- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.761
Her yanım ağrıyor. Iğne vurdur dum.nasil oldu agrilarin cnm
Öğrencilerle yarışırken böyle oldum :) dune gör e iyiyim.canım geçmiş olsun. ne oldubeline ve bacağına. kaçırmışım ben
kıyafet lerime ayakkabilarima kavuşmak :) birde aa hem doğum yaptın hemde ne kadar fitsin kelimelerini duymak paha bicilemezGUNUN KONUSU
ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR
Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek
Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
Bence güzel bı duygu rabbim inşallah bana da yaşatır boylee kasila kasila yürüyecek inşallah bu sefer çok kararlıyımburdan hissettim öfkeni hırsını
ben daha önce yaşadım bu güzelliği valla insanın ayakları yerden kesiliyor ,çevrenin iltifatlari övgüsü eşinin seni beğendiğini hissetmenin inanılmaz gururu harika bir duygu zayıflayıp o özgüveni kazanmak
Tebrik ederim insan emeklerinin karşılığını alınca çok mutlu oluyor motive oluyor sen bu mutlulukla cuma ya iyi bı ekşi yaparsın canım masallahKizlar bizde kvleri ugurladik arkasindan bi Avm girdik ben zaten bayadir bisiler almak istiyordm pantolonlarm bol geliyor öle böyle degil ama :) likrali olmasa durmiycak. Bi pantolon aldim acik renk 38beden ve cook güzel resmen asik oldum cok yakisti tabi 38beden olmasi cok motive etti :) süper bi duyguymus valla. 2 de üst aldim bi tshirt bi ince kazak ama onlarda 40beden oldu 65 oldugumda tam olarak 38beden olucak heralde :)
Ayy cok mutluyum o mutlulukla geldm eve 3 mil leslie yaptm bu 2 günde ayran detoksu yapicam insallah güzel eksi gelir :)
Tebrik ederim insan emeklerinin karşılığını alınca çok mutlu oluyor motive oluyor sen bu mutlulukla cuma ya iyi bı ekşi yaparsın canım masallah
Eksinin olmasina sevindim cnm
tatlimmmm bugunde ise gitmisinins. Biran once gider agrilar
butun gun heba olacak kadar kotu degil cnm sonradan lesliede yapmisin zaten
Ama sen surekli acim dedigin icin doymuyosun
Bide sofrada otur kalk oluyosa o zamanda insan yediginden bisey anlamiyor
Yemegini yiyince 2 bar. Su ic
aksam baya erken olmus cnm acikmadiysan guzel
gecmis olsun cnm kotu olmus
Bugun daha iyimi
Greyfurt gelmis yine :)) ama liste tam degil heralde
Menu olarak guzel ama
uzulcek kadar fazla degilki cnm
Duzen olmayinca olabiliyor
sabah cok doyurucu gelmedi bana onun harici guzel
guzel olmus cnm ama sana spor yok yazmak hic yakismiyor
spor haric menu guzel cnm
pinarcim sabahlari su salcayi yemesen daha iyi baya tuzlu oluyor
Onceden denemismiydin cnm
ikracim senin troidin var lahanagilleri yememen gerekiyor
Lahana karnibahar brokoli
sende bizdenmisin :)
ohhh ne guzel bi haber
ahhh tugcem inan uzuluyorum senin icin
menuyu begendimde gecmis olsun cnm
Benim annemdede var
Basini bi sure ani oynatmaman gerekiyor
cocuk yokken erken kalkmak yasakmi :)))
cokmu ucmus azmi :)))
yoğunlukta etkiler cnm
nasil oldu agrilarin cnm
Ikinizede iyi gelir cnm senin kiz disariyi seviyodu heralde
Hadi gozumuz aydin :)))
Ben baska bi ayran detoksu buldum bakliyatsiz belki onu yapicam
Eeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil
Varmi derdi tasasi olan :)))
Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn
Hadin canlanalim biraz
kabızlık yaratmaz inşallah çok kuru kuru bir menü gibi geldi
Hep derim etrafimdakilerde der Allah dağına göre kar verir canım ablamda uykuyu çok seven msyisik bir kişilikti onun oğluda eltimin kızı gibi yer içer yatardı
Ben hep hareketli sağda solda bı tıp olunca de eşimde benden beter çocukguun durumu gayet normal
Ben hatırlıyorum uniden tatile geldim ablam bizde çocuğun 40 i yeni çıkmış ama ablam uyanmiyor hii hii diyor yatıyor geri karnı tok emzirdim uyur o dedi ama yavrum karnı ağrıyor gibi kıvranıyordu aldım kucağıma sabaha kadar masaj yaptım pispisladim rahatladı
İlk gördüğümde çok çirkin gelmişti gözüme sabah bı baktım gece boyu ugrastik ya bı guzellesmis boşuna annelere güzel gelmiyor kendi bebekleri
Benim çocuk geç olunca teyze seni çok seviyorum senin çocuğun olmuyor sana anne deyim istersen demiştikuzum ya yegende can valla
evet tam uyumadım ama greyfurta kefilin sabah ki WC sorununda çözdü :)
Abla ya nasılmış o
dert aynı kilolar :)
GUNUN KONUSU
Ablacigim iki gündür bende bişey uyguluyorum misal dün markette 1 avuç fındık alıp yemek geçti içimden yani nefis istede orda hemen müdahale ettim
Dedimki kapa çeneni hala uğraşıyorsam senin bu doymazligindan sana bundan sonra ucundan bile koklatmiycam insanlıktan çıkardın beni dedim:)
Oda isteyip isteyeceğine pişman oldu:)
Açıkçası iç sesimle sürekli irtibatta olmayı düşünüyorum bu sıra(kafayı yemeden bı hedefe ulaşabileydim:))
Dogum günün kutlu olsun canimKafaya koyunca hemen olsun isteyenlerden inde:)
Birde benim bugün dogum günüm
Eşime dün sen şimdi harıl harıl hediye ararsın hiç uğraşma kocam ben senin yerine hediyemi alicam dedim:)
Onunda işine geldi zanimca:))
İnşallah inşallah olmaz mı burda motive var hırs var bir birimize iddia var takım halindeyizSagol canim evet cok motive oluyor insan insallah sizde yasarsiniz canim bende hic düsümmezdim burlara gelebilcegimi ama gercekten buranin ve burdakilerin cok faydasi var sanirim yanliz yapamazdim :)
Geçmiş olsun havalar çok etkiliyor mevsim geçişi yaSelam canlarimbugun girdim girdim ciktim buraya bisi yazamadim ustumde acayip bir kirginlik var kolumu kimildatacak halim yoktu tum gun yattim sayilir. Sanirim usuttum biraz.portakal ihlamur filan biraz toparladim. Hafta sonu da memleketten arkadasim gelecek yarin dip bucak temizlige girismem lazim.
benimde en buyuk istegim tabiki elbise ama boyle zayiflayinca kirmizi bi elbise almak hayalim vucudundan utamadan giyebilecegim esimin beni gercekten kiskandigini gormek ama guzelligimden dolayi olsun istiyorum simdi sadece esi oldugum ve sevdigi icin kiskaniyor ama buna gorunusum eklensin istiyorum kizim okulda benimle gurur duysun istiyorum cunku bi kac kere arkadasimin annesi zayif gibi muhabbetlerimiz oldu ins bu sefer inaniyorum kendime bunu kendimede esimede bu mutlulugu yasaticam sevmeyenlerede o hasetiGUNUN KONUSU
Aynen canim birde pazar gunu hava guzel diye biraz ince giydim ciktim. Biraz ruzgar yedim onunda etkisi var. Cok dikkatli olmak lazim bu aralar tam hasta olma mevsimiGeçmiş olsun havalar çok etkiliyor mevsim geçişi ya
Guzel menu afiyet olsun. Daha hic kapuska yapmadim ben sen nasil yapiyorsun tarif verebilir misin
Sporda menude guzel canim afiyet olsunMenüm:
9:30 1 hurma, 1bardak Ilik Su
11:00 1 pogaca(kendim yaptim tb ununundan), 1kk peynir, 5zeytin, domates kereviz
14:30 1yesil elma, 5kuru üzüm
18:00 1kepce tarhana corbasi, 1 firinda tavuk but, 4dilim kabak, 2 mantar, Salata, 3yk yogurt
2 fincan yesilcay
2lt Su
80dk n.t.yürüyüs = 80p
3 mil leslie = 135p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p Toplam = 240puan
gayet guzel olmus hele sporda ucmussun masallahMenumm
Kahvalti 11.00
1 cay br aci turk kahvesi
1 haslanmis baharatli yumurta
Oglen 14.30
1 kase yarmali yogurt corbasi
1 kase Kinoali salata
2 br cay
1 br nar cicegi
Aralarda limonlu zencefilli su
Aksam 20.00
2 kase mercimek corbasi(sadece soganli salcali)
1 muz
Su 2,5lt
Spor
30 dk aletli 90p
30 dk kondisyon 60p
100 dk tempolu yuruyus 200p
3 mil leslie 135p
200 ip atlama 20p
Toplam 505pPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?