Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.15 kahvaltı
Yumurtasız Menemen
4 zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
1 kepçe Şehriye çorbası
Saat 19.00 akşam
1 kase karnabahar la yapılmış bol yesillik ve sebzeli kısır (kızımi uyutmustum ojun icin de sofradan 3 4 kez kalkinca bi daha canım birsey istemedi )
Su 2 litre
Spor 1 saat NT yürüyüş 60 puan Pnrrr-12

Kettler burda da tutulan bi marka ama cok pahali be bacim.
Yogurt eklemeden yedim valla:)

Yarin görücez:))

Geçmiş olsun ablacım , ufak bi şakalaşmadan bu kadar uzayabileceğini tahmin bile edemezdin sanırım. Çok çok geçmiş olsun. Sabah uyanınca hiç bişeyin kalmaz inşallah...

İkracım diyet acısından diyetlik menü olmus ama besleyicilik acısından cok eksik olmus canım.

Bu hafta herkes spor için ağırdan ağırdan gidiyor kartanaside pes etmiş sanki

Ay yazik kardesine basina gelmeyen kalmamis bazi insanlarin aurasinin boyle seyleri cektigine inanirim ben benim esinfe oyledir hatta sirf bu yuzden uc yil atanamadi ve cok sikinti cekti allah kolqylik versin ona
cok iyi yapmissiniz canim keske bizde gidebilsek uludafa is guc gocuk olmasa

gecmis olsun canim ins onemli bisey yoktur

Dünkü menum

Kahvaltı 09:30
2,5 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates

Öğle 14:00
1 portakal 1 kaşık bulgur pilavı

Akşam 18:30
1 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Yoğurt

Su 2 yi geçmiştir

Bir kaç gündür kafam bir tuhaf sanki bastığım yeri bilmiyorum vertigo hortladı galiba moralim de dip

Bı kontrole git benim eltimde var fena birşey
Günaydinlarrr
Böyle hergün erken kalkcaksam cocuk isini tekrar düsünücem bitürlü kendime gelemedim kacgündür ya
valla küçük eltimin kızı maşallah bu konuda yeme içme konusunda da kahvaltıdan kalkıyoruz bı saat sonra benim karnım açıktı yemek yiycem diyor bide dilli oturup yiyor kendi bende peşinde geziyorum iki lokma gitsin midesine diye
Bide uykucu bebeklikten beri geçen gün analı kızlı saat 14:00 e kadar yatmislar perdeler kapalıydı uyanmamisiz diyorlar bide yahu ben kalın siyah perdeler yaptırdım gün agarinca uyanıyor diye yine maksimum 8de uyanıyor
İşte bu yüzden ben ikinci bebeğe acabao hamile kaldı bile

Günaydın canım hiç hafiflemedi mi rapor alsan keşke

şubedeki değişikliklerden dolayı rapor alamıyorum maalesef. mecburen geldim. Kısmen daha iyiyim ama bazen çok feci tutuyor kör olasıca.

Herkese günaydın şükür artimin bı kısmı uçmuş gitmiş

Günaydın tatlım gözün aydın, cumaya kadar iyi bir eksi olsun

Gunaydin bayanlar nobet +yorgunluk+ uykusuzluk+ ogrencilerin cigliklari varin gerisini siz dusunun ins bana eksi olarak doner cunku hala dunku artilar gitmemis

günaydın canım hiç hayal edemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…