Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kocamın koluna girip salına salına gezmek istiyorum birde büyük beden olmayan kıyafetlerinin giymek istiyorum yeter ki zayifliyayim yapmak istediğim çok şey var aslında
Koluna girmeden olsa olmazmi
O psikolojiyi cok iyi bilirim cnm

Cok seyler neymiski

Sevabina anlativer kizzz dilindemi kalacak

Bundan sonra daha dikkat ederim onları tüketmemeye. Benim akıllı doktorum hiç böyle şeyler hakkında bilgilendirmiyor malesef.
Benim de yoktur öyle takıntılarım ama söz geçiremiyorum malesef. Accık inatçı da:).

GUNUN KONUSU

ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR

Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek

Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
Kıyafet konusuna ben de katılıyorum, en büyük özlemlerimden biri eskisi gibi bi kot bi tişörtle rahat rahat dolanabilmek.
Ama en çok kızlarımla rahat rahat dolaşabilmek, çimlerde yuvarlanabilmek, hoplayıp zıplayabilmek
Bisiklete binerken acaba popom arkadan nasıl görünüyor diye düşünmemek, aile sofralarında acaba kimse tabağıma ne kadar aldığıma bakıyormudur diye düşünmemek istiyorum....
daha bunlar gibi bisürü şey sayabilirim.....

Yarın eliptigim geliyor çok mutluyum spora yazılıp ta gidememekte canımı sıkıyor du şimdi evde istediğim zaman sporumu yapicam
Benimki de bugün gelecek sözde, hala bekliyorum sabırsızlıkla ama gelen giden yok malesef.

Koluna girmeden olsa olmazmi
O psikolojiyi cok iyi bilirim cnm

Cok seyler neymiski
Koluna girmeden de olur aslında ama ahdim var bir girip gezicem herkese her şeye inat

Ne bilim bı çok şey işte abla yapamadığim her şeyi yapicam yiyemedim kıyafetleri giyicem eşim kıskanıyor sanki zayıfladıkça hissediyorum

Ne cabuk aldinda geliyor daha dün konusuldu
Kafaya koyunca hemen olsun isteyenlerden inde:)
Birde benim bugün dogum günüm
Eşime dün sen şimdi harıl harıl hediye ararsın hiç uğraşma kocam ben senin yerine hediyemi alicam dedim:)
Onunda işine geldi zanimca:))

Kabuska kilo aldırmaz dimi dünkü yaptığım bı tencere kabuska bittiydi:)
Evde kimsenin sevmemeside ilk defa iyi oldu doyana kadar yedim gene yapicam en yakın zamanda:)

Senin menüleri ben göz ardi et mi yapiyom ne oluyor
Sayfa yenilenince hep seninkiler ucuyor
Yorum yapsamda okuduguma dair hep begeni yaparim
Begenmediysem okumamisim demektir :))

Neyse buldum simdi :))
Aferinimi aliyim ozaman:)

Anam biz bu ceneyle herkesi sustururken iç sesimi susturamiycaz ağzını burnunu kırarım:))

Geç olsun güç olmasın diyelim artık ikracigim
Sabırla istikrarla azimle hayellerimize bu yaz ulaşicagiz inşallah

Bu mümkün değil benim için ,başka seçenek varmı afetmeyversem olmazmi

burdan hissettim öfkeni hırsını

ben daha önce yaşadım bu güzelliği valla insanın ayakları yerden kesiliyor ,çevrenin iltifatlari övgüsü eşinin seni beğendiğini hissetmenin inanılmaz gururu harika bir duygu zayıflayıp o özgüveni kazanmak

Kızım dışarıyi seviyor abla ama bugun yaramazlık yaptı durdu en sonunda arabada ağladı sağa çektim oynadik arabanın içinde emizrdim uyudu sonra da babasını almaya gittik :)
Geldim abla mecburen, servis değişikliği olacak, ayakta durabiliyorsan gel dediler.
Geldim ben de :)
Daha iyiyim ama sanırım kumun sonuna geldim nihayet :)
İnşallah yarına birşeyim kalmicak
canım geçmis olsun ya inşallah tez zamanda toparlar sağlığına kavusursun. Bende orta okul döneminde Kum suzmustim ama bitti sükurler olsun darısı sana
Eeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil

Varmi derdi tasasi olan :)))

Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn

Hadin canlanalim biraz
çok şükür abla bizde havalar normal e dönmeye başladı hastalar toparlandi :) sabah da eksi 200 dum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…