- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.781
Bende oğlanı çıkardım hava güzel diye parka götürdüm hemen sıfatı kaptı güvenmek lazım havalaraAynen canim birde pazar gunu hava guzel diye biraz ince giydim ciktim. Biraz ruzgar yedim onunda etkisi var. Cok dikkatli olmak lazim bu aralar tam hasta olma mevsimi
Tesekkur ederim melegimm boyle yorumlar gordukce dahada sevkleniyorummGuzel menu afiyet olsun. Daha hic kapuska yapmadim ben sen nasil yapiyorsun tarif verebilir misin
Sporda menude guzel canim afiyet olsun
gayet guzel olmus hele sporda ucmussun masallah
Afiyet olsun canimm seninde menun guzel hemde en sevdigimden yemissin patlican oturtmaEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 yk pekmez
Ogle. 12.00
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara.15.30
1 bardak sut
1 adet portakal
6 adet findik
Aksam yemegi:18.30
1 kepce ezogelin corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata
Sekersiz turk kahvesi - ihlamur
Su.2.5 lt
Spor yok
Pnrrr-12 canim senin adina cok sevindim soyle dusundum de dusuncesi bile insani mutlu ederken gerceginde neler hissetmissindir kimbilir. Azmettin sabrettin simdi de mukafatini aliyorsun. Bu gazla da cumaya cok guzel eksiyle gelecegine eminim. Bebis icinde rabbim en hayirli zamanda gonlunuze gore versin insallah
Kadarantar ne canim ? Menu guzel afiyet olsun.Menumu yazayım unutmadan
Sabah 9 gibi
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir yumurta
3 zeytin
3 domates ceri
Öğlen 14 gibi
Bir yumurtalı menemen
Bir kase yoğurt
Bir tane elma
Akşam 18 gibi
8 kaşık kadarantar sote
Bir kase cacık
Bir kepçe mercimek çorbası
Şu 3 litreyi buldu
Spor 3 mil leslie yapıldı 135Pnrrr-12
bende cok severim gerci ben patlicanin her yemegini cok seviyorum. Spor yapamadim halsizlikten oturu bugunluk dinleneyim artik yarin insallahAfiyet olsun canimm seninde menun guzel hemde en sevdigimden yemissin patlican oturtmabol bol sut olsun ins sporda yapabilsen keske
Canım normal yemek gibi soğan kıyma salça kavur lahana doğra at birazcık bulgur böyle bişey isteGuzel menu afiyet olsun. Daha hic kapuska yapmadim ben sen nasil yapiyorsun tarif verebilir misin
Sporda menude guzel canim afiyet olsun
gayet guzel olmus hele sporda ucmussun masallah
Patlıcanı seven çok seviyor yada hiç yiyemiyor bende çok sevengillerdenim:)Kadarantar ne canim ? Menu guzel afiyet olsun.
bende cok severim gerci ben patlicanin her yemegini cok seviyorum. Spor yapamadim halsizlikten oturu bugunluk dinleneyim artik yarin insallah
Afiyet olsun canımMenumu yazayım unutmadan
Sabah 9 gibi
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir yumurta
3 zeytin
3 domates ceri
Öğlen 14 gibi
Bir yumurtalı menemen
Bir kase yoğurt
Bir tane elma
Akşam 18 gibi
8 kaşık kadarantar sote
Bir kase cacık
Bir kepçe mercimek çorbası
Şu 3 litreyi buldu
Spor 3 mil leslie yapıldı 135Pnrrr-12
Bak utandım şimdi yazdığımdan klavyenin azizliği kadar mantar olacaktı 8 kaşık kadar mantar sote yaniKadarantar ne canim ? Menu guzel afiyet olsun.
bende cok severim gerci ben patlicanin her yemegini cok seviyorum. Spor yapamadim halsizlikten oturu bugunluk dinleneyim artik yarin insallah
Cokk tşk ederimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım hava çok aldatici bu sıra benim kızda okuldan gelince üstünü çıkarmaya odasına girdi ,şortla askılı giymiş gelmiş:)Bende oğlanı çıkardım hava güzel diye parka götürdüm hemen sıfatı kaptı güvenmek lazım havalara
Guzel menu afiyet olsun. Tiroid ilacini neden aliyorsun. Yani hashimato fln mi varMenüm
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30. 1 kk kadar beyaz peynir,iki ince dilim kaşar,domates, salatalık, biber, yarım dilim esmer ekmek
13:30 yeşil çay,10 leblebi,1 incir,2 ceviz
16:30 ıspanak kavurma,yoğurt, bir tane tavuk but
17:30 yeşil çay
Su:3,5 lt
Spor:Leslie 3 mil =135 puanPnrrr-12
yani tahmin ettimde acaba dedim :)) olabiliyor bazen oyle seylerBak utandım şimdi yazdığımdan klavyenin azizliği kadar mantar olacaktı 8 kaşık kadar mantar sote yani
Teşekkur ederim canımKiz ben erken kalkmaktan sikayetciyim zaten cocuk yokken niye kalkiym delimiym :)
Salcayi kesiyorm ozaman ama fazla degl abla 1 ck anca yiyorumdur yani
Bende sendenim :))
heycan doruktaaa, hala arti olmak biraz motiveyi bozsada haledicegime inaniyorumm bomba gbi gelirim insallah
Ayy ablanda cok rahatmis bende yapamam öyle valla kesin bakarm noldu diye :))
Ama senin yegende cok tatliymis masallah ya, tabi bende cok severm yegenimi canim ya nezaman almanya gitaem hep benle oynamak ister birakmaz konusdurmaz bile bizi ablamöa :)
Artik cocuk hayalleri büyüyor icimizde valla Allah bizede nasip eder insallah hayirlisiyla
:) yawas yawas hepsni yapabiliyorm cok mutluyum öncelikle kiyafet konusunda baya rahatladm istedigm kiyafetleri alabilmek bulabilmek beden sorunu yasamamak cok güzelmis :) ardindan esimin yanina yakismak.
Ne biliym gecen pazarda farkettm böyle param düstü yere bi cocuk kostu aldi verdi falan insanlarin bakislari davranislari bile degisiyor, aman esim duymasin kiskanir bide
Hahahha bu iyimis kiz ise yariyorsa bende yapaym
Dogum günün kutlu olsun canim
Ne alican kiz kendine adamin isini kolaylasdirmisin :) ben hep isterm supriz yapsn esim bana ne olursa olsun diyorm bsi alsin ama oda hep ne istersn beraber alalim der iyimi yapiyo kötunu bilmiyorm valla
Ayyy bende coklk severim bayılırım kabak dahada severim ama heleki omlette ama bu donem yıyemıyorum malum kış ve hormonlu. Gerçi herşey hormonlu ama en azından mevsımıne gore beslenmeye calısıyorumPatlıcanı seven çok seviyor yada hiç yiyemiyor bende çok sevengillerdenim:)
Coklk güzel olmussssMenüm
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30. 1 kk kadar beyaz peynir,iki ince dilim kaşar,domates, salatalık, biber, yarım dilim esmer ekmek
13:30 yeşil çay,10 leblebi,1 incir,2 ceviz
16:30 ıspanak kavurma,yoğurt, bir tane tavuk but
17:30 yeşil çay
Su:3,5 lt
Spor:Leslie 3 mil =135 puanPnrrr-12
Insallah canim yaparsin bende patlicanin her yemegini severim ama yag cok cekiyor diye uzak duruyorum yarin obur gun guvec yapariz ozlemimi gideririmKadarantar ne canim ? Menu guzel afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?