- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.661
Kettler burda da tutulan bi marka ama cok pahali be bacim.O burda yoktur canım burda en iyi kettler ve Voit
Baya iyi canım buz koymuştum toparladı
Geçen sene çocuğun oyuncağa çarpıp gece ayak parmağını kırmıştım
İyi canım baya geçti
Aynen benimde birde hemen morarir havuza giderken aceleden merdiven kullanmazdim zıplayıp çıkınca carpmadihim halde bacaklar hep mordu
kız yoğurt eklese biraz
Yarin görücez:))Su tüketimin çok az
Kan değerlerine baktırman lazım
Beynini yediklerinin yeterli olduğuna inandırman lazım
Çınar yaprağının çayı ve bol su ve hareket. Çok hareket edemiyorum sancısına tahammül edemediğim için. Verdikleri ilaçlarda da penisilin içeriği olduğu için ve penisiline alerjim olduğu için içemiyorum. Mecbur çekecem yani. İşe gitmedim bugün ama yarın çağrıldığım için mecburen gidecem. Adanada oturuyorum, hafta sonu çiftehana gitmeyi planlıyoruz kaplıcaya
Canım dikkat et acısı kötü çıkmasın :)
Ben 5-6 saat aç kalamıyorum. Hayır kalsam bile sonraki 5-6 saat yiyorum sürekli:))) leptin hiç çalışmıyor demekki
Geçmiş olsun ablacım , ufak bi şakalaşmadan bu kadar uzayabileceğini tahmin bile edemezdin sanırımKızlar iyi aksamlar benim belim ve bacağım çok kötü ş.ocagina gittim ağrı kesici vurdular ama sürerse hastaneye git dedi doktor ben de eve geldim yattım. Menümü yazayım
Sabah 09.00
Kahve
Maydonoz kuru
1 yumurta
Öğle 12.00
1 galeta
2 dilim peynir
2 domates
3 y. Sarması
Ara 16.00
Kahve
Akşam 18.30
6 yk pırasa yemeği
2 lt su
Spor yok
İkracım diyet acısından diyetlik menü olmus ama besleyicilik acısından cok eksik olmus canım.Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00. 1kk beyaz peynir,1 wasa,marul, domates, salatalık, biber
16:00 2 kaşık yarmalı yoğurt çorbası, 1 but(derisiz ve kemiksiz kendi suyunda pişti), salata, 5 -6 kaşık kapuska
16:30 yeşil çay
18:45 yeşil çay
Akşam henüz bişey yemedim ama bir kase yoğurda pulbiber , nane ve limon sıkıp yiycem:)
Su 3 lt oldu, uyuyana kadar 4 olur.
Spor: Leslie 3 mil 135 puanPnrrr-12
Bu hafta herkes spor için ağırdan ağırdan gidiyor kartanaside pes etmiş sanki______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 30 + 40 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + 50 + 40 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen 130 + 90 + 155 + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 180 + 170 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + 60 + 60 + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty. 135 + -- + 225 + -- + -- + -- + --
Happymay -- + 195 + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Degistirk. 135 + 135 + 180 + -- + -- + -- + --
Ikra 60 + -- + 135 + 135 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ay yazik kardesine basina gelmeyen kalmamis bazi insanlarin aurasinin boyle seyleri cektigine inanirim ben benim esinfe oyledir hatta sirf bu yuzden uc yil atanamadi ve cok sikinti cekti allah kolqylik versin onaÇok haklısın canım ama diyorum ya Allah çok büyük sana söyle bi örnek vereyim benim kız kardeşim ilköğretim mat. Öğretmen i uni de son yıl danışman öğretmeni yanlış bi ders seçip kardeşimin stajını onun yerine acıkta bıraktığı için kardeşimin yok yere bir yılı uzadı arada farklı uzun uzun detaylar var tabi ve kardeşim o hocasını şikayet etti davalık olduk Velhasıl o adamın dersinden de bile isteye bırakıldı kardeşim o okulda o dersi geçemeyecegi için başka bi il de yaz okulana gitti. Sonra okul faslı bitti tabi kpss modu it gibi çalıştı ama benim öylesine girmiş olduğum o sınavdan benden düşük puan aldı neyse kardeşimin şansına maalesef mülakat çıktı derken o alımda atanamadi bu arada beklemek istemedo ve yeniden sınava müracaat etti memleketten sınava girmek için geldi burda girdi ben göturdum gebeyim bende Karnım burnumda genel yetenek kültür sınavına girdi ogleden sonraki sınav için arada yemeğe gittik ve arabaya biner binmez kardeşimin elindeki kimlik bi anda pencere ile arabanın on konsolunun dip kısmına düştü zorlasan düşmeyecek yer ve ordan kimlik o konsol sokulurse cikabilir imkansız yani. Ve benim kardeşim ağlama krizine girdi almadilar sınava eğitim Bilimleri sınavı yalan oldu yani sonra kardeşim 2 ay sonraki alan sınavı için ankara ya geldi boşuna giriyor tabi çünki babamın haberi yok pek gulumseyerek karsilayacak tip değildir :) kardeşimin çıktısini alıyorum bi baktım ilk. Mat öğretmenlik değil lise matamatik bölümü seçilmiş sınav başvuru Esnasında :) hobba kardeşim kafayı ydi başvuruyu alan hoca yanlış seçim yapmış ve benim kardes dikkat etmemis o sınavda yalan oldu kardesimi sınava diye gezmeye götürdü eşim :) kaldı mı sıfır a sıfır önümüzde ki 1 yıl o giremedigi sınavlar yüzünden boşa bekleyecek son bi tercih çıkardilar son umud ve sınırda bizim ki Allah yüzüne baktı ve Erzurum a atandı yani başkası olsa bırakıp gitmişti herseyi bu kadar üst üste gelen olumsuzluklar yüzünden inşallah sen böyle aksilikler yaşamadan dilediğin yerde olursun
cok iyi yapmissiniz canim keske bizde gidebilsek uludafa is guc gocuk olmasaMerhabaaa canlarim cigerlerimmcokk yorucu ve yogun bir haftasonundan siyrilmis bulunmaktayim 12 ye kadar misler gbi uyku cektimm mayisigim suanda kendi kendimi gazlamaya calisiyorum uzun bir uykudan sonra tartim beni sasirtti 2 gun cok duzensiz ve sacma sapan seyler yedim sukurki hareket halinde olmamin sayesinde -500 gr gitmiss cok mutlu oldum ve sasirdimm geceleri esimle kahve icip meyve cikolata cips vs tikindik bana gelirken hediye ve birsuru abur cubur almis meyve agirlikli oldu benimki bide benden cheesecake istemisti ben yemedim ama geceleri astik sinirlari anlayacaginiz gelince kizamadim simdi kizsam kavga eder diye ertesi gun kizdim bilmiyo musun diyette oldugumu falan diye tartistik ufaktan oda ben yediriyosam eritmesinide bilirim dedi evdekilerin yaninda baya utandim yani sonrada sıkıladim bidaha sakin bunu yapma diye neyse 3 issirik ona 1 issirik bana seklinde zor frenledim kendimi eksiyi goruncede esime bir kez daha guvendim cumartesi erciyes e ciktik kayak yapamadik ama teleferige falan bindik dolastik foto cekindik cok iyi geldi bana resmen rahatladim esim yokken mapusta gbi hissediyorum kendimi neyse bu eksiyle cumaya super bi bildirim getiririm insallah
gecmis olsun canim ins onemli bisey yokturİyi akşamlar canlar yemek fasli bitti ama sakatlığıma çare yok sağ dizimi az daha kirdim yani nasıl becerdim hiç bilmiyorum fayansin köşesine çarptım biraz şişti ağrıyor ama çokta kötü değil Allah'tan
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme sakinBen bugün biraz erken yatmak istiyorum ağrım var biraz hepinize iyi geceler
Günaydın canım hiç hafiflemedi mi rapor alsan keşkeGünaydınnnn cancan lar
İşe gidiyorummm, yorgun bitkin bol acılı
İşe gidersem spora da giderim mantığım böyle çalışıyor...
Gün içinde dönerim inşallah
Günaydinlarrr
Böyle hergün erken kalkcaksam cocuk isini tekrar düsünücembitürlü kendime gelemedim kacgündür ya
Bı kontrole git benim eltimde var fena birşeyDünkü menum
Kahvaltı 09:30
2,5 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
Öğle 14:00
1 portakal 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam 18:30
1 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Yoğurt
Su 2 yi geçmiştir
Bir kaç gündür kafam bir tuhaf sanki bastığım yeri bilmiyorum vertigo hortladı galiba moralim de dip
Günaydinlarrr
Böyle hergün erken kalkcaksam cocuk isini tekrar düsünücembitürlü kendime gelemedim kacgündür ya
Gunaydin yok pes etmedim canim haftasonu esim vardi yogundum sporu tam anlamiyla yapamadim ki 3 gun dogru duzduz yapamadigim icin sabah aksam ciftlemeyi dusunuyorum simdi ufaktan kahvalti yapip gidiciiiiimmmmmBu hafta herkes spor için ağırdan ağırdan gidiyor kartanaside pes etmiş sanki
Günaydın canım hiç hafiflemedi mi rapor alsan keşke
Herkese günaydın şükür artimin bı kısmı uçmuş gitmiş
Gunaydin bayanlar nobet +yorgunluk+ uykusuzluk+ ogrencilerin cigliklari varin gerisini siz dusunun ins bana eksi olarak doner cunku hala dunku artilar gitmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?