Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O sorun bende var zaten cnm belki bugün cözülür

Disemmi acaba nede olsa rakibiz

Eeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil

Varmi derdi tasasi olan :)))

Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn

Hadin canlanalim biraz
Valla can cin yok abla evi supurmeye başladım akşama yemek yok kafa bi milyon zaten tadım tuzum yok sebebi de yok o yüzden çözümüm de yok

Emir için teyzem bakar bakıcı aramam diye düşünmüştüm o da olmadı kafamda kırk türlü soru var anlayacağın

Kizlar kinoa vardi evde salata yaptim malzemelerini yazayim olmus yada olmamis birdaha yeme deyin

Yarim su bar kinoa
1 kapya biber
3 ceri domates
3 salatalik tursusu bolca yikadim
Kirmizi lahana
1 avuc maydanoz
Biraz yesil nane
1 limon
Biraz zeytinyagi
Pulbirber

Nasil olmus tursu sakincali biliyorum ama katmadanda bombos durdu gozume salatalikta evde yoktu Mefkurem ablacim sence nasil

Is yeri kabul ettimide
Valla siz bilirsiniz cnm ama mecburiyet olmadiktan sonra cocuklar en azindan 3 yasina kadar anne yaninda olsa daha iyi bana göre

Ne güzel sebep yokmus cnm
O kadar derdi hastaligi olanlari düsün sükret haline
Hava nasil orda al oglani yürü biraz disarda

Güzel görünüyor cnm bende aeada yaparim bol yesililikle kisir gibide yapiyorum
Lahana tursu kullanmiyorum ben
Ama 1 sb.baya fazla olur hepsini yemicen herakde :))
Ben 1cb yapiyorum o bile fazla geliyor bana

Yağıyor abla hava zaten isim vardı çıktık arabayla bir saat. Evi temizlemem lazım kazenin konusuna daldım azıcık şimdi devam etmem lazım.

Abla eşimin aldığı çok şükür bize yetiyor ama birikim falan sıfır valla. O da çok bunaldı iki evin masrafı olmuyor çalışmadan ikinci olana kadar en azından azıcık para alabilsem kenara belki ev pesinati falan olur

Güzel görünüyor cnm bende aeada yaparim bol yesililikle kisir gibide yapiyorum
Lahana tursu kullanmiyorum ben
Ama 1 sb.baya fazla olur hepsini yemicen herakde :))
Ben 1cb yapiyorum o bile fazla geliyor bana
Evet abla ayni kisir gbi oldu yarim su bardagi yaptim kaynanamla beraber yiyoruz hepsini yiyemem zaten korkarak yedim aylar once haslamistim bi pilav gbi yapayim demistim yedim yarim saat sonra baygin gbi olmustum halsizlik usutme tutmustu gene olacakmi supheliyim aslinda ama bulgurdan gene iyidir

Karataydan olmuş sanırım bu. Kızlar bende minik bişi söylemek istiyorum ben bilmiyodum benim gibi bilmeyen varsa işine yarat belki gep kaliteli protein tüketin diyorlar ama bu kaliteli ğrotein nedir ben bilmiyodum? İşin aslı 100 grmında en çok protein bulunduran sey bakliyatgiller iken 30 -35 gr prıtein var ama bize hep et yumurta yiyin demelerinin sbebi sebzeler kalitesiz protein diye geciyor neden kalitesiz olduğuna gelirce. Proteinler ğarçalanınca amino asitler olusuyor 20 cesit aminı asit var bu amino asitlerden 8 tanesi vücüdumuz yapamıyor bu yüzden elzem aminoasit diye geciyor yanı dısardan mutlaka almamız lazım almazsak bazı hormonlerın yapısı olusmayıp hastalıklar olabilir. . Kalitesiz protein dediğimiz sebzegillerde bu amino asitlerin az cesidini barındıyor mesla bakla atıyorum 3 cesit barındırıyor ama et daha fazla barındırıyor gb kısaca kaliteli protein olarak cok cesit amino asıt barındıran ve sindirimi kolay olmayan seylere diyoruz en güzeli yumurta :)

Ama tabi bu aman sebze degıl yumurta et yiyin anlamına gelmesin sebze meyve candır içinde barındıkları seylerin faydaları saymakla bitmez tabiki hatta proteininde

Hastane dokene kadar rapor vermiyor mu. Nasıl dayancaksın. Cınar yapragı cayı demek babamada diyeyim

Evet yaa dun baya yedim normalde hiç yemem bazen 2 ama dün wc yi sabaha cekeyim diye 3 tane yedim sonra bide işim çıkıp öğlen yiyemeyince yine yedim çok acıkmıştım. Sen iyleştr geçelim atağa hadi

Yazını görünce spora indim abla tembel tembel dizi izliyodum oysaki

Yani ise gitmemek icin ölmenmi grekiyor tövbe yarabbim :)

Neyseki daha iyiymisin cnm ins.gecsin artik yaaa

Özel sektör el kapısı olunca böyle susup bağrına taş basıyorsun işte. Gerçi ben ne zaman izin istesem aldım, üst üste çok hasta olup rapor aldım. İdrar rengim normale döndü , ağrı da hafiflerse geçti gitti işte :)

Hastane dokene kadar rapor vermiyor mu. Nasıl dayancaksın. Cınar yapragı cayı demek babamada diyeyim

Hastane normalde hiç rapor vermiyorki, ben de kan şekeri ve tansiyon düşüklüğü olunca rapor verdiler. kum dökülürken çalışılabilinirmiş doktorlara göre.
evet çınar yaprağı, ben unutmuştum sonradan aklıma geldi. çok işe yarıyor.

Evet yaa dun baya yedim normalde hiç yemem bazen 2 ama dün wc yi sabaha cekeyim diye 3 tane yedim sonra bide işim çıkıp öğlen yiyemeyince yine yedim çok acıkmıştım. Sen iyleştr geçelim atağa hadi
o zaman hazırlan 2-3 güne atağa geçiyoruz. bugün yoga yapacağım, deneme tanıtım dersi mi ne varmış. ben de hasta ruhsuz mutsuz olunca 'gel' dediler. bir gideyim bakalım

he kız buldum buldummm da uygulama kısmı biraz zaman alıyor
ilk adım geçmişten şu ana kadar kime kızgınlık öfke v.s. besliyorsan onları tüm kalbinle affetmen gerekiyor sonrada kendini affedeceksin ruhunu ve bilinç altını özgür kılacaksın ve herkese kalpten iyilik güzellik dileyeceksin

Sabırsızlıkla bekliyorum ekimcim
ben de bazen sabırsızlık yapıp bilinç altını zorlayıp ters etki yaptırıyorum ama bol tekrarla nasıl ki bisiklet sürmeyi öğreniyor insan ben de doğru biçim de bilinç altını zorlamadan kullanmayı daha iyi öğrenicem inşallah çok çook da uzun sürmeyecek biliyorum

Aaa hadi insallah bayada merak ettim smdi :) valla keske öyle birsey olsa ya

Iyi pazarlar canim :) nazlan nazlan Anneler ceker. Iyi bizde kvlerle oturuyoruz :)
kız zaten var hem de her insan da var sadece bizler kullanmayı bilmiyoruz güç ve mucizeler senin benim içim de zaten

sana o zaman hemen bilinç altının gücü adlı kitabı alıp okumanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…