Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşbulduk sende hoşgeldin dün geldik daha yeni yani
tesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordum

hoş buldum abla diyen dillerini yaradana kurban olurum kuzummmm nasılsın kuzularım nasıl iyice büyüdüler mi

Ayyyy bi mutlu oldum abla bende gerçekten seni görünce :) iyi kızlar da çok şükür büyüdüler tabiii kocaman oldular bende iyiyim şükür azıcık kilo aldım sadece

tesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordum

Teşekkür ederiz ablacım bana da iyi geldi ya artık burdasınn free üyemiz olarak

Ayyyy bi mutlu oldum abla bende gerçekten seni görünce :) iyi kızlar da çok şükür büyüdüler tabiii kocaman oldular bende iyiyim şükür azıcık kilo aldım sadece
teyzeleri yesin onları büyüsün kuzularım sağlıkla ki benim elimi dişimi doldursunlar severken :))
kilo sorun değil sen yeter ki sağlıklı zihin altıyla bedene sahip ol gerisi çok kolay zaten gülüm

nasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
Yaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaa
Özlemişim seni de ablam nasılsın herşey yolunda inşallah

Yaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaa
Özlemişim seni de ablam nasılsın herşey yolunda inşallah
seni yaradana kurban ben de seniiiiiiiiiiiiii güzel yüreklim, senin de enerjin iyi ki beni hissedebiliyorsun gülüm , ablan kendini aştı bu defa da enerjiyle şifa çalışmalarını öğrenmeye adadım kendimi 2 haftadır ara verdim benim oğlanın okul müdürü çağırmıştı oğlanı şikayete ben enerji dengelemesi yapıp öyle gideyim ki çok şikayetlenmesin müdür dedim 2 saate yakın sohbet ettik beni övdü durdu veeee tüm 12 . sınıflara 45 dk lık bir konuşma yapmam için çok ısrar etti ben de kabul ettim ona hazırlanıyorum şimdi :)

Kızlar cidden hem mutlu hem şaşkınım, bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Bi kaçı gelir bikaçı gelemez falan diyodum ama hepberaber buradayız ne güzelll )))
Harika bir takım denk getirmişiz ne mutlu
Ve sanmıyorum ki her takım bu kdar kolay biraraya gelebilsin.
Bu arada bizim takımın ismi varmıydı kıdemlilere soralım ))

Mefkurem Habinar @nanekekik ekim2009 askrhpozitif

Harikasın ablam, hiç şaşırmadım nedense, kendini geliştirmeye ve yeniliklere daima açık olmana hayranım
İyi ki yeniden biraradayız, şu günlerde çok ihtiyacım var pozitif pozitif olmaya )))

Harikasın ablam, hiç şaşırmadım nedense, kendini geliştirmeye ve yeniliklere daima açık olmana hayranım
İyi ki yeniden biraradayız, şu günlerde çok ihtiyacım var pozitif pozitif olmaya )))
akşam yemek sonrası hala uyuyorum uyumasam da yatıp dinlenip enerjik kalkıyorum ben her gece enerjimin iyi olduğu saatlerde sana sevgi ve mutluluk enerjisi yollarım gülümm:) bunu yazarken başladım bile bedenin de değişiklik hissedersen yaz daha acemiyim :)

Selam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versek bii kim tutaaar
Anaaa dun 83 degilmiydi
Baslangici 82.1 aliyoz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…