Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.501
Öğlen yemek yemeye fursatım olmadı
Yemeği yanımda götürdüm açıp da yiyemedim
Ufaklık 1. Sınıfta benim
Dersten kaçıyor okulun arkasında anaokulu var onun bahçesinde evcil hayvan kümesi var oralara saklanıyormuş kerata
Hocalar ara ara bulamıyor oyun haline getirdi sıpa ya
4 kere yaptı
Bu sefer kız kaçırmış bide yanında töbe töbe gülermisşn ağlarmısın
İdare çağırdı eşim ben okula gittik bunu arayana kadar ders bitiyo bide
1. Sınıfta vukuata başladıişim var bu oğlanla
ay Bi gülümseme aldı beni erken başlamış kayda dersten kaytarmalaraÖğlen yemek yemeye fursatım olmadı
Ufaklık 1. Sınıfta benim
Dersten kaçıyor okulun arkasında anaokulu var onun bahçesinde evcil hayvan kümesi var oralara saklanıyormuş kerata
4 kere yaptı
Bitanesin sen yaa ))) Canım sıkkındı sonra aman bee deyiverdim, ondan olabilir mi acaba )))akşam yemek sonrası hala uyuyorum uyumasam da yatıp dinlenip enerjik kalkıyorum ben her gece enerjimin iyi olduğu saatlerde sana sevgi ve mutluluk enerjisi yollarım gülümm:) bunu yazarken başladım bile bedenin de değişiklik hissedersen yaz daha acemiyim :)
Akşam ağırmışım sabaha kuş gibi oldum hehhe ))Anaaa dun 83 degilmiydi
Baslangici 82.1 aliyoz o zaman
Amann hemde ilk hedef miş )))O ilk hedef
İnşallah canım el ele halledicez bu işi ))Tek derdin fazlalık olsun yeterki 2,3 ayda halledilir o
İştahım kesiliyoBeni gorunce ne hissediyon
Metoyu canlandırmaya geldim, deee sonrasında boğazı da tutabilsek ah ahhHoş geldim yüreği güzel ablacım
çok hoş buldum enerjimiz tavan maşallah bize
Eşimdemi öğretmen poni
Ev hanımlığı iyi hoşta @seydan94 nın dediği gibi bi yerden sonra sıkılıyorsun işte
Allah tamamına erdirsin canım
Kızına da Allah şifa versin
Yavrunun sağlığı için rabbim en hayırlı kararı neticeyi almanızı nasip etsin canım
Beline baskı yapıyorsa bebek ondanda olabilir
Sevilayyyy
Sen benim kiloma ulaştın beni ezdin geçtin şimdi
Startı verelim bakalım
Ben aorana kadarNorth River den kaçarmı sormuş bile notumu aldım smootiye meyve katmak tadını değiştiriyordur mutlaka
Yaparsın yaparsın cancazım dilekim bebişine sağlıkla kavuş inşallah öperim seni
Pınarcımmmm canım benim
Gene az kilo almamışsın aklıma sürekli geldin
Pınar korumayı nasıl geçiriyor diye
Bensiz koruyamamışsın sanırım kuzum
Mehlikahatunumsende baya baya almışsın
Senin metonun maşallahı var kim tutar seni
Kız eşin geldimi kavuştunmu sevdiceğine
aynen bende sevgi pıtırcığı oluyom ablamı görünce
ekim2009
Ablam sana da bu yakışır
Seminerlere başlamışsın helal olsun yürekten ayakta alkışlıyorum seni
Oda olur bacım da tarif versen de yapamam ki hamur açmayı bilmiyorum :)
anladım canım bende ogunluk kahvaltı için yapıyorsun sandımCanım yeşil içecek dediğim değişiyor aslında ama mesela ıspanak pazı roka kuzu kulağı kereviz yaprağı vs vs gibi sebzelerden 1 ya da 2 tane +maydanoz + 1 tane limon ve meyve ile blenderdan geçiriyorum su ile meyve de mandalina ve elma denedim ikisi de yakışıyor 1 sürahiye hazırlıyorum bunu 2 gün boyunca tüketiyoruz.
Abla çok karışınca güzel olmuyor birde kefir çok yakışıyorOfff kötü olmus cnm yaaa niye odemiyorki sigirta sonuçta keyfi yada estetik bisey değil
İnş. Allahim şifasını versin
bende aslında dün güzel basladiydim
Herkes son vuruş deyince ben yapmazsam ayıp olurdu
Bu tur smotileri ben içemiyorum
Belki de dogru karisumlari yapmadim
Sen tartildinmi cnm
Geçmiş olsun canım , bizim Kamile vardı grupta gelir oda onun ogluda iki kere ameliyat oldu gelirse belki bu konuda fikirde veridbilmiyorum ablacım ya birkaç ay öncesine kadar tek kulak için bedavaydı ikinci kulak istersek 40.000 liraydı
sanırım dövizin bir anda tavan yapmasıyla ameliyat fiyatı da arttığı gibi her iki kulağı da ücretli yaptılar
Siz bana vermeyi ben size korumayı öğreteyim6 aymi oldu ne çabuk geçti
Birazcık fazla aldın ama
Hatalarimizin hepimiz farkındayız cnm artık asagi inecek rakamlar
Keseli kangurummmmNaneli kekiğim
oo pınar hanim sende mi brutusKilo durumumu yazip kaciyorum hemen islerim var sonra gecmis yapcam: 69.4 kg
Kız dün herşeyi yerken aklınızda mi yedin peynir ekmekle sen kim yenmek kimEeee ne zaman yarışıyoruz
Özledik siz yenmeyi
kız 9. Takım degilmiydik bizKızlar cidden hem mutlu hem şaşkınım, bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Bi kaçı gelir bikaçı gelemez falan diyodum ama hepberaber buradayız ne güzelll )))
Harika bir takım denk getirmişiz ne mutlu
Ve sanmıyorum ki her takım bu kdar kolay biraraya gelebilsin.
Bu arada bizim takımın ismi varmıydı kıdemlilere soralım ))
Mefkurem Habinar North River ekim2009 askrhpozitif
Geçmiş olsun canımNasılsıniz kızlar bugun okudum okudum yazamadım sabahtan beri bir baş ağrısı anca geçti çocuklar bir yandan anca oturdum ama ufaklık huysuz alıntılar cevaplayayim karnını doyurucm
Oo sadece dilek değil ki Poni de kanguru olmuşfree free takılırız sen ben ve yeğenim , sen yeter ki sağlıklı beslen sağlıklı doğsun kuzum
kız senin oğlanlar fena biri gece araba kaçırır öbürü şimdiden kız kaçırmışÖğlen yemek yemeye fursatım olmadı
Ufaklık 1. Sınıfta benim
4 kere yaptı
HoşgeldinizBismillah diyerek yeni baslangiclara
Merhaba diyoruzzzzzzzz
Hosgeldinizzz
Hosbuldukkkk
Hosbuldukkkk nanacimHoşgeldinizgelen artılar bol bol eksi olup gider inşallah
anladım canım bende ogunluk kahvaltı için yapıyorsun sandım
Abla çok karışınca güzel olmuyor birde kefir çok yakışıyor
Geçmiş olsun canım , bizim Kamile vardı grupta gelir oda onun ogluda iki kere ameliyat oldu gelirse belki bu konuda fikirde verid
Siz bana vermeyi ben size korumayı öğreteyim
Keseli kangurummmm
oo pınar hanim sende mi brutus
Kız dün herşeyi yerken aklınızda mi yedin peynir ekmekle sen kim yenmek kim
kız 9. Takım degilmiydik bizlakap dersen olsa olsa koyun delisi oluruz biz
Geçmiş olsun canım
Oo sadece dilek değil ki Poni de kanguru olmuş
kız senin oğlanlar fena biri gece araba kaçırır öbürü şimdiden kız kaçırmış
Bende içinde kefiri çok seviyorum ve kiviyiYok canım aslında kahvaltı için yapmıyorum ama sabah bazen uyanamıyorum erken o zamanlar da bayağa iyi oluyor içeceği içip işe gidiyorum.işte kahvaltı yapıyorum
Oturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin
canım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyor
ama kızım şu anda kullandığı işitme cihazını uyum sağlayabildiği ve aşırı bir konuşma ve duyma bozukluğu olmadığı için doktor arada kaldı hep yapsak daha mı iyi olur aynı mı kalır diye yaptırmadık bizde
Pınarrrr
9.Takim
Mefkurem
Bslg. Trh. 21.11.2018 bslgc.kg:104.3 hdf 75
Habinar
Bslg. Trh:21.11.2018bslgc.kg:75.8 hdf:65
@Sweetyy83
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg. Kg:75.1 hdf:65
@seydan94
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg? Hdf:60
North River
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg :74.1 hdf:60
Pnrrr-12
Bslgc. Trh :21.11.2018 bslgc.kg 69.4 Hdf:?
Mehlikatun
Bslgc. Trh :21.11.2018 bslgc.kg.? Hdf:65
askrhpozitif (64///)536.etapta izine ayrılan üye

@Poni Bon (82,4)
@ayulduzz (97)
@_Rosebud_?
nasıl oldu bu böyle nasıl olduysa oldu da çok güzel oldu ne ara geldiniz toplaştınız hala sırıtıyorum yaaavf
HOŞ GELDİNİZZZZZZZ CANLARIMMM Bİ TENELERİMMMMMMM
Teşekkür ederizHoşgeldinizgelen artılar bol bol eksi olup gider inşallah
Bi kaç kişinin daha yok toplu olarak bildiri zuhal ablaYa ne cabuk aldim o kadar kiloyuAynen canım startı verelim artık hep beraber eğlenerek zayıfliyacaz inşallah ama benim aslancigim hala yok
6 yaşında daha 1. Sınıf evvelinde konuştuk hala oyun sanıyor anlatamadık kierken kaynana olacan galiba canım
Şaka bir yana oturup konuşun ilerde derslerini etkilemezmi kaç yaşında senin yaramaz
Hiç sorma merve hala oyun çocuğu kız hayal dünyasındaay Bi gülümseme aldı beni erken başlamış kayda dersten kaytarmalara
Aynen bahar hızlı benim oğlanlar :)anladım canım bende ogunluk kahvaltı için yapıyorsun sandım
Abla çok karışınca güzel olmuyor birde kefir çok yakışıyor
Geçmiş olsun canım , bizim Kamile vardı grupta gelir oda onun ogluda iki kere ameliyat oldu gelirse belki bu konuda fikirde verid
Siz bana vermeyi ben size korumayı öğreteyim
Keseli kangurummmm
oo pınar hanim sende mi brutus
Kız dün herşeyi yerken aklınızda mi yedin peynir ekmekle sen kim yenmek kim
kız 9. Takım degilmiydik bizlakap dersen olsa olsa koyun delisi oluruz biz
Geçmiş olsun canım
Oo sadece dilek değil ki Poni de kanguru olmuş
kız senin oğlanlar fena biri gece araba kaçırır öbürü şimdiden kız kaçırmış
En üstün 2 altında başaracağız inşallah :)
iyiyim saol canım sen nasılsın? kilo aldın mı bu süreçte?hoşbulduk canım nasılsın
Hoşbulduk fulyacım nasılsın nerelerdesin yarışmadamısın hala
iyiyim canım çok şükür. ben şu an 10. takımdayım. burada listeye girdim. hayırlı olur inşallah.Biz tekrar toplandık yeni bir başlangıç oldu hepimize inşallah güzel sonuçlar alırız
iyiyim Mervecim. bebişin hayırlı olsunHosbuldum fulyacim nasılsın görüşmeyeli kilolar ne durumda
İnşallah canımiyiyim saol canım sen nasılsın? kilo aldın mı bu süreçte?
iyiyim canım çok şükür. ben şu an 10. takımdayım. burada listeye girdim. hayırlı olur inşallah.
evet çok sevindim geldiğinize. yorum yapmadım ama üzülmüştüm gittiğinize. geldiğiniz iyi olmuş
iyiyim Mervecim. bebişin hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün
valla bir ara 77 lere indim. sonra 80 lere geri çıktım. ama bu kış daha kararlıyım. olacak inşallah
kaç kilosun şu an tatlım. doğum kilosu kaldı mı?
Tutarız kız daha önce yapmadık mı
Bitanesin sen yaa ))) Canım sıkkındı sonra aman bee deyiverdim, ondan olabilir mi acaba )))
Akşam ağırmışım sabaha kuş gibi oldum hehhe ))
Amann hemde ilk hedef miş )))
Tıp gibi olcam desene )))
İnşallah canım el ele halledicez bu işi ))
İştahım kesiliyosanki ekmeğe elimi uzatırken mefkurem çıkıp elime şaplatıcak gibi hissediyorum
Kızarken bile bu kadar tatlı olmasan seninle kalırmıydıkk )))
Metoyu canlandırmaya geldim, deee sonrasında boğazı da tutabilsek ah ahh
Bende içinde kefiri çok seviyorum ve kiviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?