- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.581
Pınarcigim 17 kilo aldım 6 ayda bulantı problemim yoktu önüne geleni yedim helede hamurişi ben daha çok protein ağırlıklı normal insan gibi yemeyi planlıyorum ozamanda nekadar kilo verirsem kardir almasam bile yeter.
Doktorda kilo ver yani sakıncası yokmuş
pınarımmmkambersiz düğün olur muuu:) bensiz de 9. gurup olur muuu bak hele ablanın egosuna nasıl da şişmiş heheheheh
kendi oğlum okula gelip konuşma dedi, ben gelip dinlemem dedi ( sonra para karşılığı gelip dinleyecek galiba paragözsıpaa) amaa ben onun sözüyle mi hareket edicem , ben kendimle dalga geçtirmem ona göre hazırlık yapıyorum zaten, oğluma ne olur ne olmaz sonra onunla da dalga geçmesinler diye soy adımı bile söylemiycem onun için de çok güzel çözüm buldum bile :)
Ahhhh pinar bide bana sor sinir oluyorumBenim klavyede bi sorun var yazdigim seyi tekrar yaziyor bazende onune atliyor biturlu cozemedim tek burda olmasida garip
Kaptanım az degilmi bu menü ne biliyim bilemedim:)İyi geceler yattimi herkes :))
Çocuklar gidince ortalığı topladım kahvemi aldım geldim :)
Menü mu yazayım sonra geçmişe suzuleyim 72.mesaj gozukuyor
Kalkınca sirkeli su 1 TK keten tohumu yagi
Filtre kahve
Kahvaltı öncesi
1 TK polen, keçiboynuzu pekmezi
12.45
Kıymalı 1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydanoz
2 dil çavdar ekm.
19.00
4-5 kș et sote
3 ks yoğurtlu kabak salatasi cevizli
Salata
Su 2 lt
Ben şahsen herkesi ozlemistim ama buraya gelince daha iyi anladım çok alismisim herkeseKızlar cidden hem mutlu hem şaşkınım, bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Bi kaçı gelir bikaçı gelemez falan diyodum ama hepberaber buradayız ne güzelll )))
Harika bir takım denk getirmişiz ne mutlu
Ve sanmıyorum ki her takım bu kdar kolay biraraya gelebilsin.
Bu arada bizim takımın ismi varmıydı kıdemlilere soralım ))
Mefkurem @Habinar @nanekekik @ekim2009 @askrhpozitif
Sorun heralde kendimi sevmeyisimyaahuu bacım diyet ne demek türkçesi : bedelini ödemek ceza çekmek demek , bedenine ceza vermeyi bırak çok sıkı eziyet çektirip sonra az bırakınca garibim savunma mekanizması her yediğin içtiğini depoluyor ,bu kadın ne olur ne olmaz beni yine cezalandırır mahrum kalırım ölürüm diyor bilinç altı o yüzden hızla biriktiriyor , normal yeme içmeyle kilo alınmaz stres sıkıntı üzüntü birikimi sonrası acıyı üzüntüyü bastırmak için fazlalık yediğimiz de kilo alırız o yüzden kendini sev mutlu olmayı, sevgiyi seç ki kilo alma diye bir şey hayatın da bir daha olmasın
kolaymi cnm 2 kucuj çocukNasılsıniz kızlar bugun okudum okudum yazamadım sabahtan beri bir baş ağrısı anca geçti çocuklar bir yandan anca oturdum ama ufaklık huysuz alıntılar cevaplayayim karnını doyurucm
aynen cnmsefer o hatayı yapmicam abla sonra normalde yesen kilo aliyorsun
aman ne azmi kuzumSen kendini çok aç bırakıyorsun ondan hoop geri geliyor kilolar abla, ama azmine hayranım senin
hemde nasıl guzellllllSabahki alıntılarım kaybolmuş, geri döneceğim inşallah canlarımmmm
Hepimizi burada görmek çok çok güzelll
tütuuuu tütuuuu nazarndegmesinHoş geldim yüreği güzel ablacım
çok hoş buldum enerjimiz tavan maşallah bize
aman kizzz yaşı küçük aklı büyük senin oğlanınÖğlen yemek yemeye fursatım olmadı
Yemeği yanımda götürdüm açıp da yiyemedim
Ufaklık 1. Sınıfta benim
Dersten kaçıyor okulun arkasında anaokulu var onun bahçesinde evcil hayvan kümesi var oralara saklanıyormuş kerata
Hocalar ara ara bulamıyor oyun haline getirdi sıpa ya
4 kere yaptı
Bu sefer kız kaçırmış bide yanında töbe töbe gülermisşn ağlarmısın
İdare çağırdı eşim ben okula gittik bunu arayana kadar ders bitiyo bide
1. Sınıfta vukuata başladıişim var bu oğlanla
tek sen değil birkaç kişinin daha yok cnm yarin tam bakayim ona göre haber ederizYa ne cabuk aldim o kadar kiloyuAynen canım startı verelim artık hep beraber eğlenerek zayıfliyacaz inşallah ama benim aslancigim hala yok
hele Bi listeye girelim o zaman daha tatli olacamİştahım kesiliyosanki ekmeğe elimi uzatırken mefkurem çıkıp elime şaplatıcak gibi hissediyorum
Kızarken bile bu kadar tatlı olmasan seninle kalırmıydıkk
Senin metoyu cozebilsek ogretecezde :))Siz bana vermeyi ben size korumayı öğreteyim
vayyy karar verdinizmiHeyoooooooo @ekim2009 ablaaaaaa hoşgeldinbakıyorum yeni teknikler öğrenmişsin hemen gönder gelsin enerjileri ben bu defa zayıflayıp tekrar sismek için hamile kalacagimda
Dun akşam çok yediğim için sabah acikmamistim :))Kaptanım az degilmi bu menü ne biliyim bilemedim:)
Kiz bende bu kim diyom :)) Allah iyiliğini versinBende yatiyim gene 2 yaptık saatti
Sabah görüşmek üzere
Herkes eksilerle uyansın inşallah
Çok teşekkür ederim cnm
Çoluk çocuk derken gün koşuşturmayla bitiyor. Gece bana kalıyorÇok teşekkür ederim cnm
Sende gece kușusun heralde :) )
yiyim canım çok şükür. ben şu an 10. takımdayım. burada listeye girdim. hayırlı olur inşallah.
evet çok sevindim geldiğinize. yorum yapmadım ama üzülmüştüm gittiğinize. geldiğiniz iyi olmuş
Küçük mu cocuklarÇoluk çocuk derken gün koşuşturmayla bitiyor. Gece bana kalıyor
Maşallah canım sana torun sahibisin.Küçük mu cocuklar
seninle tanışmak kısmet olmadı cnm
Ben Zühal 47 yasinda 3 çocuk 2 torun var Almanyada yaşıyorum 2015 den beri burdayım kilo verip aliyom :) ) Bi sure mola vermiştik iste :))
Bende de çocuklar vardi bugun
İnsan ne kadar çok sevsede birkaç saat sonra kafam kaldirmiyor:)
ahahahahhaaaaKüçük mu cocuklar
seninle tanışmak kısmet olmadı cnm
Ben Zühal 47 yasinda 3 çocuk 2 torun var Almanyada yaşıyorum
2015 den beri burdayım kilo verip aliyom :) )
Bende de çocuklar vardi bugun
İnsan ne kadar çok sevsede birkaç saat sonra kafam kaldirmiyor:)
Hosgeldin eylemcimBen Çok kilo aldım. Ama yaşıma rağmen hamile kaldım. Sonra bebeği kaybettim. Çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum hala 2 ay önce sigarayı bıraktım. ve sonuç 103.800
Geçenlerde Bi hesapladiydimahahahahhaaaauykum acıldı
Ohh maşallah heryastan varmış sende :) Allah kolaylık versinMaşallah canım sana torun sahibisin.
Bende 40 yaşında 3 çocuk annesiyim Ankara’da yaşıyorum en büyük 13 yaşında ortanca 3 yaş küçükte 15 aylık oldu. Gerçekten benimde kafam kaldırmıyor bazen erken yaşta doğurup büyütseymişim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?