Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Erişte az yanında bişiler eksik olmuş
Canınmı istemedi aç yatıyosun bence

Yok yok hiç aç değilim canım çünkü salatayı yemem 3 falandı zaten ve bayağa büyük bir kase kırmızı pancar kıvırcık roka havuç turp peynir falan vardı içinde bayağa doyurucu bir salata yediğim için akşamı az tuttum salataya pancar rendele bi dene bak roka pancar havuç beyaz peynir aşırı güzel oluyor böyle

Sagolasin cnm arada hastalıklarla buyuyup gidiyolar çok tatlılar,

Kuzum gunlukmu olur haftalikmi olur terapi seanslarimi yapsak acaba
Bide şu beynimi ele gecirsen:))
sen izin verirsen beyninin değil ama beden enerjine ve bilinç altına kendi enerjimden yollarım gülüm :)

Hemen msjın ssini aldım pancar alacağım saol canım

her şeyle dalga geçen lise son sınıflara hayırlısıyla konuşma yapıp alnımın akıyla çıkayım tüm salon olmasa da bir kaç öğrencinin kalbine bilinç altına az da olsa dokunmayı başarıp onları kendi özlerinde ki gücü keşfe yönlendirebileyim o zaman alkışlarsın , şimdi çok erken 4 seneden fazladır a sosyal yaşayan ben ilk defa bir salon da sahne de ve ergen kalabalığa konuşma yapıcam :))

Hiççç öyle kendini küçümseme ekimcim
Senin auran çok farklı bebeleri öyle bi etkilersin ki seminer çıkışı abla abla diye peşinde koşarlar
Yasemin söylemişti dersin
Seminer ne zaman konu ne haberdar et bizi mutlaka

çok değil canım 1.3 kg aldım ben zor verdiğim gibi zor aliyorumm

Menüm
Sabah 10
Maydonozlu omlet
2 dl ekmek
5 zeytin
17:00
1 kase chialı kuru kayısılı yoğurt
19:00
3 dl somon
Bol salata
2 dl ekmek
Su 1 litre
Kız su iç su
Afiyet olsun canım
En güzeli sigaradan iyidir
Çok zeki karısin ben bunu nikim yapmazmiyim simdi çok tatlı degilmi ama:))
delü
alışma dönemi diyelim tatlım

olabilir:)

Menüm
Sabah(10:00)
1 küçük muz

Öğle (12:00)
2 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara (16:30)
Sütlü kahve 3 kare bitter

Akşam(18:30)
1 kepçe tarhana çorbası
6yk sulu köfte yemeği (ekmeksiz bulgursuz 4 köfte kadar)
Salata

İşte saçmalama 21
4 pringles
3 tane rulokat
4 fındık

Şu:2 lt

Bı dönem baya bı kafa yordum bilinçaltı ile zayıflamanin kilonun etkisine hatta tek şişman beynimiz kitabını okurken geçmişe gitmiştim.
Çocukken abim aşırı zayıftı annem ona ciğer kemik suları yaparaj kilo aldirmaya çalışırdı bende iştahliydim ve annem gururla anlatırdı o bundan keyif aldıkça iyi bir şey yapıyorum diye yedim bende
Hatta şuan bile ortamlarda elimde olmadan okadar güzel iştahla yiyor ve anlatıyorum ki hemen adım çıkiyor :)
Sorun bellide çözüm bulunmuş değil bana :)

Şeyda zaten senin zayıf olman degil bu irade ile kilo almana şaşırıyorum ben:)

İlk güne göre gayet iyi bebisim

Akşamleyin Baya baya kuzeye otlakçı olmuşsun

kendi oğlum okula gelip konuşma dedi, ben gelip dinlemem dedi ( sonra para karşılığı gelip dinleyecek galiba paragözsıpaa) amaa ben onun sözüyle mi hareket edicem , ben kendimle dalga geçtirmem ona göre hazırlık yapıyorum zaten, oğluma ne olur ne olmaz sonra onunla da dalga geçmesinler diye soy adımı bile söylemiycem onun için de çok güzel çözüm buldum bile :)

Vavvv Rabbim alnının akıyla başarmayı nasip etsin

sorun belliyse çözüm elinin altın da değil elinin için deeee, çok kolay hem de:)
kendine ben yemeden de değerli ve seviliyorum
her zaman sevilen biriyim
her zaman her yerde değerli ve öz güvenliyim
olumlaması yapacaksın bu kadarcık

Vavvv Rabbim alnının akıyla başarmayı nasip etsin
aminnnn aralık 17 diye düşünüyorum tarihi bir hafta önceden okula gidip slayt ve ekran da gösterilecek bir kaç kısa videoyu düzenlemelerini istiycem ( görseller konuşmayı desteklesin ve daha etkili olsun diye) ben beceremiyorum daha doğrusu uğraşıp öğrenmeye henüz niyet etmedim okuldakiler halletsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…