- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.741
Koluna girmeden olsa olmazmiBende kocamın koluna girip salına salına gezmek istiyorum birde büyük beden olmayan kıyafetlerinin giymek istiyorum yeter ki zayifliyayim yapmak istediğim çok şey var aslında
Sevabina anlativer kizzz dilindemi kalacakValla abla hele ben bi zayiflayim o hani laf sokup sokupta hic bisey yokmus gbi sende boy var vucuduna yakisiyor diyenler varya hahh iste onlar saskin saskin sagima soluma bakip aay irem inanamiyorum nasil zayifladin korse falan mi giydin bizede soyle nasil kilo verdin diye sorduklarinda sadece gulup gecip cevap vermemek olacakNOKTA
Ne cabuk aldinda geliyorYarın eliptigim geliyor çok mutluyum spora yazılıp ta gidememekte canımı sıkıyor du şimdi evde istediğim zaman sporumu yapicam
Bundan sonra daha dikkat ederim onları tüketmemeye. Benim akıllı doktorum hiç böyle şeyler hakkında bilgilendirmiyor malesef.Kuzucum nete bak troid hastalarina önermiyolar bunlari
Hem troidine hem kilo vermeni etkiler
Pirasa kereviz pancar su anda aklima gekenler
Ben uygun bulunca patlican kabakda aliyorum
Benim öyle takintim yoktur
Mesela 200 euroluk bi alet alacagima ayni paraya 1500 eoroluk olani alirim daha iyi
Tabi herkesin kendi tercihi
Kıyafet konusuna ben de katılıyorum, en büyük özlemlerimden biri eskisi gibi bi kot bi tişörtle rahat rahat dolanabilmek.GUNUN KONUSU
ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR
Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek
Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
Benimki de bugün gelecek sözde, hala bekliyorum sabırsızlıkla ama gelen giden yok malesefYarın eliptigim geliyor çok mutluyum spora yazılıp ta gidememekte canımı sıkıyor du şimdi evde istediğim zaman sporumu yapicam
Koluna girmeden de olur aslında ama ahdim var bir girip gezicem herkese her şeye inatKoluna girmeden olsa olmazmi
O psikolojiyi cok iyi bilirim cnm
Cok seyler neymiski
58 kilo biri olarak bu soruya cevap vermesende olurdu
Bugün kimsede spor yok yazisini görmek istemiyom
Huuuu tembeller size diyom
Bende daha yapmadim
Kafaya koyunca hemen olsun isteyenlerden inde:)Ne cabuk aldinda geliyordaha dün konusuldu
Ben şimdi lesliye başlıyorum:). Bitince gelirim :))Bugün kimsede spor yok yazisini görmek istemiyom
Bende daha yapmadim
Aferinimi aliyim ozaman:)Senin menüleri ben göz ardi et mi yapiyom ne oluyor
Sayfa yenilenince hep seninkiler ucuyor
Yorum yapsamda okuduguma dair hep begeni yaparim
Begenmediysem okumamisim demektir :))
Neyse buldum simdi :))
Ben yaptım bileBen şimdi lesliye başlıyorum:). Bitince gelirim :))
Anam biz bu ceneyle herkesi sustururken iç sesimi susturamiycaz ağzını burnunu kırarım:))Merhabaaa,
Bizim takım da çok sessizlerde, cuma günü her türlü bomba patlayacak ama eksi bomba mı artı bomba mı kestiremedim
ben de hiç yapmadım. ilk defa deneyeceğim de ben ciddi olamam gülerim ve kesin sınıftan atılırım
midem ve iç çamaşırımın izi çıkmadan rahat rahat kıyafet giymek.
hepimizin isteği kıyafet kıyafet kıyafet
ayy benim iç sesim susmuyor başımı ağrıtıyor walla
Geç olsun güç olmasın diyelim artık ikracigimBundan sonra daha dikkat ederim onları tüketmemeye. Benim akıllı doktorum hiç böyle şeyler hakkında bilgilendirmiyor malesef.
Benim de yoktur öyle takıntılarım ama söz geçiremiyorum malesef. Accık inatçı da:).
Kıyafet konusuna ben de katılıyorum, en büyük özlemlerimden biri eskisi gibi bi kot bi tişörtle rahat rahat dolanabilmek.
Ama en çok kızlarımla rahat rahat dolaşabilmek, çimlerde yuvarlanabilmek, hoplayıp zıplayabilmek
Bisiklete binerken acaba popom arkadan nasıl görünüyor diye düşünmemek, aile sofralarında acaba kimse tabağıma ne kadar aldığıma bakıyormudur diye düşünmemek istiyorum....
daha bunlar gibi bisürü şey sayabilirim.....
Benimki de bugün gelecek sözde, hala bekliyorum sabırsızlıkla ama gelen giden yok malesef.
Kaptaniçem benden bundan sonra bol puanlı spor gorucen inşallahBugün kimsede spor yok yazisini görmek istemiyom
Bende daha yapmadim
Bu mümkün değil benim için ,başka seçenek varmı afetmeyversem olmazmihe kız buldum buldummm da uygulama kısmı biraz zaman alıyor
ilk adım geçmişten şu ana kadar kime kızgınlık öfke v.s. besliyorsan onları tüm kalbinle affetmen gerekiyor sonrada kendini affedeceksin ruhunu ve bilinç altını özgür kılacaksın ve herkese kalpten iyilik güzellik dileyeceksin
burdan hissettim öfkeni hırsınıValla abla hele ben bi zayiflayim o hani laf sokup sokupta hic bisey yokmus gbi sende boy var vucuduna yakisiyor diyenler varya hahh iste onlar saskin saskin sagima soluma bakip aay irem inanamiyorum nasil zayifladin korse falan mi giydin bizede soyle nasil kilo verdin diye sorduklarinda sadece gulup gecip cevap vermemek olacakNOKTA
ben daha önce yaşadım bu güzelliği valla insanın ayakları yerden kesiliyor ,çevrenin iltifatlari övgüsü eşinin seni beğendiğini hissetmenin inanılmaz gururu harika bir duygu zayıflayıp o özgüveni kazanmakKoluna girmeden de olur aslında ama ahdim var bir girip gezicem herkese her şeye inat
Ne bilim bı çok şey işte abla yapamadığim her şeyi yapicam yiyemedim kıyafetleri giyicem eşim kıskanıyor sanki zayıfladıkça hissediyorum
Kızım dışarıyi seviyor abla ama bugun yaramazlık yaptı durdu en sonunda arabada ağladı sağa çektim oynadik arabanın içinde emizrdim uyudu sonra da babasını almaya gittik :)Eksinin olmasina sevindim cnm
tatlimmmm bugunde ise gitmisinins. Biran once gider agrilar
butun gun heba olacak kadar kotu degil cnm sonradan lesliede yapmisin zaten
Ama sen surekli acim dedigin icin doymuyosun
Bide sofrada otur kalk oluyosa o zamanda insan yediginden bisey anlamiyor
Yemegini yiyince 2 bar. Su ic
aksam baya erken olmus cnm acikmadiysan guzel
gecmis olsun cnm kotu olmus
Bugun daha iyimi
Greyfurt gelmis yine :)) ama liste tam degil heralde
Menu olarak guzel ama
uzulcek kadar fazla degilki cnm
Duzen olmayinca olabiliyor
sabah cok doyurucu gelmedi bana onun harici guzel
guzel olmus cnm ama sana spor yok yazmak hic yakismiyor
spor haric menu guzel cnm
pinarcim sabahlari su salcayi yemesen daha iyi baya tuzlu oluyor
Onceden denemismiydin cnm
ikracim senin troidin var lahanagilleri yememen gerekiyor
Lahana karnibahar brokoli
sende bizdenmisin :)
ohhh ne guzel bi haber
ahhh tugcem inan uzuluyorum senin icin
menuyu begendimde gecmis olsun cnm
Benim annemdede var
Basini bi sure ani oynatmaman gerekiyor
cocuk yokken erken kalkmak yasakmi :)))
cokmu ucmus azmi :)))
yoğunlukta etkiler cnm
nasil oldu agrilarin cnm
Ikinizede iyi gelir cnm senin kiz disariyi seviyodu heralde
canım geçmis olsun ya inşallah tez zamanda toparlar sağlığına kavusursun. Bende orta okul döneminde Kum suzmustim ama bitti sükurler olsun darısı sanaGeldim abla mecburen, servis değişikliği olacak, ayakta durabiliyorsan gel dediler.
Geldim ben de :)
Daha iyiyim ama sanırım kumun sonuna geldim nihayet :)
İnşallah yarına birşeyim kalmicak
çok şükür abla bizde havalar normal e dönmeye başladı hastalar toparlandi :) sabah da eksi 200 dumEeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil
Varmi derdi tasasi olan :)))
Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn
Hadin canlanalim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?