne zaman yedim ben
tüüü bana, bugün telafi modundayım , dünkü datluyu da fazlasıyla yaktım ben
Zuhal abla daha önce çok yaşadım verdim aldım verdim aldım korkuyorum ya ama olmayacak inşallah bu sefer başka vericem bu kiloları hele bir 70 i göreyim de aslında irademe çok sahibinden yeterki kafama koyayım yaparım sizlerinde desteğiyle yapicam inşallahtugceeee cok güzel cnm tebriklerama lütfen biraz normal ye crs.pers.azaltirsin
bak bak daha simdiden beynini negatif sartlandiriyor
Biz kendimizden emin olup herseyi yaptiktan sonra takir takir gidecek tatlisim
yumurta peynir ekmek
ödül cok güzelmis hakettin zaten
Kizda ins.daha iyidir
vayyyy kamile hanima bak hele süper bi baslangic olmus
haftaya süper bi yüzdeyle giris yapican o zaman cnm
o zaman artilarda cocugun bi sucu yok
menülerin gayet iyiydi cnm zaten kac haftadir güzel veriyodun
Ödem cayi ve bol su ic cnm
Eminim haftaya acisini cikartirsin
sagolasin cnm zor gekdi cabuk gitsin ins.:)))
teskkür bebisim
Sende beni bi gecsende ikimizde rahatkasak
Evetttttt cok sükürbi merve artida :)))
Şöyle bir baktım da çok iyi kilolar verilmiş maşallahsizinle yarışmak da bir zevkti
Gecmis olsun arkdaslar. Tam disimize gore bi rakiptiniz. Insallah 2. Olursunuz
böyle tatli kibar rakiplerimiz oldugu icin bizde cok mutluyuzKızlarrrrr
Tebrik ederim bende sizi
Çok güzel kilolar verdiniz
Sadece biz biraz daha iyiydik
Çok güzel bir yarıştı inşallah tekrarlarız bir süre sonra
Güzelim kendi basimiza yaptigimizla takimda olmak coknfarkliZuhal abla daha önce çok yaşadım verdim aldım verdim aldım korkuyorum ya ama olmayacak inşallah bu sefer başka vericem bu kiloları hele bir 70 i göreyim de aslında irademe çok sahibinden yeterki kafama koyayım yaparım sizlerinde desteğiyle yapicam inşallah
Spor yildizlarina tebriklerSpor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. @KocasininNarTanesi (2.190puan)
2. N Nilyyyaaannn (1.545puan)
3. @tugcekrblt (1.490puan)
4. Pnrrr-12 (1.293puan)
5. melegimve ben (1.100puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
6. M mer_4260 (480puan)
7. asfarovski (405puan)
7. @Beyazpapatyammm (405puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
8. Habinar (345puan)
9. Poni Bon (320puan)
10. I _ikra_ (290puan)
11. H happymay (245puan)
12. North River (200puan)
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
13.Mefkurem (120puan)
14.eyledi (45puan)
F Fittek
K Kyezdn
Degistir Kendini
Warriorinside
F Fitangel
badem000
BESTEKIZ
Öncelikle birden beşe kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah Toto büyütenleride kurtarmamiz lazim Sporsuzluktan
Ay inşallah ablam, ama şuan bana o rakamlar hayal gibi geliyor. Benim ilk hedefim ikili rakamlara inebilmek ki bunun için 17 kilo vermem lazım:))Sagolasin cnm darisi yukari rakamlarda olan herkese ins.
Spor yildizlarina tebrikler
Senin kv ler ne zaman dönecekmis cnm
Benimde adim misafir sevmeyen kaptana cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?