- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.461
Geçmişten geliyodummmm
O ilk hedefAy canını sevdiğimin ablası hedefimi de belirlemiş
65 mi hıhuuuvvv
ben nasıl sevindim tahmin edemezsin mutluluktan kanatsız uçuyorum şu an :))))))))Geçmişten geliyodummmm
Seni gördüğüme çoook sevindim cnmnasılsın neler yaptın
Süpriz yapalim dediknasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
Ben cooçooookk kilo aldımben yine free üye olarak tam destek yanınız dayım bu arada kendimi iyice geliştirdim haberiniz olsun mucizeler gerçek ve her an gerçekleşmeye devam ediyor :)
Şeyda hanımcım sizi şöyle sahneye alıyoruzDaha neler ben hayatımda bi kere suşi ve midye yedim ondan da hiç bişey anlamadımo kadar uçmam çok basit şeyler ha ama bak madem şimdiden diyim bu ara yeşil içeceğe taktım bakalım işe yaricakmı bir süre devam edicem sabah ilk uyandığımda içiyorum onu en azından haftada 5 gün içmeye çalışcam
Tek derdin fazlalık olsun yeterki 2,3 ayda halledilir oAynen devam ediyoruz canım, koşturmaca bitmiyor ))
Tabi biraz fazlalıklı da olsa hehe ))
Ne tarifi istiyon veriyim mi ben sana su boregi tarifi:)Şeyda hanımcım sizi şöyle sahneye alıyoruz
Hemen tarif alalım
Buyrun söz sizde
yaahuu bacım diyet ne demek türkçesi : bedelini ödemek ceza çekmek demek , bedenine ceza vermeyi bırak çok sıkı eziyet çektirip sonra az bırakınca garibim savunma mekanizması her yediğin içtiğini depoluyor ,bu kadın ne olur ne olmaz beni yine cezalandırır mahrum kalırım ölürüm diyor bilinç altı o yüzden hızla biriktiriyor , normal yeme içmeyle kilo alınmaz stres sıkıntı üzüntü birikimi sonrası acıyı üzüntüyü bastırmak için fazlalık yediğimiz de kilo alırız o yüzden kendini sev mutlu olmayı, sevgiyi seç ki kilo alma diye bir şey hayatın da bir daha olmasınBen cooçooookk kilo aldım
Tekrar basa döndüm
Selam ablacikaynen demir baş free üye ekim :))
free free takılırız sen ben ve yeğenim , sen yeter ki sağlıklı beslen sağlıklı doğsun kuzumSelam ablacik
Bende doğurana kadar yanında free takilacam :)
ayy senin bebiş doğdu mu ne kadarlık oldu zaman ne kadar hızlı geçiyor yav:)Nasılsıniz kızlar bugun okudum okudum yazamadım sabahtan beri bir baş ağrısı anca geçti çocuklar bir yandan anca oturdum ama ufaklık huysuz alıntılar cevaplayayim karnını doyurucm
Çok tesekkur ederiz hepfitim çok incesinKaptanim 9.takım yeniden açıldı deyince slm vermek istedim
Hayırlı olur inşallah
Hoşgeldin canımayy senin bebiş doğdu mu ne kadarlık oldu zaman ne kadar hızlı geçiyor yav:)
Ah ablacığım okadar iyi hoş söylüyorsun senin bu söylediklerin nane kekik gibi normalde de aşırı yemeyen kişiler için kız diyette yapmazsa aylarca 1,2 kilo anca alıyor .ama misal ben diyet yapmiyorsam tıka basa yemek yerim kendimi bildim bileli başka türlü yapamıyorum nasıl bir bilinçaltı varsayaahuu bacım diyet ne demek türkçesi : bedelini ödemek ceza çekmek demek , bedenine ceza vermeyi bırak çok sıkı eziyet çektirip sonra az bırakınca garibim savunma mekanizması her yediğin içtiğini depoluyor ,bu kadın ne olur ne olmaz beni yine cezalandırır mahrum kalırım ölürüm diyor bilinç altı o yüzden hızla biriktiriyor , normal yeme içmeyle kilo alınmaz stres sıkıntı üzüntü birikimi sonrası acıyı üzüntüyü bastırmak için fazlalık yediğimiz de kilo alırız o yüzden kendini sev mutlu olmayı, sevgiyi seç ki kilo alma diye bir şey hayatın da bir daha olmasın
Hosbuldum fulyacim nasılsın görüşmeyeli kilolar ne durumdahoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
sağlığın yerinde olsunda gerisi boş valla bekarlık sultanlıktır diyorumHerkeşeee benden çok çok büsbüyük günaydın...
Aceleden alıntı yapamıyorum, düz yazı cevaplayacağım...
Ufak tefek sıkıntılar dışında iyiyim çok şükür. Sağlığımla cebelleşiyorum hala spor sakatlığı dışındakilere en son sinirsel dediler, doktorlarla rahatladık birlikte
Kilomu koruyorum artı eksi 2-3 oluyor, sebebi de hala bağırsaklarım...
Tabii hala diyet kafasında serbest besleniyorum ama cozutma fikri her daim var
Hala evlenmedim, en kötüsü sevgili adayı bile bulamıyorum... Biri kısmetimin üzerine oturdu bence
bu sefer o hatayı yapmicam abla sonra normalde yesen kilo aliyorsunKızlar hemen başlangıçta çok az yemek gibi Bi hataya düşmeyin
Şu birkaç hafta alışma süresi gibi olsun
Dogru şeyleri doyunca ya kadar yiyin
Sporada birden yüklenmeyin
Az az başlayın
Sabah aç karnına nasıl içiyorsun kız onuCanım yeşil içecek dediğim değişiyor aslında ama mesela ıspanak pazı roka kuzu kulağı kereviz yaprağı vs vs gibi sebzelerden 1 ya da 2 tane +maydanoz + 1 tane limon ve meyve ile blenderdan geçiriyorum su ile meyve de mandalina ve elma denedim ikisi de yakışıyor 1 sürahiye hazırlıyorum bunu 2 gün boyunca tüketiyoruz.
Hoşgeldin dilegimSelamün aleyküm güzel takımımin güzel kadinlari
bebiş bir doğsun sen hızlıca verirsin eminimOturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin
Çok geçmiş olsun canım evlat değince akan sular duruyor Rabbim size hayırlı yolu gostersinyok ablacım değil ne yazık ki, yine işitme cihazı kullanacak ama daha iyi işitme ihtimali var
hiç duymayan kişilerde başarılı olunursa bu ameliyat sonra senin benim kadar iyi duyabiliyorlar ama kızım çok arada bir hasta o yüzden doktor da biz de kararsızız gerekliliği konusunda
Allah doğru yolu göstersin bize başka bişe diyemiyorum
Kiz bir listeye gireydikEeee ne zaman yarışıyoruz
Özledik siz yenmeyi
sapsik akşam tok karna tartilinir miSelam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versekbii kim tutaaar
Oyy hoşgeldin ablamnasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
takımdan ziyade biz bir aileyiz bence birbirimizin derdiyle üzülen mutluluğuyla sevinen güzel gönüller biriktirdikKızlar cidden hem mutlu hem şaşkınım, bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Bi kaçı gelir bikaçı gelemez falan diyodum ama hepberaber buradayız ne güzelll )))
Harika bir takım denk getirmişiz ne mutlu
Ve sanmıyorum ki her takım bu kdar kolay biraraya gelebilsin.
Bu arada bizim takımın ismi varmıydı kıdemlilere soralım ))
Mefkurem Habinar @nanekekik ekim2009 askrhpozitif
Doğdu doğdu abla 5 ay bitecek inşallah büyüyoruz çok sukurayy senin bebiş doğdu mu ne kadarlık oldu zaman ne kadar hızlı geçiyor yav:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?