- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.441
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl güzel bir süprizzzzzzzzzzzz deliricem sevinçten
nasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
hoş buldum abla diyen dillerini yaradana kurban olurum kuzummmm nasılsın kuzularım nasıl iyice büyüdüler miHoşgeldinnnnn abla :)
tesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordumHoşbulduk sende hoşgeldin dün geldik daha yeni yani
hoş buldum abla diyen dillerini yaradana kurban olurum kuzummmm nasılsın kuzularım nasıl iyice büyüdüler mi
tesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordum
teyzeleri yesin onları büyüsün kuzularım sağlıkla ki benim elimi dişimi doldursunlar severken :))Ayyyy bi mutlu oldum abla bende gerçekten seni görünce :)iyi kızlar da çok şükür büyüdüler tabiii kocaman oldular bende iyiyim şükür azıcık kilo aldım sadece
aynen demir baş free üye ekim :))Teşekkür ederiz ablacımbana da iyi geldi ya artık burdasınn free üyemiz olarak
Aynen devam ediyoruz canım, koşturmaca bitmiyor ))Allah razı olsun canım sen nasılsın ne ediyorsun gorusmeyeli
Yaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaanasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
Kaptanim 9.takım yeniden açıldı deyince slm vermek istedimBismillah diyerek yeni baslangiclara
Merhaba diyoruzzzzzzzz
Hosgeldinizzz
Hosbuldukkkk
seni yaradana kurban ben de seniiiiiiiiiiiiii güzel yüreklim, senin de enerjin iyi ki beni hissedebiliyorsun gülüm , ablan kendini aştı bu defa da enerjiyle şifa çalışmalarını öğrenmeye adadım kendimi 2 haftadır ara verdim benim oğlanın okul müdürü çağırmıştı oğlanı şikayete ben enerji dengelemesi yapıp öyle gideyim ki çok şikayetlenmesin müdür dedim 2 saate yakın sohbet ettik beni övdü durdu veeee tüm 12 . sınıflara 45 dk lık bir konuşma yapmam için çok ısrar etti ben de kabul ettim ona hazırlanıyorum şimdi :)Yaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaa
Özlemişim seni de ablam nasılsın herşey yolunda inşallah
sağ ol gülüm hepimize hayırlı uğurlu olacak allahın izniyleKaptanim 9.takım yeniden açıldı deyince slm vermek istedim
Hayırlı olur inşallah
Harikasın ablam, hiç şaşırmadım nedense, kendini geliştirmeye ve yeniliklere daima açık olmana hayranımseni yaradana kurban ben de seniiiiiiiiiiiiii güzel yüreklim, senin de enerjin iyi ki beni hissedebiliyorsun gülüm , ablan kendini aştı bu defa da enerjiyle şifa çalışmalarını öğrenmeye adadım kendimi 2 haftadır ara verdim benim oğlanın okul müdürü çağırmıştı oğlanı şikayete ben enerji dengelemesi yapıp öyle gideyim ki çok şikayetlenmesin müdür dedim 2 saate yakın sohbet ettik beni övdü durdu veeee tüm 12 . sınıflara 45 dk lık bir konuşma yapmam için çok ısrar etti ben de kabul ettim ona hazırlanıyorum şimdi :)
2 hafta deneme süremiz var 3.cuma listede izEeee ne zaman yarışıyoruz
Özledik siz yenmeyi
akşam yemek sonrası hala uyuyorum uyumasam da yatıp dinlenip enerjik kalkıyorum ben her gece enerjimin iyi olduğu saatlerde sana sevgi ve mutluluk enerjisi yollarım gülümm:) bunu yazarken başladım bile bedenin de değişiklik hissedersen yaz daha acemiyim :)Harikasın ablam, hiç şaşırmadım nedense, kendini geliştirmeye ve yeniliklere daima açık olmana hayranım
İyi ki yeniden biraradayız, şu günlerde çok ihtiyacım var pozitif pozitif olmaya )))
Anaaa dun 83 degilmiydiSelam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versekbii kim tutaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?