- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.701
O sorun bende var zaten cnm belki bugün cözülürkabızlık yaratmaz inşallah çok kuru kuru bir menü gibi geldi
Hep derim etrafimdakilerde der Allah dağına göre kar verir canım ablamda uykuyu çok seven msyisik bir kişilikti onun oğluda eltimin kızı gibi yer içer yatardı
Ben hep hareketli sağda solda bı tıp olunca de eşimde benden beter çocukguun durumu gayet normal
Ben hatırlıyorum uniden tatile geldim ablam bizde çocuğun 40 i yeni çıkmış ama ablam uyanmiyor hii hii diyor yatıyor geri karnı tok emzirdim uyur o dedi ama yavrum karnı ağrıyor gibi kıvranıyordu aldım kucağıma sabaha kadar masaj yaptım pispisladim rahatladı
İlk gördüğümde çok çirkin gelmişti gözüme sabah bı baktım gece boyu ugrastik ya bı guzellesmis boşuna annelere güzel gelmiyor kendi bebekleri
Benim çocuk geç olunca teyze seni çok seviyorum senin çocuğun olmuyor sana anne deyim istersen demiştikuzum ya yegende can valla
evet tam uyumadım ama greyfurta kefilin sabah ki WC sorununda çözdü :)
Abla ya nasılmış o
dert aynı kilolar :)
Bende öyle biliyorum cnm yanilmiyorsam ispanakda vardiLahana karnabahar brokoli troidi olanlara önerilmiyor bildiğim kadarıyla abla
Cok güzel bi günde gelmiss :))) cumaya sislik falan kalmazBu arada selamlar bende regl oldum bu gün cumaya kadar biter büyük ihtimal bakalım tartıştı nasıl etkiliycek
Vallahi ıspanak severim de yıkaması dert diye almıyorum dondurucuya yaz sebzeleri koydum onlardan kullanıyorumBende öyle biliyorum cnm yanilmiyorsam ispanakda vardi
Sudan yana sıkıntım yok abla çok şükür tuzuda aramam köy salçası kullanıyoruz onda ne varsa o yemeklere tuz atmam hatta salatayı bile tuzsuz yerim bakalim inşallah gelir eksilerrrCok güzel bi günde gelmiss :))) cumaya sislik falan kalmaz
Sadece suya ve tuza dikkat et cnm
Valla can cin yok abla evi supurmeye başladım akşama yemek yok kafa bi milyon zaten tadım tuzum yokEeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil
Varmi derdi tasasi olan :)))
Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn
Hadin canlanalim biraz
Is yeri kabul ettimideValla can cin yok abla evi supurmeye başladım akşama yemek yok kafa bi milyon zaten tadım tuzum yoksebebi de yok o yüzden çözümüm de yok
Emir için teyzem bakar bakıcı aramam diye düşünmüştüm o da olmadı kafamda kırk türlü soru var anlayacağın
Güzel görünüyor cnm bende aeada yaparim bol yesililikle kisir gibide yapiyorumKizlar kinoa vardi evde salata yaptim malzemelerini yazayim olmus yada olmamis birdaha yeme deyin
Yarim su bar kinoa
1 kapya biber
3 ceri domates
3 salatalik tursusu bolca yikadim
Kirmizi lahana
1 avuc maydanoz
Biraz yesil nane
1 limon
Biraz zeytinyagi
Pulbirber
Nasil olmus tursu sakincali biliyorum ama katmadanda bombos durdu gozume salatalikta evde yoktuMefkurem ablacim sence nasil
Yağıyor abla hava zaten isim vardı çıktık arabayla bir saat. Evi temizlemem lazım kazenin konusuna daldım azıcık şimdi devam etmem lazım.Is yeri kabul ettimide
Valla siz bilirsiniz cnm ama mecburiyet olmadiktan sonra cocuklar en azindan 3 yasina kadar anne yaninda olsa daha iyi bana göre
Ne güzel sebep yokmus cnm
O kadar derdi hastaligi olanlari düsün sükret haline
Hava nasil orda al oglani yürü biraz disarda
Evet abla ayni kisir gbi oldu yarim su bardagi yaptim kaynanamla beraber yiyoruz hepsini yiyemem zaten korkarak yedim aylar once haslamistim bi pilav gbi yapayim demistim yedim yarim saat sonra baygin gbi olmustum halsizlik usutme tutmustu gene olacakmi supheliyim aslinda ama bulgurdan gene iyidirGüzel görünüyor cnm bende aeada yaparim bol yesililikle kisir gibide yapiyorum
Lahana tursu kullanmiyorum ben
Ama 1 sb.baya fazla olur hepsini yemicen herakde :))
Ben 1cb yapiyorum o bile fazla geliyor bana
Karataydan olmuş sanırım bu. Kızlar bende minik bişi söylemek istiyorum ben bilmiyodum benim gibi bilmeyen varsa işine yarat belki gep kaliteli protein tüketin diyorlar ama bu kaliteli ğrotein nedir ben bilmiyodum? İşin aslı 100 grmında en çok protein bulunduran sey bakliyatgiller iken 30 -35 gr prıtein var ama bize hep et yumurta yiyin demelerinin sbebi sebzeler kalitesiz protein diye geciyor neden kalitesiz olduğuna gelirce. Proteinler ğarçalanınca amino asitler olusuyor 20 cesit aminı asit var bu amino asitlerden 8 tanesi vücüdumuz yapamıyor bu yüzden elzem aminoasit diye geciyor yanı dısardan mutlaka almamız lazım almazsak bazı hormonlerın yapısı olusmayıp hastalıklar olabilir. . Kalitesiz protein dediğimiz sebzegillerde bu amino asitlerin az cesidini barındıyor mesla bakla atıyorum 3 cesit barındırıyor ama et daha fazla barındırıyor gb kısaca kaliteli protein olarak cok cesit amino asıt barındıran ve sindirimi kolay olmayan seylere diyoruz en güzeli yumurta :)Leptin Hormonunun Çalışması için Neler Yapılmalı?
- Sık sık yemek yemeyin.Öğünleriniz arasında 5-6 saatlik zaman dilimi olsun.
- Akşam yemeğinizi en geç saat 6-7 gibi bitirin ve o saatten sonra bir şey yemeyin.Leptin hormonu özellikle geceleri ve uykuda etkili olan bir hormondur.Leptin hormonunun gece salgılanmasını sağlamak için uykudan en az 3 saat önce yeme işlemini bitirmiş olmalısınız.
- Gece 2-5 arasında mutlaka uyuyor olun.Çünkü leptin bu saatlerde en yüksek seviyede salgılanır.Bu saatler arasında uyumuyor olmanız leptinin görevini kesintiye uğratır.
- Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketin.Bunlar kan şekerini fazla dalgalandırmaz ve leptin direncini kırmaya yardımcı olur. “Glisemik İndeks Tablosuna” buradan bakarak besinlerin glisemik indeks değerlerini öğrenebilirsiniz.
- Günde 3 öğün yiyin.Öğün atlamak veya uzun süre aç kalmak metabolizmanızın yavaşlamasına ve leptin hormonunun fonksiyonunu yerine getirememesine neden olur.
- Öğünlerdeki porsiyonlarınızı küçültün.Büyük porsiyonlar özellikle de karbonhidrat bakımından zengin olanlar leptin hormonunun devreye girmesini zorlaştırır.
- Yediğiniz protein miktarını artırın.Kaliteli proteinler açlığınızı kontrol etmenizi sağlar ve öğünler arasında 5-6 saatlik süre kalmasında size yardımcı olur.
- İşlenmiş gıdalar ve şekerden uzak durun.Sağlığınızı korumak ve leptin direncini kırmak için gereklidir.
- Organik beslenin.
- Günde en az 2 litre su için
- Hareketli bir yaşamı tercih edin.Her gün egzersiz yapmaya dikkat edin.Örneğin;45 dakikalık bir yürüyüş gibi…
Hastane dokene kadar rapor vermiyor mu. Nasıl dayancaksın. Cınar yapragı cayı demek babamada diyeyimSu tüketimin çok az
Kan değerlerine baktırman lazım
Beynini yediklerinin yeterli olduğuna inandırman lazım
Çınar yaprağının çayı ve bol su ve hareket. Çok hareket edemiyorum sancısına tahammül edemediğim için. Verdikleri ilaçlarda da penisilin içeriği olduğu için ve penisiline alerjim olduğu için içemiyorum. Mecbur çekecem yani. İşe gitmedim bugün ama yarın çağrıldığım için mecburen gidecem. Adanada oturuyorum, hafta sonu çiftehana gitmeyi planlıyoruz kaplıcaya
Canım dikkat et acısı kötü çıkmasın :)
Ben 5-6 saat aç kalamıyorum. Hayır kalsam bile sonraki 5-6 saat yiyorum sürekli:))) leptin hiç çalışmıyor demekki
Evet yaa dun baya yedim normalde hiç yemem bazen 2 ama dün wc yi sabaha cekeyim diye 3 tane yedim sonra bide işim çıkıp öğlen yiyemeyince yine yedim çok acıkmıştım. Sen iyleştr geçelim atağa hadicanım geçmiş olsun. ne oldubeline ve bacağına. kaçırmışım ben
akşam mutfak 17:30 gibi kapanıyor zaten bende. gündüz için mümkün olmuyor
bol kuru erik mi yedin naptın ki. ama süper olmuş
atağa kalkalım ben ayağa kalkınca
Yazını görünce spora indim abla tembel tembel dizi izliyodum oysakiEksinin olmasina sevindim cnm
tatlimmmm bugunde ise gitmisinins. Biran once gider agrilar
butun gun heba olacak kadar kotu degil cnm sonradan lesliede yapmisin zaten
Ama sen surekli acim dedigin icin doymuyosun
Bide sofrada otur kalk oluyosa o zamanda insan yediginden bisey anlamiyor
Yemegini yiyince 2 bar. Su ic
aksam baya erken olmus cnm acikmadiysan guzel
gecmis olsun cnm kotu olmus
Bugun daha iyimi
Greyfurt gelmis yine :)) ama liste tam degil heralde
Menu olarak guzel ama
uzulcek kadar fazla degilki cnm
Duzen olmayinca olabiliyor
sabah cok doyurucu gelmedi bana onun harici guzel
guzel olmus cnm ama sana spor yok yazmak hic yakismiyor
spor haric menu guzel cnm
pinarcim sabahlari su salcayi yemesen daha iyi baya tuzlu oluyor
Onceden denemismiydin cnm
ikracim senin troidin var lahanagilleri yememen gerekiyor
Lahana karnibahar brokoli
sende bizdenmisin :)
ohhh ne guzel bi haber
ahhh tugcem inan uzuluyorum senin icin
menuyu begendimde gecmis olsun cnm
Benim annemdede var
Basini bi sure ani oynatmaman gerekiyor
cocuk yokken erken kalkmak yasakmi :)))
cokmu ucmus azmi :)))
yoğunlukta etkiler cnm
nasil oldu agrilarin cnm
Ikinizede iyi gelir cnm senin kiz disariyi seviyodu heralde
Yani ise gitmemek icin ölmenmi grekiyor tövbe yarabbim :)
Neyseki daha iyiymisin cnm ins.gecsin artik yaaa
Hastane dokene kadar rapor vermiyor mu. Nasıl dayancaksın. Cınar yapragı cayı demek babamada diyeyim
o zaman hazırlan 2-3 güne atağa geçiyoruz. bugün yoga yapacağım, deneme tanıtım dersi mi ne varmış. ben de hasta ruhsuz mutsuz olunca 'gel' dediler. bir gideyim bakalımEvet yaa dun baya yedim normalde hiç yemem bazen 2 ama dün wc yi sabaha cekeyim diye 3 tane yedim sonra bide işim çıkıp öğlen yiyemeyince yine yedim çok acıkmıştım. Sen iyleştr geçelim atağa hadi
he kız buldum buldummm da uygulama kısmı biraz zaman alıyoriyi olmuş gitmeniz sınıfta soğuk tabi belki de orda üşüttüm işte bı yerden geliyor
Canan sen fazla geleni şöyle ben sana hemen yöntem bulurum portakali posetleyip buzluga atıyorsun ve yazın dönük halini limonla birlikte robatto çekip sonra süzüp limonata yapıyorsun çok olma herşey midene girmek zorunda değil
Sana Nigar ne demek liste desin sen hatırlatırım yahu ne demek elinden geleni yapmamak
Onlara ne verebiliyorsan alirsinda verirsinde mide senin keyif senin neyine utaniyorsun
1. Seçenek aaa yine kilo almış demeleri
2. Seçenek hatun alıyor ama öyle kiloluda gezmiyor hemen çaresine bakıyor demeleri millet dışından birinciyi söyler hep içinden de ikinci geçer hatırlanır
Milletin ipiyle kuyuya mi inilir canım
abla sihirli değneği mi buldun hemen ilk önce benim Totoya degdiriyorsun puff diye kuculuversin nolurrrrr nolurrrrr
ben de bazen sabırsızlık yapıp bilinç altını zorlayıp ters etki yaptırıyorum ama bol tekrarla nasıl ki bisiklet sürmeyi öğreniyor insan ben de doğru biçim de bilinç altını zorlamadan kullanmayı daha iyi öğrenicem inşallah çok çook da uzun sürmeyecek biliyorumSabırsızlıkla bekliyorum ekimcim
kız zaten var hem de her insan da var sadece bizler kullanmayı bilmiyoruz güç ve mucizeler senin benim içim de zatenAaa hadi insallah bayada merak ettim smdi :) valla keske öyle birsey olsa ya
Iyi pazarlar canim :) nazlan nazlan Anneler ceker. Iyi bizde kvlerle oturuyoruz :)
sana o zaman hemen bilinç altının gücü adlı kitabı alıp okumanı tavsiye ederimvardır bildiği diyip yiyecen ozaman canim
bende böyle bir arayış içindeyim ne olur hemen şöyle senle birlikte yapalim
baharım yüzde bı milyon haklısın nefes alıp tekrar irademi konuşturcam yarından tezi yok
Haziranda kışı yaşiycaz galiba ,su içinde meyve sebze içinde hayır değil gibi bu sıcaklar ya hayırlısı Rabbim kıtlıkta imtihan etmesin..
Bende geliyimmi helede Rize ye hayır demem
Rabbim Darda koymaz inşallah
böyle hizmetleri müşteriye değer veren müesseseler kazansin valla ne güzel
emeğinin karşılığını alıyorsun helal olsun ..
Sendeki irade nerde satiliyorsa bende gidip aliyim bu sıra çok lazım:)
Canım hayirha yolculuklar cuma bildirimi unutma ama
sporsuz bende kilo veremiyorum
nazlan bacım el oğlu çekmez ilerde nazini:)
Yoğun ve depresif geçti beni niyeyse
vaavv ne güzel spor olmuş böyle
kahvalti dolu dolu olmuş bana sorarsan iyi yanı
Ama mefkuşum la nanekeklik beğenmez sanki:)
eksi getir bu menü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?