- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.541
Erişte az yanında bişiler eksik olmuş
Canınmı istemedi aç yatıyosun bence
Öğlen çok olduğundan akşamı hafif tuttumMenün çok iyi yasemincim gün daha bitmedi uyuyana kadar su içmeye devam edebilirsin
Akşamı az yemişsin afiyet olsun tatlim
ben hiç birinizi unutmadım gecikmeli kocaman doğum günü hediyesi gibi oldu hem de hepinizin aynı anda dönmesi çok mutluyum çoookkk:)EKİM
seninle sohbetlerimizi hiç unutmadım
Ayrıca çok özledim
sen izin verirsen beyninin değil ama beden enerjine ve bilinç altına kendi enerjimden yollarım gülüm :)Sagolasin cnm arada hastalıklarla buyuyup gidiyolar çok tatlılar,
Kuzum gunlukmu olur haftalikmi olur terapi seanslarimi yapsak acaba
Bide şu beynimi ele gecirsen:))
Hemen msjın ssini aldım pancar alacağım saol canımYok yok hiç aç değilim canım çünkü salatayı yemem 3 falandı zaten ve bayağa büyük bir kase kırmızı pancar kıvırcık roka havuç turp peynir falan vardı içinde bayağa doyurucu bir salata yediğim için akşamı az tuttum salataya pancar rendele bi dene bak roka pancar havuç beyaz peynir aşırı güzel oluyor böyle
Hoş geldim yüreği güzel ablacım
çok hoş buldum enerjimiz tavan maşallah bize
Eşimdemi öğretmen poni
Ev hanımlığı iyi hoşta @seydan94 nın dediği gibi bi yerden sonra sıkılıyorsun işte
Allah tamamına erdirsin canım
Kızına da Allah şifa versin
Yavrunun sağlığı için rabbim en hayırlı kararı neticeyi almanızı nasip etsin canım
Beline baskı yapıyorsa bebek ondanda olabilir
Sevilayyyy
Sen benim kiloma ulaştın beni ezdin geçtin şimdi
Startı verelim bakalım
Ben aorana kadarNorth River den kaçarmı sormuş bile notumu aldım smootiye meyve katmak tadını değiştiriyordur mutlaka
Yaparsın yaparsın cancazım dilekim bebişine sağlıkla kavuş inşallah öperim seni
Pınarcımmmm canım benim
Gene az kilo almamışsın aklıma sürekli geldin
Pınar korumayı nasıl geçiriyor diye
Bensiz koruyamamışsın sanırım kuzum
Mehlikahatunumsende baya baya almışsın
Senin metonun maşallahı var kim tutar seni
Kız eşin geldimi kavuştunmu sevdiceğine
aynen bende sevgi pıtırcığı oluyom ablamı görünce
ekim2009
Ablam sana da bu yakışır
Seminerlere başlamışsın helal olsun yürekten ayakta alkışlıyorum seni
Oda olur bacım da tarif versen de yapamam ki hamur açmayı bilmiyorum :)
Hiççç öyle kendini küçümseme ekimcimher şeyle dalga geçen lise son sınıflara hayırlısıyla konuşma yapıp alnımın akıyla çıkayım tüm salon olmasa da bir kaç öğrencinin kalbine bilinç altına az da olsa dokunmayı başarıp onları kendi özlerinde ki gücü keşfe yönlendirebileyim o zaman alkışlarsın , şimdi çok erken 4 seneden fazladır a sosyal yaşayan ben ilk defa bir salon da sahne de ve ergen kalabalığa konuşma yapıcam :))
çok değil canım 1.3 kg aldım ben zor verdiğim gibi zor aliyorummiyiyim saol canım sen nasılsın? kilo aldın mı bu süreçte?
iyiyim canım çok şükür. ben şu an 10. takımdayım. burada listeye girdim. hayırlı olur inşallah.
evet çok sevindim geldiğinize. yorum yapmadım ama üzülmüştüm gittiğinize. geldiğiniz iyi olmuş
iyiyim Mervecim. bebişin hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün
valla bir ara 77 lere indim. sonra 80 lere geri çıktım. ama bu kış daha kararlıyım. olacak inşallah
kaç kilosun şu an tatlım. doğum kilosu kaldı mı?
Kız su iç suMenüm
Sabah 10
Maydonozlu omlet
2 dl ekmek
5 zeytin
17:00
1 kase chialı kuru kayısılı yoğurt
19:00
3 dl somon
Bol salata
2 dl ekmek
Su 1 litre
Afiyet olsun canımGelmişken menüyü de yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurtadan mantarlı omlet
Yarım Domates yarım salatalık
Beyaz peynir
Öğlen
1 büyük kase beyaz peynirli salata
Öğlen öğlen olmadı pek öğleden sonra gibi oldu 3 gibi yedim
Akşam 7.00
2 kaşık köy eriştesi
Su 2 lt
En güzeli sigaradan iyidirGebe kadın menüsü:)
Kahvaltı 3 ceviz
1dilim kaşar
1dilim beyaz peynir
5,6 sivri biber
Çeri domates
1t.k bal,tereyağı
2 dilim ekmek
Ara 1 paket süt
15 tane fındık
Öğle 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam yarım tabak kıymalı patates
Yarım tabak bulgur pilavı
Küçük kase turşu
Salata yoğurt
Arada küçük kase cekirdek
Çeyrek kadayıf tatlısı
Sigara içmemek için akşamları çayın yanında atıştırmalok yeme bağımlısı oldum onuda yavaş yavaş birakicam
2ltde su vardi
Çok zeki karısinben bunu nikim yapmazmiyim simdi çok tatlı degilmi ama:))
alışma dönemi diyelim tatlımBugün çok iyi başlayıp kötü biten Menüm
Sabah 10:30
iki yumurtadan omlet zeytin beyaz peynir bir dilim kaşar bir bardak kahve
Ara
1 kase ananas
Öğlen
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Aksam
2 dilim ekmek arası peynir, yeşil soğan, 2 kaşık bamya
2 küçük baklava ceviz kadardı ama keşke yemeseydim
Su yerine sekersiz bitki çayı içtim ılık su içiyorum hala 2 lt ye yaklaştı galiba hala su ve bitki cayi icmeye devam ediyorum
olabilir:)
Bitanesin sen yaa ))) Canım sıkkındı sonra aman bee deyiverdim, ondan olabilir mi acaba )))
Akşam ağırmışım sabaha kuş gibi oldum hehhe ))
Amann hemde ilk hedef miş )))
Tıp gibi olcam desene )))
İnşallah canım el ele halledicez bu işi ))
İştahım kesiliyosanki ekmeğe elimi uzatırken mefkurem çıkıp elime şaplatıcak gibi hissediyorum
Kızarken bile bu kadar tatlı olmasan seninle kalırmıydıkk )))
Metoyu canlandırmaya geldim, deee sonrasında boğazı da tutabilsek ah ahh
pınarımmm Ekim ablaa ay cok sevindim seni gordugume ne guzel herkez burda
Hemen msjın ssini aldım pancar alacağım saol canım
Bı dönem baya bı kafa yordum bilinçaltı ile zayıflamanin kilonun etkisine hatta tek şişman beynimiz kitabını okurken geçmişe gitmiştim.haaa bak sorunun belli kendini bildin bileli neden tıka basa yediğini hangi olayın yada duygunun seni böyle yemeye ittiğini yani yanlış çekirdek inancın ne onu bulmaya çalış mesela benim ki güçlü olmak benden 2 yaş küçük erkek kardeşimi ve ablalarımı korumak olarak buldum yanlış çekirdek inancımı ne kadar iriysem o kadar karşıdakine güçlü görünürüm kendimi de ailemi de korurum inancım vardı bulmam baya uzun sürdü ama şükür buldum ve çözdüm ,senin ki ne acaba
Şeyda zaten senin zayıf olman degil bu irade ile kilo almana şaşırıyorum ben:)Yok yok hiç aç değilim canım çünkü salatayı yemem 3 falandı zaten ve bayağa büyük bir kase kırmızı pancar kıvırcık roka havuç turp peynir falan vardı içinde bayağa doyurucu bir salata yediğim için akşamı az tuttum salataya pancar rendele bi dene bak roka pancar havuç beyaz peynir aşırı güzel oluyor böyle
İlk güne göre gayet iyi bebisimMenüm
Sabah(10:00)
1 küçük muz
Öğle (12:00)
2 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara (16:30)
Sütlü kahve 3 kare bitter
Akşam(18:30)
1 kepçe tarhana çorbası
6yk sulu köfte yemeği (ekmeksiz bulgursuz 4 köfte kadar)
Salata
İşte saçmalama 21
4 pringles
3 tane rulokat
4 fındık
Şu:2 lt
Akşamleyin Baya baya kuzeye otlakçı olmuşsunMenüm
Sabah(10:00)
1 küçük muz
Öğle (12:00)
2 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara (16:30)
Sütlü kahve 3 kare bitter
Akşam(18:30)
1 kepçe tarhana çorbası
6yk sulu köfte yemeği (ekmeksiz bulgursuz 4 köfte kadar)
Salata
İşte saçmalama 21
4 pringles
3 tane rulokat
4 fındık
Şu:2 lt
kendi oğlum okula gelip konuşma dedi, ben gelip dinlemem dedi ( sonra para karşılığı gelip dinleyecek galiba paragözsıpaa) amaa ben onun sözüyle mi hareket edicem , ben kendimle dalga geçtirmem ona göre hazırlık yapıyorum zaten, oğluma ne olur ne olmaz sonra onunla da dalga geçmesinler diye soy adımı bile söylemiycem onun için de çok güzel çözüm buldum bile :)Hiççç öyle kendini küçümseme ekimcim
Senin auran çok farklı bebeleri öyle bi etkilersin ki seminer çıkışı abla abla diye peşinde koşarlar
Yasemin söylemişti dersin
Seminer ne zaman konu ne haberdar et bizi mutlaka
Vavvv Rabbim alnının akıyla başarmayı nasip etsinher şeyle dalga geçen lise son sınıflara hayırlısıyla konuşma yapıp alnımın akıyla çıkayım tüm salon olmasa da bir kaç öğrencinin kalbine bilinç altına az da olsa dokunmayı başarıp onları kendi özlerinde ki gücü keşfe yönlendirebileyim o zaman alkışlarsın , şimdi çok erken 4 seneden fazladır a sosyal yaşayan ben ilk defa bir salon da sahne de ve ergen kalabalığa konuşma yapıcam :))
sorun belliyse çözüm elinin altın da değil elinin için deeee, çok kolay hem de:)Bı dönem baya bı kafa yordum bilinçaltı ile zayıflamanin kilonun etkisine hatta tek şişman beynimiz kitabını okurken geçmişe gitmiştim.
Çocukken abim aşırı zayıftı annem ona ciğer kemik suları yaparaj kilo aldirmaya çalışırdı bende iştahliydim ve annem gururla anlatırdı o bundan keyif aldıkça iyi bir şey yapıyorum diye yedim bende
Hatta şuan bile ortamlarda elimde olmadan okadar güzel iştahla yiyor ve anlatıyorum ki hemen adım çıkiyor :)
Sorun bellide çözüm bulunmuş değil bana :)
aminnnn aralık 17 diye düşünüyorum tarihi bir hafta önceden okula gidip slayt ve ekran da gösterilecek bir kaç kısa videoyu düzenlemelerini istiycem ( görseller konuşmayı desteklesin ve daha etkili olsun diye) ben beceremiyorum daha doğrusu uğraşıp öğrenmeye henüz niyet etmedim okuldakiler halletsin :)))Vavvv Rabbim alnının akıyla başarmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?