Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmişten geliyodummmm
Seni gördüğüme çoook sevindim cnm nasılsın neler yaptın
ben nasıl sevindim tahmin edemezsin mutluluktan kanatsız uçuyorum şu an :))))))))
aralıksız hala okuyup öğrenip uygulamalar yapıyorum bağımlılık oldu ben de yeni şeyler öğrenmek veee asıl önemli olan bilinç altıma artık hükmedebiliyorum bir çok konu da hafızam çok daha iyi , hayatım boyunca asla geri kilo almayacağımı biliyorum, ben tamam dur diyene kadar da zayıflayacağımı biliyorum tam oturttum sistemi kafama allaha şükürler olsun
sen ne yaptın nasılsın çocuklar , ballı kaymak torunlar nasıl :)

Şeyda hanımcım sizi şöyle sahneye alıyoruz
Hemen tarif alalım
Buyrun söz sizde

Ben cooçooookk kilo aldım
Tekrar basa döndüm
yaahuu bacım diyet ne demek türkçesi : bedelini ödemek ceza çekmek demek , bedenine ceza vermeyi bırak çok sıkı eziyet çektirip sonra az bırakınca garibim savunma mekanizması her yediğin içtiğini depoluyor ,bu kadın ne olur ne olmaz beni yine cezalandırır mahrum kalırım ölürüm diyor bilinç altı o yüzden hızla biriktiriyor , normal yeme içmeyle kilo alınmaz stres sıkıntı üzüntü birikimi sonrası acıyı üzüntüyü bastırmak için fazlalık yediğimiz de kilo alırız o yüzden kendini sev mutlu olmayı, sevgiyi seç ki kilo alma diye bir şey hayatın da bir daha olmasın

Nasılsıniz kızlar bugun okudum okudum yazamadım sabahtan beri bir baş ağrısı anca geçti çocuklar bir yandan anca oturdum ama ufaklık huysuz alıntılar cevaplayayim karnını doyurucm
ayy senin bebiş doğdu mu ne kadarlık oldu zaman ne kadar hızlı geçiyor yav:)

Ah ablacığım okadar iyi hoş söylüyorsun senin bu söylediklerin nane kekik gibi normalde de aşırı yemeyen kişiler için kız diyette yapmazsa aylarca 1,2 kilo anca alıyor .ama misal ben diyet yapmiyorsam tıka basa yemek yerim kendimi bildim bileli başka türlü yapamıyorum nasıl bir bilinçaltı varsa
Bunun çaresini bulamadım kaç kere kilo verdin tekrar aldım ömrü billah diyet yaparak bu pisikolejiyle zayıf kalabilirim anca

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
Hosbuldum fulyacim nasılsın görüşmeyeli kilolar ne durumda

sağlığın yerinde olsunda gerisi boş valla bekarlık sultanlıktır diyorum

Kızlar hemen başlangıçta çok az yemek gibi Bi hataya düşmeyin
Şu birkaç hafta alışma süresi gibi olsun
Dogru şeyleri doyunca ya kadar yiyin
Sporada birden yüklenmeyin
Az az başlayın
bu sefer o hatayı yapmicam abla sonra normalde yesen kilo aliyorsun

Sabah aç karnına nasıl içiyorsun kız onu
Selamün aleyküm güzel takımımin güzel kadinlari
Hoşgeldin dilegim

bebiş bir doğsun sen hızlıca verirsin eminim

Çok geçmiş olsun canım evlat değince akan sular duruyor Rabbim size hayırlı yolu gostersin

Eeee ne zaman yarışıyoruz
Özledik siz yenmeyi
Kiz bir listeye gireydik
Selam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versek bii kim tutaaar
sapsik akşam tok karna tartilinir mi

nasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
Oyy hoşgeldin ablam
takımdan ziyade biz bir aileyiz bence birbirimizin derdiyle üzülen mutluluğuyla sevinen güzel gönüller biriktirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…