- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.601
SendeeeeBu konuda rekor kimde acaba:)
Bende artı 30 kiloyum
Evet canım her yaştan var küçükler zaten çok yoruyor. Allah herkesin her işine kolaylıklar versin. Sağlıkla büyüsünler inşallah bizde torunlarımızı görelim. Senin gibiOhh maşallah heryastan varmış sende :) Allah kolaylık versin
Ben erken evlendim 19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile :)
Tabiki gece kușu burdaaaGececi varmı kızlaaar
Üstüme abartı işler aldım sabaha sipariş yetiştirmeye calısıyorum.
uykusuzluk ve aclık bu saatte napsam acaba,
actım diziizliyorum teyzeler gibi
üretmenler günü ileri alamıyomuyuz yaauu
Amin cnm cumlemize inş.Evet canım her yaştan var küçükler zaten çok yoruyor. Allah herkesin her işine kolaylıklar versin. Sağlıkla büyüsünler inşallah bizde torunlarımızı görelim. Senin gibi
İyi geceler
oleyyyy :))Hedef 62 diyorm bu sefer
tabiki başaracağım
Gecikmeli olarak nice mutlu yıllara cnm mmhiç birinizi unutmadım gecikmeli kocaman doğum günü hediyesi gibi oldu hem de hepinizin aynı anda dönmesi çok mutluyum
izin ne demek Bi tanemsen izin verirsen beyninin değil ama beden enerjine ve bilinç altına kendi enerjimden yollarım gülüm :)
Vayyy harikasın cnmher şeyle dalga geçen lise son sınıflara hayırlısıyla konuşma yapıp alnımın akıyla çıkayım tüm salon olmasa da bir kaç öğrencinin kalbine bilinç altına az da olsa dokunmayı başarıp onları kendi özlerinde ki gücü keşfe yönlendirebileyim o zaman alkışlarsın , şimdi çok erken 4 seneden fazladır a sosyal yaşayan ben ilk defa bir salon da sahne de ve ergen kalabalığa konuşma yapıcam :))
Benim sorunum sevgisizlik heraldesorun belliyse çözüm elinin altın da değil elinin için deeee, çok kolay hem de:)
kendine ben yemeden de değerli ve seviliyorum
her zaman sevilen biriyim
her zaman her yerde değerli ve öz güvenliyim
olumlaması yapacaksın bu kadarcık
Neler okuyorsun cnmben gideyim de az okumam gereken şeyler var onlara bakayım sonra yine gelirim
Kanaviçe işliyorum, kasnak çerceve yapıcam, sabaha yetişcek de, cocuklarla arkadasa yolluycam daha da bitmedi artık yarın uyur dururum napam ))Tabiki gece kușu burdaaa
Ne işi yapiyon cnm
Bence ben hamisde olmasaydım bu kiloyu alırdım :)Sendeeee
ben 25 kilo almışım ama benim gobus tek yag :)) seninki bos değil en azindan
Elişi yapman örgü orenlere imrwnmisimdir lakin ben baslayipta sıkılıp bitiremeyenlerdenimKanaviçe işliyorum, kasnak çerceve yapıcam, sabaha yetişcek de, cocuklarla arkadasa yolluycam daha da bitmedi artık yarın uyur dururum napam ))
Hehe güzel olmuş dimi kaptanım şu zamanlarimin anlam ve onwmine binayen beni en iyi anlatan nick oldu:)Kiz bende bu kim diyom :)) Allah iyiliğini versin
Iyi geceler canom
Evet zor zamanlar geçirdim ama herşey bir sınav diye düşünüyorum. Hayırlısı böyleymiş. Ben 25 yıl sigara içtim hem de öyle az değil ama 2 aydır ağzıma sürmedim. Ve içmeyeceğim kesin kararliyim. Gerçekten çok zorlandım ama bu da geçecek sen de mutlaka denemelisinbir an kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim , artık senin de sürekli sana dua eden bir meleğin var rabbim sabır versin
daha ağırıyla sınamasın...
ben sigarayı bırakmak için 70-72 kiloya inme hedefi koydum ki artık kilo için değil sigara bağımlılığı için rahatça zihin altımla uğraşayım , 2 aydır hiç içmedin değil mi öyleyse valla helal olsun bu kadar şey yaşayıp başlamadıysan daha da başlamazsın
Kızlar hepinize merhaba ben de geldim tabi sizin yoklugunuzda fazlalıklarım oldu hem de çok:) ama önemli değil tekrar başlarız birlikte hepinizi öpüyorum
Ahhhh pinar bide bana sor sinir oluyorum
Bende de kelimenin ilk harfi hep sonda çıkıyor herseferinde düzeltmem lazim
AynenA boyle
Gunaydin pinarcimGünaydin hepicinize
Menuleri herkes yazmamış
Lütfen yarından itibaren düzenli yazılsın
Genel olarak güzeldi menüler
Bi sevilayla baharın akşam kaçamağı bide yasimin suyu azdı
Yarın cumaaaa tr saatiyle 14.00 e kadar herkes bildirimlerini yapsın
Bol eksilerrrr :))))
Iyi geceler cancancanlarimmmmm
Ben yazacam şimdi çünkü dışarı çıkacam birazdan çocukları okula goturecem günaydın canimGünaydınnnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnnnilk cuma bildirimi kimden gelecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?