Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canim birde pazar gunu hava guzel diye biraz ince giydim ciktim. Biraz ruzgar yedim onunda etkisi var. Cok dikkatli olmak lazim bu aralar tam hasta olma mevsimi
Bende oğlanı çıkardım hava güzel diye parka götürdüm hemen sıfatı kaptı güvenmek lazım havalara

Menumu yazayım unutmadan

Sabah 9 gibi
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir yumurta
3 zeytin
3 domates ceri

Öğlen 14 gibi
Bir yumurtalı menemen
Bir kase yoğurt
Bir tane elma

Akşam 18 gibi
8 kaşık kadarantar sote
Bir kase cacık
Bir kepçe mercimek çorbası
Şu 3 litreyi buldu

Spor 3 mil leslie yapıldı 135 Pnrrr-12

Afiyet olsun canimm seninde menun guzel hemde en sevdigimden yemissin patlican oturtma bol bol sut olsun ins sporda yapabilsen keske

Ayy sagol canim amin insallah
Cumaya güzel eksiler gelir takimcak insallah

Kadarantar ne canim ? Menu guzel afiyet olsun.
Afiyet olsun canimm seninde menun guzel hemde en sevdigimden yemissin patlican oturtma bol bol sut olsun ins sporda yapabilsen keske
bende cok severim gerci ben patlicanin her yemegini cok seviyorum. Spor yapamadim halsizlikten oturu bugunluk dinleneyim artik yarin insallah

Guzel menu afiyet olsun. Daha hic kapuska yapmadim ben sen nasil yapiyorsun tarif verebilir misin

Sporda menude guzel canim afiyet olsun
gayet guzel olmus hele sporda ucmussun masallah
Canım normal yemek gibi soğan kıyma salça kavur lahana doğra at birazcık bulgur böyle bişey iste

bende cok severim gerci ben patlicanin her yemegini cok seviyorum. Spor yapamadim halsizlikten oturu bugunluk dinleneyim artik yarin insallah
Patlıcanı seven çok seviyor yada hiç yiyemiyor bende çok sevengillerdenim:)

Afiyet olsun canım

Menüm
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30. 1 kk kadar beyaz peynir,iki ince dilim kaşar,domates, salatalık, biber, yarım dilim esmer ekmek
13:30 yeşil çay,10 leblebi,1 incir,2 ceviz
16:30 ıspanak kavurma,yoğurt, bir tane tavuk but
17:30 yeşil çay
Su:3,5 lt
Spor:Leslie 3 mil =135 puan Pnrrr-12

Bak utandım şimdi yazdığımdan klavyenin azizliği kadar mantar olacaktı 8 kaşık kadar mantar sote yani

Bende oğlanı çıkardım hava güzel diye parka götürdüm hemen sıfatı kaptı güvenmek lazım havalara
Geçmiş olsun canım hava çok aldatici bu sıra benim kızda okuldan gelince üstünü çıkarmaya odasına girdi ,şortla askılı giymiş gelmiş:)
Bı sure durdu üstünde ikna edemedim hasta olmasak bari:)

Guzel menu afiyet olsun. Tiroid ilacini neden aliyorsun. Yani hashimato fln mi var
Bak utandım şimdi yazdığımdan klavyenin azizliği kadar mantar olacaktı 8 kaşık kadar mantar sote yani
yani tahmin ettimde acaba dedim :)) olabiliyor bazen oyle seyler

Teşekkur ederim canım
14 yıllık evli olunca doğallaşiyor bu özel günler zamanla ilk seneler sürpriz yaptığıda oldu ma aileyi çağırıp evi süsleyip kutladığı da oldu unuttuğuda oldu :)

Selam kızlar bende gecmişeok dalmadan menümü yazayım

Sabah 7.00
2 yumurta haslama
1 dilim peynir

Öğlen 13.00
5 fındık
1 ceviz
1 kayısı kuru

Akşam 18.30
Yarım kase sehriye çorbası
Boll salata peynirli zeytin yağlı

Spor
1 saat yürüyüş 60*2 =120
30 ar dk eliptik yürüyüş bandı bisikler

30*2=60
30*3=90
30*4=120
15 dk ağırlık
15*3 =45
Toplam = 435 Pnrrr-12
Su 3lt

Patlıcanı seven çok seviyor yada hiç yiyemiyor bende çok sevengillerdenim:)
Ayyy bende coklk severim bayılırım kabak dahada severim ama heleki omlette ama bu donem yıyemıyorum malum kış ve hormonlu. Gerçi herşey hormonlu ama en azından mevsımıne gore beslenmeye calısıyorum

Coklk güzel olmussss

Bugun beynimi inandırmaya calısıcam. Deneyelim bakalım Yarına toplamda -600 olayım diye bide sabah uyandıgımda ufff niye erkenden kalkıyorum degıl ohhh diblendim mis gb uyandım diye inansın beynim

Insallah canim yaparsin bende patlicanin her yemegini severim ama yag cok cekiyor diye uzak duruyorum yarin obur gun guvec yapariz ozlemimi gideririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…