Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohh maşallah heryastan varmış sende :) Allah kolaylık versin
Ben erken evlendim 19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile :)
Evet canım her yaştan var küçükler zaten çok yoruyor. Allah herkesin her işine kolaylıklar versin. Sağlıkla büyüsünler inşallah bizde torunlarımızı görelim. Senin gibi
İyi geceler

Tabiki gece kușu burdaaa

Ne işi yapiyon cnm

Hedef 62 diyorm bu sefer
oleyyyy :))

tabiki başaracağım

hiç birinizi unutmadım gecikmeli kocaman doğum günü hediyesi gibi oldu hem de hepinizin aynı anda dönmesi çok mutluyum
Gecikmeli olarak nice mutlu yıllara cnm mm

sen izin verirsen beyninin değil ama beden enerjine ve bilinç altına kendi enerjimden yollarım gülüm :)
izin ne demek Bi tanem
Seve seve
İstediğini yapabilirsin bana :))

Vayyy harikasın cnm
Çok sevindim merakla bekliyorum nasıl gececek
Benim sorunum sevgisizlik heralde

ben gideyim de az okumam gereken şeyler var onlara bakayım sonra yine gelirim
Neler okuyorsun cnm
Ben en son Didem gonca ustayin kitabını okudum yarın diyete basliyorum
Diyetisyen önceden kiloluymus
NeNzaman diyet yapmayı bıraktım oozaman kilo verdim diyor
Fevzi ozgonulun kitabini okuycam beden akliyla zayifla

Menuleri herkes yazmamış
Lütfen yarından itibaren düzenli yazılsın
Genel olarak güzeldi menüler
Bi sevilayla baharın akşam kaçamağı bide yasimin suyu azdı

Yarın cumaaaa tr saatiyle 14.00 e kadar herkes bildirimlerini yapsın
Bol eksilerrrr :))))

Iyi geceler cancancanlarimmmmm

Gunaydin 9.takimin azimli hatunlarioglum okula yollayıp tekrar yatıcam bebek olana kadar uyku depolamam lazim
1 muz yedim şimdi hem kızıma şifa olsun diye hemde kalkar kalkmaz meyve yemek midemin rahatsız olmasını engelliyor
Gebelikte en çok meyve yemeyi sevdim şimdi dizginlenmeye çalışıyorum normalde günlük rahat 8,10 tane yemisimdir

Evet zor zamanlar geçirdim ama herşey bir sınav diye düşünüyorum. Hayırlısı böyleymiş. Ben 25 yıl sigara içtim hem de öyle az değil ama 2 aydır ağzıma sürmedim. Ve içmeyeceğim kesin kararliyim. Gerçekten çok zorlandım ama bu da geçecek sen de mutlaka denemelisin

Kızlar hepinize merhaba ben de geldim tabi sizin yoklugunuzda fazlalıklarım oldu hem de çok:) ama önemli değil tekrar başlarız birlikte hepinizi öpüyorum

Hosgeldin eylemcim

Ahhhh pinar bide bana sor sinir oluyorum
Bende de kelimenin ilk harfi hep sonda çıkıyor herseferinde düzeltmem lazim
AynenA boyle

Aynen abla nasil cozucez bunu ya acaba buraylami alakali anlamadimki baska yerde bu sorun olmuyor cnku

Ben acaba 1 hafta sonrami baslasam menu paylasmaya abla suanda tatildeyim hic dikkat edemiyorm aslinda abartida yemiyorm ama yinede kotu ornek olmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…