Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geç olsun güç olmasın diyelim artık ikracigim
Sabırla istikrarla azimle hayellerimize bu yaz ulaşicagiz inşallah
İnşallah, yavaş yavaş da olsa olacak bu sefer inanıyorum:)

Guzel menu afiyet olsun. Tiroid ilacini neden aliyorsun. Yani hashimato fln mi var
yani tahmin ettimde acaba dedim :)) olabiliyor bazen oyle seyler
Az çalıştığı için ilaç takviyesi alıyorum canım, 7-8 yıl oldu sanırım en son 125 mg lık kullanıyordum, son kontrolümde 112 mg a düşürdü doktorum.

Ayyy bende coklk severim bayılırım kabak dahada severim ama heleki omlette ama bu donem yıyemıyorum malum kış ve hormonlu. Gerçi herşey hormonlu ama en azından mevsımıne gore beslenmeye calısıyorum
Kabağın dolmasını çok severim bende .
Gene acıktık galiba:)

Ayy çok sağolun ya sormayın pişman oldum çıkardığına bir yandan da alisain diyorum ama işte hasta oluyor
İnşallah hasta olmaz kuzunuz aman olmasın çocuğun hastalığı çok zor

Ben geldimmmm

Bu yoga tam fiyasko. Bana göre birşey değilmiş. Zaten biliyordum da emin oldum şimdi. 1) düşüncelerimi asla serbest bırakamıyorum 2) zihnimi kesinlikle içimde yoğunlaştıramıyorum 3) sürekli kıpır kıpırım ve çevredekilerin nefes alışverişi bile dikkatimi dağıtıyor 4) geçmişim bence tamamen sorunlu 5) geçmişteki olayları herşeyi herkesi affediyorum sözünü tekrar ederken zamanında beni çok üzüp ağır depresyon geçirmeme neden olan insan gözümde canlandı ve ‘asla affetmicem’ diyerek salonu terkettim

Sonuç hiç de pozitif enerji filan yüklenmedi

Yarın kısmetse sporuma dönüyorum. Nispeten daha iyiyim yorgunluk ve halsizlik dışında

Anam biz bu ceneyle herkesi sustururken iç sesimi susturamiycaz ağzını burnunu kırarım:))

Benim içim çok gürültülü kırma eylemini gerçekleştirirken benimkine de el atıversen

Bitiyor mu? Sonu var mı bunun? Ortalama 5 yıldır kum döküyorum, ilk döktüğüm çok köyüydü hastanede yattım, bir de şu anki çok kötü.

Öğrencilerle yarışırken böyle oldum :) dune gör e iyiyim.

Geçmiş olsun tatlım yaa, iyi olmana sevindim

O ne spor maşallahhh

Hahaha okurken guldum valla ayni ben gecmis baya sorunlu bizim yoga neci bre bosver eliptigimiz lesliemiz yeter bizee

ıyı aksamlar kızlar nasılsıız ne var neyok ? telefonsuzluk cok zormus ya

Iyi aksamlar cnm ne olsun bende kvleri gönderdm oturuyoruz esimle yarn uyucam ona seviniyorm kacgündür erken uyaniyordm kvler erken kalkiyor ayip olmasn diye :)
Sen neler yapiyorsn nasil gidiyor, telefonsuzlugu düsünmek bile istemiyorm cok zordur vallah nezaman gelck bellimi

Teşekkur ederim canım
14 yıllık evli olunca doğallaşiyor bu özel günler zamanla ilk seneler sürpriz yaptığıda oldu ma aileyi çağırıp evi süsleyip kutladığı da oldu unuttuğuda oldu :)

Tabi anliyabiliyorm cnm biz daha cok yeniyiz ama esim hic anlamaz süprizdir hediyedir anca ben hatirlatcm söylicem öyle yada iste sec alalim der o yüzden kiziyorm bazen ama hep öyleydi yapck bsi yok biraz hödük :)) bende öyle kabullenmeye calisuyorm artk

Vallahii sesli sesli güldüm şurada ne yazmışım ben yahu gözümden yaş geldi gece gece ay ne olur k bakmayın ya
ne kusuru canim benim gordugumde bende guldum arada hizli yaziyorum diye banada oluyor hatta sonradan gorup duzelttigim cok oldu.

Güvenilir biyerdir inşallah baya oldu siparişi vereli sanki
Bir hafta oldu sanırım sipariş edeli. Allah’tan güvenilir bir yer, ondan endişem yok.

Benim eşimde öyledir, hediye filan almayı beceremez. Ama çok bonkördür:), istediğin kadar harca karışmaz. Alıştım bu haline, 16 yıllık evliliğimizde 2-3 kere olmuştur sürprizi. Ona bile alışkın olmadığımdan yadırgamıştım:)))))

İyi geceler hanımlar, kimse yok galiba. Ben de uyuyayım bari, sabaha kadar yağlarım erisin biraz:)
Bende burdayimda biz bu aralar durgunuz biraz hayr olsun bakalim cumaya insallah bombalari patlatiriz bende cok yoruldum tam yatacaktim bi daha bakayim dedim sanada iyi geceler canimm allah rahatlik versin hepinize

Hakket geçmişteki herkesi affedin gb seyler mi var. Yaaa niye affedeyim ki o kadar canımı yakmışlar eğer boyleyse benlikte değil

Dedim dibine vurdum rayım sporun. Çarşamba ve perşembe sadece yürüyüş yapmayınplanlıyorum canım tartıya bişeyler yansısın istemiyorum. Benim yansımıyor ama yinede riske atmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…