Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız ben yiyince iyi yiyorum bi de çok ciddi kilo almam çok hızlı oluyor benim yani bi başkası ile aynı şeyleri yesem o almayabilir ama ben alabilirim vermem de almam da hızlı oluyor benim
Benimde yediğimi başka biri yese 200 kilo olur ama ben sadece 100 yaklaştım:)

Benimde yediğimi başka biri yese 200 kilo olur ama ben sadece 100 yaklaştım:)
kelimeler büyüdürrrrr diyorum ya hep :))ağzından çıkana da aklından geçene de dikkat edeceksin gülümmmmm
100 kilo lafını bir daha etme yazma söyleme düşünme bile hep eksi rakamları düşün ki onları görebilesin çekim yasası her an işliyor, benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker ve düşüncelerimizin de kelimelerimizin de enerji yaydığını unutmamak lazım demi

ellerindeyim işte benim yeme bozukluğumun düzelmesini sağla bu alemde profesör olmuşsun demektir :)
Ayrıca ben 34,5 yaşındayım sana abla diyorum ama ben seni daha fazla sanıyordum şimdi ne diyim ben sana:))

Şuan benimde elimde bir ergen var bazen ne yapacağımı bilmiyorum

Eki Görüntüle 2208043 hadi bakalım kimler ne yemiş nasıl döbis olmuş kaç kg almış yada vermiş bı anlatın bakalim
Ben Çok kilo aldım. Ama yaşıma rağmen hamile kaldım. Sonra bebeği kaybettim. Çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum hala 2 ay önce sigarayı bıraktım. ve sonuç 103.800

ellerindeyim işte benim yeme bozukluğumun düzelmesini sağla bu alemde profesör olmuşsun demektir :)
Ayrıca ben 34,5 yaşındayım sana abla diyorum ama ben seni daha fazla sanıyordum şimdi ne diyim ben sana:))
ben ne olduğum olacağım hiç önemli değil senin kendini cidden sevip affedip içinde ki o muazzam gücü açığa çıkarıp beynine de bedenine de hükmetmen önemli şöyle bir örnek vereyim
bilincimiz kaptan, bedenimiz gemi , bilinç altımız altta makine dairesinde ki mürettebat , sen bilincinle alta makine dairesinde kilere hangi koordinatı emri verirsen onlar sorgusuz uygular yani yanlış koordinatla gemiyi kayalıklara çarptırıp batırabilirsin de, doğru koordinatla dünyanın en güzel yerlerine götürebilirsin de güç sen de
tam 1 ay önce 39 oldum zaten abla de gülüm yada ekim sen nasıl istersen öyle söyle ben samimiyeti hissediyorum zaten :)

Ben Çok kilo aldım. Ama yaşıma rağmen hamile kaldım. Sonra bebeği kaybettim. Çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum hala 2 ay önce sigarayı bıraktım. ve sonuç 103.800
bir an kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim , artık senin de sürekli sana dua eden bir meleğin var rabbim sabır versin
daha ağırıyla sınamasın...
ben sigarayı bırakmak için 70-72 kiloya inme hedefi koydum ki artık kilo için değil sigara bağımlılığı için rahatça zihin altımla uğraşayım , 2 aydır hiç içmedin değil mi öyleyse valla helal olsun bu kadar şey yaşayıp başlamadıysan daha da başlamazsın

Duruşunda ablalık var :) oyuzden ben abla demeye devam ediyim
Peki nasıl ben bilinçaltına hukmedicem

Günlük 5,6 sigara içen biriyim ama hamile kalınca sanki direk ona gidiyor mantığıyla hemen bıraktım diğer yavrularimdada içmedim bazı arkadaşlar 3 tane içmenin bı zararı yok desede bunu aklım kabul etmiyor .işte aynı bu mantıkla zayıflamaya odaklanmak ve o kiloda kalmak istiyorum ama nasıl yapicam bunu bilmiyorum

Selam canım ,Rabbim sabrını versin çok zor bir durumdur, şuan bende hamileyim her doktora gittiğimde yüreğim ağzımda ultrasona giriyorum ya bişey olduysa diye
Ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim öbür evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…