- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.481
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl güzel bir süprizzzzzzzzzzzz deliricem sevinçten
Öyle hissedecegini biliyodumkitesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordum
Bana gelirsek yaklaşık 2 aydır 99-105 arası gidip geliyorum
2 hafta önce 99 düm
Bugün 104.3
Moral bozmuyorum
Artık hep aşağı inecek biliyorum
Kendime ve size güveniyorum
Zaten baska alternafimiz yok
Listede artı olmicamiza göre
tugcetugcem hoşgeldin canim
canım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyor
ama kızım şu anda kullandığı işitme cihazını uyum sağlayabildiği ve aşırı bir konuşma ve duyma bozukluğu olmadığı için doktor arada kaldı hep yapsak daha mı iyi olur aynı mı kalır diye yaptırmadık bizde
ben yine free üye olarak tam destek yanınız dayım bu arada kendimi iyice geliştirdim haberiniz olsun mucizeler gerçek ve her an gerçekleşmeye devam ediyor :)
Nasılsıniz kızlar bugun okudum okudum yazamadım sabahtan beri bir baş ağrısı anca geçti çocuklar bir yandan anca oturdum ama ufaklık huysuz alıntılar cevaplayayim karnını doyurucm
Beni gorunce ne hissediyonYaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaa
Özlemişim seni de ablam nasılsın herşey yolunda inşallah
Artık burlardayiz Allah'ın izniyletesedüf bir bakayım kk ye dedim 4 bildirim mefkuşum sıltanım beni etiketlemiş elim ayağım heyecandan buz kesti ne iyi oldu gelmeniz mükemmel zamanlama KK sizsiz bomboş olmuştu , ben de pek uğramıyordum
hoş buldum abla diyen dillerini yaradana kurban olurum kuzummmm nasılsın kuzularım nasıl iyice büyüdüler mi
Sagolasin cnm arada hastalıklarla buyuyup gidiyolar çok tatlılar,ben nasıl sevindim tahmin edemezsin mutluluktan kanatsız uçuyorum şu an :))))))))
aralıksız hala okuyup öğrenip uygulamalar yapıyorum bağımlılık oldu ben de yeni şeyler öğrenmek veee asıl önemli olan bilinç altıma artık hükmedebiliyorum bir çok konu da hafızam çok daha iyi , hayatım boyunca asla geri kilo almayacağımı biliyorum, ben tamam dur diyene kadar da zayıflayacağımı biliyorum tam oturttum sistemi kafama allaha şükürler olsun
sen ne yaptın nasılsın çocuklar , ballı kaymak torunlar nasıl :)
Burda ciss konusmak yasakkkkkNe tarifi istiyon veriyim mi ben sana su boregi tarifi:)
doğdu doğdu büyüyor bile ablasıSen nasıl o kadar kilo aldı ? Sağlık olsun ama kilo bu alınır verilir :)
Sen kendini çok aç bırakıyorsun ondan hoop geri geliyor kilolar abla, ama azmine hayranım senin
Hoşbuldum canımmm
Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Kocaman öpüyorım o prensesi
Ablam beni bul
Aman senin bebiş doğdu mu, zaman nasıl geçmiş? Hayırlı uğurlu olsun
amin canım, çok haklısın kendim yaşasam hiç önemsemem de işte çocuk olunca ayağına taş değse canın acıyor, bir de bütün geleceği senin ellerinde ya o kadar zor ki bir karar vermekÇok geçmiş olsun canım evlat değince akan sular duruyor Rabbim size hayırlı yolu gostersin
amin canım çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Kocaman öpüyorım o prensesi
Rabbim yardımcınız olsun canımamin canım, çok haklısın kendim yaşasam hiç önemsemem de işte çocuk olunca ayağına taş değse canın acıyor, bir de bütün geleceği senin ellerinde ya o kadar zor ki bir karar vermek
amin canım sağolasınRabbim yardımcınız olsun canım
Hoş geldim yüreği güzel ablacımAyy bu mesajı atlamışım
Hosgeldin cnm
Günaydın
Bu hafta raporluyumhep bu moddayım
Tansiyonjm düşüyo başım dönüyo midem bulanıyo kısır döngüsüünden çıkamıyorum.
Kahvaltı yapıcaz şimdi ev hanımlığını sevdim ya ama ikindi gibi sıkılıyorumkaç gündür dışarı çıkmadım eşime hediye almak istiyorm adam o kadar romantik ki sadece öğretmenler günümü kutlar
Allah tamamına erdirsin canımHoşbuldum canım, günaydın
ben de eski takım üyelerindenim tam tarih hatırlamıyorum ama :)
34 yaşındayım 1 tane 4,5 yaşında bir kızım var bir tanesi de yolda
63 ile hamile kaldım şu an tam bilmesem de 74-75 civarı kilom
doğum sonrası inşallah 57 olmak istiyorum
aslında hamile kalmadan önce karataya başlamıştım leslie ile beraber
güzel de veriyordum ta ki sürpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrenene kadar
bakalım doğum sonrası kaç kilo olacağım
Beline baskı yapıyorsa bebek ondanda olabilirhiç bilmiyorum, ayyyyy umarım yoktur
doktorum magnezyum eksikliğinden olur dedi vitamin verdi gerçekten içtiğim günler daha az sancım oluyor ne yazık ki düzenli içmiyorum
ama çok şiddetli oluyor ağrılarım bu gidişimde tekrar soracağım
SevilayyyyAy yeni gördüm hemen hemen ayni kilodayiz yasemincim
Ben aorana kadar @nanekekik den kaçarmı sormuş bile notumu aldım smootiye meyve katmak tadını değiştiriyordur mutlakaCanım yeşil içecek dediğim değişiyor aslında ama mesela ıspanak pazı roka kuzu kulağı kereviz yaprağı vs vs gibi sebzelerden 1 ya da 2 tane +maydanoz + 1 tane limon ve meyve ile blenderdan geçiriyorum su ile meyve de mandalina ve elma denedim ikisi de yakışıyor 1 sürahiye hazırlıyorum bunu 2 gün boyunca tüketiyoruz.
Yaparsın yaparsın cancazım dilekim bebişine sağlıkla kavuş inşallah öperim seniOturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin
Pınarcımmmm canım benimKilo durumumu yazip kaciyorum hemen islerim var sonra gecmis yapcam: 69.4 kg
MehlikahatunumSelam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versekbii kim tutaaar
aynen bende sevgi pıtırcığı oluyom ablamı görünceYaa ben seni görünce neden içimde bir pozitiflik bir sevgi sıcaklığı oluyor acabaa
Özlemişim seni de ablam nasılsın herşey yolunda inşallah
Ablam sana da bu yakışırseni yaradana kurban ben de seniiiiiiiiiiiiii güzel yüreklim, senin de enerjin iyi ki beni hissedebiliyorsun gülüm , ablan kendini aştı bu defa da enerjiyle şifa çalışmalarını öğrenmeye adadım kendimi 2 haftadır ara verdim benim oğlanın okul müdürü çağırmıştı oğlanı şikayete ben enerji dengelemesi yapıp öyle gideyim ki çok şikayetlenmesin müdür dedim 2 saate yakın sohbet ettik beni övdü durdu veeee tüm 12 . sınıflara 45 dk lık bir konuşma yapmam için çok ısrar etti ben de kabul ettim ona hazırlanıyorum şimdi :)
Oda olur bacım da tarif versen de yapamam ki hamur açmayı bilmiyorum :)Ne tarifi istiyon veriyim mi ben sana su boregi tarifi:)
teyzeleri yesin onları büyüsün kuzularım sağlıkla ki benim elimi dişimi doldursunlar severken :))
kilo sorun değil sen yeter ki sağlıklı zihin altıyla bedene sahip ol gerisi çok kolay zaten gülüm
Hoş geldim yüreği güzel ablacım
çok hoş buldum enerjimiz tavan maşallah bize
Eşimdemi öğretmen poni
Ev hanımlığı iyi hoşta @seydan94 nın dediği gibi bi yerden sonra sıkılıyorsun işte
Allah tamamına erdirsin canım
Kızına da Allah şifa versin
Yavrunun sağlığı için rabbim en hayırlı kararı neticeyi almanızı nasip etsin canım
Beline baskı yapıyorsa bebek ondanda olabilir
Sevilayyyy
Sen benim kiloma ulaştın beni ezdin geçtin şimdi
Startı verelim bakalım
Ben aorana kadar @nanekekik den kaçarmı sormuş bile notumu aldım smootiye meyve katmak tadını değiştiriyordur mutlaka
Yaparsın yaparsın cancazım dilekim bebişine sağlıkla kavuş inşallah öperim seni
Pınarcımmmm canım benim
Gene az kilo almamışsın aklıma sürekli geldin
Pınar korumayı nasıl geçiriyor diye
Bensiz koruyamamışsın sanırım kuzum
Mehlikahatunumsende baya baya almışsın
Senin metonun maşallahı var kim tutar seni
Kız eşin geldimi kavuştunmu sevdiceğine
aynen bende sevgi pıtırcığı oluyom ablamı görünce
ekim2009
Ablam sana da bu yakışır
Seminerlere başlamışsın helal olsun yürekten ayakta alkışlıyorum seni
Oda olur bacım da tarif versen de yapamam ki hamur açmayı bilmiyorum :)
amin canım sağ olAllah tamamına erdirsin canım
Yavrunun sağlığı için rabbim en hayırlı kararı neticeyi almanızı nasip etsin canım
Ya ne cabuk aldim o kadar kiloyuHoş geldim yüreği güzel ablacım
çok hoş buldum enerjimiz tavan maşallah bize
Eşimdemi öğretmen poni
Ev hanımlığı iyi hoşta @seydan94 nın dediği gibi bi yerden sonra sıkılıyorsun işte
Allah tamamına erdirsin canım
Beline baskı yapıyorsa bebek ondanda olabilir
Sevilayyyy
Sen benim kiloma ulaştın beni ezdin geçtin şimdi
Startı verelim bakalım
Ben aorana kadar @nanekekik den kaçarmı sormuş bile notumu aldım smootiye meyve katmak tadını değiştiriyordur mutlaka
Yaparsın yaparsın cancazım dilekim bebişine sağlıkla kavuş inşallah öperim seni
Pınarcımmmm canım benim
Gene az kilo almamışsın aklıma sürekli geldin
Pınar korumayı nasıl geçiriyor diye
Bensiz koruyamamışsın sanırım kuzum
Mehlikahatunumsende baya baya almışsın
Senin metonun maşallahı var kim tutar seni
Kız eşin geldimi kavuştunmu sevdiceğine
aynen bende sevgi pıtırcığı oluyom ablamı görünce
ekim2009
Ablam sana da bu yakışır
Seminerlere başlamışsın helal olsun yürekten ayakta alkışlıyorum seni
Oda olur bacım da tarif versen de yapamam ki hamur açmayı bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?