Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GUNUN KONUSU

ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR

Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek

Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
kıyafet lerime ayakkabilarima kavuşmak :) birde aa hem doğum yaptın hemde ne kadar fitsin kelimelerini duymak paha bicilemez şu an hamile kaldığım kilomdan daha zayıfim 63 le hamile kaldım. Gören arkadaslarim annelik sana çoook yakışmış diyor zayıflık herkese yakışıyor yahuuu

Bence güzel bı duygu rabbim inşallah bana da yaşatır boylee kasila kasila yürüyecek inşallah bu sefer çok kararlıyım

Kizlar bizde kvleri ugurladik arkasindan bi Avm girdik ben zaten bayadir bisiler almak istiyordm pantolonlarm bol geliyor öle böyle degil ama :) likrali olmasa durmiycak. Bi pantolon aldim acik renk 38beden ve cook güzel resmen asik oldum cok yakisti tabi 38beden olmasi cok motive etti :) süper bi duyguymus valla. 2 de üst aldim bi tshirt bi ince kazak ama onlarda 40beden oldu 65 oldugumda tam olarak 38beden olucak heralde :)
Ayy cok mutluyum o mutlulukla geldm eve 3 mil leslie yaptm bu 2 günde ayran detoksu yapicam insallah güzel eksi gelir :)

Tebrik ederim insan emeklerinin karşılığını alınca çok mutlu oluyor motive oluyor sen bu mutlulukla cuma ya iyi bı ekşi yaparsın canım masallah

Menüm:

9:30 1 hurma, 1bardak Ilik Su

11:00 1 pogaca(kendim yaptim tb ununundan), 1kk peynir, 5zeytin, domates kereviz

14:30 1yesil elma, 5kuru üzüm

18:00 1kepce tarhana corbasi, 1 firinda tavuk but, 4dilim kabak, 2 mantar, Salata, 3yk yogurt

2 fincan yesilcay
2lt Su
80dk n.t.yürüyüs = 80p
3 mil leslie = 135p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p Toplam = 240puan

Tebrik ederim insan emeklerinin karşılığını alınca çok mutlu oluyor motive oluyor sen bu mutlulukla cuma ya iyi bı ekşi yaparsın canım masallah

Sagol canim evet cok motive oluyor insan insallah sizde yasarsiniz canim bende hic düsümmezdim burlara gelebilcegimi ama gercekten buranin ve burdakilerin cok faydasi var sanirim yanliz yapamazdim :)

Kiz ben erken kalkmaktan sikayetciyim zaten cocuk yokken niye kalkiym delimiym :)
Salcayi kesiyorm ozaman ama fazla degl abla 1 ck anca yiyorumdur yani

Hadi gozumuz aydin :)))
Ben baska bi ayran detoksu buldum bakliyatsiz belki onu yapicam

Bende sendenim :))

Eeeee hanimlar ne var ne yok moraller nasil

Varmi derdi tasasi olan :)))

Su bikac gün karbonsuz menüler
bol su ve sporlu olsun lütfennnnn

Hadin canlanalim biraz

heycan doruktaaa, hala arti olmak biraz motiveyi bozsada haledicegime inaniyorumm bomba gbi gelirim insallah

Ayy ablanda cok rahatmis bende yapamam öyle valla kesin bakarm noldu diye :))
Ama senin yegende cok tatliymis masallah ya, tabi bende cok severm yegenimi canim ya nezaman almanya gitaem hep benle oynamak ister birakmaz konusdurmaz bile bizi ablamöa :)
Artik cocuk hayalleri büyüyor icimizde valla Allah bizede nasip eder insallah hayirlisiyla

GUNUN KONUSU

:) yawas yawas hepsni yapabiliyorm cok mutluyum öncelikle kiyafet konusunda baya rahatladm istedigm kiyafetleri alabilmek bulabilmek beden sorunu yasamamak cok güzelmis :) ardindan esimin yanina yakismak.
Ne biliym gecen pazarda farkettm böyle param düstü yere bi cocuk kostu aldi verdi falan insanlarin bakislari davranislari bile degisiyor, aman esim duymasin kiskanir bide

Hahahha bu iyimis kiz ise yariyorsa bende yapaym

Dogum günün kutlu olsun canim
Ne alican kiz kendine adamin isini kolaylasdirmisin :) ben hep isterm supriz yapsn esim bana ne olursa olsun diyorm bsi alsin ama oda hep ne istersn beraber alalim der iyimi yapiyo kötunu bilmiyorm valla

Menumm
Kahvalti 11.00
1 cay br aci turk kahvesi
1 haslanmis baharatli yumurta

Oglen 14.30
1 kase yarmali yogurt corbasi
1 kase Kinoali salata
2 br cay
1 br nar cicegi

Aralarda limonlu zencefilli su

Aksam 20.00
2 kase mercimek corbasi(sadece soganli salcali)
1 muz

Su 2,5lt

Spor
30 dk aletli 90p
30 dk kondisyon 60p
100 dk tempolu yuruyus 200p
3 mil leslie 135p
200 ip atlama 20p
Toplam 505p Pnrrr-12

Sagol canim evet cok motive oluyor insan insallah sizde yasarsiniz canim bende hic düsümmezdim burlara gelebilcegimi ama gercekten buranin ve burdakilerin cok faydasi var sanirim yanliz yapamazdim :)
İnşallah inşallah olmaz mı burda motive var hırs var bir birimize iddia var takım halindeyiz

Selam canlarim bugun girdim girdim ciktim buraya bisi yazamadim ustumde acayip bir kirginlik var kolumu kimildatacak halim yoktu tum gun yattim sayilir. Sanirim usuttum biraz.portakal ihlamur filan biraz toparladim. Hafta sonu da memleketten arkadasim gelecek yarin dip bucak temizlige girismem lazim.

Geçmiş olsun havalar çok etkiliyor mevsim geçişi ya

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 yk pekmez

Ogle. 12.00
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara.15.30
1 bardak sut
1 adet portakal
6 adet findik

Aksam yemegi:18.30
1 kepce ezogelin corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata

Sekersiz turk kahvesi - ihlamur

Su.2.5 lt

Spor yok

Pnrrr-12 canim senin adina cok sevindim soyle dusundum de dusuncesi bile insani mutlu ederken gerceginde neler hissetmissindir kimbilir. Azmettin sabrettin simdi de mukafatini aliyorsun. Bu gazla da cumaya cok guzel eksiyle gelecegine eminim. Bebis icinde rabbim en hayirli zamanda gonlunuze gore versin insallah

GUNUN KONUSU

benimde en buyuk istegim tabiki elbise ama boyle zayiflayinca kirmizi bi elbise almak hayalim vucudundan utamadan giyebilecegim esimin beni gercekten kiskandigini gormek ama guzelligimden dolayi olsun istiyorum simdi sadece esi oldugum ve sevdigi icin kiskaniyor ama buna gorunusum eklensin istiyorum kizim okulda benimle gurur duysun istiyorum cunku bi kac kere arkadasimin annesi zayif gibi muhabbetlerimiz oldu ins bu sefer inaniyorum kendime bunu kendimede esimede bu mutlulugu yasaticam sevmeyenlerede o haseti

Geçmiş olsun havalar çok etkiliyor mevsim geçişi ya
Aynen canim birde pazar gunu hava guzel diye biraz ince giydim ciktim. Biraz ruzgar yedim onunda etkisi var. Cok dikkatli olmak lazim bu aralar tam hasta olma mevsimi

Guzel menu afiyet olsun. Daha hic kapuska yapmadim ben sen nasil yapiyorsun tarif verebilir misin
Sporda menude guzel canim afiyet olsun
gayet guzel olmus hele sporda ucmussun masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…